PRETI NAM TREĆI BALKANSKI RAT:
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: PRETI NAM TREĆI BALKANSKI RAT:
znaci..i tebi fali zivotni stil balkancajastreb wrote:Ja mislim da će glavni zaštitnik Makedonije biti Rusija.
Rusi samo čekaju takve pizdarije pa da udare i to gadno. Kao u Siriji.
A i Makedonci,koliko čujem,ih priželjkuju.
Svanut će novi Ilinden!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč wrote:Trebamo se petljati, gurati, tamo ih zavađati... Što gore, to bolje.epikur37 wrote:Hrvatska je srednjeeuropska katolička zemlja susjedni Balkan je dominantno pravoslavni i takvu dominaciju treba ostvariti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ekonomija i diplomacija tamo moraju biti snažno prisutni. To nam je blisko susjedstvo i tamošnji događaji odrazit će se i na nas.RayMabus wrote:Malo je to zapetljano. Bolje se držat na distanći , rezerwirano i ne miješat se puno u to.Regoč wrote:Neuspredivo. Balkan je naša interesna zona, moramo tu biti prisutni i aktivno igrati.RayMabus wrote:Glupa rasprawa. Ima smsila i koliko rasprawa o : Šta će Hr naprawit po pitanju ćentralno afričke republike.
Ni meni nije jasno zašto se zlopati u katoličkoj i srednjoeuropskoj zemlji.vuksadinare wrote:...znaci...koma si sto nisi na balkanuepikur37 wrote:Hrvatska je srednjeeuropska katolička zemlja susjedni Balkan je dominantno pravoslavni i takvu dominaciju treba ostvariti.
Mene boli to što Makedoniji prijete opstankom.vuksadinare wrote:znaci..i tebi fali zivotni stil balkancajastreb wrote:Ja mislim da će glavni zaštitnik Makedonije biti Rusija.
Svanut će novi Ilinden!
Mali i miroljubivi narod trpi aspiracije sa svih strana.
Naravno da bih u slučaju napada od strane albanskih terorista i džihadista bio na strani kršćanskog i slavenskog naroda. nama inače jako naklonjenog.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...ma nista od toga...osmanlije nadiru spremajte zene
2015-09-08
ne kuzim..kroz sve njegove postove vidim tihu patnju za orijentom tj komsilukom...kao da je ono sto se kaze zena u kozi muskarca...ali jbg...odabrao gdje ce se skrasiti..i neka sada se opija...Regoč wrote:Ni meni nije jasno zašto se zlopati u katoličkoj i srednjoeuropskoj zemlji.vuksadinare wrote:...znaci...koma si sto nisi na balkanuepikur37 wrote:Hrvatska je srednjeeuropska katolička zemlja susjedni Balkan je dominantno pravoslavni i takvu dominaciju treba ostvariti.
2015-09-08
Najbolje ne radit ništa i powuć se lagano iz Makedonije.
Ako se powućemo od tamo i ostawimo ih da sami to riješe ....sigurno je da će se poklati međusobom.
To i nije tako loš plan.
Ako se powućemo od tamo i ostawimo ih da sami to riješe ....sigurno je da će se poklati međusobom.
To i nije tako loš plan.
2014-04-11
tetrjeb je ionako jugć, nemre ju prežaliti.vuksadinare wrote:znaci..i tebi fali zivotni stil balkancajastreb wrote:Ja mislim da će glavni zaštitnik Makedonije biti Rusija.
Svanut će novi Ilinden!
2014-12-30
dobri su makedonci..ali imam osjecaj da ne znaju sto hoce...nemaju politicku zrelost rekao bih..a i mudrostjastreb wrote:Mene boli to što Makedoniji prijete opstankom.vuksadinare wrote:znaci..i tebi fali zivotni stil balkancajastreb wrote:Ja mislim da će glavni zaštitnik Makedonije biti Rusija.
Svanut će novi Ilinden!
Mali i miroljubivi narod trpi aspiracije sa svih strana.
Naravno da bih u slučaju napada od strane albanskih terorista i džihadista bio na strani kršćanskog i slavenskog naroda. nama inače jako naklonjenog.
2015-09-08
Makedoniju treba napustiti i ostawit na milost i nemilost susjedima.
Brzo će se netko od njih pomamit za istom.
Brzo će se netko od njih pomamit za istom.
2014-04-11
Regoč wrote:Ni meni nije jasno zašto se zlopati u katoličkoj i srednjoeuropskoj zemlji.vuksadinare wrote:...znaci...koma si sto nisi na balkanuepikur37 wrote:Hrvatska je srednjeeuropska katolička zemlja susjedni Balkan je dominantno pravoslavni i takvu dominaciju treba ostvariti.
