Ured predsjednice: Hrvati u BiH neće tražiti entitet
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ured predsjednice: Hrvati u BiH neće tražiti entitet
Baš ćete se usrećiti s Herceg-Srbskom. Samo da mi je tebe tamo smjestiti pa da vidiš koja je to milina.epikur37 wrote:Regoč wrote:Nije tebi dobro čim prizivaš hrvatsku propast, a takvi mogu samo Partiju gurati na vlast.epikur37 wrote:Regoč wrote:Kod mene jesi, ne znam zašto si dolazio ako ti ne valja. Ima svieta!epikur37 wrote:Regoč wrote:Ja sam koljenović, ti si došljo. Šišaj dalje, ako ti kod mene ne valja.epikur37 wrote:Regoč wrote:Uživaj, uživaj. Zašto živiš u Hrvatskoj kad ti je toliko mrska? Seli dalje, za drugo i nisi.epikur37 wrote:Riplex wrote:
Ne znaju ljudi šta se dole događa...
Meni dođe drago vidjeti propast hrvatske geopolitike na jugoistoku i u BiH....poetska pravda za permanentnu povijesnu izdaju.
Eto sad kad dobiju kalifat i Srbiju u leđa nek guštaju :D
Ma jelda,ti si Hrvatska :D na tvoju politiku prema Bih uvijek sam u stanju pljunuti i gledati njenu propast. Ako ti se ne sviđa odseli ti :)
Kod tebe nisam a ne bi ni međio s tobom. Na svojem....i glasam i podržavam svoje preferencije a ti pati...dozvoljeno ti je ;)
Pitaj boga je li itko kod tebe...mora da živiš sam :)
Meni je dobro, još samo da utjeram političku opciju na vlast.
To je propast samo za pravaške paranoike a spas za Hrvate u BiH i Hrvatsku :)
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč wrote:Zato što gledam dalje od Širokoga Briega. Entitska podjela uvod je u raspad Boshera, a to značu Srbiju na Uni, srbsku šaku u hrvatskom trbuhu. Zato je Hrvatskoj važna granica na Drini, točnije Srbija istočno od Drine, a uvjet za to je opstanak Boshera. Eventualna dioba da Hrvatska uzme Hercegovinu, zapadnu Bosnu i Posavinu trenutačno nije moguća pa je cjeloviti Bosher prikladno, barem za sad, rješenje.Riplex wrote:Zašto si protiv? Kako je bolje nama dole s Sarajevom kao glavnim gradom?Osobna priča, osobni slučaj, primjer korporacijske pohlepe i pokvarenoga sudstva. Ista je stvar i u Hrvatskoj bez obzira na vladinu većinu.Riplex wrote:
Pusti ti Rankovića, meni su i ćaća i dedo zatvarani radi gluposti po par dana u Jugi, i opet ćaća kaže da ovo nije moguće izdržati, čistke, politički progoni.
Evo još jedna priča. Moj stari radi u HT, i odlukom uprave skinu im koeficijen plaće za jedan (1). Sindikat angažira odvjetnika, imaju sve ugovore i zakone na svojoj strani.
Uprava angažira svog i daju mi 2 milijuna maraka (2 000 000) kao honorar, koji naravno služi za mito sudu. Sudkinja odbija njihove svjedoke i vještake i potpuno presuđuje u korist HT. Isti mjesec zaposle joj ćer i nju premjeste na županijski sud da ih dočeka na drugom stupnju.
Svima skidaju s plaće 900km da naplate sudske i odvjetničke troškove. Plaća mom starom ko inžinjeru je 1800, minus kredit 1300. Pa sad ti vidi kako će ti ljudi.
Čović ih gleda sa smiješkom, jerbo on harači i drži HT. A naravno Kolinda i Karamarko mu daju puno podršku, jer je on Vitez koji će odbraniti Hrvate.
Taj isti koji je bio Jugoslaven na popisu pred ratnom i kamenovo HDZ u Mostaru 90.
Kakve veze sad ima Široki? Sad sa srpskom kako nije? Lol
Nije samo osobno, to je slučaj svih radnika u firmi i modus operanti adz.
Evo opet se ponavlja isto, ljudi koji ne žive dolje, bolje znaju kako je i šta triba, ali iznad svega ne diraj im adz.
