"Baltički poučak" dr. Hasanbegovića
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: "Baltički poučak" dr. Hasanbegovića
Četnici a s tim i majčica Srbija,rehabilitirali su svoj antifašizam i to im više nitko u svijetu ne osporava,izuzev Hrvata i Bošnjaka koji su najmanje pozvani da govore o antifašizmu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Moji partizani nayebali su im se majke... Tvoji Ameri su Dražu odlikovali, jel istina?!Ero wrote:Reka san četnik-antifašist, budaletino. Valjda se ne sramiš svojih suboraca?provocator wrote:Ja sam četnik?! E budale...
E pa Tita je bolio curac za Amere i Francuze i za Britance... On je Dražu sredio ko panta pitu... Kak se šika... Rekli bi Zagorci.
Evo i njega sad, četnici su bili antifašisti, zar nisu?bogomdani wrote:Ma Ero kad izgubi logicki pravac, i postane neiurozan ,pocne blebetati nelogicnosti...provocator wrote:Ja sam četnik?! E budale...
I Staljin je bio antifašist.
Jes da je tamanio Švabe, ali je pobio i svojih 50 milijuna, jebiga...sve za natifašizam, antifašizam nizašta.
Pa to je velika tragedija hrvatskog naroda,usudio bih se reći najveća,tzato što nisu imali prozapadno-demokratski orijentiranu stranu u tom ratu,koja bi održavala veze s Londonom,(mada je Maček možda to mogao) a ovako,Hrvati su se podijelili u dva tabora vezana uz zločinačke totalitarne režime,što je dodatna sramota i ljaga.bogomdani wrote:to bi bilo idealno i moguce,ali samo da je Hrvatska bila oficijelno uz Saveznicku stranu...nazalost,Tito je sa Partizanima tu upao,pa na kraju rata i dobio bjanco cek da poslozi kako hoce..Iknarov svjedok wrote:Znači da bi i za nas posredno,bilo puno bolje da se crta razgraničenja između istočnog i zapadnog bloka protezala,ne znam,recimo između Srbije i Hrvatske,te bi ovi s zapadne strane prošli kao zapadna Njemačka a ovi s istočne kao DDR,ovako,dobili smo Jugoslaviju koja niti smrdi,nit miriše.provocator wrote:
Nadalje... Glupser bi morao znati da su Zapadnu Njemačku izdašno financirali i u nju ulagali te je ekonomski uzdigli Ameri isključivo iz razloga što su iza crte imali Ruse i Istočnu Njemačku i sukladno tome trebalo je dokazati i pokazati kako je sustav koji njeguje Zapad ljepši, bolji, efikasniji i svrsishodniji od onog kojeg proklamira Staljin i istočni blok.
I to je bio dio hladnog rata. Glupan to valjda ne zna...Zna on moj curac.
Nadalje, u Njemačku koja je doživljavala ekonomski bum nisu samo išli Hrvati i građani ostalih ex YU republika, već i Turci, Grci, Španjolci, Talijani...
Na kraju ispada,bolje da su nas oslobodili zapadni saveznici nego što smo oslobađali se sami,jer kao što već netko reče,bolje su prošle zemlje ratne gubitnice koje oslobodio zapad,nego zemlje pobjednice koje oslobodio istok.
Njemci imaju jednu sramotu znanu kao Hitler,Rusi jednu(Staljina) Talijani jednu(Mussolinija) a Hrvati imaju čak dvije takve sramote(Tita i Pavelića)
2015-07-23
Sredio je Tito i mnogo svojih, baš kao i Staljin...Ili misliš da je otok Goli bio turističko odmaralište?provocator wrote:Moji partizani nayebali su im se majke... Tvoji Ameri su Dražu odlikovali, jel istina?!Ero wrote:Reka san četnik-antifašist, budaletino. Valjda se ne sramiš svojih suboraca?provocator wrote:Ja sam četnik?! E budale...