Gluposti kao katolik, europejac i etnički Hrvat izabrao sam sebi prirodno podneblje a ne Balkan, koji mi uopće ne fali.
No poštujem prirodne, kulturne i etničke granice.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Maekodina je projekt komunističke partije. OK Jastreba razumijem zašto nawija za istu al owe ostale ne. Pusit ih nizwodu neka se sami snalaze.
2014-04-11
Za Žan Klod Junkera Makedonija je - Makedonija
Tanjug | 03. 03. 2016 - 14:53h
Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker upotrebio je na pres konferenciji u Briselu, govoreći o izbegličkoj krizi, ime "Makedonija", umesto "Bivša Jugoslovenska Republika Makedonija", kako se po pravilu označava nekadašnja najjužnija republika bivše Jugoslavije, uočavaju danas mediji u Skoplju.
Foto: Profimedia Skoplje, Makedonija
Agencija MIA je javila da je Junker to rekao u sredu, nakon susreta sa norveškom premijerkom Ernom Solberg, govoreći o turneji po prestonicama balkanske izbegličke rute predsednika Evropskog saveta Donalda Tuska.
"Gospodin Tusk ima turneju u Makedoniji i drugim zemljama", rekao je Junker.
Pored makedonskih, ovo su zabeležili i pojedini evropski mediji, pa je tako italijanska agencija Nova objavila da je Junker "napravio gaf" upotrebom imena "Makedonija", umesto BJRM, zvaničnog imena zemlje priznatog u Ujedinjenim nacijama.
Tanjug | 03. 03. 2016 - 14:53h
Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker upotrebio je na pres konferenciji u Briselu, govoreći o izbegličkoj krizi, ime "Makedonija", umesto "Bivša Jugoslovenska Republika Makedonija", kako se po pravilu označava nekadašnja najjužnija republika bivše Jugoslavije, uočavaju danas mediji u Skoplju.
Foto: Profimedia Skoplje, Makedonija
Agencija MIA je javila da je Junker to rekao u sredu, nakon susreta sa norveškom premijerkom Ernom Solberg, govoreći o turneji po prestonicama balkanske izbegličke rute predsednika Evropskog saveta Donalda Tuska.
"Gospodin Tusk ima turneju u Makedoniji i drugim zemljama", rekao je Junker.
Pored makedonskih, ovo su zabeležili i pojedini evropski mediji, pa je tako italijanska agencija Nova objavila da je Junker "napravio gaf" upotrebom imena "Makedonija", umesto BJRM, zvaničnog imena zemlje priznatog u Ujedinjenim nacijama.
2014-04-11
Bivša Jugoslovenska Republika Makedonija
2014-04-11
Kao i obično, pizdarije.RayMabus wrote:Šta owaj pizdon trkelja ?!?!?!
Guest- Guest
Ovo je glupo, tko izgovara cielo ime države? Sve se države zovu skraćeno.
Biwša ....Regoč wrote:Ovo je glupo, tko izgovara cielo ime države?
2014-04-11
Ti bi djelio kosovo ali ne i republiku šumsku. Šumska može u srbiju samo onaj dio uz drinu, dalje od toga ni pedlja.epikur37 wrote:Regoč wrote:Baš kontra.epikur37 wrote:Albanija treba biti uništena ! Ovaj savez bi to mogao.
Dobro moj prethodni post je bio navlakuša.
Ja sam za pripajanje dijela Kosova i Makedonije Albaniji a sjevera Kosova i republike srpske srbiji. Etničke države , najbolje države.
Guest- Guest
Na tom Balkanu netko mora i popušit .....Makedonija je projekt komunističke partije ....nema razloga da to itko normalan u Hr podržawa.......osim Jastreba , Stipe Mesića , Wesne Pusić i sličnih.
Dakle : UKIDAJ.
Dakle : UKIDAJ.
2014-04-11
Samo se vi nadajte! Ja vam kažem svanut će novi Ilinden!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Vučićev balkanski put od svile
» Balkanski Auschwitz bio je u Srbiji, a ne u Hrvatskoj!
» Klauški i Jović: Milanović je balkanski Trump
» Ona je Hercegovka, on Srbin: Ovo je najpopularniji balkanski par na Instagramu
» MILANOVIĆ NAM PRETI RATOM
» Balkanski Auschwitz bio je u Srbiji, a ne u Hrvatskoj!
» Klauški i Jović: Milanović je balkanski Trump
» Ona je Hercegovka, on Srbin: Ovo je najpopularniji balkanski par na Instagramu
» MILANOVIĆ NAM PRETI RATOM
Page 5 of 11