UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Zagy. Ma pozlilo mu je na poslu dok je radio. Pritisak u glavi, mučnine u želucu, krv iz nosa mu je tekla oko 10min. Sestra mu je izmjerila tlak i bio je 150/100(koliko se sjećam), onda su ga poslali dolje na hitnu par Kata niže da ga provjere, tlak 135/90 krvarenje prestalo. Eto danas mu opet nije bilo dobro, mjerili su tlak opet i kaže 140/100.Zagy wrote:Sta mu je uopce bilo?
Stres je vjerovatno kriv.....
Ne zna se sto je, ali njemu je u vise navrata krv Curila u povećaj količini i čak duže od 10min...
A ja se zabrinem kako neću :/
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
Kiconjo kakav je to afatar...nije li ona otklon od ideala tvoje zene
Guest- Guest
Nema temperature.bogomdani wrote:temperatura?
Rekla mu je doktorica sa kojom radi da mozda jede previse slanoga, ali uopce ne jede. Ja kuham rucak i ja prvenstveno ne volim previse soli, tako da jedemo jednako...
Danas ga glava boli, dosta. Bas me zanima koliki mu je tlak sada :/
Guest- Guest
šta fali Hinati.M3tzTli wrote:Kiconjo kakav je to afatar...nije li ona otklon od ideala tvoje zene
Osim sto je posesivni stalker i sto te moze promatrati na udaljenosti od 3kilometra a pritom joj i zidovi nisu barijera ?kic wrote:šta fali Hinati.M3tzTli wrote:Kiconjo kakav je to afatar...nije li ona otklon od ideala tvoje zene
Guest- Guest
Sve isto. Kic thx, ne moraš se trudit. Ok mi je i ovako, ionako samo na milj-u pišem životno bitne stvari i to
Danas sam na poslu ispala turbo pametna, the truth is:
Danas sam na poslu ispala turbo pametna, the truth is:
medication- Posts : 5689
2014-04-14
mene ove notifikacije izluđuju, evo sad mi piše da ih je 100, i onda stalno klikam na sve i jednu da nestanu, treba mi 100 g ,a još sam ih isključio u postavkama, a i dalje se pojavljuju, a bilo bi mi bolje bez njih, jer znam di pišem pa samo odem na taj pdf .. a ništa pokušat ću ih zanemarit
Guest- Guest
I fail to see your point, Hinatu očito treba imati za prijatelja ako ništaM3tzTli wrote:Osim sto je posesivni stalker i sto te moze promatrati na udaljenosti od 3kilometra a pritom joj i zidovi nisu barijera ?kic wrote:šta fali Hinati.M3tzTli wrote:Kiconjo kakav je to afatar...nije li ona otklon od ideala tvoje zene
Pada mi nes na pamet,no ne zelim izletati...Ono sto zelim reci je: TRKOM na CT i to bez odgadjanja..jake glavobolje,bez povoda i ocitih uzroka,uz krvarenje iz nosa,ne sluti na dobro,no,kako rekoh,obavite to snimanje,pa nek doktor kaze..enivej,puno srece vam zelim..Lady_D wrote:Nema temperature.bogomdani wrote:temperatura?
Rekla mu je doktorica sa kojom radi da mozda jede previse slanoga, ali uopce ne jede. Ja kuham rucak i ja prvenstveno ne volim previse soli, tako da jedemo jednako...
Guest- Guest
Omg sto ti nije jasno :D ?kic wrote:I fail to see your point, Hinatu očito treba imati za prijatelja ako ništaM3tzTli wrote:Osim sto je posesivni stalker i sto te moze promatrati na udaljenosti od 3kilometra a pritom joj i zidovi nisu barijera ?kic wrote:šta fali Hinati.M3tzTli wrote:Kiconjo kakav je to afatar...nije li ona otklon od ideala tvoje zene
Te pacenice su najgore..pravi paraziti koji ce ti dusu pojesti
Svi su im krivi za sve a one jadne neduzne ..a u biti kukavice koje same ne mogu nista promijeniti ..ovisni tip licnosti klasicni psihijatrijski primjeri
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pada mi nes na pamet,no ne zelim izletati...Ono sto zelim reci je: TRKOM na CT i to bez odgadjanja..jake glavobolje,bez povoda i ocitih uzroka,uz krvarenje iz nosa,ne sluti na dobro,no,kako rekoh,obavite to snimanje,pa nek doktor kaze..enivej,puno srece vam zelim..Lady_D wrote:Nema temperature.bogomdani wrote:temperatura?
Nisi na trznici da odredjujes hocu ovo hocu ono ^^
Nisam upucen u slucaj i apsurdno je govoriti o necemu bez anamneze i klinickog pregleda . Ali da ..ti to ne znas ...
Ponavljam informacija nije znanje
A prije nego sto posaljes svoje dijete nepotrebno na CT informiraj se koliko to zraci :)
Guest- Guest
No dovoljno upucen,da znam da je stvar ozbiljna.Muci te nesto jer to prepoznajes kao odredjivanje?M3tzTli wrote:bogomdani wrote:Pada mi nes na pamet,no ne zelim izletati...Ono sto zelim reci je: TRKOM na CT i to bez odgadjanja..jake glavobolje,bez povoda i ocitih uzroka,uz krvarenje iz nosa,ne sluti na dobro,no,kako rekoh,obavite to snimanje,pa nek doktor kaze..enivej,puno srece vam zelim..Lady_D wrote:Nema temperature.bogomdani wrote:temperatura?
