Godine 1945. Hrvatska je, za ministra Hasanbegovića, doživjela poraz
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: Godine 1945. Hrvatska je, za ministra Hasanbegovića, doživjela poraz
Za sad gibam, možda još uhvatim malo vremena pa se javim. pozdrav!
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
eto da se i ja pojkoji put slozim s tobom..jbg tuđman je mislio da ej kod hercegovaca lova...po pricama..mercedes ovo ono...ali to je bio samo mit no bilo ej prekasno...danak i cijenu platise hrvati bosnejastreb wrote:Da,ali mene danas boli što umire,izumire jedna višestoljetna kultura,jedan entitet,a to su naši Hrvati u Bosni.Regoč wrote:Usporedbom hrvatskoga položaja u Austro-Ugarskoj i Jugoslaviji, dolazimo do zaključka da je za Hrvate bila povoljnija Jugoslavija. Naime, u AU Hrvati bili su peti ili šesti narod po brojnosti, u Jugoslaviji bili su drugi. Već s te pozicije njihovi su interesi uzimani puno ozbiljnije. Hrvati, kakvi-takvi, redovito su bili ministri, bili su u vojnom vrhu (istina, tek od 45., dotad nisu) i svoje su zahtjeve, makar i sporo, uglavnom ostvarivali. Istodobno, sve je to ništa u odnosu na slobodnu i demokratsku državu.
Jedna kultura koju su vjekovima gradili neumorni neimari,poput bosanskih ujaka,jedan fra grgo Martić,fra Augustin Augustinović,fra Didak Buntić, hajduk Mijat Tomić... Naši Hrvati u i oko Banjaluke i Vrbasa,pod Kozarom,pokraj Save....
Sve to nestaje i mre.
Bojim se da ta kultura ne doživi sudbinu hrvatskih Srba.
Uništenje Hrvata u Bosni doživljavam kao prvi čin sveukupnog uništenja naroda,a to je ono što nikako nismo smjeli dozvoliti.
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
Ma ja sam ti temperamenta žena. Kod mene bi odmah sekira i bat za meso radili. Sreća po ustaše da sam se kasnije rodila, Bleiburg bi im bil kao izlet u Gardaland, da sam im ja kojim slučajem egzodus organizirala.Regoč wrote:Probaj se smiriti i proučiti nešto o ustašama, izlievi biesa neće ti činiti dobro, a mržnja rađa zlo.Eva wrote:Ustaše su bile kukavice, slabići i niškoristi. Zakaj je obitelj moje svekrve morala svoje hrvatsko prezime talijanizirati, a kao saveznici su bili? Ma bili su pičke žnj kategorije, eto to su bile ustaše. Gore nego Ukrajinci danas, smeće i otpad.Regoč wrote:Evo, loše je što obiteljsko iskustvo, svoje i muževo, poopćuješ na nacionalnu razinu. U tvojim je upisima hrpa mržnje i ljutnje na sve ustaše i ustaški pokret općenito, a posve bezrazložno. Ustaški pokret osnovan je s ciljem stvaranja slobodne Hrvatske, nije osnovan da bi se hrvatski krajevi dielili okolo. Fašistička orijentacija toga pokreta bila je posve legitimna orijentacija u to doba, a i jedina preostala opcija. Komunisti su se okrenuli SSSR-u, HSS Britaniji i Francuskoj te je još samo fašistička Italija ostala kao potencijalni saveznik. Njemačka je u to doba još ona sputana Weimarska republika gospodarski posve rastočena. Dolazak ustašah na vlast ishod je njemačko-talijanskoga napada na Jugoslaviju i ustaše su se morale uklopiti u zadane okvire. Gomila ljudi koji su pristupili ustašama nisu krenuli da bi "ubijali Srbe", kako se to najčešće tumači, već da bi obranili kakvu-takvu državu. U zločinima sudjelovao je mali broj ustašah, većina su bili hrabri borci protiv četnikah i partizanah. Njihov poraz ishod je ukupnoga poraza Silah osovine, a ne osobnoga nedostatka hrabrosti. Uostalom, borili su se još tjedan danah nakon njemačke kapitulacije.
