Godine 1945. Hrvatska je, za ministra Hasanbegovića, doživjela poraz
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Godine 1945. Hrvatska je, za ministra Hasanbegovića, doživjela poraz
S kim se ratovalo od 1990.-e do 1945.-e?Eva wrote:Nikako, ja sam uvijek na ispravnoj strani. 1945. je za Hrvatsku godina izlaska iz sramotnog marionetskog i sluganjskog režima u kojem su vladali rasni zakoni. Da nije bilo hrvatskih partizana, među njima i predaka mog muža, Hrvata i Hrvatske danas ne bi bilo.Ero wrote:Eva wrote:NDH je bila samostalna kao njemčaka fufa. A ustaše su hrabri da su bijeg bili spremni čim su partizani prišli Dugom Selu. Ustaše su pičke, sluge, izdajnici, gamad i sramota.Ero wrote:Obično nabacivanje blata bez argumenata.Eva wrote:Ajme, ustašija na aparatima Haso bu se opet moral ispričavat i posipat pepelom. Za ovo kazna može bit samo da klečeći ode do Aušvica.
Samostalna država je pobjeda, a gubitak samostalnosti je poraz.
Pa je, koji qratz je Židovima trebala država, treba im je uzeti
i onda će na istoku zavladati mir do neba.To tvrdiš?
Ja nisam ni spomenuo ustaše, a ti i dalje nastavila s nabacivanjem blata...
1945.-e je hr narod bio poražen do nogu. Istina? Naravno da je.
Okupacija i nasilje je traju do 1995.-e, kad s vojnim sredstvima dolazi do konačnog oslobođenja.
Rat traje i danas,ali s drugim sredstvima. U njema sudjeluješ i ti, Eva.
Mogu ti samo reći da si izabrala pogrešnu stranu.
Je li to bilo oslobođenje ili poraz?
To me još zanima, pa da vidim kako će izgledati moja rasprava u nastavku.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Da,ali mene danas boli što umire,izumire jedna višestoljetna kultura,jedan entitet,a to su naši Hrvati u Bosni.Regoč wrote:Usporedbom hrvatskoga položaja u Austro-Ugarskoj i Jugoslaviji, dolazimo do zaključka da je za Hrvate bila povoljnija Jugoslavija. Naime, u AU Hrvati bili su peti ili šesti narod po brojnosti, u Jugoslaviji bili su drugi. Već s te pozicije njihovi su interesi uzimani puno ozbiljnije. Hrvati, kakvi-takvi, redovito su bili ministri, bili su u vojnom vrhu (istina, tek od 45., dotad nisu) i svoje su zahtjeve, makar i sporo, uglavnom ostvarivali. Istodobno, sve je to ništa u odnosu na slobodnu i demokratsku državu.
Jedna kultura koju su vjekovima gradili neumorni neimari,poput bosanskih ujaka,jedan fra grgo Martić,fra Augustin Augustinović,fra Didak Buntić, hajduk Mijat Tomić... Naši Hrvati u i oko Banjaluke i Vrbasa,pod Kozarom,pokraj Save....
Sve to nestaje i mre.
Bojim se da ta kultura ne doživi sudbinu hrvatskih Srba.
Uništenje Hrvata u Bosni doživljavam kao prvi čin sveukupnog uništenja naroda,a to je ono što nikako nismo smjeli dozvoliti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa u čemu je problem, kaže seronja da je to sve zbog JNA kadra u našim redovima a ja sam samo stavio jedan primjer zašto smo pobjedili titovu JNA, nikakav JNA kadar nema veze sa tom pobjedom. Uostalom mi smo se borili protiv JNA kadra i porazili ga u svakom pogledujastreb wrote:Da,i?tre911 wrote:Budalo izgubili su jer nisu imali muda i srce kao mi a ne zato što je par onih iz JNA bilo u HVu. Jebo te JNA kadar u glavurdu tulavu da te jebo, što misliš koliko je JNA kadra bilo u vukovaru, njih dvojica i nisu mrdnuli prema našim položajima nego je preko njih išlo samo gdje treba ići pomoći, ostalo smo sami odradili kako smo znali i umjeli i to smo jebački dobro napravili kada smo razguzili u Vu i oko njega masu titove vojske i tehnike. Ti si jednostavno bolestan čovjek i stanje ti se svakim danom sve više pogoršava od kako nova vlast sve više pušta korjenje u banskim dvorima.provocator wrote:Izgubili jer su pravi i šklovani kadrovi JNA bili na našoj strani. Hoćeš da ti ih redom sve pobrojim? Valjda ne treba jer bit će da nisi toliko glup,
Pa mi smo,čovječe izgubili u Vukovaru. O čemu ti pričaš?
