Ljubav u braku...
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ljubav u braku...
ako si htio reći ako si zrela i izgrađena osoba da prihvatiš drugog kakav je i da tebe drugi prihvati kakav jesi, slažem se...snakebite wrote:Zagy wrote:U dvoje i solo nije isto...ako ti očekuješ da će te osoba prihvatit kakvog jesi,može li i ona isto očekivati od tebe? Gdje je tu mjesto za kompromis?
pa naravno ako si zrela i izgrađena osoba onda ćeš prihvatiti i druge...
u biti jedini uvjet je i da druga osoba bude takva...
inače je sve sranje...
Last edited by Trinity on Fri 27 Jun - 23:33; edited 1 time in total
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Trinity wrote:ako si htio reći ako si zrela i izgrađena osoba da prihvatiš drugog kakav je i da tebe drugi prihvatiš kakav jesi, slažem se...
upravo to!!
Guest- Guest
ako je samo jedno takvo, e onda je sranje veliko...snakebite wrote:Trinity wrote:ako si htio reći ako si zrela i izgrađena osoba da prihvatiš drugog kakav je i da tebe drugi prihvati kakav jesi, slažem se...
upravo to!!
Trinity-
2014-04-17
Troje djece ? Svaka čast !Zagy wrote:Ti si svece nezreo...ne da mi se... Imam troje djece već kuci...
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:ako je samo jedno takvo, e onda je sranje veliko...
pa da, jer malo ljudi u biti shvaća uopće sebičnost kao takvu. neće te neka osoba koju ćeš upoznati izgraditi, to moraš sam napraviti. zato sam ja npr. odlučio biti ful sebičan, radim samo ono što meni odgovara, vrtim svoj film i to mi je super. naravno, nadam se da postoji i moja suprotna polovica koja isto to radi i koja ima dobre šupke...
Guest- Guest
Ako ćemo iskreno, dvoje zrelih bi u stvari trebalo podržavati sebičnost onog drugog...ne ga sputavatisnakebite wrote:Trinity wrote:ako je samo jedno takvo, e onda je sranje veliko...
pa da, jer malo ljudi u biti shvaća uopće sebičnost kao takvu. neće te neka osoba koju ćeš upoznati izgraditi, to moraš sam napraviti. zato sam ja npr. odlučio biti ful sebičan, radim samo ono što meni odgovara, vrtim svoj film i to mi je super. naravno, nadam se da postoji i moja suprotna polovica koja isto to radi i koja ima dobre šupke...
Trinity-
2014-04-17
zato i ne volim kad se zene pocnu preseravati i zamucivati stvari "fillinzima".. cast otvorenim pojedinkama...
Guest- Guest
Trinity wrote:Ako ćemo iskreno, dvoje zrelih bi u stvari trebalo podržavati sebičnost onog drugog...ne ga sputavati
definitivno, dati mu slobodu...
Guest- Guest
Zagy wrote:Snake traži brata ili sestru blizanca...:/
s dobrim šupcima naravno...
Guest- Guest
kako da te covjek ne voli...???Trinity wrote:Ako ćemo iskreno, dvoje zrelih bi u stvari trebalo podržavati sebičnost onog drugog...ne ga sputavatisnakebite wrote:Trinity wrote:ako je samo jedno takvo, e onda je sranje veliko...
Guest- Guest
slobodu da napreduje u poslu, karijeri, da ima hobije, svoje društvo, mane...snakebite wrote:Trinity wrote:Ako ćemo iskreno, dvoje zrelih bi u stvari trebalo podržavati sebičnost onog drugog...ne ga sputavati
definitivno, dati mu slobodu...
ali i ta sloboda ide dotle dok ne ugrozi slobodu onog drugog da ima te iste stvari ako hoće...kompromis ipak...
Trinity-
2014-04-17
ah...i ja se pitam ...bogomdani wrote:kako da te covjek ne voli...???Trinity wrote:Ako ćemo iskreno, dvoje zrelih bi u stvari trebalo podržavati sebičnost onog drugog...ne ga sputavatisnakebite wrote:Trinity wrote:ako je samo jedno takvo, e onda je sranje veliko...
Trinity-
2014-04-17
Postoe ljudi koji se dovoljno ispunjavaju i ne treba im potomstvo...ostare zajedno i imaju ispunjen život jer su se pronašli...i to mi je ok...
Postoje slični partneri...takvi su vjerovatno kicevi roditelji...na kraju se tako sazive da si postanu konbrat i sestra...ja se toga bojim... :-|
Ja i moj smo vanilija i čokolada...jako različiti a u bitnim stvarima slični...sto mi je najbitnije je da je slobodan od lažnih ego sranja,religijskih tripova i sl. Zabluda...jedan cisti slobodni mislilac koji koristi svoju glavu i nije mu bitno sta selo priča...ja sam to tražila...
Dat ću sama sebi odgovor na kraju...:/
A djeca...djeca su tako jedna tako komplicirana stvar... Kad imaš dijete onda vise nisi svoj,tek o da shvatiš sta si napravio i koju cijenu ta radost ima...
Ljubav je tako neuscrpna i komplicirana....neuracunljiva ko i mi sami...
Postoje slični partneri...takvi su vjerovatno kicevi roditelji...na kraju se tako sazive da si postanu konbrat i sestra...ja se toga bojim... :-|
Ja i moj smo vanilija i čokolada...jako različiti a u bitnim stvarima slični...sto mi je najbitnije je da je slobodan od lažnih ego sranja,religijskih tripova i sl. Zabluda...jedan cisti slobodni mislilac koji koristi svoju glavu i nije mu bitno sta selo priča...ja sam to tražila...
Dat ću sama sebi odgovor na kraju...:/
A djeca...djeca su tako jedna tako komplicirana stvar... Kad imaš dijete onda vise nisi svoj,tek o da shvatiš sta si napravio i koju cijenu ta radost ima...
Ljubav je tako neuscrpna i komplicirana....neuracunljiva ko i mi sami...
Guest- Guest
moram skrinšotat ove mudrosti.snakebite wrote:kic wrote:snakebite wrote:ako si ti sretan i zadovoljan sam sa sobom onda se možda i pojavi netko tko će te cijeniti takvoga kakvoga jesi, opet naravno bez kompromisa...
'ko Rorscharch
dozvoli Kic, stariji sam...nikad ne prihvaćaj kompromise jer čim to prihvatiš pička si i gotovo je...ili takav kakav jesi ili nikakav...
naravno, ako samo želiš jebati onda kompromis...
Definiraj dobar šupak?
snakebite wrote:Zagy wrote:Snake traži brata ili sestru blizanca...:/
Guest- Guest
Trinity wrote:slobodu da napreduje u poslu, karijeri, da ima hobije, svoje društvo, mane...
ali i ta sloboda ide dotle dok ne ugrozi slobodu onog drugog da ima te iste stvari ako hoće...kompromis ipak...
pa u startu smo rekli da su dvije zrele osobe...dakle, te stvari su jasne s obje strane...
Guest- Guest
dakle, to bi bilo idealno...samo, kad je ...?snakebite wrote:Trinity wrote:slobodu da napreduje u poslu, karijeri, da ima hobije, svoje društvo, mane...
pa u startu smo rekli da su dvije zrele osobe...dakle, te stvari su jasne s obje strane...
Trinity-
2014-04-17
definiraj dobar brak koji nema interesa...Zagy wrote:Definiraj dobar šupak?snakebite wrote:Zagy wrote:Snake traži brata ili sestru blizanca...:/
da ne skrećemo s teme...
Guest- Guest
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Nove generacije o zivotu, braku, djeci..
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» I Josipović i Milanović bili su protiv referenduma o braku
» Nikad nismo imali seks, a u braku smo već 5 godina
» U braku 80 godina: U bolnici su tražili bračni krevet i dobili
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» I Josipović i Milanović bili su protiv referenduma o braku
» Nikad nismo imali seks, a u braku smo već 5 godina
» U braku 80 godina: U bolnici su tražili bračni krevet i dobili
Page 3 of 9