Guest- Guest
Opet sve pogrešno percipiraš, jako mali broj ljudi se izvukao u proboju kao prvo, kao drugo samo ljudstvo previše ne bi ni zančio vukovaru jer takve jedinice koje bi se probile nisu mogle dostaviti veću količinu pješačkog streljiva i naoružanja a da o minama i granatama ne govorim. Oni pokušaju sa avionima po noći nisu urodili nikakvim plodom, dapače većina onoga što je bačeno je završavalo u rukama četnika i JNA zbog specifičnosti Vu i njegovog izduženog oblika tako da nije imao širinu za potrebno dostavljanje.jastreb wrote:Nisam mislio na izdaju,već na to da se tim ljudima mogla doturiti pomoć.tre911 wrote:Ne jastrebe, Vukovar se nije mogao spasiti nikako 91, to su sve floskule i priče o izdaji iz kuhinje KOSa proizašlijastreb wrote:Pa zato i kažem da ga ne treba uspoređivati sa Staljingradom,već bi bilo bolje sa Sevastopoljom.vuksadinare wrote:je li orangutane a s cim iz vukovara da krenu u ofanzivu....golim qurtzem....paradajzom na tenkove i oklop..o boze mandrilajastreb wrote:Da,i?tre911 wrote:Budalo izgubili su jer nisu imali muda i srce kao mi a ne zato što je par onih iz JNA bilo u HVu. Jebo te JNA kadar u glavurdu tulavu da te jebo, što misliš koliko je JNA kadra bilo u vukovaru, njih dvojica i nisu mrdnuli prema našim položajima nego je preko njih išlo samo gdje treba ići pomoći, ostalo smo sami odradili kako smo znali i umjeli i to smo jebački dobro napravili kada smo razguzili u Vu i oko njega masu titove vojske i tehnike. Ti si jednostavno bolestan čovjek i stanje ti se svakim danom sve više pogoršava od kako nova vlast sve više pušta korjenje u banskim dvorima.provocator wrote:Izgubili jer su pravi i šklovani kadrovi JNA bili na našoj strani. Hoćeš da ti ih redom sve pobrojim? Valjda ne treba jer bit će da nisi toliko glup,
Pa mi smo,čovječe izgubili u Vukovaru. O čemu ti pričaš?
Vukovar je više bio pojam hrabrosti,prkosa i srca,nego vojne strategije.
Nešto poput Alama ili Sigeta. Nikako ne nešto poput Staljingrada. Jer Rusi nisu izgubili Staljingrad,nego su ,čak štoviše iz Staljingrada krenuli u nezadrživu ofenzivu.
Vukovar se stoga ne treba uspoređivati sa Staljingradom,već sa drugim mjestima poput Sevastopolja.
No kad smo i kod toga,smatram da se VU mogao spasiti doturom ljudstva i municije,jer razdaljina do slobodnog teritorija i nije bila neka.
Volje i ljudi je bilo,ali politika je ,po meni ,sjebala stvar.
Ako je većini uspio proboj nakon pada,smatram da se na isti način moglo probiti ondje i donijeti još municije.
Pa ljudi su se mjesec dana prije pada grada masovno javljali da pod svaku cijenu odu tamo i mislim da se to moglo i ostvariti.
Nadalje Vrh HVa je dobro odlučio kada nije ubacio svu pričuvu za deblokadu Vukovara jer bi sva druga područja postala itekako ranjiva, npr zapadna slavonija, u jednom trenutku ostala je samo uska cesta uz Dravu jer su se četnici spustili sa Papuka skoro do Drave a onda bi sve ovo ispod Virovitice ostalo odsječeno a pogledaj koliko je to područje od Osjekla pa do Stare Gradiške...slavonija bi bila presječena na dva dijela i ne bi trebalo puno da JNA projuri kraj vinkovaca i zauzme Županju te se spoji sa tuzlanskim korpusom a u takvom razvoju situacije piši kući propalo što se tiče RH a ja i ostatak branitelja što ovdje pišemo bi bili odavno ucrvani ili ako bi imali sreće u australiji ili njemačkoj.
