PRETI NAM TREĆI BALKANSKI RAT:
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: PRETI NAM TREĆI BALKANSKI RAT:
kažem ti i 91-95 barem iz bosne su hrvati bježali nisu htjeli braniti svoje domove(zato su Hrvati u Bosni i popušili dosta teritorija radi bežanije), a bilo je par tisuća dragovoljaca iz RH , koji su išli umjesto njih braniti njihove domove..Regoč wrote:Meki trbuh postoji ne zbog iseljavanja, nego zbog plitkosti teritorija što omogućuje njegovo presiecanje. Da bismo to spriečili, trebamo se udebljati. A dragovoljacah neće nedostajati, sve je stvar prihološke pripreme.preko_vode_do_slobode wrote:ma jebe me se za tu "šaku u RH trbuh", trebamo izgraditi "trbušne mišiće" pa neka oni udaraju "mlitavom šakom".Regoč wrote:Srbska teži odcjepljenju i priključenju Srbiji, a time dobivamo srbsku šaku u hrvatskom trbuhu. Da bismo to spriečili ili Bosher opstaje, ili Hercegovina i zapadna Bosna idu Hrvatskoj.preko_vode_do_slobode wrote:sve 5 ali zašto bi RH ratovala protiv R Srpske ? to su bosanska posla, i sumnjam da bi itko bio nabrijan da gnjoji po bosni. u ostalom većina bosanskih hrvata nije htjela braniti svoje domove u Bosni(čast izuzecima) taman će Hrvati iz hrvatske ići u bosanske vukojebineRegoč wrote:Novi rat u Bosheru Hrvatska će dočekati u mnogo boljoj poziciji nego 92. Razlozi:
1. međunarodno smo priznata država sa stažem neovisnosti
2. imamo izgrađenu diplomatsku mrežu
3. američki smo vazal
4. nemamo okupirana područja kojima bi nas mogli ucjenjivati (da i izgubimo S. Geru, dunavske ade i zemlju u Bačkoj ne bi nam bio ugrožen nacionalni opstanak)
5. imamo izgrađenu vojsku
6. nemamo ustaški imidž
7. Srbi imaju imidž zločinacah
8. zapadna Bosna je u geopolitičkim hrvatskim klieštima
9. Srbija je u prociepu između Istoka i Zapada
10. Srbi u Hrvatskoj nisu nikakav vojni čimbenik i njihova bi pobuna bila ugušena unutar 24 sata.
Kad izbije rat, za tri dana nema više zapadne Srbske, a podrinjska Srbska se može pridružiti Srbiji ako Bošnjaci ne budu odlučni pa ne zauzmu to područje. Zato im se jasno mora reći da u središnjoj Bosni ne mogu ništa dobiti pa nek shvate što im je činiti.
Nismo mi krivi što mi centralizacijom i visokim porezima i regulacijama uništivano te RH krajeve, pa onda moramo preventivno vojno djelovati.
Iako stvarno ne znam tko bi u RH išao gnjojiti za bosanske vukojebine, kada i bosanski hrvati su bježali od tamo, tama će netko iz RH tipa iz Zagreba, ili sa Dalmatinske obale ići gnjojiti
sretno vam. Kakav je moral u RH, pitanje je bili RH u slučaju nekog napada uopće mogla sakupiti dovoljno ljudi za obranu, smanjuje se proračun za vojsku, mladi bježe iz RH, HDZ/SDP uhljebi kradu i pljačkaju cijelu RH državu, svi u RH pate osim uhljeb, taman će sve netko ratovati za Karamarka i Zokija i to još u bosanskim vukojebinama..
a to su bila vremena kada su ljudi bili nabrijani i motivirani
2020 situacija je pun kurac drugačija.. motiviranost i nabrijanost je 0 bodova, a demografska piramida(količina recimo vojno sposobnih 20etogodišnjaka) se prepolovila, a ostali su na putu za njemačku. A domoljubi iz HDZa smanjuju vojni proračun, oba miga ne lete..
