"Baltički poučak" dr. Hasanbegovića
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: "Baltički poučak" dr. Hasanbegovića
Kao što vidite, Slavko Goldstein svoje mišljenje postupno usklađuje sa dr. Hasanbegovićem.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
O da, usklađuje ga...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaEro wrote:Kao što vidite, Slavko Goldstein svoje mišljenje postupno usklađuje sa dr. Hasanbegovićem.
red wolf-
2016-02-10
Sa'će bit: Ero-Slovenac, dr. Hasanbegović-idiot...
Haso žulja antife since 2016...
2014-04-15
Ne, ti si Slovenac i točka...Hasanbegović, on dovoljno govori o sebi...Ero wrote:Sa'će bit: Ero-Slovenac, dr. Hasanbegović-idiot...
red wolf-
2016-02-10
provocator wrote:
Nadalje, u Njemačku koja je doživljavala ekonomski bum nisu samo išli Hrvati i građani ostalih ex YU republika, već i Turci, Grci, Španjolci, Talijani...
Čudno mi da nitko nije išao u CCCP i Jugoslaviju, ili Kinu.
hhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:ero,sutis o Putinu u Zloveniji...ignorancija..???
red wolf-
2016-02-10
Ne skreći, dr Hase govori o vama. Vi ste tema.red wolf wrote:Ne, ti si Slovenac i točka...Hasanbegović, on dovoljno govori o sebi...Ero wrote:Sa'će bit: Ero-Slovenac, dr. Hasanbegović-idiot...
Pravo je čudo da ti nisi napustio Jugoslaviju.Ero wrote:provocator wrote:
Nadalje, u Njemačku koja je doživljavala ekonomski bum nisu samo išli Hrvati i građani ostalih ex YU republika, već i Turci, Grci, Španjolci, Talijani...
Čudno mi da nitko nije išao u CCCP i Jugoslaviju, ili Kinu.
Ero oglusio na dolazak Putinov..Nema,mora se pakirati i ici za USA... KARMA IZ BIČEZ ERO..nisi znao...??red wolf wrote:hhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:ero,sutis o Putinu u Zloveniji...ignorancija..???
Guest- Guest
Pusti Hasanbegovića...Ti Slovenac si popljuvao temelj da imaš svoju državu danas...Ali, to govori više o tebi...Ero wrote:Ne skreći, dr Hase govori o vama. Vi ste tema.red wolf wrote:Ne, ti si Slovenac i točka...Hasanbegović, on dovoljno govori o sebi...Ero wrote:Sa'će bit: Ero-Slovenac, dr. Hasanbegović-idiot...
red wolf-
2016-02-10
Ali to ne znači i negiranje antifašizma, zar ne?
- Kada sam rekao da je antifašizam floskula, inače višeznačna pojava i po genezi imena i po povijesnim uobličenjima, u prvom redu sam mislio na korištenje toga pojma, posebice kada mu se pripisuju vrijednosti u savršenoj suprotnosti sa svim stvarnim vrijednostima komunističke ideologije te teorije i prakse od Vladivostoka do Jadrana. Oni koji najviše ustraju na tome uistinu su ga pretvorili u jednu vrstu floskule, kojom se prikriva intelektualna lijenost u objašnjavanju i tumačenju stvarnih anomalija našeg vremena. Pod fluidnim pojmom antifašizma krili su se mnogi različiti i međusobno isključujući fenomeni, koji su u sebi toliko raznovrsni. Kada govorimo o povijesnom antifašizmu, moramo prvo definirati o čemu govorimo. Antifašisti su bili i De Gaulle, i Tito, i Staljin, bili su i Pol Pot i Churchill. Narodi koji su tvorili propalu SFRJ na svojoj koži nisu mogli osjetiti blagodat savezničke pobjede, već je jedini antifašizam, koji je pola stoljeća određivao njihove živote bio onaj ratnog Politbiroa KPJ i njegovih kasnijih derivacija, a koji je na simboličkom, ali i stvarnom planu, svoj razvitak okončao na Ovčari i srebreničkim poljima smrti.
I četnici su bili dio "antifašističke koalicije".
