ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Baltički poučak" dr. Hasanbegovića

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

"Baltički poučak" dr. Hasanbegovića - Page 7 Empty Re: "Baltički poučak" dr. Hasanbegovića

Post by Ero Sun 6 Mar - 18:18

bogomdani wrote:
Ero wrote:
bogomdani wrote:
Ero wrote:
red wolf wrote:Moram priznati da sam impresioniran...Slovenac vas je podučio svemu...
Ne ja, već dr. Hase i zhvalan sam mu na tome.
Jedan je dr. Hase.
eRO nikad se na taj nacin necete izboriti da sami sobom upravljate,dok obozavate druge koji vas u necemu vode..zadnje pametno AU...
Dr. Hase drugi? Dr. Hase je naš.
Nije..Balija je..Niste vi njemu prvi,prvi mu je Islam..sve ostalo prigodno ponasanje,jer su veliki ulozi u igri,a i pozamasan novac.. :clown
Njegovo vjersko opredjeljenje je  njegova intimna stvar, koja se nikoga ne tiče.
Uostalom i "ustaša" Tim je upravljao jednom od najvećih židovskih kompanija, pa se niste bunili. :D

Ero

2014-04-23

Back to top Go down

"Baltički poučak" dr. Hasanbegovića - Page 7 Empty Re: "Baltički poučak" dr. Hasanbegovića

Post by Guest Sun 6 Mar - 18:21

Ero wrote:
bogomdani wrote:
Ero wrote:
bogomdani wrote:
Ero wrote:
red wolf wrote:Moram priznati da sam impresioniran...Slovenac vas je podučio svemu...
Ne ja, već dr. Hase i zhvalan sam mu na tome.
Jedan je dr. Hase.
eRO nikad se na taj nacin necete izboriti da sami sobom upravljate,dok obozavate druge koji vas u necemu vode..zadnje pametno AU...
Dr. Hase drugi? Dr. Hase je naš.
Nije..Balija je..Niste vi njemu prvi,prvi mu je Islam..sve ostalo prigodno ponasanje,jer su veliki ulozi u igri,a i pozamasan novac.. :clown
Njegovo vjersko opredjeljenje je  njegova intimna stvar, koja se nikoga ne tiče.
Uostalom i "ustaša" Tim je upravljao jednom od najvećih židovskih kompanija, pa se niste bunili. :D
tako je,no da ne mislis da on ima isti filling ,kao i vi koji mu lickate potplate cipela..po meni je SVAKI politicar namazanac i prevarant..ovo je dosad malo bacanje zrnevlja kokotima,da se zanesu i osjete euforiju..samo kazem,uspori malo Ero..nis drugo..toliko puta si hvalio ove i one,pa su poceli drugacije,pa si modao pricu i prilagodjavao promjenama,na kraju toliko usrali,da si odjednom pobjegao slagati slike Marsa...posipanje pepelom?? ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero Sun 6 Mar - 18:26

Sveto, politička moć je otrov, koji često zatruju i najbolje.
Sanader je jedan o takvih. Zasigurno jedan od najboljih hrvatskih političara dosad, ali...
Od toga "ali" dalje  ti pričaš, a ja vidim cjelinu. Zato se naoko razilazima u mišljenjima.
Dr. Hasanbegoviću radi dobru stvar, jer vam nalijeva čistog vina. Pijte ga i ne bojte se
da će vas od njega zaboliti glava. Dosad ste pili šljivocu ito lošeg kvaliteta... ;)

2014-04-23

Back to top Go down

Post by red wolf Sun 6 Mar - 18:28

Slovenac nastavlja propovijed, a Hrvati marljivo čitaju...Strašno...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Mar - 18:37

Ja nisam hrvat..otportan sam na Erin uticaj... lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 6 Mar - 18:45

Zasto se stalno namece da je pavelic prodao istru..istru u biti ako cemo realno gledat nije bila u sastavu hrvatske do 1918...nije je prodao ni pasic on se samo slozio da istra ostaje tamo di je bila i prije 1918...a pasic je prodao rijeku,dio kvarnera,zadar i dio zadaraskog podrucja,pavelic je prodao potez od sibenika do splita i medjimurje
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ero Sun 6 Mar - 18:49

red wolf wrote:Slovenac nastavlja propovijed, a Hrvati marljivo čitaju...Strašno...
Kamo sreće da ste više čitali, a manje pjevali "Druže Tito ljubičice bijela..." i igrali kozaračko. :]

