Godine 1945. Hrvatska je, za ministra Hasanbegovića, doživjela poraz
Page 2 of 15
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: Godine 1945. Hrvatska je, za ministra Hasanbegovića, doživjela poraz
provocator wrote:Kako bi mogli izgubiti Domovinski rat kada su ga vodili Titovi partizani? Tuđman, Bobetko, Boljkovac, Manolić...Kako? Nisu ga vodili usraše.kaja_333 wrote:I da smo domovinski rat izgubili isto bi se ispričali zbog ustasa i to je to. Bar ovi koji bi ostali živi. Pobjednik piše povijest.
Pitaj JNA, kako su njihovi partizani izgubili.
provocator wrote:I indijanci su djeca Božja.
Zaboli me za njega i njegovi dicu, meni je stalo samo do dice oko mene.
Jeste dabome... Pitaj... Tuđmana, Bobetka, Stipetića, Agotića, Domazeta... Sve kadar JNA.Riplex wrote:provocator wrote:Kako bi mogli izgubiti Domovinski rat kada su ga vodili Titovi partizani? Tuđman, Bobetko, Boljkovac, Manolić...Kako? Nisu ga vodili usraše.kaja_333 wrote:I da smo domovinski rat izgubili isto bi se ispričali zbog ustasa i to je to. Bar ovi koji bi ostali živi. Pobjednik piše povijest.
Logično... kao svakog pravog čovjekoljuba i kršćanina.Riplex wrote:provocator wrote:I indijanci su djeca Božja.
provocator wrote:Jeste dabome... Pitaj... Tuđmana, Bobetka, Stipetića, Agotića, Domazeta... Sve kadar JNA.Riplex wrote:provocator wrote:Kako bi mogli izgubiti Domovinski rat kada su ga vodili Titovi partizani? Tuđman, Bobetko, Boljkovac, Manolić...Kako? Nisu ga vodili usraše.kaja_333 wrote:I da smo domovinski rat izgubili isto bi se ispričali zbog ustasa i to je to. Bar ovi koji bi ostali živi. Pobjednik piše povijest.
Ne rade ti klikeri? Ona JNA što je napadala Vukovar, Split, Dubrovnik. Kako to da su srpski partizani izgubili?
provocator wrote:Logično... kao svakog pravog čovjekoljuba i kršćanina.Riplex wrote:provocator wrote:I indijanci su djeca Božja.
Ko ti reče da sam čovjekoljub i kršćanin? lol
Izgubili jer su pravi i šklovani kadrovi JNA bili na našoj strani. Hoćeš da ti ih redom sve pobrojim? Valjda ne treba jer bit će da nisi toliko glup,
Ah... Sorri.Riplex wrote:provocator wrote:Logično... kao svakog pravog čovjekoljuba i kršćanina.Riplex wrote:provocator wrote:I indijanci su djeca Božja.
provocator wrote:Izgubili jer su pravi i šklovani kadrovi JNA bili na našoj strani. Hoćeš da ti ih redom sve pobrojim? Valjda ne treba jer bit će da nisi toliko glup,
Bili su i HOSovci na našoj strani, ali nemojmo pričat gluposti. Imala je Srbija u JNA itekako dosta odbrazovani kadarova.
provocator wrote:Ah... Sorri.Riplex wrote:provocator wrote:Logično... kao svakog pravog čovjekoljuba i kršćanina.Riplex wrote:provocator wrote:I indijanci su djeca Božja.
Oprošteno ti je, tak da ćeš drugi put morat naći nešto novo za profiliranje. Bit će ti teško, ali zato se lako držati stari šema, rekneš čoviku da je glup i fertig.
Ha pa čuj, Titovi partizani su bili i na drugoj strani, Kadijević, Dubajić i ostali. Tak da to ništa ne znaciprovocator wrote:Kako bi mogli izgubiti Domovinski rat kada su ga vodili Titovi partizani? Tuđman, Bobetko, Boljkovac, Manolić...Kako? Nisu ga vodili usraše.kaja_333 wrote:I da smo domovinski rat izgubili isto bi se ispričali zbog ustasa i to je to. Bar ovi koji bi ostali živi. Pobjednik piše povijest.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Inače oko 50 Titovih generala je bilo u JNA za vrijeme domovinskog rata. Nekih 15 Hrvata ostali Srbi, , od čega ih je 7 prešlo na hrvatsku stranu. Bobetko tu nije jer izbačen iz JNA 20 godina ranije. Ostali su ostali odani Titu, Srbiji i Jugoslaviji. O tim podacima je nedavno pisao i govorio Glasnović.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I svi odreda rastakali jebenu titovu šugoslaviju, a jesu mu odani bili u pm.provocator wrote:Jeste dabome... Pitaj... Tuđmana, Bobetka, Stipetića, Agotića, Domazeta... Sve kadar JNA.Riplex wrote:provocator wrote:Kako bi mogli izgubiti Domovinski rat kada su ga vodili Titovi partizani? Tuđman, Bobetko, Boljkovac, Manolić...Kako? Nisu ga vodili usraše.kaja_333 wrote:I da smo domovinski rat izgubili isto bi se ispričali zbog ustasa i to je to. Bar ovi koji bi ostali živi. Pobjednik piše povijest.