Guest- Guest
Tre, svakom površnom poznavatelju ratne strategije je jasno to što si napisao, ali jebi ga teorije urota su lakše prijemčive na prosječan ispran mozak narkomanskog uživatelja hr. medija...Hrvatska je 1991. imala toliko kritičnih točaka u svojoj obrani da bi ikakvo forsiranje napada na istoku i daljnje mrcvarenje Vukovara značilo raspad sistema na nekoj drugoj ili više drugih fronti...srećom da je opsadu vodila idiotska i nesposobna JNA vrhuška koja je time dala dragocjene mjesece Hrvatskoj da stabilizira stanje na ostalim bojišnicama...pa mi smo na barem četiri mjesta u državi imali dubinu teritorija od samo nekoliko kilometara do granice ili mora...pa da se samo na jednom mjestu presjeklo, adio đaci...
darth_vader-
2014-04-17
Istina no iako je to napisano jako puno puta ipak se uvijek i iznova ponavljaju te teze o prodaji Vu ili nesposobnosti ili nekog trećeg razloga zbog kojega je Vu pao.jasambrend wrote:Tre, svakom površnom poznavatelju ratne strategije je jasno to što si napisao, ali jebi ga teorije urota su lakše prijemčive na prosječan ispran mozak narkomanskog uživatelja hr. medija...Hrvatska je 1991. imala toliko kritičnih točaka u svojoj obrani da bi ikakvo forsiranje napada na istoku i daljnje mrcvarenje Vukovara značilo raspad sistema na nekoj drugoj ili više drugih fronti...srećom da je opsadu vodila idiotska i nesposobna JNA vrhuška koja je time dala dragocjene mjesece Hrvatskoj da stabilizira stanje na ostalim bojišnicama...pa mi smo na barem četiri mjesta u državi imali dubinu teritorija od samo nekoliko kilometara do granice ili mora...pa da se samo na jednom mjestu presjeklo, adio đaci...
Guest- Guest
Regoč wrote:Hrvatska do Drine.vuksadinare wrote:....inace b.t.w kakve veze ima s hrvatskom sutjeska
Hrvatska do Srbije
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Vampirša,,,blutsauger, imala si priliku 91-95 ubijati USTAŠE , znači nisi se kasno rodila, no tad si bila Štakor u štakorskoj rupi. Sram da te bu, toliko mržnje prosipat anti HRVATA i njihove države.Eva wrote:Ma ja sam ti temperamenta žena. Kod mene bi odmah sekira i bat za meso radili. Sreća po ustaše da sam se kasnije rodila, Bleiburg bi im bil kao izlet u Gardaland, da sam im ja kojim slučajem egzodus organizirala.Regoč wrote:Probaj se smiriti i proučiti nešto o ustašama, izlievi biesa neće ti činiti dobro, a mržnja rađa zlo.Eva wrote:Ustaše su bile kukavice, slabići i niškoristi. Zakaj je obitelj moje svekrve morala svoje hrvatsko prezime talijanizirati, a kao saveznici su bili? Ma bili su pičke žnj kategorije, eto to su bile ustaše. Gore nego Ukrajinci danas, smeće i otpad.Regoč wrote:Evo, loše je što obiteljsko iskustvo, svoje i muževo, poopćuješ na nacionalnu razinu. U tvojim je upisima hrpa mržnje i ljutnje na sve ustaše i ustaški pokret općenito, a posve bezrazložno. Ustaški pokret osnovan je s ciljem stvaranja slobodne Hrvatske, nije osnovan da bi se hrvatski krajevi dielili okolo. Fašistička orijentacija toga pokreta bila je posve legitimna orijentacija u to doba, a i jedina preostala opcija. Komunisti su se okrenuli SSSR-u, HSS Britaniji i Francuskoj te je još samo fašistička Italija ostala kao potencijalni saveznik. Njemačka je u to doba još ona sputana Weimarska republika gospodarski posve rastočena. Dolazak ustašah na vlast ishod je njemačko-talijanskoga napada na Jugoslaviju i ustaše su se morale uklopiti u zadane okvire. Gomila ljudi koji su pristupili ustašama nisu krenuli da bi "ubijali Srbe", kako se to najčešće tumači, već da bi obranili kakvu-takvu državu. U zločinima sudjelovao je mali broj ustašah, većina su bili hrabri borci protiv četnikah i partizanah. Njihov poraz ishod je ukupnoga poraza Silah osovine, a ne osobnoga nedostatka hrabrosti. Uostalom, borili su se još tjedan danah nakon njemačke kapitulacije.
