NOVA ARHITEKTURA HERCEGOVINE Zbogom dvorcima s 'jonskim' stupovima, pretvorit ćemo sirovi kamenjar u novu Istru!
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: NOVA ARHITEKTURA HERCEGOVINE Zbogom dvorcima s 'jonskim' stupovima, pretvorit ćemo sirovi kamenjar u novu Istru!
Pamet.Regoč wrote:A što fali velikim hrvatskim borcima i književnicima?jastreb wrote:Možete. Samo nemojte ono Jure i Boban,ili veliki hrvatski književnik i tako to.Regoč wrote:Jok, stavit ćemo Tita i Jovanku.provocator wrote:Ali obvezno ispred tih građevina staviti spomenike, ili barem biste, Tuđmanu i Šušku... Inače je sve goli curac.
Samo nemoj sada ovaj moj post (po svom običaju)izvući iz koneksta.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: NOVA ARHITEKTURA HERCEGOVINE Zbogom dvorcima s 'jonskim' stupovima, pretvorit ćemo sirovi kamenjar u novu Istru!
Nikako da se ti i ewac nadete.jastreb wrote:Da. Budeš došla?Eva wrote:Ero, si ti u kućici ili u stanu? Jastrebe, ti si u kućici, kaj ne?
Stalno je i nekim obavezama.
Malo sim, malo tam, nikako da popijete tu cugu, e waltere...
2014-12-30
Ništa ja ne izvlačim, ti si jasno pokazao da je tvoj kontekst jugoslovenstvo i titoizam. Ovima navedenima zamjeram samo što su izgubili.jastreb wrote:Pamet.Regoč wrote:A što fali velikim hrvatskim borcima i književnicima?jastreb wrote:Možete. Samo nemojte ono Jure i Boban,ili veliki hrvatski književnik i tako to.Regoč wrote:Jok, stavit ćemo Tita i Jovanku.provocator wrote:Ali obvezno ispred tih građevina staviti spomenike, ili barem biste, Tuđmanu i Šušku... Inače je sve goli curac.
Samo nemoj sada ovaj moj post (po svom običaju)izvući iz koneksta.
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ako Milanović pobijedi, osnovat ćemo novu stranku
» Zbogom domaćoj raštiki, bobu i rajčicama! Ako prođe novi zakon o sjemenu jest ćemo ‘plastično‘ povrće iz trgovačkih centara
» Rusi napravili novu pticu-stigao neočekivan kupac: Prvi ćemo taj avion
» Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» Zbogom domaćoj raštiki, bobu i rajčicama! Ako prođe novi zakon o sjemenu jest ćemo ‘plastično‘ povrće iz trgovačkih centara
» Rusi napravili novu pticu-stigao neočekivan kupac: Prvi ćemo taj avion
» Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
Page 6 of 6