Pocela bezanija (NE)Mozemovaca.Jedan od najblizih Senfovih suradnika glavni direktor Gradske plinare podnio ostavku.A slijedi ih jos..
Page 1 of 1
Pocela bezanija (NE)Mozemovaca.Jedan od najblizih Senfovih suradnika glavni direktor Gradske plinare podnio ostavku.A slijedi ih jos..
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/sef-zagrebacke-gradske-plinare-podnio-ostavku/2398057.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pocela bezanija (NE)Mozemovaca.Jedan od najblizih Senfovih suradnika glavni direktor Gradske plinare podnio ostavku.A slijedi ih jos..
...vidjeli da ne mogu ne znaju i 'aj bok ljepse mi u ladovini i na livadi sa transparentima'..i jos im placeno a nit brige nit pameti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Umro Mihalj Kertes jedan od najblizih suradnika Milosevica
» Kovačić se baca na posao: Jozo Barišić bit će jedan od najbližih suradnika
» Smijesni Beljak moralizira a drzao je i 'nije znao' kakvu proslost ima jedan od najblizih suradnika:Madjer bio dva puta pravomocno osudjen za kriminalne akte
» 'DRAGA NACIJO, JA SAM DIO POKRETA OTPORA U BIJELOJ KUĆI!' Eksplozivna ispovijest jednog od najbližih Trumpovih suradnika uzdrmala Ameriku
» Crnoja podnio ostavku
» Kovačić se baca na posao: Jozo Barišić bit će jedan od najbližih suradnika
» Smijesni Beljak moralizira a drzao je i 'nije znao' kakvu proslost ima jedan od najblizih suradnika:Madjer bio dva puta pravomocno osudjen za kriminalne akte
» 'DRAGA NACIJO, JA SAM DIO POKRETA OTPORA U BIJELOJ KUĆI!' Eksplozivna ispovijest jednog od najbližih Trumpovih suradnika uzdrmala Ameriku
» Crnoja podnio ostavku
Page 1 of 1