2014-04-18
tocno....a sto da je gospic pao..a meki trbuh hrvatske...strateski je gospic bio znacajniji od vukovara...lika je takorec uska..i prsjecanjem like presjecena hrvatska...zato je tudjman u presudnim trenucima zestokih borbi u gospicu u krajem 8 mjeseca i u rujnu mjesecu 91 poslao nase mozda tad najjace spec.postrojbe...norca,mercepa...dragovoljce,hos....tu se nije smjelo imati previse milosti i mi i srbi smo se u gospicu nemilosrdno kokali..kako rekoh nigdje nije bilo takvog djelovanja snajperista kao tih dana u gospicu...trecina grada pod kontrolom srba,dvije vojarne,gospic fakticki u polukruzenju srpskih sela...svi znaju za rujansku bitku u vukovaru,sibeniku...ali nista manja nije bila u gospicu mozda cak i tezajasambrend wrote:Tre, svakom površnom poznavatelju ratne strategije je jasno to što si napisao, ali jebi ga teorije urota su lakše prijemčive na prosječan ispran mozak narkomanskog uživatelja hr. medija...Hrvatska je 1991. imala toliko kritičnih točaka u svojoj obrani da bi ikakvo forsiranje napada na istoku i daljnje mrcvarenje Vukovara značilo raspad sistema na nekoj drugoj ili više drugih fronti...srećom da je opsadu vodila idiotska i nesposobna JNA vrhuška koja je time dala dragocjene mjesece Hrvatskoj da stabilizira stanje na ostalim bojišnicama...pa mi smo na barem četiri mjesta u državi imali dubinu teritorija od samo nekoliko kilometara do granice ili mora...pa da se samo na jednom mjestu presjeklo, adio đaci...
2015-09-08
Ero wrote:Komunizam je poražen u cijelom svijetu.
dr Hasanbegović jasno izražava svoj antikomunizam i to mu se zamjeri. Tko?
Ne muti vodu i ne skreći sa teme. Nije u pitanju komunizam ( koji nikada i nije zaživio nigdi )
Fašizam je to zlo koje je poraženo u WWII. Ideološki i vojno je poraženo !
O tomu se priča a ne o nečem drugom.
Ili ti i sl. tu veličate hitlera, fašizam i nacizam?
Pavelić je običan razbojnik i zločinac a -ndh- zločinačka tvorevina čije
su ustaše zločinci poput esesovaca.
To li ti nastojiš opravdati i veličati. Srami se.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
..eto ti vampirušo Effa...lobo1 wrote:Vampirša,,,blutsauger, imala si priliku 91-95 ubijati USTAŠE , znači nisi se kasno rodila, no tad si bila Štakor u štakorskoj rupi. Sram da te bu, toliko mržnje prosipat anti HRVATA i njihove države.Eva wrote:Ma ja sam ti temperamenta žena. Kod mene bi odmah sekira i bat za meso radili. Sreća po ustaše da sam se kasnije rodila, Bleiburg bi im bil kao izlet u Gardaland, da sam im ja kojim slučajem egzodus organizirala.Regoč wrote:Probaj se smiriti i proučiti nešto o ustašama, izlievi biesa neće ti činiti dobro, a mržnja rađa zlo.Eva wrote:Ustaše su bile kukavice, slabići i niškoristi. Zakaj je obitelj moje svekrve morala svoje hrvatsko prezime talijanizirati, a kao saveznici su bili? Ma bili su pičke žnj kategorije, eto to su bile ustaše. Gore nego Ukrajinci danas, smeće i otpad.Regoč wrote:Evo, loše je što obiteljsko iskustvo, svoje i muževo, poopćuješ na nacionalnu razinu. U tvojim je upisima hrpa mržnje i ljutnje na sve ustaše i ustaški pokret općenito, a posve bezrazložno. Ustaški pokret osnovan je s ciljem stvaranja slobodne Hrvatske, nije osnovan da bi se hrvatski krajevi dielili okolo. Fašistička orijentacija toga pokreta bila je posve legitimna orijentacija u to doba, a i jedina preostala opcija. Komunisti su se okrenuli SSSR-u, HSS Britaniji i Francuskoj te je još samo fašistička Italija ostala kao potencijalni saveznik. Njemačka je u to doba još ona sputana Weimarska republika gospodarski posve rastočena. Dolazak ustašah na vlast ishod je njemačko-talijanskoga napada na Jugoslaviju i ustaše su se morale uklopiti u zadane okvire. Gomila ljudi koji su pristupili ustašama nisu krenuli da bi "ubijali Srbe", kako se to najčešće tumači, već da bi obranili kakvu-takvu državu. U zločinima sudjelovao je mali broj ustašah, većina su bili hrabri borci protiv četnikah i partizanah. Njihov poraz ishod je ukupnoga poraza Silah osovine, a ne osobnoga nedostatka hrabrosti. Uostalom, borili su se još tjedan danah nakon njemačke kapitulacije.