Nisi na trznici da odredjujes hocu ovo hocu ono ^^
Nisam upucen u slucaj i apsurdno je govoriti o necemu bez anamneze i klinickog pregleda . Ali da ..ti to ne znas ...
Ponavljam informacija nije znanje
A prije nego sto posaljes svoje dijete nepotrebno na CT informiraj se koliko to zraci :)
Nisi upucen,onda suti,jer nemas pojma da je stvar ozbiljna..ne govorim o nicemu konkretno,nego samo curi savjetujem brz odlazak doktoru..to je ono sto ti zoves anamneza i klinicki pregled...
Da,znam,no ti ne znas..
Informacija je novac,znanje,sve sto pozelis,ako je imas..no ocito si jedan od onih kojima su ruke primarni alat..
SVE danas zraci,a vidim uticaj i pretjeranog koristenja mobitela kod tebe..uz to,CT je jos najmanje invazivni diagnosticki alat..nuzan,jer je precizan,kao niti jedna duga metoda..informiraj se malo,prije nego kao telac uletis u temu,o okojoj nemas pojma..
Guest- Guest
Mislim da on ovako poprilično ima pojma...
2014-04-14
nije ocigledno,osim sto pokazuje neki nadmeni stav,tako tipican za Balkan...no znanje u praksi je nes drugo..
Guest- Guest
Da. I upravo znanja u praksi i ima. I među vašim stavovima, tvoj je onaj koji je nadmen.
2014-04-14
nije,no lajkam malo bocnuti tipove,koji misle da su utjelovljeni bogovi na zemlji,mislim na doktore,koji traze da se slijepo slijedi njihovo,u ovim okvirima podrucja,prilicno upitno znanje..
U davnim vremenima,vladari su placali doktore,ako nije bilo bolesnih ljudi,a ako jeste,nisu dobivali placu,jer su dakle,lose ljude odrzavali zdravima..Tudej,jako dobro sam upucen u praksu doktora,koja je sve samo ne humana,i radi se,na nacin,da covjek sto cesce dolazi njima.Osobno,jako gnojim po njima,jer s obzirom na znanje,a ako ga imaju,u pravilu,nemaju bas vremena izigravati bogove ,jos i na forumima..
bar u zemljama,gdje doktori nesto i vrijede...
U davnim vremenima,vladari su placali doktore,ako nije bilo bolesnih ljudi,a ako jeste,nisu dobivali placu,jer su dakle,lose ljude odrzavali zdravima..Tudej,jako dobro sam upucen u praksu doktora,koja je sve samo ne humana,i radi se,na nacin,da covjek sto cesce dolazi njima.Osobno,jako gnojim po njima,jer s obzirom na znanje,a ako ga imaju,u pravilu,nemaju bas vremena izigravati bogove ,jos i na forumima..
bar u zemljama,gdje doktori nesto i vrijede...
Guest- Guest
Dakle lik kojemu je nick bogomdani, koji pametuje doktoru o fahu koji evidentno nije njegov da voli bocnuti likove koji misle da su bogovi na zemlji. Hm...
U svakom slučaju, ti se drži svoje struke, nek se on drži svoje. Jer je doista laičko davanje dijagnoza i upućivanje na dijagnostičke preglede beskrajno iritantno.
U svakom slučaju, ti se drži svoje struke, nek se on drži svoje. Jer je doista laičko davanje dijagnoza i upućivanje na dijagnostičke preglede beskrajno iritantno.
2014-04-14
Ahmmm...kakve veze sad imaju nickovi sa topicom?? Nije moj fah,ali mi slucajno sestra radi vec 15 godina kao diagnosticar na neuroloskom odjelu u jednoj Švapskoj klinici,i proveo sam dana i dan uz nju,iz radoznalosti gledajuci sve moguce snimke,svih mogucih neuroloskih problema u covjeka..
No,sad ces reci da tip koji se osovio na mene,jer rekoh curi da ne ceka,nego vodi muza doktoru,imao neki valjani razlog za opasku,osim da se ustolici kao "mjerodavni"??
Kao laik,u diagnostici,pojedem njegovu "diplomu" kao uzinu..i sve nejgovo "znanje"
Obrati pozornost na njegove vlastite rijeci.. "nisam upucen", no raznih vrsta doktora ima...
Enivej,irelevantno,tu stajem,a to sto sam curi rekao da pozuri jer joj muz krvari iz nosa i ima jake glavobolje,opetovano,ne znam kome je ubolo ego u guzicu..stvarno ne razumijem..
No,sad ces reci da tip koji se osovio na mene,jer rekoh curi da ne ceka,nego vodi muza doktoru,imao neki valjani razlog za opasku,osim da se ustolici kao "mjerodavni"??
Kao laik,u diagnostici,pojedem njegovu "diplomu" kao uzinu..i sve nejgovo "znanje"
Obrati pozornost na njegove vlastite rijeci.. "nisam upucen", no raznih vrsta doktora ima...
Enivej,irelevantno,tu stajem,a to sto sam curi rekao da pozuri jer joj muz krvari iz nosa i ima jake glavobolje,opetovano,ne znam kome je ubolo ego u guzicu..stvarno ne razumijem..
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)