ISRAEL
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: ISRAEL
da oni napadaju,dakle nisam ja protiv njihTrinity wrote:Anonymusi srušili web stranicu Mossada
Kako izvještava The Hacker News , oslanjajući se na jedan od Anonymusovih Twitter računa, od jutros je u tijeku DDoS napad na Mossadovu stranicu http://www.mossad.gov.il/ .
Stranica je još uvijek nedostupna.ANONYMOUS TOOK DOWN THOUSANDS OF ISRAELI WEBSITESThe hacktivist group launched a hacking campaign Operation Save Gaza against Israeli government coinciding with the Israel’s Operation Protective Edge on July 7. Since then, Anonymous group have taken down “thousands” of Israeli-based websites including Israel’s Defence Ministry and the Tel Aviv Police websites.
http://thehackernews.com/2014/07/anonymous-group-takes-down-mossads_31.html
neka menipoprave komp recimo ili mi daju neki noviji rabljeni a da radi kao urica,mislim ne bihs e bunio uopce
mislim ako se kuze u to
moram priznati da mi se oni sviđaju,samo nastavite objavljivati nesto ali sitine nemojte lazi, kada iamte vremena dajte mi neki komp ako moze,ja bi laptop inace nisam to jos imap
evo gada se pokusam malo gorešpsti posto je frka,a vi samo nastavljajte ali rekao sam samo istinu
Iknar- Posts : 573
2014-05-29
Napad izvodi Anonymous grupa sa Twitter accountom Operation Egypt . Sve jasno.
Trinity-
2014-04-17
ma zaboli me za toTrinity wrote:Napad izvodi Anonymous grupa sa Twitter accountom Operation Egypt . Sve jasno.
meka meni to anonimusi lijepod aju informacije vladanja na planeti Zemlja,dakle sve struktur,a pri tome mislim na sva bica i naravno njihova imena
bolje neka probvaljuju na nepoznato nego na ovos tor ade,to su ionako beznacajne informacije pretezno,a onos to ja trazim tu riskiraju mozda i vise od svog zivota
ajde anonimusi,da vas vidim,dajte mi informacije a ja cu onda u skaladu toga djelovati
Iknar-
2014-05-29
Hvataj se ti posla i zaradi nesto,dasi mozes kupiti bar low-end komp i pristojno ga koristiti..inace,ako ti ova skalamerija krepe,tugovat cemo,jer nece nitk imati da pise bedastoce...
Guest- Guest
S obzirom da sumnjaš u njihove moći, ništa od novog kompa !Iknar wrote:da oni napadaju,dakle nisam ja protiv njihTrinity wrote:Anonymusi srušili web stranicu Mossada
Kako izvještava The Hacker News , oslanjajući se na jedan od Anonymusovih Twitter računa, od jutros je u tijeku DDoS napad na Mossadovu stranicu http://www.mossad.gov.il/ .
Stranica je još uvijek nedostupna.ANONYMOUS TOOK DOWN THOUSANDS OF ISRAELI WEBSITESThe hacktivist group launched a hacking campaign Operation Save Gaza against Israeli government coinciding with the Israel’s Operation Protective Edge on July 7. Since then, Anonymous group have taken down “thousands” of Israeli-based websites including Israel’s Defence Ministry and the Tel Aviv Police websites.
neka menipoprave komp recimo ili mi daju neki noviji rabljeni a da radi kao urica,mislim ne bihs e bunio uopce
mislim ako se kuze u to
moram priznati da mi se oni sviđaju,samo nastavite objavljivati nesto ali sitine nemojte lazi, kada iamte vremena dajte mi neki komp ako moze,ja bi laptop inace nisam to jos imap
evo gada se pokusam malo gorešpsti posto je frka,a vi samo nastavljajte ali rekao sam samo istinu
Trinity-
2014-04-17
haha palcia ko hocesbogomdani wrote:Hvataj se ti posla i zaradi nesto,dasi mozes kupiti bar low-end komp i pristojno ga koristiti..inace,ako ti ova skalamerija krepe,tugovat cemo,jer nece nitk imati da pise bedastoce...
trenutno sam vise koncentriran na Hrvatsku,a kasnije cus e pozabaviti Izraelom,ako nista tokom povijesti nekada su vjerovali U boga te na tom podrucju vidjeli djelovanje moci na ljude,vrijeme itd
dakle strpis e malo,moram Branda i ekipicu malo nauciti pameti prvo,zisku?
a gle monitor samos to nije krepao,nije cista slika trese ,se komp rikava,stalno probija zvucni zid recimo,ali pazi i da sve to rikne a kako stvari stojehcoe,ti ces id alje gledati moje gromove i oluje svuda gdje jua to pozelim i uspijem
dakle to bit i trebalo biti jasno
evo rekao Brandocda ce vikend viti suncan i par dana kasnije i izazvao me,a ja prihvatio i vidi vrijeme ovdje olujice,grmljavina,hahha
sto mislis da posaljem oluju na izrael ili ne?
Iknar-
2014-05-29
ma gle nije niti toliko vazno da zelim biti bolesno bogat ucijenio bi mnogeTrinity wrote:S obzirom da sumnjaš u njihove moći, ništa od novog kompa !Iknar wrote:da oni napadaju,dakle nisam ja protiv njihTrinity wrote:Anonymusi srušili web stranicu Mossada
mislim ako se kuze u to
ja zelim neku normalu
Brando je rekao vijkend i apr dana pocetkom tijedna sunce i reko tko je jaci,a vidi vrijeme ,ja prihvatio izazzov pozvao olujice male i sada samo pogledaj vani,i bice ti jasno,tko je kog ada ne kazem sto,dakle razbio kao beba zvecku
a posto sam ja uzasno tvrdoglav,mozda ne bude nista od ljeta na kakvo su ljudi navikli,kuzis?
Iknar-
2014-05-29
Kisa uvijek dobro dojde..unaprijed Hvala...Iknar wrote:
Guest- Guest
mozda bude vise nego sto uistinu zelisbogomdani wrote:Kisa uvijek dobro dojde..unaprijed Hvala...Iknar wrote:
Iknar-
2014-05-29
Izrael kicking terrorist's asses!
Kreni IDF, bandu gazi....
Mad_Vlad-
2014-05-02
da ali samo bandu ,ne i nevineMad_Vlad wrote:Izrael kicking terrorist's asses!
Iknar-
2014-05-29
vode nikad dovoljno...pustinju ne mos poplaviti..Iknar wrote:mozda bude vise nego sto uistinu zelisbogomdani wrote:Kisa uvijek dobro dojde..unaprijed Hvala...Iknar wrote:
Guest- Guest
Jesi ovo ubrao.http://www.iflscience.com/environment/mysterious-lake-appears-middle-desert-without-explanationbogomdani wrote:vode nikad dovoljno...pustinju ne mos poplaviti..Iknar wrote:mozda bude vise nego sto uistinu zelisbogomdani wrote:Kisa uvijek dobro dojde..unaprijed Hvala...Iknar wrote:
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pa di naručiti majicu?Yehudi wrote:Molim. Na čega -link-?Trinity wrote:A link?
Trinity-
2014-04-17
show you support in israel wear an IDF T-shirt-------------Kopiraj to ( znaš kako ide) pa otvori novu stranicu. -10 $ dojde majica.
2014-04-20
- Support Israel t Shirt - Starting From $9.99 - israeli-t.com
Oglaswww.israeli-t.com/
Support Israel NOW
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Eto.
2014-04-20
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50