E pa Tita je bolio curac za Amere i Francuze i za Britance... On je Dražu sredio ko panta pitu... Kak se šika... Rekli bi Zagorci.
zanima me sto bi ustasko govance Hasanbegovic odgovorilo kad bi ga netko pitao: sto bi se desilo sa NDH ustasama i slavenima da je Adolf Hitler pobijedio?
da li bi NDH i hrvati postojali? ne bi. Hitler je govorio: "Ein Volk, ein Reich, ein Führer" ("Jedan narod, jedan Reich (država), jedan Führer (vođa) ")...dakle gdje bi hrvati ustase i svi juzni slaveni? kamo? danas ih ne bi bilo ni u ampulama. danas se ne bi pricalo hrvatski nego njemacki. i tako je Hitler za NDH govorio i pisao da u jugoistocnoj Europi postoje 'dreckstaaten' ili govnarske državice (misleći pritom na Mađarsku, NDH, itd.)
da li bi NDH i hrvati postojali? ne bi. Hitler je govorio: "Ein Volk, ein Reich, ein Führer" ("Jedan narod, jedan Reich (država), jedan Führer (vođa) ")...dakle gdje bi hrvati ustase i svi juzni slaveni? kamo? danas ih ne bi bilo ni u ampulama. danas se ne bi pricalo hrvatski nego njemacki. i tako je Hitler za NDH govorio i pisao da u jugoistocnoj Europi postoje 'dreckstaaten' ili govnarske državice (misleći pritom na Mađarsku, NDH, itd.)
Guest- Guest
Istina druže Ero.Drug Tito najebao se majke i mnogim partizanima,pa onda nikakvo čudo za ove druge izrode.Ero wrote:Sredio je Tito i mnogo svojih, baš kao i Staljin...Ili misliš da je otok Goli bio turističko odmaralište?provocator wrote:Moji partizani nayebali su im se majke... Tvoji Ameri su Dražu odlikovali, jel istina?!Ero wrote:Reka san četnik-antifašist, budaletino. Valjda se ne sramiš svojih suboraca?provocator wrote:Ja sam četnik?! E budale...
2015-07-23
Ma nastranu sramota..da su od pocetka bili uz Saveznike,na kraju rata bi pripali Zapadnom sustavu,i komunisti ne bi zavladali iducih 45 godina,problem je samo jer je Tito bio format,kojeg nitko na tom podrucju u politickom smislu nije mogao ujebati,a on je skontao da je mudro biti uz saveznike,pa na kraju dobiti odrijesene ruke za ono sto je htio napraviti..Da je u nekom slucaju,netko osim Tita,na ispravan nacin zastupao hrvatske interese i trazio jaku zapadnu podrsku,mozda bi nakon rata bilo se stvorili jako demokratsko drustvo,zapadnog ekonomskog sustava..Iknarov svjedok wrote:Pa to je velika tragedija hrvatskog naroda,usudio bih se reći najveća,tzato što nisu imali prozapadno-demokratski orijentiranu stranu u tom ratu,koja bi održavala veze s Londonom,(mada je Maček možda to mogao) a ovako,Hrvati su se podijelili u dva tabora vezana uz zločinačke totalitarne režime,što je dodatna sramota i ljaga.bogomdani wrote:to bi bilo idealno i moguce,ali samo da je Hrvatska bila oficijelno uz Saveznicku stranu...nazalost,Tito je sa Partizanima tu upao,pa na kraju rata i dobio bjanco cek da poslozi kako hoce..Iknarov svjedok wrote:Znači da bi i za nas posredno,bilo puno bolje da se crta razgraničenja između istočnog i zapadnog bloka protezala,ne znam,recimo između Srbije i Hrvatske,te bi ovi s zapadne strane prošli kao zapadna Njemačka a ovi s istočne kao DDR,ovako,dobili smo Jugoslaviju koja niti smrdi,nit miriše.provocator wrote:
Nadalje... Glupser bi morao znati da su Zapadnu Njemačku izdašno financirali i u nju ulagali te je ekonomski uzdigli Ameri isključivo iz razloga što su iza crte imali Ruse i Istočnu Njemačku i sukladno tome trebalo je dokazati i pokazati kako je sustav koji njeguje Zapad ljepši, bolji, efikasniji i svrsishodniji od onog kojeg proklamira Staljin i istočni blok.
