ISRAEL
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: ISRAEL
Ne beri brigu,Yeh..vec podosta Švaba upznajem sa realom,a trazim i adekvatni Forum,gdje cu to fino razviti uraspravu i argumentirati...
Neki dan su Khozoebi demonstrirali kod mene u gradu,ali sveukupni dojam Svaba za islamiste je da su preagresivni,nametljivi i nasilni..stos bolju antireklamu za njih ... poslije sam cisto prisao nekim pojedincima i parovima Švaba i pristojno pitao za misjenje o demonstracijama...rekli su vec spomenuto..
Neki dan su Khozoebi demonstrirali kod mene u gradu,ali sveukupni dojam Svaba za islamiste je da su preagresivni,nametljivi i nasilni..stos bolju antireklamu za njih ... poslije sam cisto prisao nekim pojedincima i parovima Švaba i pristojno pitao za misjenje o demonstracijama...rekli su vec spomenuto..
Guest- Guest
krivo razmisljas,dakel ako givu negdje drugdje to je zlo,a ako givu od izraela to je isto zloYehudi wrote:Djeca, na žalost, ginu i na drugim ratištima ali nisam vidio da se itko pobunio. Tako je samo juče u Novorusiji, ukro vojska ubila troje dice. Medjutim nitko ništa ne komentira......licemjeri. Hamas , islamski jihad itd, pendrecima napadaju ljude koji napuštaju kuće u ugroženim područjima i vraćaju ih nazad, hamas na svojoj TV postaji -al aksa- otvoreno poziva obitelji da ne napuštaju kuće (kad ih IDF nazove i upozori da se evakuiraju) Po medjunarodnom pravu, ako vojskaupozori civile o opasnosti a ovaj to ignorira, sam snosi posljedice.
sjeti se da je jednom Izrael bio izabbran od Boga,sjetis e casnih ljudi,a vidi sada jad i bijeda,trulo sve,nema casti nema vjere,dakle razbojnici napadaju izrael razbojnici odgovaraju
grijesis medunarodno rpavo nije u skladu sa Bozjim zakonima,međunarodno rpavo je pisalo zlo,a ako izrael slijedi to onda je i on Zlo
koga briga za pozive i slicno to su gluposti,to je kao da ja kazem ajde svi lijepo iz tog podrucja nestanite i ako ne nestanu umru
Da je izrael imalo vjeran Bogu,onda bi isao samo na te teroriste a posto nije onda ubija sve por edu i pioziva se na nevjeru drugih te je i sam takav trul i nevjeran
ja bi to rijesio drugacije,ja bi tim koji su salju rakete jednostavno rekao ovako,ili cete prestati ili cu vas sve istrijebiti i nema mira dok vas nema vise tamo,a ne takve glupsot sto izrael radi,ali je problem sto je to posljedica,a utzrok ej sto je Izrael od tih pdorucja napravio polu zatvore,dakle izrael je zli po tom pitanju,jednom bili robovi a naucili su samo danas od drugihr aditi robove,dakle proglasavati ih manje vrijednim,zato ce i izrael biti kaznjen kao i zbog mnogih drugih grijeha,da ne govorim da su "ubili"SIna Bozjeg
dakle niti ejdan covjek koji je zidov recimo koji ne vjeruje da je Krist njihov spasitelj ence biti spasen,ice sa na isto mejsto gdje i ti teroristi koji ispaljuju rakete ili taj izrael koji ubija djecu i nevine,sve se to zna,a Boga ne mozete prevatiti,samo ste to zaboravili ocito
pozivati se na tuđe zlo je i samo zlo,zapammti to
Iknar-
2014-05-29
E biseru,citaj par puta cinjenice,pa onda srolji...da nacrtam???teroristi navlace djecu uz sebe na podrucje ratnih djelovanja,no,nisi dao komentar po pitanju djece umrle od gadi i zedji jer islamski teroristi is dozvolili dopremu hrane i vode..