Vukovar je više bio pojam hrabrosti,prkosa i srca,nego vojne strategije.
Nešto poput Alama ili Sigeta. Nikako ne nešto poput Staljingrada. Jer Rusi nisu izgubili Staljingrad,nego su ,čak štoviše iz Staljingrada krenuli u nezadrživu ofenzivu.
Vukovar se stoga ne treba uspoređivati sa Staljingradom,već sa drugim mjestima poput Sevastopolja.
Guest- Guest
Bosanci su bili ok ljudi prije rata, a onda su ih napunatli jedne kontra drugih trećih i ostalih, i Bosna je izgubljena država. U stvari postat će Džamahirija.jastreb wrote:Da,ali mene danas boli što umire,izumire jedna višestoljetna kultura,jedan entitet,a to su naši Hrvati u Bosni.Regoč wrote:Usporedbom hrvatskoga položaja u Austro-Ugarskoj i Jugoslaviji, dolazimo do zaključka da je za Hrvate bila povoljnija Jugoslavija. Naime, u AU Hrvati bili su peti ili šesti narod po brojnosti, u Jugoslaviji bili su drugi. Već s te pozicije njihovi su interesi uzimani puno ozbiljnije. Hrvati, kakvi-takvi, redovito su bili ministri, bili su u vojnom vrhu (istina, tek od 45., dotad nisu) i svoje su zahtjeve, makar i sporo, uglavnom ostvarivali. Istodobno, sve je to ništa u odnosu na slobodnu i demokratsku državu.
Jedna kultura koju su vjekovima gradili neumorni neimari,poput bosanskih ujaka,jedan fra grgo Martić,fra Augustin Augustinović,fra Didak Buntić, hajduk Mijat Tomić... Naši Hrvati u i oko Banjaluke i Vrbasa,pod Kozarom,pokraj Save....
Sve to nestaje i mre.
Bojim se da ta kultura ne doživi sudbinu hrvatskih Srba.
Uništenje Hrvata u Bosni doživljavam kao prvi čin sveukupnog uništenja naroda,a to je ono što nikako nismo smjeli dozvoliti.
Guest- Guest
Komunizam je poražen u cijelom svijetu.
dr Hasanbegović jasno izražava svoj antikomunizam i to mu se zamjeri. Tko?
dr Hasanbegović jasno izražava svoj antikomunizam i to mu se zamjeri. Tko?
Evo, loše je što obiteljsko iskustvo, svoje i muževo, poopćuješ na nacionalnu razinu. U tvojim je upisima hrpa mržnje i ljutnje na sve ustaše i ustaški pokret općenito, a posve bezrazložno. Ustaški pokret osnovan je s ciljem stvaranja slobodne Hrvatske, nije osnovan da bi se hrvatski krajevi dielili okolo. Fašistička orijentacija toga pokreta bila je posve legitimna orijentacija u to doba, a i jedina preostala opcija. Komunisti su se okrenuli SSSR-u, HSS Britaniji i Francuskoj te je još samo fašistička Italija ostala kao potencijalni saveznik. Njemačka je u to doba još ona sputana Weimarska republika gospodarski posve rastočena. Dolazak ustašah na vlast ishod je njemačko-talijanskoga napada na Jugoslaviju i ustaše su se morale uklopiti u zadane okvire. Gomila ljudi koji su pristupili ustašama nisu krenuli da bi "ubijali Srbe", kako se to najčešće tumači, već da bi obranili kakvu-takvu državu. U zločinima sudjelovao je mali broj ustašah, većina su bili hrabri borci protiv četnikah i partizanah. Njihov poraz ishod je ukupnoga poraza Silah osovine, a ne osobnoga nedostatka hrabrosti. Uostalom, borili su se još tjedan danah nakon njemačke kapitulacije.
