'DRAGA NACIJO, JA SAM DIO POKRETA OTPORA U BIJELOJ KUĆI!' Eksplozivna ispovijest jednog od najbližih Trumpovih suradnika uzdrmala Ameriku
Page 1 of 1
'DRAGA NACIJO, JA SAM DIO POKRETA OTPORA U BIJELOJ KUĆI!' Eksplozivna ispovijest jednog od najbližih Trumpovih suradnika uzdrmala Ameriku
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/draga-nacijo-ja-sam-dio-pokreta-otpora-u-bijeloj-kuci-eksplozivna-ispovijest-jednog-od-najblizih-trumpovih-suradnika-uzdrmala-ameriku/7797186/
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: 'DRAGA NACIJO, JA SAM DIO POKRETA OTPORA U BIJELOJ KUĆI!' Eksplozivna ispovijest jednog od najbližih Trumpovih suradnika uzdrmala Ameriku
New York Times napravio je u srijedu vrlo rijedak presedan i objavio kolumnu - anonimnog autora. Na taj potez se uredništvo odlučilo iz, kako navode, razumljivog razloga: autor kolumne je visoki dužnosnik iz administracije američkog predsjednika Donalda Trumpa i otkrivanje identiteta te osobe vjerojatno bi ugrozilo njezin posao u Bijeloj kući.
U Timesu su na kraju ipak odlučili objaviti kolumnu jer, kako navode, to je jedini način da čitateljima prenesu djelić trenutačne atmosfere iz Bijele kuće iz perspektive čovjeka koji je svakodnevno tamo i koji na dnevnoj bazi surađuje s američkim predsjednikom i njegovim najbližim ljudima. I čini se da su postigli efekt koji su htjeli: odmah po objavljivanju kolumne reagirali su i Donald Trump i glasnogovornica Bijele kuće, a kolumna je postala i glavna tema svih vodećih medija.
Visoki dužnosnik Bijele kuće navodi da je 'dio tihog otpora unutar Trumpove administracije', a u svojoj kolumni otkriva što je to što ga je okrenulo protiv američkog predsjednika.
U Timesu su na kraju ipak odlučili objaviti kolumnu jer, kako navode, to je jedini način da čitateljima prenesu djelić trenutačne atmosfere iz Bijele kuće iz perspektive čovjeka koji je svakodnevno tamo i koji na dnevnoj bazi surađuje s američkim predsjednikom i njegovim najbližim ljudima. I čini se da su postigli efekt koji su htjeli: odmah po objavljivanju kolumne reagirali su i Donald Trump i glasnogovornica Bijele kuće, a kolumna je postala i glavna tema svih vodećih medija.
Visoki dužnosnik Bijele kuće navodi da je 'dio tihog otpora unutar Trumpove administracije', a u svojoj kolumni otkriva što je to što ga je okrenulo protiv američkog predsjednika.
2018-04-10
Re: 'DRAGA NACIJO, JA SAM DIO POKRETA OTPORA U BIJELOJ KUĆI!' Eksplozivna ispovijest jednog od najbližih Trumpovih suradnika uzdrmala Ameriku
'Strah: Trump u Bijeloj kući'
Nova knjiga Boba Woodwarda, proslavljenog novinara Washington Posta koji je sudjelovao u razotkrivanju afere Watergate, što je dovelo do pada američkog predsjednika Richarda Nixona, otkriva neke dramatične scene koje su se događale iza kulisa vladavine Donalda Trumpa.
Trump je u knjizi opisan kao neuravnotežena osoba bez doticaja s administrativnim običajima, sklon napadati i vrijeđati visokopozicionirane članove osoblja. Šef kabineta John F. Kellyčesto je gubio živce i kazao je kolegama kako je smatrao predsjednika "poremećenim". Na jednom sastanku Kelly je kazao o Trumpu: "On je idiot. Besmisleno je pokušati ga uvjeravati u bilo što. On je skrenuo. Mi smo u Ludogradu. Ne znam uopće zašto je bilo tko od nas ovdje. Ovo je najgori posao koji sam ikada imao."
-----------------------------------------
Sve to je dio šire urote protiv Trumpa.