Guest- Guest
gledaj ,svaki ubojivca nevinih je sa strani zla prema tome i zidovi ,a kada vec govorimo o danasnjiz zidovima,ter izraelu,onda znas da danasnji izrael nije Bozji IZRAEL,posto je trul,oni se samo tako zovu,ali nisu IZREALbogomdani wrote:E biseru,citaj par puta cinjenice,pa onda srolji...da nacrtam???teroristi navlace djecu uz sebe na podrucje ratnih djelovanja,no,nisi dao komentar po pitanju djece umrle od gadi i zedji jer islamski teroristi is dozvolili dopremu hrane i vode..
dakle jasan sam bio svatko tko ubija necine niej na strani dobra,kao sto niti izrael nije vjeran Bogu,dakle trul je
ako en shvacas da se radi o zivotima nevinih onda ne znam sto ti reci,ali nsita cudno psoto i sam kazes da je danasnji izrael Bozji,e pa ja ti kazem nije,to nije IZRAEL to je izrael,kao i mnogi koji se nazivaju Bozjim slugama a to nisu,to su vuci u janjecoj kozi,dakle ubojice koje misle da su Bozji izrael a nisu
a cinjenica je da su egicani radi s.licnih stvari bili kaznjeni,a bice slicno i sa danasnjim izraelom,jer to nije IZRAEL
Iknar-
2014-05-29
Iknar duduku,daj otepi...ako si prezviznut u glavu za net.hajerov forum,niti nama ne trebaju takvi balvani..
Guest- Guest
a sto da ja vise pricam tema je izrael pa cu o tomebogomdani wrote:Iknar duduku,daj otepi...ako si prezviznut u glavu za net.hajerov forum,niti nama ne trebaju takvi balvani..
danasnji Izrael nije onaj BOzji IZRAEL
TAj Bozji IZRAEL je onja od KRISTa,dakle onaj koga su zidovi pokusavali ubiti na mnoge nacine a id anas je tako
nisam ja zviznut u glavu samo zidovi ne kuze da je danas Izrael a ne IZRAEl,a onaj pravi IZRAEL su oni koji su u to vrijeme slijedili Isusa Krista,a oni koji su ga httjeli ubiti su bili korov a ne zito,ako is ve njihove generacije dod ana danasnjeg koji tako misle,dakle sve je to korov
evo objasnio sam ti sada da i to mozes shvatiti
danas jedino mozemo pricati o Izraelu a nikako o IZRAELU na tom prostoru
nadams e da ces to uspjeti shvatiti posto je to nazalost tako i to vec duze vrijeme
Iknar-
2014-05-29
e da zaboravio sam a ako te bas zanimaju kaos to kazes prezviznuti balvani pogledaj one tamo u Izraelu kojima nije vazno da dođu do onih ubojica sa raketama i da prijeđu preko brda leseva nevinih ljudibogomdani wrote:Iknar duduku,daj otepi...ako si prezviznut u glavu za net.hajerov forum,niti nama ne trebaju takvi balvani..
e ti ljudi su stvarno prezviznuti u glavu,dakle balvani kao sto kazes,naravno i oni koji ih slijede
bas me zanima sto oni tradicionalni zidovi misle o tome,a ne samo da ta trules kolje i ubojice i nevine a govori da vjeruju u Boga a napustili su Boga odavno
evo tebi to pa ti to probavi,kako bi rekli u crticu,touche,kornijevim korak,a ti i tvoji su lavovi,tako mi mlijeka u prahu kidam nalijevio,dakle okrecete se od Boga i prihvavate vraga
tvoji nickovi su ja_svetac.bogomdani,a niti nemas veze sa svecima a niti sa Bogom,jer ti sluzis necastivog kao i oni tamo navedeni
Iknar-
2014-05-29
Pisi u nekom logickom kontekstu,a ne prelijevati red politike,red "vjere",red smedjeg cokoladnog biskvita...ovdje nikog ne zaima(na politickim temema i vijestima) tvoje misionarenje iz dosade...Iknar wrote:a sto da ja vise pricam tema je izrael pa cu o tomebogomdani wrote:Iknar duduku,daj otepi...ako si prezviznut u glavu za net.hajerov forum,niti nama ne trebaju takvi balvani..
