Dokopao se tudje kuće
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dokopao se tudje kuće
POLICAJAC OPTUŽUJE POTPREDSJEDNIKA SABORA 'Ne mogu više šutjeti, Tepeš mi se s mojom bivšom ženom uselio u kuću i ne plaća režije!'
“Mislim da sam dugo čekao i više ne mogu šutjeti jer su mi narušeni privatni život i egzistencija. Naime, moja bivša supruga udala se za sadašnjeg potpredsjednika Sabora Ivana Tepeša,
koji se doselio u kuću koju sam ja gradio svojim rukama, kao i moj otac, a koja je napravljena na mojoj djedovini...”,
“Sada mi se događa da oni ne plaćaju režije za koje uredno dobivam ovrhe... isto tako, plaćam kredit i svoj i gđe. V. koji smo dizali za uređenje kuće, a koja ne želi preuzeti svoj dio odgovornosti,
Predugo sam šutio... Kad je Tepeš tako velika Hrvatina, neka onda preuzme obveze oko kuće u koju se dotepao”.
http://www.jutarnji.hr/policajac-optuzuje-potpredsjednika-sabora--ne-mogu-vise-sutjeti--tepes-mi-se-s-mojom-bivsom-zenom-uselio-u-kucu-i-ne-placa-rezije--/1532586/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dotepenac jedan adezejski, samo otimati tudje.
“Mislim da sam dugo čekao i više ne mogu šutjeti jer su mi narušeni privatni život i egzistencija. Naime, moja bivša supruga udala se za sadašnjeg potpredsjednika Sabora Ivana Tepeša,
koji se doselio u kuću koju sam ja gradio svojim rukama, kao i moj otac, a koja je napravljena na mojoj djedovini...”,
“Sada mi se događa da oni ne plaćaju režije za koje uredno dobivam ovrhe... isto tako, plaćam kredit i svoj i gđe. V. koji smo dizali za uređenje kuće, a koja ne želi preuzeti svoj dio odgovornosti,
Predugo sam šutio... Kad je Tepeš tako velika Hrvatina, neka onda preuzme obveze oko kuće u koju se dotepao”.
http://www.jutarnji.hr/policajac-optuzuje-potpredsjednika-sabora--ne-mogu-vise-sutjeti--tepes-mi-se-s-mojom-bivsom-zenom-uselio-u-kucu-i-ne-placa-rezije--/1532586/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dotepenac jedan adezejski, samo otimati tudje.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Dokopao se tudje kuće
Nema više dobrih srpskih kuća, sad moramo ove druge.
crvenkasti-
2014-04-17
Vjerovatno je na fasadi napisao "Zauzeto Hrvat".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A i ta koja se mogla preudati za ovog kepeca je malo jača ženska.
Guest- Guest
k'o da su sve misice..svatko sebi nađe para..Eva wrote:A i ta koja se mogla preudati za ovog kepeca je malo jača ženska.
2014-04-12
A mislim tak grda ne mre bit. Pa ono je karikatura a ne muškarac. Radije bih si dildo kupila nek njemu dala.
Guest- Guest
Ok, ti nam objasni..vidimo da si sav nestrpljiv..
2014-04-12
Znači osvojio mu ženu pa se uselio u kuću i još ne plaća režije? Svaka čast! To je jedan od stručnjaka kojeg su najavljivali prije formiranja Vlade. A kaj sad... Red je da građani Hrvatske pokriju troškove režija tom vrlom stručnjaku.
Ajmo izmisliti hrvatski naziv za dildo,kako bi svaki domaći čovjek znao o čemu se radi.crvenkasti wrote:Što je to 'dildo'?
Idemo,prijedlozi.
2014-04-22
Gumokliz..(guma,unaprijed se ispričavam..sve asocijacije odbacujem u startu)jastreb wrote:Ajmo izmisliti hrvatski naziv za dildo,kako bi svaki domaći čovjek znao o čemu se radi.crvenkasti wrote:Što je to 'dildo'?
Idemo,prijedlozi.
2014-04-12
Ne,jer nije nužno od gume,a i guma nije hrvatska riječ.maggie13 wrote:Gumokliz..(guma,unaprijed se ispričavam..sve asocijacije odbacujem u startu)jastreb wrote:Ajmo izmisliti hrvatski naziv za dildo,kako bi svaki domaći čovjek znao o čemu se radi.crvenkasti wrote:Što je to 'dildo'?
Idemo,prijedlozi.
Prijedlog se odbija.
2014-04-22
Koja je hrvatska inačica gume..ne prihvaćam odbijanje, osobito jer se ne nudi bolji prijedlog..jastreb wrote:Ne,jer nije nužno od gume,a i guma nije hrvatska riječ.maggie13 wrote:Gumokliz..(guma,unaprijed se ispričavam..sve asocijacije odbacujem u startu)jastreb wrote:Ajmo izmisliti hrvatski naziv za dildo,kako bi svaki domaći čovjek znao o čemu se radi.crvenkasti wrote:Što je to 'dildo'?
Idemo,prijedlozi.
Prijedlog se odbija.
2014-04-12
Kaj si ti isprobala dildo samo do gume? Ima dilda i od drugih materijala.
Vjenčanje je održano na Kraljevom vrhu u Jakovlju, a sudbonosno da Ivan Tepeš izgovorio je svojoj ljubavi Višnji.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Vidim da vas dvojica poznajete materiju bolje od mene, pa bi bio red i da se vi dogovorite oko imena, priznajem..prepuštam vam..provocator wrote:Kaj si ti isprobala dildo samo do gume? Ima dilda i od drugih materijala.
2014-04-12
par su..debotoijusto wrote:Vjenčanje je održano na Kraljevom vrhu u Jakovlju, a sudbonosno da Ivan Tepeš izgovorio je svojoj ljubavi Višnji.
a, vidi društva..
2014-04-12
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ..ahhhhh..kud ce tudje nego u jemericki džep...
» ..ne Mogu ti Ameri bez tudje pameti,..Kopiraju tehnologiju svapsku iz WW2.. :D
» Iz svake kuće
» hrani kuče da te ujede
» UŽAS KUĆE broj 55...
» ..ne Mogu ti Ameri bez tudje pameti,..Kopiraju tehnologiju svapsku iz WW2.. :D
» Iz svake kuće
» hrani kuče da te ujede
» UŽAS KUĆE broj 55...
Page 1 of 5