I to je bio dio hladnog rata. Glupan to valjda ne zna...Zna on moj curac.
Nadalje, u Njemačku koja je doživljavala ekonomski bum nisu samo išli Hrvati i građani ostalih ex YU republika, već i Turci, Grci, Španjolci, Talijani...
Na kraju ispada,bolje da su nas oslobodili zapadni saveznici nego što smo oslobađali se sami,jer kao što već netko reče,bolje su prošle zemlje ratne gubitnice koje oslobodio zapad,nego zemlje pobjednice koje oslobodio istok.
Njemci imaju jednu sramotu znanu kao Hitler,Rusi jednu(Staljina) Talijani jednu(Mussolinija) a Hrvati imaju čak dvije takve sramote(Tita i Pavelića)
Last edited by bogomdani on 6/3/2016, 14:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ima da bidnu svi Jugosloveni...Ko je to reka? Tito?Brigate Rosse wrote: "Ein Volk, ein Reich, ein Führer" ("Jedan narod, jedan Reich (država), jedan Führer (vođa) ")
Ne znam jeli pri tome mislio na Mađarsku.Nije volio Slavene a Mađari to nisu..no da je pobjedio Hićo,Hrvati bi mu čuvali močvare a s današnje vremenske distance,kakvi su uopće Hrvati,koji su sami razjebali svoju držžavu,onda je bar u tom slučaju Hićo bio upravu.Brigate Rosse wrote:zanima me sto bi ustasko govance Hasanbegovic odgovorilo kad bi ga netko pitao: sto bi se desilo sa NDH ustasama i slavenima da je Adolf Hitler pobijedio?
Hrvate poslat da čuvaju močvare,jer za drugo i nisu,što dalje od civilizacije to bolje,jer od svake močvare Hrvati će napraviti pustinju.
2015-07-23
Ta mjesta imaj veze s antifasitima ko ti s Sofijin LorenEro wrote:Sovjetski antifašizam se završio mirnim razlazom CCCP i stvaranjem neovisnih država, kao što je Litva, Letonija i Estonija, a jugoslavenski je simbolički skončao na Ovčari i u Srebrenici.
Otkud uopce ta ideja da je antifasizam bio prisutan na Ovčari i Srebrenici?
Znaci bio je i u Ahmićima, Mostaru , jajcu ?
Ili svim drugim mjestima u tome nesretnom ratu kojeg nije ni trebalo a vec se dovoljn zna o njemu i njegovom počecima .
Pa nećeš reci da je rat vođen između fasista i antifašista?
Ha ha ..
U konačnici i imas pravo
Pa gle... Kralj Petar je zbrisao van i tamo je s dijelom Hrvata obnašao dužnost nekakve usrane Vlade u izbjeglištvu.Iknarov svjedok wrote:Četnici a s tim i majčica Srbija,rehabilitirali su svoj antifašizam i to im više nitko u svijetu ne osporava,izuzev Hrvata i Bošnjaka koji su najmanje pozvani da govore o antifašizmu.
Nadalje... Kralj Petar je 1943. išao u SAD i tamo su ga ugostili u Am. Kongresu kao suverena jedne međunarodno priznate države.
Smrad od kralja je tamo išao kako bi iskamčio pomoć za četnike koje je predstavljao kao jedinu legitimnu vojsku na tlu Kraljevine Jugoslavije.
I Ameri su mu čak obećali pomoći.
Međutim... Tito im je jasno dao na znanje kako se skupa s Kraljem mogu napušiti curca.
Na kraju krajeva i sam Churchill je morao izraziti žaljenje i reći kako su četnici curac od ovce a Titovi partizani su ona vojska koja se istinski bori protiv nacističke žgadije.
To je službeno potvrđeno i konferencijom u Teheranu.
Postojale su snage u SAD, Francuskoj pa i u GB koje su željele rehabilitirati četnike ali muda labudova. Tito je rekao: No pasaran!
Ali to je bio Tito... Manga!