Piglet wrote:Ne razumijem, znači ona je isto imenovana od strane HDZ pa zato nije postavila nikakve primjedbe, tražila preslike i potpisala je zapisnik o radu kao da se ništa nije dogodilo. I baš u vašem selu nije bilo promatrača iz nevladinih udruga i drugih stranaka, a cijeli državni birački odbor je bio korumpiran i za HDZ?Riplex wrote:Piglet wrote:A tvoja mati nije našla za shodno to prijaviti nego je bila tamo kao što, ukras?Riplex wrote:Ne znaju ljudi šta se dole događa... Moja mater je radila na izborima, i kad su se brojali glasovi, adzovi nindže sve listiće di je glasovano za drugu stranku ponište.
hahah di ti živiš? Imaginarni svijet gdje je sve po pravilu. Stranke imenuju promatrače. U jednom selu od 80 birača 120 glasalo za adz, bilo u novinama na TV, nikom ništa, ludo kolo ide dalje.
Ajde dobro, ako ti kažeš. A možda i nije istina.
Ona je izabrana iz kvote adz 90.
Onda se na biralištu raspoređuju u grupe, naravno administrator je iz adz. Ne postoje promatrači iz NVO.
Nije cili za adz, za adz je tamo di je njihov reon. SDA ima svoj itd.
I što se tiče papirologije, pajdo istrese kutiju na stol pa uzme glasački listić, i na njemu zakružena stranka X, ali njemu to ne paše pa zaokruži i Y. Glas ne važeći, vozi miško.
Što se HDZ-a tiče, sve ih povješajte, ako je do mene. S tim smo gotovi i nema potrebe ovo svoditi na neku stranačku pripadnost, stvar gledam prostorno šire i vremenski duže.Riplex wrote:Regoč wrote:Zato što gledam dalje od Širokoga Briega. Entitska podjela uvod je u raspad Boshera, a to značu Srbiju na Uni, srbsku šaku u hrvatskom trbuhu. Zato je Hrvatskoj važna granica na Drini, točnije Srbija istočno od Drine, a uvjet za to je opstanak Boshera. Eventualna dioba da Hrvatska uzme Hercegovinu, zapadnu Bosnu i Posavinu trenutačno nije moguća pa je cjeloviti Bosher prikladno, barem za sad, rješenje.Riplex wrote:Zašto si protiv? Kako je bolje nama dole s Sarajevom kao glavnim gradom?Osobna priča, osobni slučaj, primjer korporacijske pohlepe i pokvarenoga sudstva. Ista je stvar i u Hrvatskoj bez obzira na vladinu većinu.Riplex wrote:
Pusti ti Rankovića, meni su i ćaća i dedo zatvarani radi gluposti po par dana u Jugi, i opet ćaća kaže da ovo nije moguće izdržati, čistke, politički progoni.
Evo još jedna priča. Moj stari radi u HT, i odlukom uprave skinu im koeficijen plaće za jedan (1). Sindikat angažira odvjetnika, imaju sve ugovore i zakone na svojoj strani.
Uprava angažira svog i daju mi 2 milijuna maraka (2 000 000) kao honorar, koji naravno služi za mito sudu. Sudkinja odbija njihove svjedoke i vještake i potpuno presuđuje u korist HT. Isti mjesec zaposle joj ćer i nju premjeste na županijski sud da ih dočeka na drugom stupnju.
Svima skidaju s plaće 900km da naplate sudske i odvjetničke troškove. Plaća mom starom ko inžinjeru je 1800, minus kredit 1300. Pa sad ti vidi kako će ti ljudi.
Čović ih gleda sa smiješkom, jerbo on harači i drži HT. A naravno Kolinda i Karamarko mu daju puno podršku, jer je on Vitez koji će odbraniti Hrvate.
Taj isti koji je bio Jugoslaven na popisu pred ratnom i kamenovo HDZ u Mostaru 90.
Evo opet se ponavlja isto, ljudi koji ne žive dolje, bolje znaju kako je i šta triba, ali iznad svega ne diraj im adz.
Široki je simbol podjele Boshera gdje Hrvatskoj ide Hercegovina, a Srbima zapadna Bosna. E, ta zapadna Bosna je ono što Hrvatsku dovodi u geostrategijski lošu poziciju. Srbska je loša, ali tu ipak nema vojske, a da je Banja Luka u Srbiji, bilo bi i toga.
