PRETI NAM TREĆI BALKANSKI RAT:
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: PRETI NAM TREĆI BALKANSKI RAT:
Albanija treba biti uništena ! Ovaj savez bi to mogao.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kojeg Otoka? Golog otoka?jastreb wrote:Mama od ove moje iz Otoka bila je Makedonka.Regoč wrote:Evo skupine Macedonki.
Vjerovatno ju znadeš.
Glupa rasprawa. Ima smsila i koliko rasprawa o : Šta će Hr naprawit po pitanju ćentralno afričke republike.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Baš kontra.epikur37 wrote:Albanija treba biti uništena ! Ovaj savez bi to mogao.
Regoč-
2015-08-21
Neuspredivo. Balkan je naša interesna zona, moramo tu biti prisutni i aktivno igrati.RayMabus wrote:Glupa rasprawa. Ima smsila i koliko rasprawa o : Šta će Hr naprawit po pitanju ćentralno afričke republike.
to vrijedi i za kurde zato ih jebu...mnogi nasi u njemackoj kazu da su kurdi i turci nebo i zemlja..kurd voli raditi i nije nametljiv za razliku od turcinahjastreb wrote:Jako dobri i simpatični ljudi.bogomdani wrote:Makedonska nacija mi je do bola simpaticna..ebeno su cestiti i posteni,a cure su im offfff.....
Moj stari je služio vojsku u Skopju,Kumanovu i Kičevu. Kaže da tako puno dobrih ljudi na tako malom prostoru nikada nije sreo. Kao ni toliko lijepih cura.
Ja još nisam čuo da o njima tko loše zbori,osim makedonskih Šipaca koji ih ne mogu smisliti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč wrote:Baš kontra.epikur37 wrote:Albanija treba biti uništena ! Ovaj savez bi to mogao.
Dobro moj prethodni post je bio navlakuša.
Ja sam za pripajanje dijela Kosova i Makedonije Albaniji a sjevera Kosova i republike srpske srbiji. Etničke države , najbolje države.
2015-08-06
Regoč wrote:Neuspredivo. Balkan je naša interesna zona, moramo tu biti prisutni i aktivno igrati.RayMabus wrote:Glupa rasprawa. Ima smsila i koliko rasprawa o : Šta će Hr naprawit po pitanju ćentralno afričke republike.
Vi ste uspješno pobjegli s Balkana :D
Nema nazad.
2015-08-06
Pripojiti Srbe Srbiji, da. Nek se tamo odsele.epikur37 wrote:Regoč wrote:Baš kontra.epikur37 wrote:Albanija treba biti uništena ! Ovaj savez bi to mogao.
Ja sam za pripajanje dijela Kosova i Makedonije Albaniji a sjevera Kosova i republike srpske srbiji. Etničke države , najbolje države.
Rat, rat, rat...Kad ćete shvatiti da ste Jedno?...Ljudi...
Last edited by red wolf on Thu 3 Mar - 19:22; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Nismo više balkanska država, ali smo susjedstvo, štoviše prvo susjedstvo.epikur37 wrote:Regoč wrote:Neuspredivo. Balkan je naša interesna zona, moramo tu biti prisutni i aktivno igrati.RayMabus wrote:Glupa rasprawa. Ima smsila i koliko rasprawa o : Šta će Hr naprawit po pitanju ćentralno afričke republike.
Nema nazad.
Regoč wrote:Pripojiti Srbe Srbiji, da. Nek se tamo odsele.epikur37 wrote:Regoč wrote:Baš kontra.epikur37 wrote:Albanija treba biti uništena ! Ovaj savez bi to mogao.
Bah, dosadilo mi već komentirati tvoje pravaške nebuloze.
2015-08-06
Hrvatska je srednjeeuropska katolička zemlja susjedni Balkan je dominantno pravoslavni i takvu dominaciju treba ostvariti.
2015-08-06
mi nismo pobjegli...mi smo ih razbucali..epikur37 wrote:Regoč wrote:Neuspredivo. Balkan je naša interesna zona, moramo tu biti prisutni i aktivno igrati.RayMabus wrote:Glupa rasprawa. Ima smsila i koliko rasprawa o : Šta će Hr naprawit po pitanju ćentralno afričke republike.
Nema nazad.
2015-09-08
Malo je to zapetljano. Bolje se držat na distanći , rezerwirano i ne miješat se puno u to.Regoč wrote:Neuspredivo. Balkan je naša interesna zona, moramo tu biti prisutni i aktivno igrati.RayMabus wrote:Glupa rasprawa. Ima smsila i koliko rasprawa o : Šta će Hr naprawit po pitanju ćentralno afričke republike.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa nemoj, Strossmayere.epikur37 wrote:Regoč wrote:Pripojiti Srbe Srbiji, da. Nek se tamo odsele.epikur37 wrote:Regoč wrote:Baš kontra.epikur37 wrote:Albanija treba biti uništena ! Ovaj savez bi to mogao.
Bah, dosadilo mi već komentirati tvoje pravaške nebuloze.
...znaci...koma si sto nisi na balkanuepikur37 wrote:Hrvatska je srednjeeuropska katolička zemlja susjedni Balkan je dominantno pravoslavni i takvu dominaciju treba ostvariti.
2015-09-08
Ja mislim da će glavni zaštitnik Makedonije biti Rusija.
Rusi samo čekaju takve pizdarije pa da udare i to gadno. Kao u Siriji.
A i Makedonci,koliko čujem,ih priželjkuju.
Svanut će novi Ilinden!
Svanut će novi Ilinden!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Trebamo se petljati, gurati, tamo ih zavađati... Što gore, to bolje.epikur37 wrote:Hrvatska je srednjeeuropska katolička zemlja susjedni Balkan je dominantno pravoslavni i takvu dominaciju treba ostvariti.
znaci..i tebi fali zivotni stil balkancajastreb wrote:Ja mislim da će glavni zaštitnik Makedonije biti Rusija.
Svanut će novi Ilinden!
2015-09-08
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Vučićev balkanski put od svile
» Balkanski Auschwitz bio je u Srbiji, a ne u Hrvatskoj!
» Klauški i Jović: Milanović je balkanski Trump
» Ona je Hercegovka, on Srbin: Ovo je najpopularniji balkanski par na Instagramu
» MILANOVIĆ NAM PRETI RATOM
» Balkanski Auschwitz bio je u Srbiji, a ne u Hrvatskoj!
» Klauški i Jović: Milanović je balkanski Trump
» Ona je Hercegovka, on Srbin: Ovo je najpopularniji balkanski par na Instagramu
» MILANOVIĆ NAM PRETI RATOM
Page 4 of 11