Dokopao se tudje kuće
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Dokopao se tudje kuće
par su..debotoijusto wrote:Vjenčanje je održano na Kraljevom vrhu u Jakovlju, a sudbonosno da Ivan Tepeš izgovorio je svojoj ljubavi Višnji.
a, vidi društva..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Kaj zbilja nikada nisi isprobala niti jedan dildo ili si probala samo gumene?maggie13 wrote:Vidim da vas dvojica poznajete materiju bolje od mene, pa bi bio red i da se vi dogovorite oko imena, priznajem..prepuštam vam..provocator wrote:Kaj si ti isprobala dildo samo do gume? Ima dilda i od drugih materijala.
tepes pravi soc.demokrat
nece pusku hoce tudju zenu
i gdje je visnja parkirala metlu , nema je na slici kao i gajbe za pivo na kojoj mladozenja stoji
ove fotke grubnic radio , bez racuna
i gdje je visnja parkirala metlu , nema je na slici kao i gajbe za pivo na kojoj mladozenja stoji
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa nismo u šerijatu, deboto..što se razvedeni više ne smiju ženit i udavat?!debotoijusto wrote:tepes pravi soc.demokrat
2014-04-12
Pravi Hrvat, kršćanin i katolik se nemre svaki čas ženit ili udavat. Kam to vodi?
ma ljubomoran sam na njihovu srecumaggie13 wrote:pa nismo u šerijatu, deboto..što se razvedeni više ne smiju ženit i udavat?!debotoijusto wrote:tepes pravi soc.demokrat
budem se sad ritualno bicevao do 1h
2014-04-12
debotoijusto wrote:ma ljubomoran sam na njihovu srecumaggie13 wrote:pa nismo u šerijatu, deboto..što se razvedeni više ne smiju ženit i udavat?!debotoijusto wrote:tepes pravi soc.demokrat
ne moras se tući, ali preispitaj osuđivalačke stavove..pa svatko ima pravo na drugu sreću..ili pak treću..
2014-04-12
Jesmo, ak gledaš Ministarstvo kulture, a i kad Karamarko pokaže malogmaggie13 wrote:pa nismo u šerijatu, deboto..što se razvedeni više ne smiju ženit i udavat?!debotoijusto wrote:tepes pravi soc.demokrat
Guest- Guest
Tzv. ponavljači.maggie13 wrote:debotoijusto wrote:ma ljubomoran sam na njihovu srecumaggie13 wrote:pa nismo u šerijatu, deboto..što se razvedeni više ne smiju ženit i udavat?!debotoijusto wrote:tepes pravi soc.demokrat
ne moras se tući, ali preispitaj osuđivalačke stavove..pa svatko ima pravo na drugu sreću..ili pak treću..
Guest- Guest
Zanimljivo je i znakovito kako u Hrvatskoj najveći zagovaratelji krilatice "Bog,obitelj,Domovina" vrlo često pokazuju sasvim suprotno djelovanje,naročito oko onoga oko obitelji.
Tepeš,Karamarko,i Thompson npr. I još je znakovitije što im nitko od crkvenih struktura to niti jednom riječju ne predbacuje. Dočim su ,recimo gospođama Holly i Opačić znali predbacivati oko svašta nešto,pa čak i gospođi Kosor,ali i njoj ne dok je bila u Stranci.
Tepeš,Karamarko,i Thompson npr. I još je znakovitije što im nitko od crkvenih struktura to niti jednom riječju ne predbacuje. Dočim su ,recimo gospođama Holly i Opačić znali predbacivati oko svašta nešto,pa čak i gospođi Kosor,ali i njoj ne dok je bila u Stranci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A Kolinda i njeno kurvanje pa smjenjivanja šefa SOA-e radi istoga? Koja poštena žena, majka, kraljica, Hrvatica ide slavit, kod drugog muškarca u njegovu kuću, rođendan bez svog muža? Pa to je tradicionalnom Hrvatu, katoliku i desničaru najveći i neoprostivi grijeh, osim ako nije HDZ-ovka. Onda nitko nikome.jastreb wrote:Zanimljivo je i znakovito kako u Hrvatskoj najveći zagovaratelji krilatice "Bog,obitelj,Domovina" vrlo često pokazuju sasvim suprotno djelovanje,naročito oko onoga oko obitelji.
