NOVA ARHITEKTURA HERCEGOVINE Zbogom dvorcima s 'jonskim' stupovima, pretvorit ćemo sirovi kamenjar u novu Istru!
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: NOVA ARHITEKTURA HERCEGOVINE Zbogom dvorcima s 'jonskim' stupovima, pretvorit ćemo sirovi kamenjar u novu Istru!
zasigurno to po opisu...a godina bivanja ?jastreb wrote:Mislim da je bio Mirni gaj. Za šankom su bili uglavnom veseljaci željni razgovora,kajkavskog dijalekta. Odmah smo se "našli".debotoijusto wrote:zombi?...ne radi vise , neke pravne gluposti zatvorileEva wrote:Kod veselog mrtvaca
prije mirni gaj , tamo idu nekon sahrane jest/pit uglavnom
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: NOVA ARHITEKTURA HERCEGOVINE Zbogom dvorcima s 'jonskim' stupovima, pretvorit ćemo sirovi kamenjar u novu Istru!
2003. Tih dana je SAD napala Irak.debotoijusto wrote:zasigurno to po opisu...a godina bivanja ?jastreb wrote:Mislim da je bio Mirni gaj. Za šankom su bili uglavnom veseljaci željni razgovora,kajkavskog dijalekta. Odmah smo se "našli".debotoijusto wrote:zombi?...ne radi vise , neke pravne gluposti zatvorileEva wrote:Kod veselog mrtvaca
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kaj si tad bil u OS?
Guest- Guest
Ne. Nego se sjećam da sam u busu kojim sam išao na Mirogoj slušao kako su iračke snage kapitulirale.Eva wrote:Kaj si tad bil u OS?
2014-04-22
2003-e si isao sa skolom?jastreb wrote:2003. Tih dana je SAD napala Irak.debotoijusto wrote:zasigurno to po opisu...a godina bivanja ?jastreb wrote:Mislim da je bio Mirni gaj. Za šankom su bili uglavnom veseljaci željni razgovora,kajkavskog dijalekta. Odmah smo se "našli".debotoijusto wrote:zombi?...ne radi vise , neke pravne gluposti zatvorileEva wrote:Kod veselog mrtvaca
A na drugoj temi napises da si u ratu okretao janjce.
Pedofil? Lazac? Muljator?
2014-12-30
Nisi bil tada u osnovnoj školi? Pa kaj zezaš onda
Guest- Guest
Ma kakva škola? Napisao sam da sam na Mirogoj išao privatno.veber wrote:2003-e si isao sa skolom?jastreb wrote:2003. Tih dana je SAD napala Irak.debotoijusto wrote:zasigurno to po opisu...a godina bivanja ?jastreb wrote:Mislim da je bio Mirni gaj. Za šankom su bili uglavnom veseljaci željni razgovora,kajkavskog dijalekta. Odmah smo se "našli".debotoijusto wrote:zombi?...ne radi vise , neke pravne gluposti zatvorileEva wrote:Kod veselog mrtvaca
2014-04-22
Nisi bio jasan, viš da si i mene zbunio.
Guest- Guest
navracao u to doba , mirni gaj konfekcija , ok za nakon sprovoda ozalosceni , zombi bio dobra igra , 2 licajastreb wrote:2003. Tih dana je SAD napala Irak.debotoijusto wrote:zasigurno to po opisu...a godina bivanja ?jastreb wrote:Mislim da je bio Mirni gaj. Za šankom su bili uglavnom veseljaci željni razgovora,kajkavskog dijalekta. Odmah smo se "našli".debotoijusto wrote:zombi?...ne radi vise , neke pravne gluposti zatvorileEva wrote:Kod veselog mrtvaca
lokalci nakon ispracaja i klesari stolari tokar cvjecari preko dana
nocu mladja ekipa i sve sto nosi taj vid druzenja sa sobom
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
I zavrsis u birtiji?jastreb wrote:Ma kakva škola? Napisao sam da sam na Mirogoj išao privatno.veber wrote:2003-e si isao sa skolom?jastreb wrote:2003. Tih dana je SAD napala Irak.debotoijusto wrote:zasigurno to po opisu...a godina bivanja ?jastreb wrote:Mislim da je bio Mirni gaj. Za šankom su bili uglavnom veseljaci željni razgovora,kajkavskog dijalekta. Odmah smo se "našli".debotoijusto wrote:zombi?...ne radi vise , neke pravne gluposti zatvorileEva wrote:Kod veselog mrtvaca
Na mirogoju. Ono svaka cast, tu sam roden ali nikad nisam tamo bio u birtiji.
2014-12-30
Ove kuće s početnog posta mi najviše sliče na garaže... Nemaju krov, crijep, ja imam sličnu garažu
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Kako nisam bio jasan!? Pa Debotoijuštu sam odgovorio kad me pitao dal sam sa školom bio na Mirogoju,rekao kako sam bio ondje,ali u privatnom angažmanu.Eva wrote:Nisi bio jasan, viš da si i mene zbunio.