Narodi, i Srbi i Hrvati i Muje, s novim plemstvom, s ovima kaj su prek noći postali vlasnici tvornica, dvoraca, i gospodari života i smrti.Ero wrote:S kim se ratovalo od 1990.-e do 1945.-e?Eva wrote:Nikako, ja sam uvijek na ispravnoj strani. 1945. je za Hrvatsku godina izlaska iz sramotnog marionetskog i sluganjskog režima u kojem su vladali rasni zakoni. Da nije bilo hrvatskih partizana, među njima i predaka mog muža, Hrvata i Hrvatske danas ne bi bilo.Ero wrote:Eva wrote:NDH je bila samostalna kao njemčaka fufa. A ustaše su hrabri da su bijeg bili spremni čim su partizani prišli Dugom Selu. Ustaše su pičke, sluge, izdajnici, gamad i sramota.Ero wrote:Obično nabacivanje blata bez argumenata.Eva wrote:Ajme, ustašija na aparatima Haso bu se opet moral ispričavat i posipat pepelom. Za ovo kazna može bit samo da klečeći ode do Aušvica.
Okupacija i nasilje je traju do 1995.-e, kad s vojnim sredstvima dolazi do konačnog oslobođenja.
Guest- Guest
Ne jastrebe, Vukovar se nije mogao spasiti nikako 91, to su sve floskule i priče o izdaji iz kuhinje KOSa proizašlijastreb wrote:Pa zato i kažem da ga ne treba uspoređivati sa Staljingradom,već bi bilo bolje sa Sevastopoljom.vuksadinare wrote:je li orangutane a s cim iz vukovara da krenu u ofanzivu....golim qurtzem....paradajzom na tenkove i oklop..o boze mandrilajastreb wrote:Da,i?tre911 wrote:Budalo izgubili su jer nisu imali muda i srce kao mi a ne zato što je par onih iz JNA bilo u HVu. Jebo te JNA kadar u glavurdu tulavu da te jebo, što misliš koliko je JNA kadra bilo u vukovaru, njih dvojica i nisu mrdnuli prema našim položajima nego je preko njih išlo samo gdje treba ići pomoći, ostalo smo sami odradili kako smo znali i umjeli i to smo jebački dobro napravili kada smo razguzili u Vu i oko njega masu titove vojske i tehnike. Ti si jednostavno bolestan čovjek i stanje ti se svakim danom sve više pogoršava od kako nova vlast sve više pušta korjenje u banskim dvorima.provocator wrote:Izgubili jer su pravi i šklovani kadrovi JNA bili na našoj strani. Hoćeš da ti ih redom sve pobrojim? Valjda ne treba jer bit će da nisi toliko glup,
Nešto poput Alama ili Sigeta. Nikako ne nešto poput Staljingrada. Jer Rusi nisu izgubili Staljingrad,nego su ,čak štoviše iz Staljingrada krenuli u nezadrživu ofenzivu.
Vukovar se stoga ne treba uspoređivati sa Staljingradom,već sa drugim mjestima poput Sevastopolja.
No kad smo i kod toga,smatram da se VU mogao spasiti doturom ljudstva i municije,jer razdaljina do slobodnog teritorija i nije bila neka.
Volje i ljudi je bilo,ali politika je ,po meni ,sjebala stvar.
Guest- Guest
Ustaše su bile kukavice, slabići i niškoristi. Zakaj je obitelj moje svekrve morala svoje hrvatsko prezime talijanizirati, a kao saveznici su bili? Ma bili su pičke žnj kategorije, eto to su bile ustaše. Gore nego Ukrajinci danas, smeće i otpad.Regoč wrote:Evo, loše je što obiteljsko iskustvo, svoje i muževo, poopćuješ na nacionalnu razinu. U tvojim je upisima hrpa mržnje i ljutnje na sve ustaše i ustaški pokret općenito, a posve bezrazložno. Ustaški pokret osnovan je s ciljem stvaranja slobodne Hrvatske, nije osnovan da bi se hrvatski krajevi dielili okolo. Fašistička orijentacija toga pokreta bila je posve legitimna orijentacija u to doba, a i jedina preostala opcija. Komunisti su se okrenuli SSSR-u, HSS Britaniji i Francuskoj te je još samo fašistička Italija ostala kao potencijalni saveznik. Njemačka je u to doba još ona sputana Weimarska republika gospodarski posve rastočena. Dolazak ustašah na vlast ishod je njemačko-talijanskoga napada na Jugoslaviju i ustaše su se morale uklopiti u zadane okvire. Gomila ljudi koji su pristupili ustašama nisu krenuli da bi "ubijali Srbe", kako se to najčešće tumači, već da bi obranili kakvu-takvu državu. U zločinima sudjelovao je mali broj ustašah, većina su bili hrabri borci protiv četnikah i partizanah. Njihov poraz ishod je ukupnoga poraza Silah osovine, a ne osobnoga nedostatka hrabrosti. Uostalom, borili su se još tjedan danah nakon njemačke kapitulacije.