Regoč wrote:Što se HDZ-a tiče, sve ih povješajte, ako je do mene. S tim smo gotovi i nema potrebe ovo svoditi na neku stranačku pripadnost, stvar gledam prostorno šire i vremenski duže.Riplex wrote:Regoč wrote:Zato što gledam dalje od Širokoga Briega. Entitska podjela uvod je u raspad Boshera, a to značu Srbiju na Uni, srbsku šaku u hrvatskom trbuhu. Zato je Hrvatskoj važna granica na Drini, točnije Srbija istočno od Drine, a uvjet za to je opstanak Boshera. Eventualna dioba da Hrvatska uzme Hercegovinu, zapadnu Bosnu i Posavinu trenutačno nije moguća pa je cjeloviti Bosher prikladno, barem za sad, rješenje.Riplex wrote:Zašto si protiv? Kako je bolje nama dole s Sarajevom kao glavnim gradom?Osobna priča, osobni slučaj, primjer korporacijske pohlepe i pokvarenoga sudstva. Ista je stvar i u Hrvatskoj bez obzira na vladinu većinu.Riplex wrote:
Široki je simbol podjele Boshera gdje Hrvatskoj ide Hercegovina, a Srbima zapadna Bosna. E, ta zapadna Bosna je ono što Hrvatsku dovodi u geostrategijski lošu poziciju. Srbska je loša, ali tu ipak nema vojske, a da je Banja Luka u Srbiji, bilo bi i toga.
Aha i propast Hrvata u BiH će pomoći tomu kako?
Zadržavanje ovog ili sličnog stanja, dopušta adz da pomoću straha i ugroženosti drži uvze čvrsto.
I sve to vodi na epijevu drugu najdražu opciju, nestanak Hrvata iz BiH i podjela među čejenima i balijama.
To će biti tako super.
Ah, radi se o bosanskim izborima, mislio sam da pričaš o glasanju bosanskih Hrvata na hrvatskim izborima. Isprike.Riplex wrote:Piglet wrote:Ne razumijem, znači ona je isto imenovana od strane HDZ pa zato nije postavila nikakve primjedbe, tražila preslike i potpisala je zapisnik o radu kao da se ništa nije dogodilo. I baš u vašem selu nije bilo promatrača iz nevladinih udruga i drugih stranaka, a cijeli državni birački odbor je bio korumpiran i za HDZ?Riplex wrote:Piglet wrote:A tvoja mati nije našla za shodno to prijaviti nego je bila tamo kao što, ukras?Riplex wrote:Ne znaju ljudi šta se dole događa... Moja mater je radila na izborima, i kad su se brojali glasovi, adzovi nindže sve listiće di je glasovano za drugu stranku ponište.
hahah di ti živiš? Imaginarni svijet gdje je sve po pravilu. Stranke imenuju promatrače. U jednom selu od 80 birača 120 glasalo za adz, bilo u novinama na TV, nikom ništa, ludo kolo ide dalje.
Onda se na biralištu raspoređuju u grupe, naravno administrator je iz adz. Ne postoje promatrači iz NVO.
I što se tiče papirologije, pajdo istrese kutiju na stol pa uzme glasački listić, i na njemu zakružena stranka X, ali njemu to ne paše pa zaokruži i Y. Glas ne važeći, vozi miško.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Piglet wrote:Ah, radi se o bosanskim izborima, mislio sam da pričaš o glasanju bosanskih Hrvata na hrvatskim izborima. Isprike.Riplex wrote:Piglet wrote:Ne razumijem, znači ona je isto imenovana od strane HDZ pa zato nije postavila nikakve primjedbe, tražila preslike i potpisala je zapisnik o radu kao da se ništa nije dogodilo. I baš u vašem selu nije bilo promatrača iz nevladinih udruga i drugih stranaka, a cijeli državni birački odbor je bio korumpiran i za HDZ?Riplex wrote:Piglet wrote:A tvoja mati nije našla za shodno to prijaviti nego je bila tamo kao što, ukras?Riplex wrote:Ne znaju ljudi šta se dole događa... Moja mater je radila na izborima, i kad su se brojali glasovi, adzovi nindže sve listiće di je glasovano za drugu stranku ponište.
Ništa. Ali budi siguran da se događa i u RH, neovisno od stranci, jer sam pričo s čovikom koji je radio za jednu stranku i treniro njihove promatrače u varanju na izborima. Od laksativa i pernati jakni s listićima, do bog zna čega sve ne.
