ISRAEL
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: ISRAEL
Ne triba meni nikakvi vojni ugovor ....nego jednom godišnje uplovljavanje izraelske mornarice ovamo koja i onako mora bit tu u srednjem Mediteranu.Yehudi wrote:Jedino Grčka ( osim Amerike) ima ugovor sa Izraelom
o vojnoj suradnji te medjusobnoj pomoći!
CIsto rutinski prijateljski posjet.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Netriba mi direktni ugovor sa Izraelskom moranricom. Štaviše ovo nebi trebalo nti ici u medije. Iza zatvorenih vrata preko amerikanaca. Rezervna logisticka luka za izraelsku moranricu u slucaju nužde ....a koja bi bila opci rat u Egejskom moru i srednjem mediteranu.
2014-04-11
Iknare nemoraju oni nama pomoc. Neka pomognu sebi. To ti je garancija da ce štiti svoju rezervnu logisticku bazu daleko od udara bilo kakvih raketa na Mediteranu ....a to je SPlit.
2014-04-11
Ne tribaju nama Izraelci pomoc. Neka pomognu sebi. Onda sam siguran da ce sto posto branit svoju rezervnu logisticku moranricku bazu za trecinu flote koje STALNO mora bit prisutna na Mediteranu.
2014-04-11
Hebe me se za povjerenje. Ovo je cisti interes. Turci jacaju. Židovi nisu dobrodošli u sjevernoj Africi. Pitanje je koliko bi ih držali u gostoprimstvu ove vece evrospke sile. Hrvatska je jedina zemlja u Evropi koja bi morala poslušat AMeriku 100%.
Nisam ni planirao da Split bude glavna rezervna logisticka baza izraelske moranrice na Mediteranu. Kreta je bolja. PLanirao sam da bude rezervna. Ono dolsovno ljuta potreba al da je to sigurno.
Nisam ni planirao da Split bude glavna rezervna logisticka baza izraelske moranrice na Mediteranu. Kreta je bolja. PLanirao sam da bude rezervna. Ono dolsovno ljuta potreba al da je to sigurno.
2014-04-11
Poanta je da bi najmanje jednom godišnje izraelski brodovi i podmornice morali doci ovamo da nauce rutu i tako to.
Meni to dovoljno.
Meni to dovoljno.
2014-04-11
Tko zna gdje se sve turske podmornice muvaju. Uđeš u Jadran i zađeš iza nekog otoka i miran si.
2014-04-11
Kad Židovi shvate da Turci jacaju , Grci i Italijani padaju , da nemaju svoje uporište u sjvernoj Africi , da ove velike mediternske sile mogu al i nemoraju pružiti utocište i logistiku izraelskoj moranrici jer mogu reci AMerici ne , da je Malta malo previše otvorena ako do rata dođe na tom prostoru ....a ALbanija previše islamska ......nema baš puno lokacija ...Grcka , Cipar , Kreta ....to je ok ....šta ako i to postane malo previše izloženo udaru.
Svaka cast Haifi al ruku na srce ....to je bullshit.
Svaka cast Haifi al ruku na srce ....to je bullshit.
2014-04-11
Njaveci problem za Izrael je i to šta je i Turska jako bitna AMerici i onda to stanje napetosti gdje ovi mogu polomit izraelsku flotu znaci i da ih mogu podhebavat u zdrav mozak.
To je kao ono ma nece nas Turci satrat jednim potezom .....MOŽDA.
To je kao ono ma nece nas Turci satrat jednim potezom .....MOŽDA.
2014-04-11
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Page 28 of 50