UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
meni doduše s parfemima ama baš nikad ništa nije zakazalo, ni s moje, ni s tuđe strane.. ali je to u 90% slučajeva bilo preporučeno...
ovoliku paketinu poslat obično, vrlo neodgovorno
al veli mama da ju je šlagiralo kad je čula iznos samo obične
ovoliku paketinu poslat obično, vrlo neodgovorno
al veli mama da ju je šlagiralo kad je čula iznos samo obične
modra- Posts : 7660
2014-04-17
M3tzTli wrote:Obojemedication wrote:Komiža ili nešto na Pelješcu, pitanje je sad?
Kikindjanine sto kazes na LeQuit cHeat ?
Gospodin nosi svoj talent natrag u Ohio
iskoristio je Wadea i njegova koljena ko zadnju fufu :(
pa je skupo je ali glavno pitanje je koliko je težak paket?modra wrote:al ono, 130 kuna za poštarinu... 180 preporučeno.. pa tolika je vrijednost paketa skoro, brez veze :D
jer otkad smo u EU najbolje je slati DPDom: http://www.dpd.com/hr/home/produkti_i_usluge/medunarodna_distribucija/cjenik
evo gledam za Sloveniju, dostava za 1 dan, 31.5kg paket (to je max što primaju), 119kn
A ništa, držim onda fige da uredno stigne.
Ja unutar RH šaljem Tiskom, dam na trafiku, platim nešto sitno, primatelj preuzme na sebi najbližem kiosku i bok. Sad kad je Todorić ušao u Sloveniju, možda će se uskoro tako moć slat i za SLO.
Ja unutar RH šaljem Tiskom, dam na trafiku, platim nešto sitno, primatelj preuzme na sebi najbližem kiosku i bok. Sad kad je Todorić ušao u Sloveniju, možda će se uskoro tako moć slat i za SLO.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
e nemam pojma koliko je težio, baš ću mamu pitat
a čuj, to je kutija od cipela + haljinica + dvije majice na bretele + helou kiti gel koji je falabogu najteži :^0 + novčanik + bomboni + neki poveći losion za tijelo...i šta ti ja znam... lak za nokte je sitnica, ajde
napunila se kutija cipela
hvala, med, i same držimo
rekla sam joj da je trebala preporučeno, al znam da bi u toj situaciji isto pala na dupe, i nema šanse da dam JOŠ 50 kuna VIŠE sad kad se sleglo, trebale smo
katastrofa, 200 kuna za poštarinu bolje da smo joj poslale 50 eura!
a čuj, to je kutija od cipela + haljinica + dvije majice na bretele + helou kiti gel koji je falabogu najteži :^0 + novčanik + bomboni + neki poveći losion za tijelo...i šta ti ja znam... lak za nokte je sitnica, ajde
napunila se kutija cipela
hvala, med, i same držimo
rekla sam joj da je trebala preporučeno, al znam da bi u toj situaciji isto pala na dupe, i nema šanse da dam JOŠ 50 kuna VIŠE sad kad se sleglo, trebale smo
katastrofa, 200 kuna za poštarinu bolje da smo joj poslale 50 eura!
Last edited by modra on 15/7/2014, 14:53; edited 1 time in total
nebi znao ...u bosni posta traje obicno 12 dana ima neka brza opcija 8 dana ...neda mi se peglati
ako je neko pismo ili paket recimo mobitel jer sam par prodao u prosloj godini posaljem autobusom stigne
isti dan :)
ako je neko pismo ili paket recimo mobitel jer sam par prodao u prosloj godini posaljem autobusom stigne
isti dan :)
EstebanEnrique-
2014-04-16
obicno bude oko 40 kuna ili deset maraka ...samo pokazes sta je da se zna jel se plase da nije nesto
kao cigarete i tak
kao cigarete i tak
EstebanEnrique-
2014-04-16
ooo modric imas odmor i to nista planirano za lokaciju ...to je najbolje ...mozes svugdje lutati pomalo
par dana ...
par dana ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
ak bude sreće, ne vraćam se ja do 4.8.
možda bolje do 28.7., previše se uljenit
al iskreno, trebam se odmaknut odavde, od ovih ljudi, od OSIGURANJAAAAAAAA i svega što ima veze s tim
jako su me svi počeli nervirat :srd:
nova kolegica je dala do znanja da neće produžavat naše police, osim ako nemamo dogovoreno.. sad me strah šta će i s tim bit.. već mi jednu maznula, baš sam provjeravala s kolegom preko na tehničkom.. al sitna je polica.. u ovom mjesecu sam već skoro sve obnovila, ostalo mi još par sitnih, i to moram napomenut da kažu da su dogovorili sa mnom.. mislim boli ljude ona stvar, netko se neće ni sjetit reć, a kolege će vjerojatno i slagat da im ovi nisu rekli.. a pripremat police ne smijemo, tj. smijemo ali isti dan obrisat
jer kolegica ona radi na proviziju, dok ja očito imam fiksnu.. i ona će se naravno borit, ona je na nuli sad
mislim koga boli briga za moj posao uopće :D :D zanemarite - meni ovo dođe ko dnevnik!