Guest- Guest
Komšinice, pod petokrakom su se rušila sela i gradovi, ubijali civili...Eva wrote:1990-1995 s frakcijom u SKJ, borba za nova plemstva među svim nacijama.Ero wrote:Blato...blato...blato...Eva wrote:Naravno da griješiš. Hrvati su 1945 dočekali slobodu i samostalnost. NDH je bila marionetska njemačka fufa, a ne država. A ustaše najgori šljam i ološ, koji Hrvati preziru. Moja svekrva, čija obitelj je osjetila talijansku čizmu, i čiji su svi pripadnici bili u partizanima ustaše ne mogu smislit, i pljuju na NDH, bezglavnika i sav taj niškoristi okot.Ero wrote:1945.-e je hr narod doživio tragediju(poraz) od koje se ni do dana današnjega nije oporavio.Eva wrote:Za bijeg spremni bezglavnik i njegove pudlice, njemačke kujice, pobjegli su pred hrabrošću i snagom hrvatskih partizana i 08. svibnja uvijek se slavil kao Dan slobode za grad Zagreb kad su pizde pobjegle. Nakon toga se i ona nakarada od turskih minareta porušila da ne nagrđuje Meštrovićevao remek djelo.
Pobjednici iz 1945.-e su bili poraženi 1995.-e.
Je li griješim?
S kim se to ratovalo od 1990.-e do 1995.-e?
Je li to bio poraz ili oslobođenje?
Označi tko s kim i zašto. Argumentirano.
Gereali Adžić, Kadijević ...Mladić i slični, nisu bili nikakva frakcija. Sve ostalo ti je je bla...bla...bla...
1945a je tragedija i pakao za Hrvate, ovo sve drugo je palamuđenje.jastreb wrote:1945. je godina pobjede i oslobođenja.Ero wrote:Zaustavimo se na ovoj rečenici i o njoj raspravljajmo.provocator wrote:Podsjetimo, danas je na društvenim mrežama osvanula snimka govora koji je ministar Hasanbegović održao na sprovodu Mirsada Bakšića, odvjetnika i brigadira HV-a, u kolovozu 2012. godine.
“Rahmetli Mirsad je pripadao onom hrvatskom naraštaju koji je dječačkim očima vidio i doživio našu najveću nacionalnu tragediju i poraz iz 1945. godine.
Baš me zanima što je tu neistina?
Samo bih molio bez ideoloških nabacivanja blatom, bez argumenata i sadržaja.
Godina kada su prvi put u povijesti Hrvati dočekali da žive svi u istoj državi,a da istovremeno budu i konstitutivni narod te države.
Tada i nikada više.
Guest- Guest
Regoč wrote:Gomila ljudi koji su pristupili ustašama nisu krenuli da bi "ubijali Srbe", kako se to najčešće tumači, već da bi obranili kakvu-takvu državu.
Bolje ikakva nego nikakva. Jebiga.
crvenkasti-
2014-04-17
Nisam mislio na izdaju,već na to da se tim ljudima mogla doturiti pomoć.tre911 wrote:Ne jastrebe, Vukovar se nije mogao spasiti nikako 91, to su sve floskule i priče o izdaji iz kuhinje KOSa proizašlijastreb wrote:Pa zato i kažem da ga ne treba uspoređivati sa Staljingradom,već bi bilo bolje sa Sevastopoljom.vuksadinare wrote:je li orangutane a s cim iz vukovara da krenu u ofanzivu....golim qurtzem....paradajzom na tenkove i oklop..o boze mandrilajastreb wrote:Da,i?tre911 wrote:Budalo izgubili su jer nisu imali muda i srce kao mi a ne zato što je par onih iz JNA bilo u HVu. Jebo te JNA kadar u glavurdu tulavu da te jebo, što misliš koliko je JNA kadra bilo u vukovaru, njih dvojica i nisu mrdnuli prema našim položajima nego je preko njih išlo samo gdje treba ići pomoći, ostalo smo sami odradili kako smo znali i umjeli i to smo jebački dobro napravili kada smo razguzili u Vu i oko njega masu titove vojske i tehnike. Ti si jednostavno bolestan čovjek i stanje ti se svakim danom sve više pogoršava od kako nova vlast sve više pušta korjenje u banskim dvorima.provocator wrote:Izgubili jer su pravi i šklovani kadrovi JNA bili na našoj strani. Hoćeš da ti ih redom sve pobrojim? Valjda ne treba jer bit će da nisi toliko glup,
No kad smo i kod toga,smatram da se VU mogao spasiti doturom ljudstva i municije,jer razdaljina do slobodnog teritorija i nije bila neka.