Hitleri, Obame, Mc. Cain + , Soros, NWO, neki mediji itd.
Nova knjiga Boba Woodwarda, proslavljenog novinara Washington Posta koji je sudjelovao u razotkrivanju afere Watergate, što je dovelo do pada američkog predsjednika Richarda Nixona, otkriva neke dramatične scene koje su se događale iza kulisa vladavine Donalda Trumpa.
Trump je u knjizi opisan kao neuravnotežena osoba bez doticaja s administrativnim običajima, sklon napadati i vrijeđati visokopozicionirane članove osoblja. Šef kabineta John F. Kellyčesto je gubio živce i kazao je kolegama kako je smatrao predsjednika "poremećenim". Na jednom sastanku Kelly je kazao o Trumpu: "On je idiot. Besmisleno je pokušati ga uvjeravati u bilo što. On je skrenuo. Mi smo u Ludogradu. Ne znam uopće zašto je bilo tko od nas ovdje. Ovo je najgori posao koji sam ikada imao."
-----------------------------------------
Sve to je dio šire urote protiv Trumpa.
Hitleri, Obame, Mc. Cain + , Soros, NWO, neki mediji itd.
LLeigh_Laura@LeighNYC_Laura
[ltr]Ariana Grande. Vrijeme i mjesto za sve. To je vrlo kratka suknja na pokojnom rođenju kraljice Duše. Fokus bi trebao biti na Arethinoj sjećanju i njezinoj glazbi zajedno s njezinim prošlim političkim doprinosima. Nema RESPECT # ArethaFranklinfuneral https: // twitter.com/TimRunsHisMout h / status / 1035566822538571777 ...
[/ltr]
Pogledajte sliku na Twitteru
[ltr][/ltr]
Gospodin Ducks Burner Account@ pljačkaša
[ltr]Nabavite muškarca koji vas gleda kao što Bill Clinton gleda Ariana Grande.[/ltr]
10:25 - 31. kolovoza 2018
Alexander Mattias Pezoa@AlexanderPezoa
Odgovarajući na @kelechnekoff
10:51 - 31. kolovoza 2018
Supa Crank It
@SupaCrankIt
[ltr]Ariana Grande i ta crna haljina doveli su Bill Clinton u život [img(16.05px,16px)]https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f602.png[/img]
[/ltr]
najvjerojatnije, medijska podvalakic wrote:
da nije neki izmišljeni intervju
dijagram-
2015-08-09
"ako je izvor anoniman onda izvor ne postoji" - Donald J. Trump
narancasti redikul briljira
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pompeo tvrdi: Nisam autor nesretne tribine protiv Trumpa
Američki državni tajnik Mike Pompeo u četvrtak je zanijekao da je autor "nesretne" anonimne tribine objavljene u New York Timesu, koja oštro kritizira predsjednika Donalda Trumpa.
Nitko ne bi trebao biti iznenađen što je New York Times, liberalni list, napao tu administraciju i objavio taj članak, rekao je američki državni tajnik Mike Pompeo
Američki državni tajnik Mike Pompeo u četvrtak je zanijekao da je autor "nesretne" anonimne tribine objavljene u New York Timesu, koja oštro kritizira predsjednika Donalda Trumpa.
2018-04-10
Similar topics
» Umro Mihalj Kertes jedan od najblizih suradnika Milosevica
» Kovačić se baca na posao: Jozo Barišić bit će jedan od najbližih suradnika
» Trump : Dok sam ja bio u Bijeloj kući...
» Trump iftario u Bijeloj kući
» Pocela bezanija (NE)Mozemovaca.Jedan od najblizih Senfovih suradnika glavni direktor Gradske plinare podnio ostavku.A slijedi ih jos..
» Kovačić se baca na posao: Jozo Barišić bit će jedan od najbližih suradnika
» Trump : Dok sam ja bio u Bijeloj kući...
» Trump iftario u Bijeloj kući
» Pocela bezanija (NE)Mozemovaca.Jedan od najblizih Senfovih suradnika glavni direktor Gradske plinare podnio ostavku.A slijedi ih jos..
Page 1 of 1