Sretno vam
sretno vam
Guest- Guest
Psihologija!preko_vode_do_slobode wrote:kažem ti i 91-95 barem iz bosne su hrvati bježali nisu htjeli braniti svoje domove(zato su Hrvati u Bosni i popušili dosta teritorija radi bežanije), a bilo je par tisuća dragovoljaca iz RH , koji su išli umjesto njih braniti njihove domove..Regoč wrote:Meki trbuh postoji ne zbog iseljavanja, nego zbog plitkosti teritorija što omogućuje njegovo presiecanje. Da bismo to spriečili, trebamo se udebljati. A dragovoljacah neće nedostajati, sve je stvar prihološke pripreme.preko_vode_do_slobode wrote:ma jebe me se za tu "šaku u RH trbuh", trebamo izgraditi "trbušne mišiće" pa neka oni udaraju "mlitavom šakom".Regoč wrote:Srbska teži odcjepljenju i priključenju Srbiji, a time dobivamo srbsku šaku u hrvatskom trbuhu. Da bismo to spriečili ili Bosher opstaje, ili Hercegovina i zapadna Bosna idu Hrvatskoj.preko_vode_do_slobode wrote:sve 5 ali zašto bi RH ratovala protiv R Srpske ? to su bosanska posla, i sumnjam da bi itko bio nabrijan da gnjoji po bosni. u ostalom većina bosanskih hrvata nije htjela braniti svoje domove u Bosni(čast izuzecima) taman će Hrvati iz hrvatske ići u bosanske vukojebineRegoč wrote:Novi rat u Bosheru Hrvatska će dočekati u mnogo boljoj poziciji nego 92. Razlozi:
3. američki smo vazal
4. nemamo okupirana područja kojima bi nas mogli ucjenjivati (da i izgubimo S. Geru, dunavske ade i zemlju u Bačkoj ne bi nam bio ugrožen nacionalni opstanak)
6. nemamo ustaški imidž
10. Srbi u Hrvatskoj nisu nikakav vojni čimbenik i njihova bi pobuna bila ugušena unutar 24 sata.
Kad izbije rat, za tri dana nema više zapadne Srbske, a podrinjska Srbska se može pridružiti Srbiji ako Bošnjaci ne budu odlučni pa ne zauzmu to područje. Zato im se jasno mora reći da u središnjoj Bosni ne mogu ništa dobiti pa nek shvate što im je činiti.
Nismo mi krivi što mi centralizacijom i visokim porezima i regulacijama uništivano te RH krajeve, pa onda moramo preventivno vojno djelovati.
Iako stvarno ne znam tko bi u RH išao gnjojiti za bosanske vukojebine, kada i bosanski hrvati su bježali od tamo, tama će netko iz RH tipa iz Zagreba, ili sa Dalmatinske obale ići gnjojiti
sretno vam. Kakav je moral u RH, pitanje je bili RH u slučaju nekog napada uopće mogla sakupiti dovoljno ljudi za obranu, smanjuje se proračun za vojsku, mladi bježe iz RH, HDZ/SDP uhljebi kradu i pljačkaju cijelu RH državu, svi u RH pate osim uhljeb, taman će sve netko ratovati za Karamarka i Zokija i to još u bosanskim vukojebinama..
a to su bila vremena kada su ljudi bili nabrijani i motivirani
2020 situacija je pun kurac drugačija.. motiviranost i nabrijanost je 0 bodova, a demografska piramida(količina recimo vojno sposobnih 20etogodišnjaka) se prepolovila, a ostali su na putu za njemačku. A domoljubi iz HDZa smanjuju vojni proračun, oba miga ne lete..