Volje i ljudi je bilo,ali politika je ,po meni ,sjebala stvar.
Ako je većini uspio proboj nakon pada,smatram da se na isti način moglo probiti ondje i donijeti još municije.
Pa ljudi su se mjesec dana prije pada grada masovno javljali da pod svaku cijenu odu tamo i mislim da se to moglo i ostvariti.
2014-04-22
Čudi me da toga nije bilo u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji. Tamo nije bilo krvoločnih Hrvata, jbga...Eva wrote:Narodi, i Srbi i Hrvati i Muje, s novim plemstvom, s ovima kaj su prek noći postali vlasnici tvornica, dvoraca, i gospodari života i smrti.Ero wrote:S kim se ratovalo od 1990.-e do 1945.-e?Eva wrote:Nikako, ja sam uvijek na ispravnoj strani. 1945. je za Hrvatsku godina izlaska iz sramotnog marionetskog i sluganjskog režima u kojem su vladali rasni zakoni. Da nije bilo hrvatskih partizana, među njima i predaka mog muža, Hrvata i Hrvatske danas ne bi bilo.Ero wrote:Eva wrote:NDH je bila samostalna kao njemčaka fufa. A ustaše su hrabri da su bijeg bili spremni čim su partizani prišli Dugom Selu. Ustaše su pičke, sluge, izdajnici, gamad i sramota.Ero wrote:Obično nabacivanje blata bez argumenata.Eva wrote:Ajme, ustašija na aparatima Haso bu se opet moral ispričavat i posipat pepelom. Za ovo kazna može bit samo da klečeći ode do Aušvica.
Koja hrpa gluposti, ako smo dobili rat 1945 zašto smo morali ratovati 1991? I prestani ubijene vrijeđati, ovo je krajnje odvratno tako govoriti o nevinim ljudima koji su pobijeni mimo suda i šanse da se brane na bilo koji način.Eva wrote:Hrvatski narod nije izgubil 1945 rat nego ga je dobio jer su se riješili pički izdajnički i sramote hrvatskog naroda koji su bili njemačke fufe.Ero wrote:jastreb wrote:1945. je godina pobjede i oslobođenja.Ero wrote:Zaustavimo se na ovoj rečenici i o njoj raspravljajmo.provocator wrote:Podsjetimo, danas je na društvenim mrežama osvanula snimka govora koji je ministar Hasanbegović održao na sprovodu Mirsada Bakšića, odvjetnika i brigadira HV-a, u kolovozu 2012. godine.
“Rahmetli Mirsad je pripadao onom hrvatskom naraštaju koji je dječačkim očima vidio i doživio našu najveću nacionalnu tragediju i poraz iz 1945. godine.
Baš me zanima što je tu neistina?
Samo bih molio bez ideoloških nabacivanja blatom, bez argumenata i sadržaja.
Godina kada su prvi put u povijesti Hrvati dočekali da žive svi u istoj državi,a da istovremeno budu i konstitutivni narod te države.
Tada i nikada više.
Još samo napiši da je ovaj zadnji rat bio poraz hr naroda, pa će ti svi gromoglasno zapljeskati.
Guest- Guest
I oko ovoga se slažem. Nestanak bosanskih Hrvatah doživljavam kao gubitak nacionalnoga uda, i to važnoga uda, važnoga poput desne ruke. Sveukupno uništenje naroda će ipak biti posljedica manjka djece.jastreb wrote:Da,ali mene danas boli što umire,izumire jedna višestoljetna kultura,jedan entitet,a to su naši Hrvati u Bosni.
