PRETI NAM TREĆI BALKANSKI RAT:
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: PRETI NAM TREĆI BALKANSKI RAT:
Samo se vi nadajte! Ja vam kažem svanut će novi Ilinden!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da ..i ?jastreb wrote:Samo se vi nadajte! Ja vam kažem svanut će novi Ilinden!
Ratowi ti shebu ekonomiju ...mala eks jugo tworewina ......može ona biti i autonomna pokrajina Makedonija u sklopu Bugarske.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
tre911 wrote:Ti bi djelio kosovo ali ne i republiku šumsku. Šumska može u srbiju samo onaj dio uz drinu, dalje od toga ni pedlja.epikur37 wrote:Regoč wrote:Baš kontra.epikur37 wrote:Albanija treba biti uništena ! Ovaj savez bi to mogao.
Dobro moj prethodni post je bio navlakuša.
Ja sam za pripajanje dijela Kosova i Makedonije Albaniji a sjevera Kosova i republike srpske srbiji. Etničke države , najbolje države.
Da, jer sjever Kosova je većinski srpski.
A RS je etnički homogen.
Svaka intervencija u podjelu značila bi etničko čišćenje a protiv sam takvih zahvata...nego sa za političko rješenje i razgraničenje prema etničkim granicama.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
BJRM treba laganini u finjaka odhebawat i ne dawat im nikakwu političku podršku a swe u ćilju da shwate da im je ta titowa tworewina neodržiwa i neka traže neko drugo riješenje kako god znaju i umiju.
2014-04-11
Ni kad govorimo o Jugi ne kažemo da smo rođeni u bivšoj Jugoslaviji. Ili da idemo u Kraljevinu Dansku. Ili da smo se vratili iz Australskoga Saveza.RayMabus wrote:Biwša ....Regoč wrote:Ovo je glupo, tko izgovara cielo ime države?
Srbska je homogena jer su pobili ili protjerali Hrvate i Bošnjake. Diranje u homogenost Srbske je čin dobra.epikur37 wrote:A RS je etnički homogen.
repikla...srpska nije vise tako etnicki homogena ima djelova gdje su sad muslimani vecina ili su podjednaki...srebrenica,doboj,bos.brod,visegrad srbi su manjina a recimo zvornik,bjeljina su podjednako...ni sjever kosova nije srpski homogen stanje je takvo da srbi su sad relativna vecina na sjeveru kosova sa tendecijom rasta doseljavanja albanaca a srbi se iseljavaju...epikur37 wrote:tre911 wrote:Ti bi djelio kosovo ali ne i republiku šumsku. Šumska može u srbiju samo onaj dio uz drinu, dalje od toga ni pedlja.epikur37 wrote:Regoč wrote:Baš kontra.epikur37 wrote:Albanija treba biti uništena ! Ovaj savez bi to mogao.
Ja sam za pripajanje dijela Kosova i Makedonije Albaniji a sjevera Kosova i republike srpske srbiji. Etničke države , najbolje države.
A RS je etnički homogen.
Svaka intervencija u podjelu značila bi etničko čišćenje a protiv sam takvih zahvata...nego sa za političko rješenje i razgraničenje prema etničkim granicama.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Titowu umjetnu tworewinu treba ukinit. Hr politika prema komunističkoj ostawštini dole je pogrešna.
Usmjerit ih na Bugare pa neka im se pripoje. Owakwa Makedonija nit na nebu nit na zemlji a samo je problem ......nije nam od koristi.
Usmjerit ih na Bugare pa neka im se pripoje. Owakwa Makedonija nit na nebu nit na zemlji a samo je problem ......nije nam od koristi.
2014-04-11
Pa čista republika genocidna je i nastala na etničkom čišćenju tako da bi bilo u redu da se to vrati u normalu. Osim toga zbog geostrateških inbteresa RH zapadni dio šumske ne moži i ne smije nikada pripasti srbiji i po cijenu rata.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ti bi djelio kosovo ali ne i republiku šumsku. Šumska može u srbiju samo onaj dio uz drinu, dalje od toga ni pedlja.epikur37 wrote:Regoč wrote:Baš kontra.epikur37 wrote:Albanija treba biti uništena ! Ovaj savez bi to mogao.
A RS je etnički homogen.
Guest- Guest
pa vi hrvijanci imate etnicki najcistiju "drzavu" u evropi stvorenu na genocidu
2014-04-14
Neš ti genocida nad 47 ubijenih srba prema svim relevantnim izvorima od UNa do den haga. To što ste vi uhvatili pedalu nije genocid nego bežanija.
Guest- Guest
kaj nas to zavadi
2014-04-14
Četništvo.Winter is coming wrote:kaj nas to zavadi
SPCRegoč wrote:Četništvo.Winter is coming wrote:kaj nas to zavadi
Guest- Guest
aantifašizamRegoč wrote:Četništvo.Winter is coming wrote:kaj nas to zavadi
Guest- Guest
hajdućija
2014-04-14
U čemu je razlika?tre911 wrote:SPCRegoč wrote:Četništvo.Winter is coming wrote:kaj nas to zavadi
Kažu da je to isto.preko_vode_do_slobode wrote:aantifašizamRegoč wrote:Četništvo.Winter is coming wrote:kaj nas to zavadi
Regoč-
2015-08-21
SPC stvara i istura četnike dok je SPC kao miroljubiva i uz Krista.Regoč wrote:U čemu je razlika?tre911 wrote:SPCRegoč wrote:Četništvo.Winter is coming wrote:kaj nas to zavadi
Guest- Guest
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Vučićev balkanski put od svile
» Balkanski Auschwitz bio je u Srbiji, a ne u Hrvatskoj!
» Klauški i Jović: Milanović je balkanski Trump
» Ona je Hercegovka, on Srbin: Ovo je najpopularniji balkanski par na Instagramu
» MILANOVIĆ NAM PRETI RATOM
» Balkanski Auschwitz bio je u Srbiji, a ne u Hrvatskoj!
» Klauški i Jović: Milanović je balkanski Trump
» Ona je Hercegovka, on Srbin: Ovo je najpopularniji balkanski par na Instagramu
» MILANOVIĆ NAM PRETI RATOM
Page 6 of 11