danasnji Izrael nije onaj BOzji IZRAEL
TAj Bozji IZRAEL je onja od KRISTa,dakle onaj koga su zidovi pokusavali ubiti na mnoge nacine a id anas je tako
nisam ja zviznut u glavu samo zidovi ne kuze da je danas Izrael a ne IZRAEl,a onaj pravi IZRAEL su oni koji su u to vrijeme slijedili Isusa Krista,a oni koji su ga httjeli ubiti su bili korov a ne zito,ako is ve njihove generacije dod ana danasnjeg koji tako misle,dakle sve je to korov
evo objasnio sam ti sada da i to mozes shvatiti
danas jedino mozemo pricati o Izraelu a nikako o IZRAELU na tom prostoru
nadams e da ces to uspjeti shvatiti posto je to nazalost tako i to vec duze vrijeme
Guest- Guest
ajd da i ti pogodis nakon Eona,smisao ironije..Iknar wrote:e da zaboravio sam a ako te bas zanimaju kaos to kazes prezviznuti balvani pogledaj one tamo u Izraelu kojima nije vazno da dođu do onih ubojica sa raketama i da prijeđu preko brda leseva nevinih ljudibogomdani wrote:Iknar duduku,daj otepi...ako si prezviznut u glavu za net.hajerov forum,niti nama ne trebaju takvi balvani..
e ti ljudi su stvarno prezviznuti u glavu,dakle balvani kao sto kazes,naravno i oni koji ih slijede
bas me zanima sto oni tradicionalni zidovi misle o tome,a ne samo da ta trules kolje i ubojice i nevine a govori da vjeruju u Boga a napustili su Boga odavno
evo tebi to pa ti to probavi,kako bi rekli u crticu,touche,kornijevim korak,a ti i tvoji su lavovi,tako mi mlijeka u prahu kidam nalijevio,dakle okrecete se od Boga i prihvavate vraga
tvoji nickovi su ja_svetac.bogomdani,a niti nemas veze sa svecima a niti sa Bogom,jer ti sluzis necastivog kao i oni tamo navedeni
Guest- Guest
inače je naslov "izabrani narod" nastao u vrijeme, kad se zapravo svaki drugi narod častio tim epitetom, pa i slobodoljubljivi Grci su se tako mazili u svoje vrijeme...
dkale velika je razlika između Izraela danas i nekada kada je bio IZRAEL i vjerovao Bogu
to je valjda jasno,jer se gleda po djelima a danasnja djela Izraela su vise nedjela,dakle lsoe,necasno,a od kuga je tot akvo pa ne treba biti previse mudar,oni vjerni Bogu znaju a oni nevjerno kao sto je Izrael danas ocito ne
to je valjda jasno,jer se gleda po djelima a danasnja djela Izraela su vise nedjela,dakle lsoe,necasno,a od kuga je tot akvo pa ne treba biti previse mudar,oni vjerni Bogu znaju a oni nevjerno kao sto je Izrael danas ocito ne
Iknar-
2014-05-29
jasna stvar... u danasje vrijem samo duduci mogu tako neki,bilo koji narod ronicno nazivati...
Guest- Guest
razlika je sto su Izraelci odabrani od Boga u to vrijeme,a grci nisu,a danasnji Izrael nema veze sa Bozjim IZREALOM,to je ogromna razlikakic wrote:inače je naslov "izabrani narod" nastao u vrijeme, kad se zapravo svaki drugi narod častio tim epitetom, pa i slobodoljubljivi Grci su se tako mazili u svoje vrijeme...