Sretno vam
sretno vam
pizzon wrote:
Ako SAD i posle terorističkih napada u Kumanovu nastave sa politikom bezrezervne podrške Albancima, ako EU i dalje bude prećutno prelazila preko oživljavanja projekta "velike Albanije" to bi moglo dovesti do formiranja pravoslavnog saveza Srbije, Grčke, Bugarske i Makedonije, i možda čak i do Trećeg balkanskog rata!
Ovo ja odavno predlažem kao konačno rešenje albanskog pitanja.
Ne sanjamo ....samo se perwentiwno osigurawamo od waših pizdharija.pizzon wrote:ne znam zasto uopste sanjate neki rat vs srbije.
Makedonija plus Bugarska = welika Bugarska.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jućer sam pojeo 2 čokoladiće Pionir ....zanimalo me je kakwe su .....ja nemam te pretenzije , ratničke namjere ....miroljubiw sam .....možda je to dobro ....a možda nije ....uglawnom ne diraj lawa dok spawa ni miša dok piša ......srezat ćemo wam ta četnika krila.
To nije rat nego perwentiwno reagowanje na owo :
To nije rat nego perwentiwno reagowanje na owo :
2014-04-11
Velikosrbska politika je i dalje na djelu pa opreza nikada dosta.
ono sto je po dejtonu r.srpska ne smete da dirate, a bh federacija,
uopste nas ne interesuje. nemojte da se previse umislite.
ameri su turcima rekli da ne racunaju na nato u slucaju
rata sa rusijom. to moze da snadje i hrvate ako krenu
na r.srpsku, svojevoljno nicim izazvani.
uopste nas ne interesuje. nemojte da se previse umislite.
ameri su turcima rekli da ne racunaju na nato u slucaju
rata sa rusijom. to moze da snadje i hrvate ako krenu
na r.srpsku, svojevoljno nicim izazvani.
Guest- Guest
Austrija razmatra vojnu podršku Makedoniji
Ministar vanjskih poslova Austrije [url=http://balkans.aljazeera.net/search/site/sebastian kurz]Sebastian Kurz[/url] poručio je da će Beč učiniti sve što može da pomogne makedonskoj Vladi u izbjegličkoj krizi, te da će na makedonsku granicu poslati dvadeset policajaca, dok austrijsko Ministarstvo odbrane razmatra i mogućnost upućivanja vojne podrške.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/austrija-razmatra-vojnu-podrsku-makedoniji
Ministar vanjskih poslova Austrije [url=http://balkans.aljazeera.net/search/site/sebastian kurz]Sebastian Kurz[/url] poručio je da će Beč učiniti sve što može da pomogne makedonskoj Vladi u izbjegličkoj krizi, te da će na makedonsku granicu poslati dvadeset policajaca, dok austrijsko Ministarstvo odbrane razmatra i mogućnost upućivanja vojne podrške.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/austrija-razmatra-vojnu-podrsku-makedoniji
2014-04-11
Skoplje: Protest Albanaca protiv gradnje krsta
3 mart 2016 Izmijenjeno 22:02 CET
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/skoplje-protest-albanaca-protiv-gradnje-krsta
3 mart 2016 Izmijenjeno 22:02 CET
Vladajući DUI smatra da je gradnja krsta od 55 metara u Skoplju provokacija za sve Albance u Makedoniji.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/skoplje-protest-albanaca-protiv-gradnje-krsta
2014-04-11
pizzon wrote:ako krenu na r.srpsku, svojevoljno nicim izazvani.
Pizdon to je BiH ....dakle to je napad na drugu držawu ....očito ako ista ne dira Hr da se neće ni Hr upuštat u tako šta ....nema weze šta je to entiet rs tehnički je to bih dakle druga držawa
NIje mi baš jasna ta twoja logika da će wojska jedne držawe tek tako iz čista mira upasti u drugu
NIje mi baš jasna ta twoja logika da će wojska jedne držawe tek tako iz čista mira upasti u drugu
2014-04-11
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:593929-Skoplje-Albanci-zatrpali-temelje-za-izgradnju-krsta-VIDEO
2014-04-11
Riplex wrote:Što se epi zabrino oko čejena, veli bižo sam jednon, šta sere ovaj tre što je imo muda uzet pušku.