Na kraju krajeva on je ulovio Dražu i najebo mu se majke... A sad to što Srbi rehabilitiraju ove ili one njihov je problem jer oni su zasebna država. Činjenica jest da čak ni Rusi nisu željeli četnike na vojnoj paradi jer ih ne smatraju dijelom pobjedničke antifašističke koalicije. I to je to!
Ispada da su i mnogi partizani bili fašisti.Iknarov svjedok wrote:Istina druže Ero.Drug Tito najebao se majke i mnogim partizanima,pa onda nikakvo čudo za ove druge izrode.Ero wrote:Sredio je Tito i mnogo svojih, baš kao i Staljin...Ili misliš da je otok Goli bio turističko odmaralište?provocator wrote:Moji partizani nayebali su im se majke... Tvoji Ameri su Dražu odlikovali, jel istina?!Ero wrote:Reka san četnik-antifašist, budaletino. Valjda se ne sramiš svojih suboraca?provocator wrote:Ja sam četnik?! E budale...
Jedini pravi antifašisti su bili četnici, njih nije bilo na otoku Goli.
Ero wrote:Ima da bidnu svi Jugosloveni...Ko je to reka? Tito?Brigate Rosse wrote: "Ein Volk, ein Reich, ein Führer" ("Jedan narod, jedan Reich (država), jedan Führer (vođa) ")
Ne rekao je da ce vam se najebati majke
I nije porekao , bar po izjavama ove gospode tu
Pa tako mu trebabogomdani wrote:Eto jos i Sora..ima Eru da zaboli glava...
Dođe ovdje pokazati svoju impotenciju , mislm intelektualnu
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Žalosno je viditi što je bilo od Titove pobjedničke ostavštine.Narodni neprijatelji i kvislinzi upopastili sve u produžecima.
2015-07-23
Meni je ero smijesan kad izgubi kompas,pa pocne se gadjati pridjevima antifasista,cetnika,partizana,Mirka i Slavka..ovoga i onoga....sav se uzjebe...Sora wrote:Pa tako mu trebabogomdani wrote:Eto jos i Sora..ima Eru da zaboli glava...
Guest- Guest
Imam.Sora wrote:Ero wrote:Sovjetski antifašizam se završio mirnim razlazom CCCP i stvaranjem neovisnih država, kao što je Litva, Letonija i Estonija, a jugoslavenski je simbolički skončao na Ovčari i u Srebrenici.
U konačnici i imas pravo
Ali, dug je put do toga da to svi shvate.
Ero je zadrti kamenjarski ustašoid i u tome je dosljedan,ali najdraži ste mi vi,Pavelićevi cviećari'' koji mijenjate strane čašće nego Ero čarape.Sora wrote:Pa tako mu trebabogomdani wrote:Eto jos i Sora..ima Eru da zaboli glava...
Doselila si 1943 god. u Zagreb a sada se zaklinješ u druga Tita.
Mislim,tko normalan 1943 doseljava u Zagreb,osim ako nisi bila nešto kao Mata Hari,te igrala dvostruku ulogu u ratu,te priklonila se onoj strani koja je pobijedila.
2015-07-23
Tebi se sve pomiješalo...To je reka Tuđman 1991 njima.I bi tako....Sora wrote:Ero wrote:Ima da bidnu svi Jugosloveni...Ko je to reka? Tito?Brigate Rosse wrote: "Ein Volk, ein Reich, ein Führer" ("Jedan narod, jedan Reich (država), jedan Führer (vođa) ")
Ne rekao je da ce vam se najebati majke
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Glasali ste za Hasanbegovića, evo vam Pupovac
» POUČAK LICEMJERNIM LJEVIČARIMA
» Ukrajinski poučak za Hrvatsku
» Bernijev 'poucak':'Ja kad postanem premijer place oma'r skacu za 500 kuna,istog trenutka'
» MOST podrzao Hasanbegovica
» POUČAK LICEMJERNIM LJEVIČARIMA
» Ukrajinski poučak za Hrvatsku
» Bernijev 'poucak':'Ja kad postanem premijer place oma'r skacu za 500 kuna,istog trenutka'
» MOST podrzao Hasanbegovica
Page 3 of 8