Nisi čitala sve postove. Ewa.
2014-04-22
Ok, ispričavam sejastreb wrote:Kako nisam bio jasan!? Pa Debotoijuštu sam odgovorio kad me pitao dal sam sa školom bio na Mirogoju,rekao kako sam bio ondje,ali u privatnom angažmanu.Eva wrote:Nisi bio jasan, viš da si i mene zbunio.
Nisi čitala sve postove. Ewa.
Guest- Guest
Eto prilike tetrjebe, zovni ewca na cugu.
2014-12-30
Prije nekoliko godina na moru sam upoznao prelijepu jevrejku rodom iz sarajeva,a koja živi u Londonu.veber wrote:Eto prilike tetrjebe, zovni ewca na cugu.
Jedno vrijeme sam bio uvjeren da je to Ewa.
Vis a vis izlaska,Ewa mi je obećala da će me provozati po Zagrebu.
2014-04-22
Super!
Javi nam impresije.
Javi nam impresije.
2014-12-30
Fale ti gusle?jastreb wrote:Užas!!!Ero wrote:NOVA ARHITEKTURA HERCEGOVINE Zbogom dvorcima s 'jonskim' stupovima, pretvorit ćemo sirovi kamenjar u novu Istru!
Kuća obitelji Božić u Grudama
Teški kič!!!
Ovo nema veze sa Hercegovinom!
Modernistička arhitektura u ambijentu.
Mogla bi biti i grčka, talijanska...
Imitacija, plastika? Bože me sačuvaj...jastreb wrote:Ovo je teški kič.Nikad ne bih sebi gradio takvu kuću.veber wrote:Jastreb uz lingvistiku jos je strucnjak za arhitekturu. Kuce se vise ne grade kao da su ih djeca crtala. Ova bijela prizemnica je bas lijepa i terasa je direktno vezana s vrtom.
Vizurom itekako pasu u Hercegovini.
Odi citiraj njegosa, man' se arhitekture.
Čak ni stranci kad dođu i grade nešto ovdje ne žele takve karikirane kuće bez duše. Traži se kamen,rustika,kanalice,fuga,nešto drva,volte, balature,stara cigla...
Nešto domaće,autohtono,starinski.
Ovakove kuće i dvorišta kakve sada rade po Hercegovini poružnile su naš primorski i dalmatinski kraj.
Nova kuća-nova arhitektura.
Obnavljanje i rekonstruiranje autohtone arhitekture je nešto drugo.
Čak i tu treba biti praktičan: zadržati vanjski izgled , a unutrašnjoj
funkcionalno preurediti.
Last edited by Ero on 3/3/2016, 14:15; edited 1 time in total
Ma jednostavno ,nije hercegovački.Ero wrote:Fale ti gusle?jastreb wrote:Užas!!!Ero wrote:NOVA ARHITEKTURA HERCEGOVINE Zbogom dvorcima s 'jonskim' stupovima, pretvorit ćemo sirovi kamenjar u novu Istru!
Teški kič!!!
Da,baš tako. Pari mi na Siciliju ili grčke otoke.
2014-04-22
bogomdani wrote:Lijepo??..hladne bezlicne kocke..kakav je to dizajn???..qrc-plc..zaokruzilo se dizajnom potkraj 1960tih i pocetkom 1070tih...lego kocke,qrc na stapu..
gledaj Ero sto je dizajn kuca...
ups..!!! sorry...
Anglosaksonski stil,sve nesto spicasto,bezveze,najvise mi se svidja Grcki stil gradnje,moze i Talijanski
2014-04-14
jastreb wrote:Ma jednostavno ,nije hercegovački.Ero wrote:Fale ti gusle?jastreb wrote:Užas!!!Ero wrote:NOVA ARHITEKTURA HERCEGOVINE Zbogom dvorcima s 'jonskim' stupovima, pretvorit ćemo sirovi kamenjar u novu Istru!
Teški kič!!!
Da,baš tako. Pari mi na Siciliju ili grčke otoke.
Nije ni TV aparat, kao ni oprema u cjelini.
Nemamo mi autohtone hercegovačke arhitekture.
Pobogu, pa stara hercegovačka arhitektura je nastala pod utjecajem Italije.
Preko Dalmacije, naravno.
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ako Milanović pobijedi, osnovat ćemo novu stranku
» Zbogom domaćoj raštiki, bobu i rajčicama! Ako prođe novi zakon o sjemenu jest ćemo ‘plastično‘ povrće iz trgovačkih centara
» Rusi napravili novu pticu-stigao neočekivan kupac: Prvi ćemo taj avion
» Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» Zbogom domaćoj raštiki, bobu i rajčicama! Ako prođe novi zakon o sjemenu jest ćemo ‘plastično‘ povrće iz trgovačkih centara
» Rusi napravili novu pticu-stigao neočekivan kupac: Prvi ćemo taj avion
» Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
Page 4 of 6