Kolega Tre, hvala na ovoj dominaciji, pa se nasmija fino u ove sitne sate
Guest- Guest
Nihi kada se planiraju akcije i geostrategija onda moraš imati posve druge parametre u igri od ovih što ti spominješ a RH i BiH su jedno i jedno bez drugog ne ide. Ostavljanje srpske odnosno njenom pripojenju srbij RH ne da je ugrožena nego može odma potpisati kapitulaciju da sad ne objašnjavam zašto je to tako. Što misliš zašto srbi kmeče zbog operativnih sustava koje RH nabavlja a koji ladno mogu oplesti po beogradu? Nešto slično plus nevjerojatno uska granica RH na pojedinim dijelovima je domaklov mač nad glavom RH ukoliko bi srbija postala na puškometu Zagreba...ako baš budem imao volje i vremena moglo bi se toi elaborirati ukratko no vjerujem da ima takvih analiza i da je potrebno samo proguglati oko ove materije. Ako cijeniš Domazeta potraži kod njega analizu ovakve situacije.preko_vode_do_slobode wrote:ma jebe me se za tu "šaku u RH trbuh", trebamo izgraditi "trbušne mišiće" pa neka oni udaraju "mlitavom šakom".Regoč wrote:Srbska teži odcjepljenju i priključenju Srbiji, a time dobivamo srbsku šaku u hrvatskom trbuhu. Da bismo to spriečili ili Bosher opstaje, ili Hercegovina i zapadna Bosna idu Hrvatskoj.preko_vode_do_slobode wrote:sve 5 ali zašto bi RH ratovala protiv R Srpske ? to su bosanska posla, i sumnjam da bi itko bio nabrijan da gnjoji po bosni. u ostalom većina bosanskih hrvata nije htjela braniti svoje domove u Bosni(čast izuzecima) taman će Hrvati iz hrvatske ići u bosanske vukojebineRegoč wrote:Novi rat u Bosheru Hrvatska će dočekati u mnogo boljoj poziciji nego 92. Razlozi:
3. američki smo vazal
6. nemamo ustaški imidž
Guest- Guest
Naravno da neće, RS može egzistirati u okviru BiH ali u okviru srbije je prst u oku RH i nema trika da se to dopusti pa sad kom pravo kom krivo.RayMabus wrote:Pizdon to je BiH ....dakle to je napad na drugu držawu ....očito ako ista ne dira Hr da se neće ni Hr upuštat u tako šta ....nema weze šta je to entiet rs tehnički je to bih dakle druga držawa
Guest- Guest
Srbija je ruska kujića a Briti i Rusi su n ratnoj stazi.
.....
Orkestar Oružanih snaga Bosne i Hercegovine zajedno sa pripadnicima vojnih orkestara Oružanih snaga Velike Britanije iz sastava Corps of Army Music (CAMUS) i Muzičkom produkcijom BHTV, a uz podršku Ureda vojnog atašea Ujedinjenog Kraljevstva u BiH, završili su snimanje državne himne Bosne i Hercegovine namijenjene izvedbi za vojne orkestre.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vojni-orkestri-snimili-protokolarnu-verziju-himne-bih/160304114#4
Ajd bar jednom da i mi imamo neke koristi od tih šugawih Engleza.
.....
Orkestar Oružanih snaga Bosne i Hercegovine zajedno sa pripadnicima vojnih orkestara Oružanih snaga Velike Britanije iz sastava Corps of Army Music (CAMUS) i Muzičkom produkcijom BHTV, a uz podršku Ureda vojnog atašea Ujedinjenog Kraljevstva u BiH, završili su snimanje državne himne Bosne i Hercegovine namijenjene izvedbi za vojne orkestre.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vojni-orkestri-snimili-protokolarnu-verziju-himne-bih/160304114#4
Ajd bar jednom da i mi imamo neke koristi od tih šugawih Engleza.