Provocator je, na primjer, ponosni četnik- antifašist. I Red Wolf, također
provocator-
2015-08-11
Ma Ero kad izgubi logicki pravac, i postane neiurozan ,pocne blebetati nelogicnosti...provocator wrote:Ja sam četnik?! E budale...
Guest- Guest
Znači da bi i za nas posredno,bilo puno bolje da se crta razgraničenja između istočnog i zapadnog bloka protezala,ne znam,recimo između Srbije i Hrvatske,te bi ovi s zapadne strane prošli kao zapadna Njemačka a ovi s istočne kao DDR,ovako,dobili smo Jugoslaviju koja niti smrdi,nit miriše.provocator wrote:
Nadalje... Glupser bi morao znati da su Zapadnu Njemačku izdašno financirali i u nju ulagali te je ekonomski uzdigli Ameri isključivo iz razloga što su iza crte imali Ruse i Istočnu Njemačku i sukladno tome trebalo je dokazati i pokazati kako je sustav koji njeguje Zapad ljepši, bolji, efikasniji i svrsishodniji od onog kojeg proklamira Staljin i istočni blok.
I to je bio dio hladnog rata. Glupan to valjda ne zna...Zna on moj curac.
Na kraju ispada,bolje da su nas oslobodili zapadni saveznici nego što smo oslobađali se sami,jer kao što već netko reče,bolje su prošle zemlje ratne gubitnice koje oslobodio zapad,nego zemlje pobjednice koje oslobodio istok.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Reka san četnik-antifašist, budaletino. Valjda se ne sramiš svojih suboraca?provocator wrote:Ja sam četnik?! E budale...
I četnici su bili dio "antifašističke koalicije". Kaže drug ero..
Pa i bi bili da im Tito nije uzeo mjeru.
Pa i bi bili da im Tito nije uzeo mjeru.
to bi bilo idealno i moguce,ali samo da je Hrvatska bila oficijelno uz Saveznicku stranu...nazalost,Tito je sa Partizanima tu upao,pa na kraju rata i dobio bjanco cek da poslozi kako hoce..Iknarov svjedok wrote:Znači da bi i za nas posredno,bilo puno bolje da se crta razgraničenja između istočnog i zapadnog bloka protezala,ne znam,recimo između Srbije i Hrvatske,te bi ovi s zapadne strane prošli kao zapadna Njemačka a ovi s istočne kao DDR,ovako,dobili smo Jugoslaviju koja niti smrdi,nit miriše.provocator wrote:
Nadalje... Glupser bi morao znati da su Zapadnu Njemačku izdašno financirali i u nju ulagali te je ekonomski uzdigli Ameri isključivo iz razloga što su iza crte imali Ruse i Istočnu Njemačku i sukladno tome trebalo je dokazati i pokazati kako je sustav koji njeguje Zapad ljepši, bolji, efikasniji i svrsishodniji od onog kojeg proklamira Staljin i istočni blok.
I to je bio dio hladnog rata. Glupan to valjda ne zna...Zna on moj curac.
Na kraju ispada,bolje da su nas oslobodili zapadni saveznici nego što smo oslobađali se sami,jer kao što već netko reče,bolje su prošle zemlje ratne gubitnice koje oslobodio zapad,nego zemlje pobjednice koje oslobodio istok.
Guest- Guest
Četnici a s tim i majčica Srbija,rehabilitirali su svoj antifašizam i to im više nitko u svijetu ne osporava,izuzev Hrvata i Bošnjaka koji su najmanje pozvani da govore o antifašizmu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Glasali ste za Hasanbegovića, evo vam Pupovac
» POUČAK LICEMJERNIM LJEVIČARIMA
» Ukrajinski poučak za Hrvatsku
» Bernijev 'poucak':'Ja kad postanem premijer place oma'r skacu za 500 kuna,istog trenutka'
» MOST podrzao Hasanbegovica
» POUČAK LICEMJERNIM LJEVIČARIMA
» Ukrajinski poučak za Hrvatsku
» Bernijev 'poucak':'Ja kad postanem premijer place oma'r skacu za 500 kuna,istog trenutka'
» MOST podrzao Hasanbegovica
Page 2 of 8