Dokopao se tudje kuće
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Dokopao se tudje kuće
Ksakogod,lika bih jednom rukom uhvatio za grabu curu drugom rukom i lijepo ih iznio iz kuće..bez puno pompe..
Guest- Guest
Nesumnjivo pije ljudsku krv...uostalom, političar je...a nije mu mrsko niti podguz biti...
darth_vader-
2014-04-17
Ma cim je politicar,smetje je ..po meni...ne mos u politiku i ostati cist i posten..
Guest- Guest
A režije su vjerojatno na njega kad je tulav pa nije poslao Višnjicu da rješi vlasništvo sa komunalijama jer je naša birokracija u stanju umrlima slati račune 25 godina nakon smrti
samo, kuća nije njegova, to što je gradio svojim rukama i plaćao, to mu kriva emancipacija :D
samo, kuća nije njegova, to što je gradio svojim rukama i plaćao, to mu kriva emancipacija :D
2014-04-15
A znači nabijač.bogomdani wrote: upravo tako..ima ga dosta u Madjarskoj i Rumunjskoj
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne zamaraj se,tre...znamo da je provosator sirovina,jos s net-a..;-)tre911 wrote:Nisam moralna vertikala samo zato što seljačini kažem da je seljačina, dapače jako sam vulgaran i bezobrazan no nikada ne idem u intimu ljudi kao što to radi ova komi seljačina provosator.debotoijusto wrote:moralna vertikala @tre drzi misno slavlje kolegama
bogu hvala
2014-04-12
maggie13 wrote:ne zamaraj se,tre...znamo da je provosator sirovina,jos s net-a..;-)tre911 wrote:Nisam moralna vertikala samo zato što seljačini kažem da je seljačina, dapače jako sam vulgaran i bezobrazan no nikada ne idem u intimu ljudi kao što to radi ova komi seljačina provosator.debotoijusto wrote:moralna vertikala @tre drzi misno slavlje kolegama
bogu hvala
Guest- Guest
meni vise lici na nekog inzinjera iz sirije , jos fali samo alahuekser natpis i to je to :PEva wrote:To je neki Dalmoš, slika s netadijagram wrote:Al ima i njih koji imaju svoj fetis:)jasambrend wrote:Uglavnom, nije košer...
da,malo je crnomanjast ;PLeviathan2 wrote:meni vise lici na nekog inzinjera iz sirije , jos fali samo alahuekser natpis i to je to :PEva wrote:To je neki Dalmoš, slika s netadijagram wrote:Al ima i njih koji imaju svoj fetis:)jasambrend wrote:Uglavnom, nije košer...
2014-04-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ..ahhhhh..kud ce tudje nego u jemericki džep...
» ..ne Mogu ti Ameri bez tudje pameti,..Kopiraju tehnologiju svapsku iz WW2.. :D
» Iz svake kuće
» hrani kuče da te ujede
» UŽAS KUĆE broj 55...
» ..ne Mogu ti Ameri bez tudje pameti,..Kopiraju tehnologiju svapsku iz WW2.. :D
» Iz svake kuće
» hrani kuče da te ujede
» UŽAS KUĆE broj 55...
Page 5 of 5