dakle uistinu je Izreal tada bio doabran od Boga,a vidi ga sada slicni kao egipcani,a i kazna ce biti slicna
Iknar-
2014-05-29
ponavljas sedao si nam do znanja..usvojili recenone interesira nas..nego Iknar,ako cemo bas po pitanju vjerovanja,Boga i kazni..nes se bas po vama lome koplja i sve vas nedace pogadjaju... reklo bi se,po tvojoj logici,da ste grijesiji od ostatka svjeta skupa...Iknar wrote:dkale velika je razlika između Izraela danas i nekada kada je bio IZRAEL i vjerovao Bogu
Guest- Guest
ok s time nastavi na podforumu Povijest, jer ovdje ipak pokušavamo pratiti dnevno-političke i ostale događaje vezano uz Izrael, pa da ne narušavamo temu nekim općim raspravama može?Iknar wrote:razlika je sto su Izraelci odabrani od Boga u to vrijeme,a grci nisu,a danasnji Izrael nema veze sa Bozjim IZREALOM,to je ogromna razlikakic wrote:inače je naslov "izabrani narod" nastao u vrijeme, kad se zapravo svaki drugi narod častio tim epitetom, pa i slobodoljubljivi Grci su se tako mazili u svoje vrijeme...
dakle uistinu je Izreal tada bio doabran od Boga,a vidi ga sada slicni kao egipcani,a i kazna ce biti slicna
brisao sam zadnje postove, želim da tema ostane pregledna jer je i inače pratim, za neku raspravu s povijesnom pozadinom ili slično, odite na podforum povijest, hvala.
ma ukratko zidovi ce shvatiti samo prije trebaju izvuci svoje glave iz pijeska recimo
dakle Izrael je u nekom limbu danas koji nije stvarnost nego zamisljenastvarnost,treba se probuditi a onda shvatiti gdje se tko nalazi
dakle Izrael je u nekom limbu danas koji nije stvarnost nego zamisljenastvarnost,treba se probuditi a onda shvatiti gdje se tko nalazi
Iknar-
2014-05-29
Anonymusi srušili web stranicu Mossada
Kako izvještava The Hacker News , oslanjajući se na jedan od Anonymusovih Twitter računa, od jutros je u tijeku DDoS napad na Mossadovu stranicu http://www.mossad.gov.il/ .
Stranica je još uvijek nedostupna.
http://thehackernews.com/2014/07/anonymous-group-takes-down-mossads_31.html
Kako izvještava The Hacker News , oslanjajući se na jedan od Anonymusovih Twitter računa, od jutros je u tijeku DDoS napad na Mossadovu stranicu http://www.mossad.gov.il/ .
Stranica je još uvijek nedostupna.
ANONYMOUS TOOK DOWN THOUSANDS OF ISRAELI WEBSITES
The hacktivist group launched a hacking campaign Operation Save Gaza against Israeli government coinciding with the Israel’s Operation Protective Edge on July 7. Since then, Anonymous group have taken down “thousands” of Israeli-based websites including Israel’s Defence Ministry and the Tel Aviv Police websites.
Trinity-
2014-04-17
da oni napadaju,dakle nisam ja protiv njihTrinity wrote:Anonymusi srušili web stranicu Mossada
Stranica je još uvijek nedostupna.ANONYMOUS TOOK DOWN THOUSANDS OF ISRAELI WEBSITESThe hacktivist group launched a hacking campaign Operation Save Gaza against Israeli government coinciding with the Israel’s Operation Protective Edge on July 7. Since then, Anonymous group have taken down “thousands” of Israeli-based websites including Israel’s Defence Ministry and the Tel Aviv Police websites.
neka menipoprave komp recimo ili mi daju neki noviji rabljeni a da radi kao urica,mislim ne bihs e bunio uopce
mislim ako se kuze u to
moram priznati da mi se oni sviđaju,samo nastavite objavljivati nesto ali sitine nemojte lazi, kada iamte vremena dajte mi neki komp ako moze,ja bi laptop inace nisam to jos imap
evo gada se pokusam malo gorešpsti posto je frka,a vi samo nastavljajte ali rekao sam samo istinu
Iknar-
2014-05-29
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50