Kakva propast Hrvatah? Ti meni predbacuješ iseljavanja iz Boshera kao da sam ja istjerao Epija iz Solijuh, a ne da je on sam odlučio otići. Hrvati se iseljavaju i iz Hrvatske, a nema balijah da ih progone. Ono što sam pisao dosad je, a evo ću i ponoviti, da Hrvatska mora biti snažno prisutna na hrvatskim prostorima u Bosheru preko hrvatskih poduzećah koja tamo djeluju. Recimo, Agrokorove punionice trebaju biti samo gdje ima Hrvatah da se zaposle. U Konzumima treba zapopljavati Hrvate dok ih god ima na burzi, poslovođe uviek trebaju biti Hrvtai, u državnoj i javnoj upravi treba podmiti i zaposliti Hrvate... Gomila je načina da se već sad krene u rješavanje niza problemah.Riplex wrote:Aha i propast Hrvata u BiH će pomoći tomu kako?
Mienjajte HDZ, pobijte ih sve, ako treba.Riplex wrote:Zadržavanje ovog ili sličnog stanja, dopušta adz da pomoću straha i ugroženosti drži uvze čvrsto.
To mu i ja kažem, podjela Bosher nikako nije na korist Hrvatah dok se god srbska šaka može zabiti u hrvatski trbuh. Kad bismo Hercegovinu, zapadnu Bosnu i Posavinu uključili u Hrvatsku, ideal bi bio da ostatak bude bošnjačka Bosna; ako ne, onda barem četverokut Sarajevo - Zenica - Doboj - Tuzla pa da Srbija uzme samo Podrinje. Zapadna Bosna kao dio Srbije smrtna je presuda Hrvatskoj!Riplex wrote:
I sve to vodi na epijevu drugu najdražu opciju, nestanak Hrvata iz BiH i podjela među čejenima i balijama.
To će biti tako super.
srbiepikur37 wrote::DYehudi wrote:Ero wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Sace brzo neko nekoga prestat zvati "gđa precjednica"....a krenut ce vise opisi onako.....narodni :D
Kraljica.
Ma carica
Guest- Guest
Mokri snovi druga epijaepikur37 wrote:Kako je Hrvatska odustala od BiH a Hrvati svedeni na manjinu, Srbi i Bošnjaci će se lako dogovoriti i raziđi. Pošteno na kraju :)
Guest- Guest
Ne može4 biti spas ni za hrvate bilo gdje niti za RH srbija na uni, tu priču zaboravi.epikur37 wrote:Regoč wrote:Nije tebi dobro čim prizivaš hrvatsku propast, a takvi mogu samo Partiju gurati na vlast.epikur37 wrote:Regoč wrote:Kod mene jesi, ne znam zašto si dolazio ako ti ne valja. Ima svieta!epikur37 wrote:Regoč wrote:Ja sam koljenović, ti si došljo. Šišaj dalje, ako ti kod mene ne valja.epikur37 wrote:Regoč wrote:Uživaj, uživaj. Zašto živiš u Hrvatskoj kad ti je toliko mrska? Seli dalje, za drugo i nisi.epikur37 wrote:Riplex wrote:
Meni dođe drago vidjeti propast hrvatske geopolitike na jugoistoku i u BiH....poetska pravda za permanentnu povijesnu izdaju.
Ma jelda,ti si Hrvatska :D na tvoju politiku prema Bih uvijek sam u stanju pljunuti i gledati njenu propast. Ako ti se ne sviđa odseli ti :)
Kod tebe nisam a ne bi ni međio s tobom. Na svojem....i glasam i podržavam svoje preferencije a ti pati...dozvoljeno ti je ;)
Guest- Guest
Epi voli stati na iste grablje i 5 puta ako treba samo da srbi osiguraju pozicije za ostvarivanje velikosrpske ideje.Regoč wrote:Baš ćete se usrećiti s Herceg-Srbskom. Samo da mi je tebe tamo smjestiti pa da vidiš koja je to milina.epikur37 wrote:Regoč wrote:Nije tebi dobro čim prizivaš hrvatsku propast, a takvi mogu samo Partiju gurati na vlast.epikur37 wrote:Regoč wrote:Kod mene jesi, ne znam zašto si dolazio ako ti ne valja. Ima svieta!epikur37 wrote:Regoč wrote:Ja sam koljenović, ti si došljo. Šišaj dalje, ako ti kod mene ne valja.epikur37 wrote:Regoč wrote:Uživaj, uživaj. Zašto živiš u Hrvatskoj kad ti je toliko mrska? Seli dalje, za drugo i nisi.epikur37 wrote:Riplex wrote:
Guest- Guest
ma Dodo je garant...evo ni Čović ne zna gdje je šupalj, sa Bakirom se voza...dok Dodo ne kaže nema Trećeg, lako za Kolindu
2014-04-15
