PRETI NAM TREĆI BALKANSKI RAT:
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: PRETI NAM TREĆI BALKANSKI RAT:
2014-04-14
Evo Bore svirca.
Last edited by Regoč on 3/3/2016, 22:24; edited 1 time in total
Regoč-
2015-08-21
Kad bi morao birati prije bi izabrao boru četnika nego lažljivog jugoslava pa taman da mi je rođeni brat.Regoč wrote:
Guest- Guest
bora legenda,a protiv hrvijanaca nema nista a to je nekoliko puta i izjavljivao javno,pustite covjeka neka pjeva,ko pjeva zlo ne misli
2014-04-14
Regoč-
2015-08-21
Jeste ali barem to ne skriva za razliku od lažljivih jugoslava.Regoč wrote:Bora četnik, samim time je protiv Hrvatah.
Guest- Guest
zasto bi bora bio protiv hrvijanaca? kad ima mnogo dobrih ljudi u hr,koji vole boru i njegovu muziku
2014-04-14
Ma jasno, s četnikom znaš na čemu si, jugoslavi su "guja iz njedarah koja slatko progovara".tre911 wrote:Jeste ali barem to ne skriva za razliku od lažljivih jugoslava.Regoč wrote:Bora četnik, samim time je protiv Hrvatah.
Jer je četnik, a granica mu je Virovitica-Karlovac-Karlobag.Winter is coming wrote:zasto bi bora bio protiv hrvijanaca? kad ima mnogo dobrih ljudi u hr,koji vole boru i njegovu muziku
stereotipi
2014-04-14
Da, jebi ga, nekako se uobičajilo da nas ubijaju pa imamo predrasude prema njima.Winter is coming wrote:stereotipi
vuksadinare wrote:repikla...srpska nije vise tako etnicki homogena ima djelova gdje su sad muslimani vecina ili su podjednaki...srebrenica,doboj,bos.brod,visegrad srbi su manjina a recimo zvornik,bjeljina su podjednako...ni sjever kosova nije srpski homogen stanje je takvo da srbi su sad relativna vecina na sjeveru kosova sa tendecijom rasta doseljavanja albanaca a srbi se iseljavaju...epikur37 wrote:tre911 wrote:Ti bi djelio kosovo ali ne i republiku šumsku. Šumska može u srbiju samo onaj dio uz drinu, dalje od toga ni pedlja.epikur37 wrote:Regoč wrote:Baš kontra.epikur37 wrote:Albanija treba biti uništena ! Ovaj savez bi to mogao.
Dobro moj prethodni post je bio navlakuša.
Ja sam za pripajanje dijela Kosova i Makedonije Albaniji a sjevera Kosova i republike srpske srbiji. Etničke države , najbolje države.
Da, jer sjever Kosova je većinski srpski.
A RS je etnički homogen.
Svaka intervencija u podjelu značila bi etničko čišćenje a protiv sam takvih zahvata...nego sa za političko rješenje i razgraničenje prema etničkim granicama.
Gle gdje ste vi muslimani, bilo šiptari ili bošnjaci postali većina a možete se teritorijalno uvezati dakle niste enklava ja bih vam dao da se spojite svom entitetu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tre911 wrote:Pa čista republika genocidna je i nastala na etničkom čišćenju tako da bi bilo u redu da se to vrati u normalu. Osim toga zbog geostrateških inbteresa RH zapadni dio šumske ne moži i ne smije nikada pripasti srbiji i po cijenu rata.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ti bi djelio kosovo ali ne i republiku šumsku. Šumska može u srbiju samo onaj dio uz drinu, dalje od toga ni pedlja.epikur37 wrote:Regoč wrote:Baš kontra.epikur37 wrote:Albanija treba biti uništena ! Ovaj savez bi to mogao.
Ja sam za pripajanje dijela Kosova i Makedonije Albaniji a sjevera Kosova i republike srpske srbiji. Etničke države , najbolje države.
A RS je etnički homogen.
Svaka intervencija u podjelu značila bi etničko čišćenje a protiv sam takvih zahvata...nego sa za političko rješenje i razgraničenje prema etničkim granicama.
svaka promjena će otvoriti i pitanje Hrvatske i vraćanja u normalu a ako vam se ratuje po bosni sa srbima izvolton...
2015-08-06
Ne ratuje se nikome no kako rekoh ako genocidna krene u odcjepljenje i pripajanje srbiji rat je neminovan. Što prije to shvatite bolje za sve.epikur37 wrote:tre911 wrote:Pa čista republika genocidna je i nastala na etničkom čišćenju tako da bi bilo u redu da se to vrati u normalu. Osim toga zbog geostrateških inbteresa RH zapadni dio šumske ne moži i ne smije nikada pripasti srbiji i po cijenu rata.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ti bi djelio kosovo ali ne i republiku šumsku. Šumska može u srbiju samo onaj dio uz drinu, dalje od toga ni pedlja.epikur37 wrote:Regoč wrote:Baš kontra.epikur37 wrote:Albanija treba biti uništena ! Ovaj savez bi to mogao.
A RS je etnički homogen.
svaka promjena će otvoriti i pitanje Hrvatske i vraćanja u normalu a ako vam se ratuje po bosni sa srbima izvolton...
Guest- Guest
ukinut ce se RS kad-tad...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ekipa, gibam, ustajem u šest pa treba oko odmoriti.
tre911 wrote:Ne ratuje se nikome no kako rekoh ako genocidna krene u odcjepljenje i pripajanje srbiji rat je neminovan. Što prije to shvatite bolje za sve.epikur37 wrote:tre911 wrote:Pa čista republika genocidna je i nastala na etničkom čišćenju tako da bi bilo u redu da se to vrati u normalu. Osim toga zbog geostrateških inbteresa RH zapadni dio šumske ne moži i ne smije nikada pripasti srbiji i po cijenu rata.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ti bi djelio kosovo ali ne i republiku šumsku. Šumska može u srbiju samo onaj dio uz drinu, dalje od toga ni pedlja.epikur37 wrote:Regoč wrote:Baš kontra.epikur37 wrote:Albanija treba biti uništena ! Ovaj savez bi to mogao.
A RS je etnički homogen.
Pa ne znam tko će ratovati?
Ako vi otvorite pitanje srpske oni će vam otvoriti pitanje istočne slavonije...praktički sve se otvara...
Zato bez hrvatsko - srpskog dogovora nema sreće.
2015-08-06
laku noć, ja tek uspavao djecu pa malo do sebe došao...al nemam snage još puno, dva gemišta i krpa.regoch wrote:Ekipa, gibam, ustajem u šest pa treba oko odmoriti.
2015-08-06
flumen wrote:ukinut ce se RS kad-tad...
prije će bit da će se Hercegbosna roditi kad tad i zajedno sa srpskom sestrom izaći iz male jugoslavije :)
2015-08-06
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Vučićev balkanski put od svile
» Balkanski Auschwitz bio je u Srbiji, a ne u Hrvatskoj!
» Klauški i Jović: Milanović je balkanski Trump
» Ona je Hercegovka, on Srbin: Ovo je najpopularniji balkanski par na Instagramu
» MILANOVIĆ NAM PRETI RATOM
» Balkanski Auschwitz bio je u Srbiji, a ne u Hrvatskoj!
» Klauški i Jović: Milanović je balkanski Trump
» Ona je Hercegovka, on Srbin: Ovo je najpopularniji balkanski par na Instagramu
» MILANOVIĆ NAM PRETI RATOM
Page 7 of 11