možda bolje do 28.7., previše se uljenit
al iskreno, trebam se odmaknut odavde, od ovih ljudi, od OSIGURANJAAAAAAAA i svega što ima veze s tim
jako su me svi počeli nervirat :srd:
nova kolegica je dala do znanja da neće produžavat naše police, osim ako nemamo dogovoreno.. sad me strah šta će i s tim bit.. već mi jednu maznula, baš sam provjeravala s kolegom preko na tehničkom.. al sitna je polica.. u ovom mjesecu sam već skoro sve obnovila, ostalo mi još par sitnih, i to moram napomenut da kažu da su dogovorili sa mnom.. mislim boli ljude ona stvar, netko se neće ni sjetit reć, a kolege će vjerojatno i slagat da im ovi nisu rekli.. a pripremat police ne smijemo, tj. smijemo ali isti dan obrisat
jer kolegica ona radi na proviziju, dok ja očito imam fiksnu.. i ona će se naravno borit, ona je na nuli sad
mislim koga boli briga za moj posao uopće :D :D zanemarite - meni ovo dođe ko dnevnik!
Last edited by modra on 15/7/2014, 15:32; edited 1 time in total
a čime ću se bavit..
dog sam se s jednom curkom što smo bile vani u sub da ćemo na trčanje ovaj tj.. po parku.. :D a ja bi radije ulicom, ali navečer, kad me nitko neće vidjet :D
napravit ću generalku, cijelu kuću sredit... deset dana, deset, al će zablistat
i ništ više.. koji put vanka izać.. nita posebno!
dog sam se s jednom curkom što smo bile vani u sub da ćemo na trčanje ovaj tj.. po parku.. :D a ja bi radije ulicom, ali navečer, kad me nitko neće vidjet :D
napravit ću generalku, cijelu kuću sredit... deset dana, deset, al će zablistat
i ništ više.. koji put vanka izać.. nita posebno!
samo se molim da sve prođe ok, naime, prošlo ljeto, prvi dan godišnjeg mi tata slomio nogu, a malo prije toga i bubnjić probio.. pa mi je onda bilo veselo po bolnicama.. a uz to smo i krečili
bili i gosti par dana..
prekrašno mi bilo, godišnji iz snova
bili i gosti par dana..
prekrašno mi bilo, godišnji iz snova
e da, tisak je stvarno povoljan.. par puta sam preko njega.. iznenadila sam se da se to tako može obavljat :D
Ajde negdje gdje nisi bila, makar bilo i blizu. Čisto malo promjene radi, da ti razbije rutinu.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
hehe, kad nemam inspiracije kud otić.. nemam neku želju ni nešto obić.. nit tu šta pametno i ima uopće..
kad se nakanim jednom u pet godina, bude mi drago, i lijepo..
vidjet ću s kojom legicom.. ako me pukne... gdje bi mogle zbrisat, ne bi bilo loše sasvim sigurno :o)
zovu me tete sa svih strana da dođem kod njih, al to nemam volju
evo, danas idem s frendicom na kolačić :)) proslavit, hihi
kad se nakanim jednom u pet godina, bude mi drago, i lijepo..
vidjet ću s kojom legicom.. ako me pukne... gdje bi mogle zbrisat, ne bi bilo loše sasvim sigurno :o)
zovu me tete sa svih strana da dođem kod njih, al to nemam volju
evo, danas idem s frendicom na kolačić :)) proslavit, hihi
Pa vidio je da ga godine stizu i da sve mora sam
Bosh je precijenjen i ne znam zasto ga nisu pustili .umjesto toga dali mu max ugovor...idioti za prosjecnog igraca a mogli su sastaviti novu mega momcad
Bosh je precijenjen i ne znam zasto ga nisu pustili .umjesto toga dali mu max ugovor...idioti za prosjecnog igraca a mogli su sastaviti novu mega momcad
Guest- Guest
omg..ležimo mala i ja na podu i odjednom ona više nije kraj mene.
otkotrljala se,gmiže :^O
otkotrljala se,gmiže :^O
Arwen-
2014-04-22
hahahahhahah... lutkica mala blesava! :)) puzavica! preslatki su mi u toj fazi
sad će Chris tek doći do izražaja.M3tzTli wrote:Pa vidio je da ga godine stizu i da sve mora sam
To je trebala biti ironijakic wrote:sad će Chris tek doći do izražaja.M3tzTli wrote:Pa vidio je da ga godine stizu i da sve mora sam
Doci ce da ako mu dovedu carmela da podigne prosjek koseva momcadi
Guest- Guest
Danas mi je predosadno na poslu....ocajno da sam morao se logirati na kikindjaninovu prciju
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)