Interesantno..epikur je kao hrvat..i za treci..odnosno odcjeplnenje...nekad se znalo da su najgrlatiji i najzesci hrvatski emigranti u biti udbasi,ubaceni element koji govori one stvari koje u biti u datom zrenutku steti ciljevima hrvata...zar to ne radi epikur..koji u biti na sva usta promovira najradikalniju tezu odcjepljenja hrvata od bh-a i stvaranja male-velike hrvatske upravo ono sto odgovara hrvazskim neprijateljima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Možeš to i tako gledati. Nemam vremena tražiti bolji zemljovid, ali i po donjem vidljivo je da Hrvatska i Bosher čine jedinstvenu geopolitčku i prometnu cjelinu. Svaki prelazak Srbije preko Drine narušava taj sklad, a Srbska je već prvi korak Srbije prema hrvatskom trbuhu.vuksadinare wrote:Interesantno..epikur je kao hrvat..i za treci..odnosno odcjeplnenje...nekad se znalo da su najgrlatiji i najzesci hrvatski emigranti u biti udbasi,ubaceni element koji govori one stvari koje u biti u datom zrenutku steti ciljevima hrvata...zar to ne radi epikur..koji u biti na sva usta promovira najradikalniju tezu odcjepljenja hrvata od bh-a i stvaranja male-velike hrvatske upravo ono sto odgovara hrvazskim neprijateljima
Glupa ti je fora, i to na obje teme.
vuksadinare wrote:Interesantno..epikur je kao hrvat..i za treci..odnosno odcjeplnenje...nekad se znalo da su najgrlatiji i najzesci hrvatski emigranti u biti udbasi,ubaceni element koji govori one stvari koje u biti u datom zrenutku steti ciljevima hrvata...zar to ne radi epikur..koji u biti na sva usta promovira najradikalniju tezu odcjepljenja hrvata od bh-a i stvaranja male-velike hrvatske upravo ono sto odgovara hrvazskim neprijateljima
šifra: udba sudba
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
priznaj da si manolicevac, pola ti oprostimo:)epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Interesantno..epikur je kao hrvat..i za treci..odnosno odcjeplnenje...nekad se znalo da su najgrlatiji i najzesci hrvatski emigranti u biti udbasi,ubaceni element koji govori one stvari koje u biti u datom zrenutku steti ciljevima hrvata...zar to ne radi epikur..koji u biti na sva usta promovira najradikalniju tezu odcjepljenja hrvata od bh-a i stvaranja male-velike hrvatske upravo ono sto odgovara hrvazskim neprijateljima
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:priznaj da si manolicevac, pola ti oprostimo:)epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Interesantno..epikur je kao hrvat..i za treci..odnosno odcjeplnenje...nekad se znalo da su najgrlatiji i najzesci hrvatski emigranti u biti udbasi,ubaceni element koji govori one stvari koje u biti u datom zrenutku steti ciljevima hrvata...zar to ne radi epikur..koji u biti na sva usta promovira najradikalniju tezu odcjepljenja hrvata od bh-a i stvaranja male-velike hrvatske upravo ono sto odgovara hrvazskim neprijateljima
Evo drugovi, sve lijepo popunite, vjerojatno imate i pečate otprije, kriv sam :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jel to Čovićeva sa cenzurom?
2014-04-15
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» URED PREDSJEDNICE UŠTEDIO MILIJUNE!
» URED PREDSJEDNICE RH "Komšić je personifikacija preglasavanja Hrvata"
» Ured predsjednice KGK: Potpisani ugovori i sporazumi o suradnji između hrvatskih i kazahstanskih tvrtki u iznosu oko 1,8 milijardi kuna
» Kulinda: Hrvati nemaju pravo na treći entitet!
» Nijedan Hrvat neće prihvatiti principe koji od FBiH stvaraju bošnjački entitet
» URED PREDSJEDNICE RH "Komšić je personifikacija preglasavanja Hrvata"
» Ured predsjednice KGK: Potpisani ugovori i sporazumi o suradnji između hrvatskih i kazahstanskih tvrtki u iznosu oko 1,8 milijardi kuna
» Kulinda: Hrvati nemaju pravo na treći entitet!
» Nijedan Hrvat neće prihvatiti principe koji od FBiH stvaraju bošnjački entitet
Page 6 of 7