Ljubav u braku...
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ljubav u braku...
Baš gledam, autor je neki tip, bračni terapeut.
Well...
You know nothing, John Gray.
Well...
You know nothing, John Gray.
Guest- Guest
Hope Springs je dobar film o braku i bračnim problemima...ja sam umirala na trenutke...kad par 50+ otkriva ponovo seks...:D
Guest- Guest
Šta ste svi graknuli na 45 minuta ?M3tzTli wrote:Sad znamo zasto jedan half tekme traje bas 45 minkic wrote:45 minuta?
Uostalom, utakmicu treba odigrati do kraja...tko izdrži...
Trinity-
2014-04-17
Idealna mjera je 1CD mjuzicki... stavis ga da svira,rokas komada,i kad zavrsi,vrijeme je za pauzicu uz kofi...pa ponovno..
Guest- Guest
Nisam u braku, al znaš moju situaciju ionako.
Kolotečina je normalna, kao što je normalno i da nekad ima malo više, a nekad malo manje strasti, da se nekad više svađate, a da je nekad dulje vremena mir. Lako je filozofirat sa strane, al činjenica je da te nekad hrpa obaveza (a mogu samo zamislit koliko ih vi oboje zaposlenih sa troje djece i nedavnom selidbom imate) pojede. I upadanje u kolotečinu je nekad jedini način da se neke faze života izguraju.
On je realist, ti emotivac. To je nešto što se neće promijenit i to je dobro. Vaše razlike će odgojit kompletne ljude.
A što se kolotečine tiče, ako ti nešto smeta, preuzmi ulogu inicijatora, ako već njemu ta strana slabije ide. Nekad je dovoljan samo dogovor da u 9 navečer gasite svu tehniku i idete na spavanje.
Kolotečina je normalna, kao što je normalno i da nekad ima malo više, a nekad malo manje strasti, da se nekad više svađate, a da je nekad dulje vremena mir. Lako je filozofirat sa strane, al činjenica je da te nekad hrpa obaveza (a mogu samo zamislit koliko ih vi oboje zaposlenih sa troje djece i nedavnom selidbom imate) pojede. I upadanje u kolotečinu je nekad jedini način da se neke faze života izguraju.
On je realist, ti emotivac. To je nešto što se neće promijenit i to je dobro. Vaše razlike će odgojit kompletne ljude.
A što se kolotečine tiče, ako ti nešto smeta, preuzmi ulogu inicijatora, ako već njemu ta strana slabije ide. Nekad je dovoljan samo dogovor da u 9 navečer gasite svu tehniku i idete na spavanje.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
moze i obe utakmice..Trinity wrote:Šta ste svi graknuli na 45 minuta ?M3tzTli wrote:Sad znamo zasto jedan half tekme traje bas 45 minkic wrote:45 minuta?
Uostalom, utakmicu treba odigrati do kraja...tko izdrži...
Guest- Guest
Muške treba dobro prodrmati kako bi nešto promijenili...mi smo imali razgovor i ja sam mu sve rekla,bez imalo uljepšavanja...kako me muci njegovo ne pokazivanje emocija,i kako svakodnevnica i djeca nisu isprika za to,...i kako ne znam koliko dugo još mogu tako jer ja ne mogu ravnodušno kako je trenutno,i da nisam sigurna uma li tu uopce osjećaja medju nama....
Prvo je bio šokiran....valjda muški ne vide stvari koje nisu opipljive ili izrečene...ne znam...ali ipak može drugačije,sad je onakav kakav treba biti,bolje je i njemu i meni,nema vise zivcanosti kao prije,na svaku sitnicu,sad je sve jednostavno kako treba biti...
Prvo je bio šokiran....valjda muški ne vide stvari koje nisu opipljive ili izrečene...ne znam...ali ipak može drugačije,sad je onakav kakav treba biti,bolje je i njemu i meni,nema vise zivcanosti kao prije,na svaku sitnicu,sad je sve jednostavno kako treba biti...
Guest- Guest
Drago mi je zbog tebe, zbog vas u stvari. Na žalost, kod nekih muškaraca ništa ne pomaže...kad je end, onda je end...
Trinity-
2014-04-17
Znam...
moj je ipak dobar,samo je naučen da ne pokazuje sta osjeća....
Guest- Guest
Vratila se romantika u brak, i neka...Uživaj (te) !
Trinity-
2014-04-17
takvi smo mi moškije uglavnom..ne ide pokazivanje filinga sa muzevnoscu...daj ti njega hvatni za ruku,kad budete isli negdjew van...vole muškije i malo zenskog angazmana..Zagy wrote:Znam...
Guest- Guest
Zagy wrote:Muške treba dobro prodrmati kako bi nešto promijenili...mi smo imali razgovor i ja sam mu sve rekla,bez imalo uljepšavanja...kako me muci njegovo ne pokazivanje emocija,i kako svakodnevnica i djeca nisu isprika za to,...i kako ne znam koliko dugo još mogu tako jer ja ne mogu ravnodušno kako je trenutno,i da nisam sigurna uma li tu uopce osjećaja medju nama....
gjubre manipulatorsko....:cthulhu:
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
no,da lik nije takav mekusac,rekao bi ti,slobodno idi,za tebe dobijem dvije od 22 godine
Guest- Guest
Zagy wrote:Ma zar ja?!
ti, ti... tobože ozbiljno ste razgovarali a sve si isplanirala....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Nove generacije o zivotu, braku, djeci..
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» I Josipović i Milanović bili su protiv referenduma o braku
» Nikad nismo imali seks, a u braku smo već 5 godina
» U braku 80 godina: U bolnici su tražili bračni krevet i dobili
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» I Josipović i Milanović bili su protiv referenduma o braku
» Nikad nismo imali seks, a u braku smo već 5 godina
» U braku 80 godina: U bolnici su tražili bračni krevet i dobili
Page 6 of 9