Guest- Guest
danas ste svi pukli..sve neke keksualne asocijacije...Eva wrote:Jesmo, ak gledaš Ministarstvo kulture, a i kad Karamarko pokaže malogmaggie13 wrote:pa nismo u šerijatu, deboto..što se razvedeni više ne smiju ženit i udavat?!debotoijusto wrote:tepes pravi soc.demokrat
2014-04-12
ak je kuća ostala ženi posle razvoda onda nije tuđa nego njegove žene
Ma i ak nije, na'kašćemo....što veli šokadijamarcellus wrote:ak je kuća ostala ženi posle razvoda onda nije tuđa nego njegove žene
Guest- Guest
debotoijusto wrote:tepes pravi soc.demokrat
kakva tuđa koji je tebi kurac? Misliš da ja nema bivšu i da nije ostal njoj stan u kom smo živeli i plaćali kredu, pa kaj. Nije moj. Njezin je. I ebemise ko je živel tam posle mene, uostalom znam ko je, ok je lik
Tak bu i tebe Veber iselil. Ali, nije sve tak crno, bu ti ostal kredit, da se imaš čega sjećat u kišnim danima.marcellus wrote:ak je kuća ostala ženi posle razvoda onda nije tuđa nego njegove žene
Guest- Guest
imas pljesak na otvorenoj sceniEva wrote:Tak bu i tebe Veber iselil. Ali, nije sve tak crno, bu ti ostal kredit, da se imaš čega sjećat u kišnim danima.marcellus wrote:ak je kuća ostala ženi posle razvoda onda nije tuđa nego njegove žene
2014-04-12
Eva wrote:Tak bu i tebe Veber iselil. Ali, nije sve tak crno, bu ti ostal kredit, da se imaš čega sjećat u kišnim danima.marcellus wrote:ak je kuća ostala ženi posle razvoda onda nije tuđa nego njegove žene
kurca, otplaćen je. A s veberom se dogovorim, meni njegova hiža od bivše njegove
briga vas..'izswingate' se i sve 5..marcellus wrote:Eva wrote:Tak bu i tebe Veber iselil. Ali, nije sve tak crno, bu ti ostal kredit, da se imaš čega sjećat u kišnim danima.marcellus wrote:ak je kuća ostala ženi posle razvoda onda nije tuđa nego njegove žene
kurca, otplaćen je. A s veberom se dogovorim, meni njegova hiža od bivše njegove
2014-04-12
Koliko se ja razmem u grožđe, Veber je mlađa berba. Ne bu njegova bivša s konja s magarca. Moli Boga da čerga u Savskoj ne digne kolce.marcellus wrote:Eva wrote:Tak bu i tebe Veber iselil. Ali, nije sve tak crno, bu ti ostal kredit, da se imaš čega sjećat u kišnim danima.marcellus wrote:ak je kuća ostala ženi posle razvoda onda nije tuđa nego njegove žene
Guest- Guest
tako je,kuća ženi a režije za kuću i ovrhe mužumarcellus wrote:ak je kuća ostala ženi posle razvoda onda nije tuđa nego njegove žene
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ..ahhhhh..kud ce tudje nego u jemericki džep...
» ..ne Mogu ti Ameri bez tudje pameti,..Kopiraju tehnologiju svapsku iz WW2.. :D
» Iz svake kuće
» hrani kuče da te ujede
» UŽAS KUĆE broj 55...
» ..ne Mogu ti Ameri bez tudje pameti,..Kopiraju tehnologiju svapsku iz WW2.. :D
» Iz svake kuće
» hrani kuče da te ujede
» UŽAS KUĆE broj 55...
Page 2 of 5