Smijesni Beljak moralizira a drzao je i 'nije znao' kakvu proslost ima jedan od najblizih suradnika:Madjer bio dva puta pravomocno osudjen za kriminalne akte
Page 1 of 1
Smijesni Beljak moralizira a drzao je i 'nije znao' kakvu proslost ima jedan od najblizih suradnika:Madjer bio dva puta pravomocno osudjen za kriminalne akte
https://narod.hr/hrvatska/tko-je-mladen-madjer-novi-clan-bandicevog-kluba-pravomocno-osuden-za-gospodarski-kriminal
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Smijesni Beljak moralizira a drzao je i 'nije znao' kakvu proslost ima jedan od najblizih suradnika:Madjer bio dva puta pravomocno osudjen za kriminalne akte
Je a sto mu je Beljak mogao reci..'izbacit cu te iz stranke jer si bio osudjen za kriminal'..a sam isti takav...sa razlikim da je ovaj krao soder a ovaj kazice..koja cirkus stranka i ljudi u njoj..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Smijesni Beljak moralizira a drzao je i 'nije znao' kakvu proslost ima jedan od najblizih suradnika:Madjer bio dva puta pravomocno osudjen za kriminalne akte
lopov iz lopovske stranke prešao u drugu lopovsku stranku.
inače Bandić mu je uvalio kćer na posao od 10 000kn plaću neto, što plaćaju porezni obveznici iz Slavonije i Jadrana uglavnom
jebe ga se , kupuje zastupnike, plaćamo svi mi. bosanska posla
jebe ga se , kupuje zastupnike, plaćamo svi mi. bosanska posla
Similar topics
» Umro Mihalj Kertes jedan od najblizih suradnika Milosevica
» Kovačić se baca na posao: Jozo Barišić bit će jedan od najbližih suradnika
» Pocela bezanija (NE)Mozemovaca.Jedan od najblizih Senfovih suradnika glavni direktor Gradske plinare podnio ostavku.A slijedi ih jos..
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» 'DRAGA NACIJO, JA SAM DIO POKRETA OTPORA U BIJELOJ KUĆI!' Eksplozivna ispovijest jednog od najbližih Trumpovih suradnika uzdrmala Ameriku
» Kovačić se baca na posao: Jozo Barišić bit će jedan od najbližih suradnika
» Pocela bezanija (NE)Mozemovaca.Jedan od najblizih Senfovih suradnika glavni direktor Gradske plinare podnio ostavku.A slijedi ih jos..
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» 'DRAGA NACIJO, JA SAM DIO POKRETA OTPORA U BIJELOJ KUĆI!' Eksplozivna ispovijest jednog od najbližih Trumpovih suradnika uzdrmala Ameriku
Page 1 of 1