ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 10 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by modra 15/7/2014, 11:29

meni doduše  s parfemima ama baš nikad ništa nije zakazalo, ni s moje, ni s tuđe strane.. ali je to u 90% slučajeva bilo preporučeno...
ovoliku paketinu poslat obično, vrlo neodgovorno
al veli mama da ju je šlagiralo kad je čula iznos samo obične  :roll

modra

2014-04-17

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 10 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by kic 15/7/2014, 12:42

M3tzTli wrote:
medication wrote:Komiža ili nešto na Pelješcu, pitanje je sad?
Oboje :shy 

Kikindjanine sto kazes na LeQuit cHeat ? 
Gospodin nosi svoj talent natrag u Ohio
UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 10 857380373

iskoristio je Wadea i njegova koljena ko zadnju fufu :(
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kic 15/7/2014, 12:51

modra wrote:al ono, 130 kuna za poštarinu... 180 preporučeno.. pa tolika je vrijednost paketa skoro, brez veze :D
pa je skupo je ali glavno pitanje je koliko je težak paket?

jer otkad smo u EU najbolje je slati DPDom: http://www.dpd.com/hr/home/produkti_i_usluge/medunarodna_distribucija/cjenik

evo gledam za Sloveniju, dostava za 1 dan, 31.5kg paket (to je max što primaju), 119kn
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by medication 15/7/2014, 13:34

A ništa, držim onda fige da uredno stigne.
Ja unutar RH šaljem Tiskom, dam na trafiku, platim nešto sitno, primatelj preuzme na sebi najbližem kiosku i bok. Sad kad je Todorić ušao u Sloveniju, možda će se uskoro tako moć slat i za SLO.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by modra 15/7/2014, 14:52

e nemam pojma koliko  je težio, baš ću mamu pitat
a čuj, to je kutija od cipela + haljinica + dvije majice na bretele + helou kiti gel koji je falabogu najteži :^0 + novčanik + bomboni + neki poveći losion za tijelo...i šta ti ja znam... lak za nokte je sitnica, ajde
napunila se kutija cipela

hvala, med, i same držimo  afro 
rekla sam joj da je trebala  preporučeno, al znam da bi u toj situaciji isto pala na dupe, i nema šanse da dam JOŠ 50 kuna VIŠE  :)  :D  sad kad se sleglo, trebale smo

katastrofa, 200 kuna za poštarinu  :coffee  bolje da smo joj poslale 50 eura!

Last edited by modra on 15/7/2014, 14:53; edited 1 time in total

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 15/7/2014, 14:53

nebi znao ...u bosni posta traje obicno 12 dana ima neka brza opcija 8 dana ...neda mi se peglati
ako je neko pismo ili paket recimo mobitel jer sam par prodao u prosloj godini posaljem autobusom stigne
isti dan :)

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 15/7/2014, 14:55

obicno bude oko 40 kuna ili deset maraka ...samo pokazes sta je da se zna jel se plase da nije nesto
kao cigarete i tak

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 15/7/2014, 14:57

ooo modric imas odmor i to nista planirano za lokaciju ...to je najbolje ...mozes svugdje lutati pomalo
par dana ...

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by modra 15/7/2014, 15:18

ak bude sreće, ne vraćam se ja do 4.8.
 možda bolje do 28.7., previše se uljenit

al iskreno,  trebam se odmaknut odavde, od ovih ljudi, od OSIGURANJAAAAAAAA i svega što ima veze s tim
jako su me svi počeli nervirat  :srd:  :aw 

nova kolegica je dala do znanja da neće produžavat naše police, osim ako nemamo dogovoreno.. sad me strah šta će i s tim bit.. već mi jednu maznula, baš sam provjeravala s kolegom preko na tehničkom.. al sitna je polica.. u ovom mjesecu sam već skoro sve obnovila, ostalo mi još par sitnih, i to moram napomenut da kažu da su dogovorili sa mnom.. mislim boli ljude ona stvar, netko se neće ni sjetit reć, a kolege će vjerojatno i slagat da im ovi nisu  rekli.. a pripremat police ne smijemo, tj. smijemo ali isti dan obrisat

jer kolegica ona radi na proviziju, dok ja očito imam fiksnu.. i ona će se naravno borit,  ona je na nuli sad

mislim koga boli briga za moj posao uopće  :D :D zanemarite  - meni ovo dođe ko dnevnik!  geek

Last edited by modra on 15/7/2014, 15:32; edited 1 time in total

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 15/7/2014, 15:23

a čime ću se bavit..

dog sam se s jednom curkom što smo bile vani u sub da ćemo  na trčanje ovaj tj.. po parku.. :D a ja bi radije ulicom, ali navečer, kad me nitko neće vidjet :D

napravit ću generalku, cijelu kuću sredit... deset dana, deset, al će zablistat  afro 

i ništ više.. koji put vanka izać.. nita posebno!

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 15/7/2014, 15:25

samo se molim da sve prođe ok, naime, prošlo ljeto, prvi dan godišnjeg mi tata slomio nogu, a malo prije toga i bubnjić probio.. pa mi je onda bilo veselo po bolnicama.. a uz to smo i krečili
bili i gosti par dana..

prekrašno mi bilo, godišnji iz snova :x

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 15/7/2014, 15:32

e da, tisak je stvarno povoljan.. par puta sam preko njega..   iznenadila sam se da se to tako može obavljat :D

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by medication 15/7/2014, 16:05

Ajde negdje gdje nisi bila, makar bilo i blizu. Čisto malo promjene radi, da ti razbije rutinu.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by modra 15/7/2014, 16:22

hehe, kad nemam inspiracije kud otić.. nemam neku želju ni nešto obić.. nit tu šta pametno i ima uopće..
 kad se nakanim jednom u pet godina, bude mi drago, i lijepo..

vidjet ću s kojom legicom.. ako me pukne... gdje bi mogle zbrisat, ne bi bilo loše sasvim sigurno :o)

zovu me tete sa svih strana da dođem kod njih, al to nemam volju

evo, danas idem s frendicom na kolačić :)) proslavit, hihi

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 15/7/2014, 17:01

Pa vidio je da ga godine stizu i da sve mora sam 
Bosh je precijenjen i ne znam zasto ga nisu pustili .umjesto toga dali mu max ugovor...idioti za prosjecnog igraca a mogli su sastaviti novu mega momcad
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 15/7/2014, 17:46

omg..ležimo mala i ja na podu i odjednom ona više nije kraj mene.
otkotrljala se,gmiže :^O
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by modra 15/7/2014, 18:15

hahahahhahah...  lutkica mala blesava! :)) puzavica! preslatki su mi u toj fazi  love

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 15/7/2014, 18:32

M3tzTli wrote:Pa vidio je da ga godine stizu i da sve mora sam 
Bosh je precijenjen i ne znam zasto ga nisu pustili .umjesto toga dali mu max ugovor...idioti za prosjecnog igraca a mogli su sastaviti novu mega momcad
sad će Chris tek doći do izražaja.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 15/7/2014, 18:36

kic wrote:
M3tzTli wrote:Pa vidio je da ga godine stizu i da sve mora sam 
sad će Chris tek doći do izražaja.
To je trebala biti ironija  :^0 
Doci ce da ako mu dovedu carmela da podigne prosjek koseva momcadi  B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/7/2014, 18:39

Danas mi je predosadno na poslu....ocajno da sam morao se logirati na kikindjaninovu prciju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 15/7/2014, 19:10

pročitaj novo poglavlje fagu.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics