Ljubav u braku...
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ljubav u braku...
Zagy wrote:Ma zar ja?!
ti, ti... tobože ozbiljno ste razgovarali a sve si isplanirala....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Ja manipuliram samo donjim vršom i korzetima...i to je ok...ti si samo ljubomoran...:p
Guest- Guest
no,naravno da sam beskicmenjak,kad ne podrzavam tvoju manipulaciju tvojim Moskijom..ako je pametan,vec poduze i ima pored tebe neku Mlatku,cisto da uziva..Prodao bih tebe,tvoju mamu za pizzu,ali svoju ne..Moja mi je svetinja..Zagy wrote:I to mi kaze beskičmenjak koji bi za malo pice mamu prodo...:p
Uz to,jasno mi je o kakvom profilu zene se radi,kad tu hrabro velica sebe,a Mjuza,koji je financijski odrzava,ponizava i pljucka...
Guest- Guest
E moj svece...ko i uvijek nist ne kužiš...:p
Nema potrebe za raspravom jer nisi vrijedan rasprave...to je većina davno utvrdila...;)
Nema potrebe za raspravom jer nisi vrijedan rasprave...to je većina davno utvrdila...;)
Guest- Guest
Ma naravno..to je nuklearna fizika..
U prijevodu,nemam argumenata,osim onih koji meni pasu i idu u interes...i drago mi je da si utvrdila da u raspravi,ne mos nista objektivno reci,pa je zato i izbjegavas...
Dok sam te podrzavao,nisam bio beskicmenjak-sve je jasno
U prijevodu,nemam argumenata,osim onih koji meni pasu i idu u interes...i drago mi je da si utvrdila da u raspravi,ne mos nista objektivno reci,pa je zato i izbjegavas...
Dok sam te podrzavao,nisam bio beskicmenjak-sve je jasno
Guest- Guest
Argumenat do yaya...inace,sto,trebam ugaziti u ghovno da bih znao da smrdi??
Guest- Guest
snakebite wrote:ma žene su u potpunosti nerealna i neracionalna bića, sputane svim i svačim a ja mislim ponajviše nekim svojim biološkim satom koji im stalno otkucava...
isto tako konstantno traže sigurnost i neki svoj interes, nema tu ljubavi. mužjak im treba dok se dijete ne pojavi onda je samo dijete bitno i da mužjak odradi svoj dio da dijete ima sve...
i da naravno tu je punica, koja nikako ne može preći preko činjenice da joj stavljaš ku... u kćer...
ajde ljudi, nije sve crnobijelo
ljubavna veza ili brak jest interes, ali obostrani
kao i svi drugi odnosi u zivotu, uostalom ... jedina bezuvjetna ljubav moze bit roditeljska prema djetetu, no ni to nije nuzno pravilo ... mozem filozofirat unedogled i skrecem s teme
mozda pas voli vlasnika bezuvjetno a mozda su u sumi
posebno pravilo za razbijanje rutine ne postoji ... ljubav kroz zajednicki zivot mijenja oblike ( tu se slazem s kicom koji je ugrubo povukao paralelu sa bratsko-sestrinskim odnosom )
to sto se strasti u krevetu smanje ili njeznosti postaju rjedje nego snijeg u sahari, mozda i nije toliko bitno ako s druge strane ispunjavate ostale bracne obveze koje su kljucne za opstajanje obitelji
nepojmljivo mi je da ljudi u nedostatku sexa s bracnim drugom odlaze svrljat okolo i samim time ugrozavaju sve sto su mukotrpno gradili godinama
jos kad cujem "zaljubio/la se i otisao/la s drugom/im"
ajd' sto ostavi zenu/muza, ali djecu tako besramno otpilit ?
i onda ide po drugi put imat to isto ispocetka i tako u krug ...
pa bolje da kaze da je gay, lakse bi bilo svima
betty.boop-
2015-01-23
Betty, sve si točno rekla.
Samo ću dodati da obje strane trebaju razmišljati tako, što najčešće nije slučaj, pa nastaju problemi, prevare i razvodi.
Samo ću dodati da obje strane trebaju razmišljati tako, što najčešće nije slučaj, pa nastaju problemi, prevare i razvodi.
Trinity-
2014-04-17
Moji se ne seksaju od cetrdesete godine. Majci se neda, a tata bi.
ma mama je posebna. Nekad imam osjecaj da misli da je seks bozji grijeh. :D
To mi je pricala dok mi je pred 4 godine objasnjavala da se ne smijem seksat do braka. :D samo je malo drugacije to iznijela :D
ma mama je posebna. Nekad imam osjecaj da misli da je seks bozji grijeh. :D
To mi je pricala dok mi je pred 4 godine objasnjavala da se ne smijem seksat do braka. :D samo je malo drugacije to iznijela :D
Guest- Guest
To je bas tužno...i nažalost cesta pojava...jer žene ne uživaju u sexu i rade ga eto kad moraju,kad muzu vec dodje voda do grla...znam dosta njih,mladih,koje nisu orgazma imale i sex im je nužno zlo,njime manipuliraju ili nagrađuju...moje mišljenje je da je do muških,ja bih to lizala dok im barijera ne bi pukla....:D
Guest- Guest
Meni nije sex ne znam kako bitan. Mislim da to treba biti nekako spoj i sexya,razumijevanja i svačega pomalo da bi brak kao brak ostao. I veza. Ono...da ne samo sex falilo bi mi neko vise razumjevanje. Da pak se ne seksamo nikada, puknula bih. :DZagy wrote:To je bas tužno...i nažalost cesta pojava...jer žene ne uživaju u sexu i rade ga eto kad moraju,kad muzu vec dodje voda do grla...znam dosta njih,mladih,koje nisu orgazma imale i sex im je nužno zlo,njime manipuliraju ili nagrađuju...moje mišljenje je da je do muških,ja bih to lizala dok im barijera ne bi pukla....:D
Čudno mi je da bas nikad orgazam nisu imale. Mozda je do lošeg ljubavnika. :D
Ma žene su malo drukčije po pitanju seksa...
Meni seks fali jer se nemamo di. A auto po ovoj buri je nemoguce. Ma i inače jer je malo i skučeno. :/
Guest- Guest
Prokleti Apple proizvodi i njihovo ispravljanje :D nadam se da itko kuži sta sam napisala
Guest- Guest
Imam priju,2 djece ima,i nikad nije doživjela...koje je to nakupljanje frusta....:/
Naravno da nije jedina ni najbitnija komponenta ali je jako bitan...pogotovo muškima....zavidim im na tome da uvijek mogu,većina...i ja bih tako...
A to sa nedostatkom mjesta...sjećam se i toga...slatko! :D
Naravno da nije jedina ni najbitnija komponenta ali je jako bitan...pogotovo muškima....zavidim im na tome da uvijek mogu,većina...i ja bih tako...
A to sa nedostatkom mjesta...sjećam se i toga...slatko! :D
Guest- Guest
Zagy je najbolja kad popije pivu
Mestar-
2015-03-20
:D, vec si zaboravila da si prvo popila radler a onda je konobar rekao da nema vise i donio ti pravu pivu, a ti jao jao pa napit cu se :D
Mestar-
2015-03-20
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Nove generacije o zivotu, braku, djeci..
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» I Josipović i Milanović bili su protiv referenduma o braku
» Nikad nismo imali seks, a u braku smo već 5 godina
» U braku 80 godina: U bolnici su tražili bračni krevet i dobili
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» I Josipović i Milanović bili su protiv referenduma o braku
» Nikad nismo imali seks, a u braku smo već 5 godina
» U braku 80 godina: U bolnici su tražili bračni krevet i dobili
Page 7 of 9