Guest- Guest
Budalo izgubili su jer nisu imali muda i srce kao mi a ne zato što je par onih iz JNA bilo u HVu. Jebo te JNA kadar u glavurdu tulavu da te jebo, što misliš koliko je JNA kadra bilo u vukovaru, njih dvojica i nisu mrdnuli prema našim položajima nego je preko njih išlo samo gdje treba ići pomoći, ostalo smo sami odradili kako smo znali i umjeli i to smo jebački dobro napravili kada smo razguzili u Vu i oko njega masu titove vojske i tehnike. Ti si jednostavno bolestan čovjek i stanje ti se svakim danom sve više pogoršava od kako nova vlast sve više pušta korjenje u banskim dvorima.provocator wrote:Izgubili jer su pravi i šklovani kadrovi JNA bili na našoj strani. Hoćeš da ti ih redom sve pobrojim? Valjda ne treba jer bit će da nisi toliko glup,
Guest- Guest
provocator wrote:Jeste dabome... Pitaj... Tuđmana, Bobetka, Stipetića, Agotića, Domazeta... Sve kadar JNA.Riplex wrote:provocator wrote:Kako bi mogli izgubiti Domovinski rat kada su ga vodili Titovi partizani? Tuđman, Bobetko, Boljkovac, Manolić...Kako? Nisu ga vodili usraše.kaja_333 wrote:I da smo domovinski rat izgubili isto bi se ispričali zbog ustasa i to je to. Bar ovi koji bi ostali živi. Pobjednik piše povijest.
Za velikosrbe su i Račan i svi gorespomenuti bili ustaše, to vas ne opravdava da, kao pravi proleteri koristite isti obrazac u etiketiranju. Narodni neprijatelj press
Guest- Guest
......eh da su ovi zngovci izgubili rat danas bi i dalje partizani bili jedini pobjednici i ' temelj' hrvatske i jedini primali mirovine....prokleti tudjman i bobetko
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
.....i taj fanatik blago zadro i izdajica mile dedakovic jastreb bas su morali onakav otpor pruziti u vukovaru umjesto da su se ko svaki fasisti predali narodnoj armiji za tri dana...sad bi jos uvijek slavili neretvu i sutjesku.. prokleti zvonimir cervenko i andrija matijas pauk
2015-09-08
....inace b.t.w kakve veze ima s hrvatskom sutjeska....ona je u bh-a i crnoj gori...pa kako onda borba za hrvatsku a boris na tudjoj zemlji...floskula?....prokleti andrija hebrang senior
2015-09-08
provocator wrote:Podsjetimo, danas je na društvenim mrežama osvanula snimka govora koji je ministar Hasanbegović održao na sprovodu Mirsada Bakšića, odvjetnika i brigadira HV-a, u kolovozu 2012. godine.
“Rahmetli Mirsad je pripadao onom hrvatskom naraštaju koji je dječačkim očima vidio i doživio našu najveću nacionalnu tragediju i poraz iz 1945. godine.
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ministar-hasanbegovic-ne-odustaje-jedina-istinska-pobjeda-u-20-stoljecu-je-ona-u-domovinskom-ratu/
pa nije to antifašista mesić da priča da smo dvaput pobijedili
jebiga ako si pobijedio prvi put od koga bi se onda oslobađali drugi put
Da,i?tre911 wrote:Budalo izgubili su jer nisu imali muda i srce kao mi a ne zato što je par onih iz JNA bilo u HVu. Jebo te JNA kadar u glavurdu tulavu da te jebo, što misliš koliko je JNA kadra bilo u vukovaru, njih dvojica i nisu mrdnuli prema našim položajima nego je preko njih išlo samo gdje treba ići pomoći, ostalo smo sami odradili kako smo znali i umjeli i to smo jebački dobro napravili kada smo razguzili u Vu i oko njega masu titove vojske i tehnike. Ti si jednostavno bolestan čovjek i stanje ti se svakim danom sve više pogoršava od kako nova vlast sve više pušta korjenje u banskim dvorima.provocator wrote:Izgubili jer su pravi i šklovani kadrovi JNA bili na našoj strani. Hoćeš da ti ih redom sve pobrojim? Valjda ne treba jer bit će da nisi toliko glup,
Pa mi smo,čovječe izgubili u Vukovaru. O čemu ti pričaš?
Vukovar je više bio pojam hrabrosti,prkosa i srca,nego vojne strategije.
Nešto poput Alama ili Sigeta. Nikako ne nešto poput Staljingrada. Jer Rusi nisu izgubili Staljingrad,nego su ,čak štoviše iz Staljingrada krenuli u nezadrživu ofenzivu.
Vukovar se stoga ne treba uspoređivati sa Staljingradom,već sa drugim mjestima poput Sevastopolja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Kancelarka Merkel doživjela još jedan poraz
» Stranka Angele Merkel doživjela poraz u Berlinu
» Zbor internet novinara HND-a pozdravlja odluku ministra Hasanbegovića
» Pismo Tuge Tarle o tužakanju Pascala Brucknera protiv ministra Hasanbegovića
» Efendija Sefko Omerbasic:'Cudno je da Srbi i Zidovi kidisu na ministra Hasanbegovica'
» Stranka Angele Merkel doživjela poraz u Berlinu
» Zbor internet novinara HND-a pozdravlja odluku ministra Hasanbegovića
» Pismo Tuge Tarle o tužakanju Pascala Brucknera protiv ministra Hasanbegovića
» Efendija Sefko Omerbasic:'Cudno je da Srbi i Zidovi kidisu na ministra Hasanbegovica'
Page 2 of 15