Ured predsjednice: Hrvati u BiH neće tražiti entitet
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ured predsjednice: Hrvati u BiH neće tražiti entitet
jel to Čovićeva sa cenzurom?
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
n_razbojnik wrote:jel to Čovićeva sa cenzurom?
on je bio običan član partije, trčkarao nam je oko nogu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Slali ga po cigare i kavu, tja
2014-04-15
Epikur govori ono sto sad zaista nije u ovom trenutku potrebno hrvatima u bh-a a to je odcjepljenje..to cak vise bar ne zasad ne traze ni oni zagrizeni za odcjepljenje iz devedesetih..to sad ici napraviti je prakticno samoubojstvo hrvata u bh-a..to ni srbi nemaju muda napraviti bez obzira na mokre snove i zelje dodika..koji mantra da ce rusi doletjet sa stotinu migova i suhoja da mu srpsku odcijepe..ko i epikur...realnost je nesto drugo a mokri snovi su i dalje mokri snovi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Epikur govori ono sto sad zaista nije u ovom trenutku potrebno hrvatima u bh-a a to je odcjepljenje..to cak vise bar ne zasad ne traze ni oni zagrizeni za odcjepljenje iz devedesetih..to sad ici napraviti je prakticno samoubojstvo hrvata u bh-a..to ni srbi nemaju muda napraviti bez obzira na mokre snove i zelje dodika..koji mantra da ce rusi doletjet sa stotinu migova i suhoja da mu srpsku odcijepe..ko i epikur...realnost je nesto drugo a mokri snovi su i dalje mokri snovi
ja sam za hrvatsku federalnu jedinicu i to je to. protivljenje zagreba tome je zlo i glupo...
2015-08-06
to si bio prije 5,6 godina i cinio si mi se tad politicki pametniji...ali posljednje tri godine si ponorel...i samo odcjepljenje..pogotovo sad kad su hrvati u bh uspjeli se izboriti za neka prava poput da mogu konacno birat clana predsjednistva svojom voljom..mogu ti pokazat postove posljednjih godina pises..ma kakav treci..samo odcjepljenjeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Epikur govori ono sto sad zaista nije u ovom trenutku potrebno hrvatima u bh-a a to je odcjepljenje..to cak vise bar ne zasad ne traze ni oni zagrizeni za odcjepljenje iz devedesetih..to sad ici napraviti je prakticno samoubojstvo hrvata u bh-a..to ni srbi nemaju muda napraviti bez obzira na mokre snove i zelje dodika..koji mantra da ce rusi doletjet sa stotinu migova i suhoja da mu srpsku odcijepe..ko i epikur...realnost je nesto drugo a mokri snovi su i dalje mokri snovi
ja sam za hrvatsku federalnu jedinicu i to je to. protivljenje zagreba tome je zlo i glupo...
2015-09-08
vuksadinare wrote:to si bio prije 5,6 godina i cinio si mi se tad politicki pametniji...ali posljednje tri godine si ponorel...i samo odcjepljenje..pogotovo sad kad su hrvati u bh uspjeli se izboriti za neka prava poput da mogu konacno birat clana predsjednistva svojom voljom..mogu ti pokazat postove posljednjih godina pises..ma kakav treci..samo odcjepljenjeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Epikur govori ono sto sad zaista nije u ovom trenutku potrebno hrvatima u bh-a a to je odcjepljenje..to cak vise bar ne zasad ne traze ni oni zagrizeni za odcjepljenje iz devedesetih..to sad ici napraviti je prakticno samoubojstvo hrvata u bh-a..to ni srbi nemaju muda napraviti bez obzira na mokre snove i zelje dodika..koji mantra da ce rusi doletjet sa stotinu migova i suhoja da mu srpsku odcijepe..ko i epikur...realnost je nesto drugo a mokri snovi su i dalje mokri snovi
jasno s ugrađenim i jasnim mehanizmom samoodređenja do odcjepljenja. kako nama tako i za dva druga naroda, napose.
najveći protivnici suvereniteta hercegbosne sjede u zagrebu...
2015-08-06
trebali ste ostati u jugoslaviji pas vojim primjerom pokazati da je dobro u višenacionalnoj zajednici pod dominacijom brojnijeg naroda ...a ne ovako sebi riješiti a onim budalama dolje prodfavati spiku da im je tako dobro.