2014-04-23

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 6 Mar - 18:52

Ja, kao bivši četnik, a sada dokazani i osvjedočeni Hrvat, znam najbolje:

Važno je da se osjećaš dobro kao četnik ili Hrvat i da ti je četništvo, odnosno hrvatstvo, doboko u duši i srcu.
I da znaš da ti to nitko ne može oduzeti.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Ero Sun 6 Mar - 18:55

crvenkasti wrote:Ja, kao bivši četnik, a sada dokazani i osvjedočeni Hrvat, znam najbolje:

Važno je da se osjećaš dobro kao četnik ili Hrvat i da ti je četništvo, odnosno hrvatstvo, doboko u duši i srcu.
Ti si pravi hrvatski antifašist, samo da to ne priznaješ javno. :]

2014-04-23

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 6 Mar - 18:55

Još nešto bih htio podvući: kao Hrvat sam shvatio da je najvažnije disati za Hrvatsku.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 6 Mar - 18:58

Jel znate zasto vojvodjanski dio srijema nije smio ostat u hrvatskoj?...zato jer bi republicka granica hrvatske bila 20 km od beograda. A to rankovic nije smio dozvoliti kao ni ck srbije..navodno se prijetilo titu ako tako bude...cak je dio istre rovinj,porec tamo do pazina vec bio dogoveren da pripadne sloveniji ako istra zavrsi u jugi a srijem hrvatskoj..no posto prijetnjom srijem nije pripao hrvatskoj ovaj dio istre je ostao u hrvatskim granicama..ovo je u jednoj knjizi napisao dusan bilandzic
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 6 Mar - 18:58

Nakad, kad mi dođe, onda baš ono jako dišem za Hrvatsku.
Zažmirim i raspalim.

Naprosto osjećam kako je to za Hrvatsku.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Ero Sun 6 Mar - 18:59

crvenkasti wrote:Još nešto bih htio podvući: kao Hrvat sam shvatio da je najvažnije disati za Hrvatsku.
Kako stojiš s "Baltičkim poučkom"?

2014-04-23

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 6 Mar - 19:00

Ero wrote:
crvenkasti wrote:Ja, kao bivši četnik, a sada dokazani i osvjedočeni Hrvat, znam najbolje:

Ti si pravi hrvatski antifašist, samo da to ne priznaješ javno. :]

Ja sam Nesrbin, drugo mi nije toliko bitno.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 6 Mar - 19:00

crvenkasti wrote:Nakad, kad mi dođe, onda baš ono jako dišem za Hrvatsku.
Zažmirim i raspalim.

Naprosto osjećam kako je to za Hrvatsku.
vjerujem ti zato si ostao u hrvatskoj...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 6 Mar - 19:06

Ero wrote:
crvenkasti wrote:Još nešto bih htio podvući: kao Hrvat sam shvatio da je najvažnije disati za Hrvatsku.

Ništa nisam razumio, ali slažem se.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 6 Mar - 19:08

Ero wrote:
Baltički poučak do balčaka.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Ero Sun 6 Mar - 19:10

crvenkasti wrote:
Ero wrote:

Tvoj puzzle je s "obrezivanjem" stavljen na pogrešno mjesto.Očevidno.  :]

2014-04-23

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 6 Mar - 19:14

Ero wrote:
crvenkasti wrote:
Ero wrote:

Tvoj puzzle je s "obrezivanjem" stavljen na pogrešno mjesto.Očevidno.  :]

Wa're talkin'bout?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Ero Sun 6 Mar - 19:15

Kašljam i dišem...proklete cigarete. x-|

2014-04-23

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 6 Mar - 19:19

Ero wrote:Kašljam i dišem...proklete cigarete. x-|

Mene nešto štreca na desnoj streani guzice. Kad se namjestim, žena me pita što i se nakrivio.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics