Kovačić se baca na posao: Jozo Barišić bit će jedan od najbližih suradnika
Page 1 of 1
Izvor slike: arhiva/hrt
veliki povratak
Očekuje se da će Siniša Kovačić u svom timu imati još neke urednike i novinare koji su za vrijeme vladavine Gorana Radmana bili u drugom planu
Datum objave: 05.03.2016 | 11:21 Autor: js/vlNovi glavni ravnatelj HRT-a Siniša Kovačić već će početkom idućeg tjedna imenovati neke najbliže suradnike. Za sada je sigurno da će mu jedan od najbližih suradnika biti Jozo Barišić, dugogodišnji novinar i urednik na HTV-u, piše Večernji.
Ovo je veliki povratak Joze Barišića koji je bio među urednicima koje je smijenio Goran Radman dok je bio glavni ravnatelj HRT-a. Očekuje se da će Siniša Kovačić u svom timu imati još neke urednike i novinare koji su za vrijeme vladavine Gorana Radmana bili u drugom planu, piše Večernji list.
Re: Kovačić se baca na posao: Jozo Barišić bit će jedan od najbližih suradnika
Ma, samo da vrati Dajanu Antoniju, nju je baš bilo liepo gledati.
Similar topics
» Umro Mihalj Kertes jedan od najblizih suradnika Milosevica
» Pocela bezanija (NE)Mozemovaca.Jedan od najblizih Senfovih suradnika glavni direktor Gradske plinare podnio ostavku.A slijedi ih jos..
» Smijesni Beljak moralizira a drzao je i 'nije znao' kakvu proslost ima jedan od najblizih suradnika:Madjer bio dva puta pravomocno osudjen za kriminalne akte
» 'DRAGA NACIJO, JA SAM DIO POKRETA OTPORA U BIJELOJ KUĆI!' Eksplozivna ispovijest jednog od najbližih Trumpovih suradnika uzdrmala Ameriku
» 92% ljevičara žive sa roditeljima, a jedan od tri ima posao.
» Pocela bezanija (NE)Mozemovaca.Jedan od najblizih Senfovih suradnika glavni direktor Gradske plinare podnio ostavku.A slijedi ih jos..
» Smijesni Beljak moralizira a drzao je i 'nije znao' kakvu proslost ima jedan od najblizih suradnika:Madjer bio dva puta pravomocno osudjen za kriminalne akte
» 'DRAGA NACIJO, JA SAM DIO POKRETA OTPORA U BIJELOJ KUĆI!' Eksplozivna ispovijest jednog od najbližih Trumpovih suradnika uzdrmala Ameriku
» 92% ljevičara žive sa roditeljima, a jedan od tri ima posao.
Page 1 of 1