2015-08-06
Ti si ko noj, nikako da izvadiš glavu iz pijeska i da skužiš da odcjepljenje gernocidne u ovim granicama nosi trajnu nestabilnost i probleme za RH.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:to si bio prije 5,6 godina i cinio si mi se tad politicki pametniji...ali posljednje tri godine si ponorel...i samo odcjepljenje..pogotovo sad kad su hrvati u bh uspjeli se izboriti za neka prava poput da mogu konacno birat clana predsjednistva svojom voljom..mogu ti pokazat postove posljednjih godina pises..ma kakav treci..samo odcjepljenjeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Epikur govori ono sto sad zaista nije u ovom trenutku potrebno hrvatima u bh-a a to je odcjepljenje..to cak vise bar ne zasad ne traze ni oni zagrizeni za odcjepljenje iz devedesetih..to sad ici napraviti je prakticno samoubojstvo hrvata u bh-a..to ni srbi nemaju muda napraviti bez obzira na mokre snove i zelje dodika..koji mantra da ce rusi doletjet sa stotinu migova i suhoja da mu srpsku odcijepe..ko i epikur...realnost je nesto drugo a mokri snovi su i dalje mokri snovi
jasno s ugrađenim i jasnim mehanizmom samoodređenja do odcjepljenja. kako nama tako i za dva druga naroda, napose.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ti si ko noj, nikako da izvadiš glavu iz pijeska i da skužiš da odcjepljenje gernocidne u ovim granicama nosi trajnu nestabilnost i probleme za RH.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:to si bio prije 5,6 godina i cinio si mi se tad politicki pametniji...ali posljednje tri godine si ponorel...i samo odcjepljenje..pogotovo sad kad su hrvati u bh uspjeli se izboriti za neka prava poput da mogu konacno birat clana predsjednistva svojom voljom..mogu ti pokazat postove posljednjih godina pises..ma kakav treci..samo odcjepljenjeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Epikur govori ono sto sad zaista nije u ovom trenutku potrebno hrvatima u bh-a a to je odcjepljenje..to cak vise bar ne zasad ne traze ni oni zagrizeni za odcjepljenje iz devedesetih..to sad ici napraviti je prakticno samoubojstvo hrvata u bh-a..to ni srbi nemaju muda napraviti bez obzira na mokre snove i zelje dodika..koji mantra da ce rusi doletjet sa stotinu migova i suhoja da mu srpsku odcijepe..ko i epikur...realnost je nesto drugo a mokri snovi su i dalje mokri snovi
nemam pojma, znam samo da ostanak hrvata bez entiteta znači njihov kraj...dobro vama se jebe ako će to samo malo produžiti ovaj moratorij zvan Bih.
On će i onako otići a do tada ćete izgubiti i onaj oslonac koji ste tamo imali.
2015-08-06
Pa cuj epikure hrvati u bh-a nisu se bas pokazali za vrijeme rata kao neki faktor 'stabilnosti' za hrvatsku..izgubili su 60 % teritorija gdje su bili vecina tj hrvatske stranke drzale vlast...ostala zap.hercegovina koju uzgred malo tko htio taj kamenjar a i na vidjelo izasle prije trgovacke sposobnosti tamosnjih hercegovaca nego ratnicke i par enklava u bosni i to je to od 'stabilnosti'...a i to se ne bi ocuvalo da je ovisilo samo o hvo
2015-09-08
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» URED PREDSJEDNICE UŠTEDIO MILIJUNE!
» URED PREDSJEDNICE RH "Komšić je personifikacija preglasavanja Hrvata"
» Ured predsjednice KGK: Potpisani ugovori i sporazumi o suradnji između hrvatskih i kazahstanskih tvrtki u iznosu oko 1,8 milijardi kuna
» Kulinda: Hrvati nemaju pravo na treći entitet!
» Nijedan Hrvat neće prihvatiti principe koji od FBiH stvaraju bošnjački entitet
» URED PREDSJEDNICE RH "Komšić je personifikacija preglasavanja Hrvata"
» Ured predsjednice KGK: Potpisani ugovori i sporazumi o suradnji između hrvatskih i kazahstanskih tvrtki u iznosu oko 1,8 milijardi kuna
» Kulinda: Hrvati nemaju pravo na treći entitet!
» Nijedan Hrvat neće prihvatiti principe koji od FBiH stvaraju bošnjački entitet
Page 7 of 7