Bosanci su regijsko određenje, a ne nacija. Još su prije rata tamo bile oblikovane tri nacije, a neslogu među njima, njihove suprotstavljene interese, prigušivala je komunistička represija. Tako je to pomalo krčkalo, tlak se povećavao i došlo je do eksplozije. To nam je primjer da sporove uviek treba rješavati u otvorenoj raspravi, a ne "gurati pod tepih" jer kad-tad nasilno.izbiju.Eva wrote:Bosanci su bili ok ljudi prije rata, a onda su ih napunatli jedne kontra drugih trećih i ostalih, i Bosna je izgubljena država. U stvari postat će Džamahirija.
Probaj se smiriti i proučiti nešto o ustašama, izlievi biesa neće ti činiti dobro, a mržnja rađa zlo.Eva wrote:Ustaše su bile kukavice, slabići i niškoristi. Zakaj je obitelj moje svekrve morala svoje hrvatsko prezime talijanizirati, a kao saveznici su bili? Ma bili su pičke žnj kategorije, eto to su bile ustaše. Gore nego Ukrajinci danas, smeće i otpad.Regoč wrote:Evo, loše je što obiteljsko iskustvo, svoje i muževo, poopćuješ na nacionalnu razinu. U tvojim je upisima hrpa mržnje i ljutnje na sve ustaše i ustaški pokret općenito, a posve bezrazložno. Ustaški pokret osnovan je s ciljem stvaranja slobodne Hrvatske, nije osnovan da bi se hrvatski krajevi dielili okolo. Fašistička orijentacija toga pokreta bila je posve legitimna orijentacija u to doba, a i jedina preostala opcija. Komunisti su se okrenuli SSSR-u, HSS Britaniji i Francuskoj te je još samo fašistička Italija ostala kao potencijalni saveznik. Njemačka je u to doba još ona sputana Weimarska republika gospodarski posve rastočena. Dolazak ustašah na vlast ishod je njemačko-talijanskoga napada na Jugoslaviju i ustaše su se morale uklopiti u zadane okvire. Gomila ljudi koji su pristupili ustašama nisu krenuli da bi "ubijali Srbe", kako se to najčešće tumači, već da bi obranili kakvu-takvu državu. U zločinima sudjelovao je mali broj ustašah, većina su bili hrabri borci protiv četnikah i partizanah. Njihov poraz ishod je ukupnoga poraza Silah osovine, a ne osobnoga nedostatka hrabrosti. Uostalom, borili su se još tjedan danah nakon njemačke kapitulacije.
Regoč wrote:
I oko ovoga se slažem. Nestanak bosanskih Hrvatah doživljavam kao gubitak nacionalnoga uda, i to važnoga uda, važnoga poput desne ruke.
Desna ruka i ud, nema ništa ljepše.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa to je to!!!Regoč wrote:I oko ovoga se slažem. Nestanak bosanskih Hrvatah doživljavam kao gubitak nacionalnoga uda, i to važnoga uda, važnoga poput desne ruke. Sveukupno uništenje naroda će ipak biti posljedica manjka djece.jastreb wrote:Da,ali mene danas boli što umire,izumire jedna višestoljetna kultura,jedan entitet,a to su naši Hrvati u Bosni.
Najveća rasadišta hrvatstva bila su baš u tim krajevima.
Moji prijatelji Hrvati iz tih krajeva imaju po pet-šest braće i sestara.
To su bila najjača i najžilavija rasadišta Hrvata.
2014-04-22
Svaka mu je kao u Njegoša.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Za sad gibam, možda još uhvatim malo vremena pa se javim. pozdrav!
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Kancelarka Merkel doživjela još jedan poraz
» Stranka Angele Merkel doživjela poraz u Berlinu
» Zbor internet novinara HND-a pozdravlja odluku ministra Hasanbegovića
» Pismo Tuge Tarle o tužakanju Pascala Brucknera protiv ministra Hasanbegovića
» Efendija Sefko Omerbasic:'Cudno je da Srbi i Zidovi kidisu na ministra Hasanbegovica'
» Stranka Angele Merkel doživjela poraz u Berlinu
» Zbor internet novinara HND-a pozdravlja odluku ministra Hasanbegovića
» Pismo Tuge Tarle o tužakanju Pascala Brucknera protiv ministra Hasanbegovića
» Efendija Sefko Omerbasic:'Cudno je da Srbi i Zidovi kidisu na ministra Hasanbegovica'
Page 5 of 15