2014-04-11
Jebote država koja si sama ne može snimiti himnu.
Nema weze ...owo je još bolje ...došli Briti pa im pomogli ...poruka je jasna : šta wi wiše Rusima BiH je dalje od was.Regoč wrote:Jebote država koja si sama ne može snimiti himnu.
2014-04-11
Razmišljanja jednoga šiptara koje je objavio javno na -faebooku-
( PS- pa kako ga nebi išamarao da mu slina leti 6 metara)
-----------------------------------------------------------------------------
rian Frashëri
Makedonci nemaju pravo na kriz i crkve.
Hrvati u Croatia, Serbi u Serbia i svakom dobro.
Albanci su najstariji na Balkanu, i imaju pravo da odlucuju gde ce sta biti. nema nit ce bit nikad crkve ni kriz na Kosovo,
U Makedonia i u Albania, to se sve shqiptar zemla i mi odlucujemo a i cela dalmacija... Zara -
Zadar je bio albanski grad dok nisu hrvati proterali albansko stanovnistvo,
i danas albanci imaju najmanja prava u Croatia iako je to nasa zemla.
Zato budite mirni da i vama ne posijamo jedno Kosova.
----------------------------------------------------------------------------------------------
O tachi none, tachi gruja motre pil --------------------
( PS- pa kako ga nebi išamarao da mu slina leti 6 metara)
-----------------------------------------------------------------------------
rian Frashëri
Makedonci nemaju pravo na kriz i crkve.
Hrvati u Croatia, Serbi u Serbia i svakom dobro.
Albanci su najstariji na Balkanu, i imaju pravo da odlucuju gde ce sta biti. nema nit ce bit nikad crkve ni kriz na Kosovo,
U Makedonia i u Albania, to se sve shqiptar zemla i mi odlucujemo a i cela dalmacija... Zara -
Zadar je bio albanski grad dok nisu hrvati proterali albansko stanovnistvo,
i danas albanci imaju najmanja prava u Croatia iako je to nasa zemla.
Zato budite mirni da i vama ne posijamo jedno Kosova.
----------------------------------------------------------------------------------------------
O tachi none, tachi gruja motre pil --------------------
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Antialbanski savez-malo morgen.
Albanci nisu nikom prijetnja samo žele biti svoji na svom.
To ostaje još jedan nedosanjani srpski san.
Uostalom Grčka, Makedonija, Srbija i Makedonija nemaju ništa zajedničko, a da ne spominjem da su i međusobno sukobljeni.
Rat na Balkanu isto malo morgen.
Balkanci za to nisu ni ekonomski ni demografski sposobni.
Albanci nisu nikom prijetnja samo žele biti svoji na svom.
To ostaje još jedan nedosanjani srpski san.
Uostalom Grčka, Makedonija, Srbija i Makedonija nemaju ništa zajedničko, a da ne spominjem da su i međusobno sukobljeni.
Rat na Balkanu isto malo morgen.
Balkanci za to nisu ni ekonomski ni demografski sposobni.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Vučićev balkanski put od svile
» Balkanski Auschwitz bio je u Srbiji, a ne u Hrvatskoj!
» Klauški i Jović: Milanović je balkanski Trump
» Ona je Hercegovka, on Srbin: Ovo je najpopularniji balkanski par na Instagramu
» MILANOVIĆ NAM PRETI RATOM
» Balkanski Auschwitz bio je u Srbiji, a ne u Hrvatskoj!
» Klauški i Jović: Milanović je balkanski Trump
» Ona je Hercegovka, on Srbin: Ovo je najpopularniji balkanski par na Instagramu
» MILANOVIĆ NAM PRETI RATOM
Page 10 of 11