Guest- Guest
vuksadinare wrote: u gospicu u krajem 8 mjeseca i u rujnu mjesecu 91 poslao nase mozda tad najjace spec.postrojbe...norca,mercepa...dragovoljce,hos....tu se nije smjelo imati previse milosti
Što manje milosti, to više uspjeha.
crvenkasti-
2014-04-17
Eva wrote:1990-1995 s frakcijom u SKJ, borba za nova plemstva među svim nacijama.Ero wrote:Blato...blato...blato...Eva wrote:Naravno da griješiš. Hrvati su 1945 dočekali slobodu i samostalnost. NDH je bila marionetska njemačka fufa, a ne država. A ustaše najgori šljam i ološ, koji Hrvati preziru. Moja svekrva, čija obitelj je osjetila talijansku čizmu, i čiji su svi pripadnici bili u partizanima ustaše ne mogu smislit, i pljuju na NDH, bezglavnika i sav taj niškoristi okot.Ero wrote:1945.-e je hr narod doživio tragediju(poraz) od koje se ni do dana današnjega nije oporavio.Eva wrote:Za bijeg spremni bezglavnik i njegove pudlice, njemačke kujice, pobjegli su pred hrabrošću i snagom hrvatskih partizana i 08. svibnja uvijek se slavil kao Dan slobode za grad Zagreb kad su pizde pobjegle. Nakon toga se i ona nakarada od turskih minareta porušila da ne nagrđuje Meštrovićevao remek djelo.
Pobjednici iz 1945.-e su bili poraženi 1995.-e.
Je li griješim?
S kim se to ratovalo od 1990.-e do 1995.-e?
Je li to bio poraz ili oslobođenje?
Označi tko s kim i zašto. Argumentirano.
Jedino JNA i Milošević su imali i novac i oružje. Moglo se doći do mirnog rješenja i bez rata, ali antifašistima nije bilo do toga.
JNA i Milošević su nanijeli puno zla narodima i narodostima, a bogami ponajviše srpskom narodu.
O nikakvoj frakciji se nije radilo, komšinice. Nije "frakcija" povlačila oružje i vojsku iz tvog Zagreba i moje Slovenije.
Zauzimajući pozicije za napad...u nove svijetle pobjede antifašizma.
Yehudi wrote:Ero wrote:Komunizam je poražen u cijelom svijetu.
dr Hasanbegović jasno izražava svoj antikomunizam i to mu se zamjeri. Tko?
Ne muti vodu i ne skreći sa teme. Nije u pitanju komunizam ( koji nikada i nije zaživio nigdi )
Fašizam je to zlo koje je poraženo u WWII. Ideološki i vojno je poraženo ! A bogami i komunizam.
O tomu se priča a ne o nečem drugom.
Ili ti i sl. tu veličate hitlera, fašizam i nacizam? Širimo istinu, koju ne želite čuti.
Pavelić je običan razbojnik i zločinac a -ndh- zločinačka tvorevina čije
su ustaše zločinci poput esesovaca.
To li ti nastojiš opravdati i veličati. Srami se. Obično ideološko i antifašističko nabacivanje blata.
Last edited by Ero on Wed 24 Feb - 11:22; edited 2 times in total
Pokvareni,, jugomućak..uništenje Hrvata je djelo tvoga IDOLA..tita.. oli hoćeš reći da on nije napravio današnju kiflu , od hrvatskog državnog teritorija..jastreb wrote:Da,ali mene danas boli što umire,izumire jedna višestoljetna kultura,jedan entitet,a to su naši Hrvati u Bosni.Regoč wrote:Usporedbom hrvatskoga položaja u Austro-Ugarskoj i Jugoslaviji, dolazimo do zaključka da je za Hrvate bila povoljnija Jugoslavija. Naime, u AU Hrvati bili su peti ili šesti narod po brojnosti, u Jugoslaviji bili su drugi. Već s te pozicije njihovi su interesi uzimani puno ozbiljnije. Hrvati, kakvi-takvi, redovito su bili ministri, bili su u vojnom vrhu (istina, tek od 45., dotad nisu) i svoje su zahtjeve, makar i sporo, uglavnom ostvarivali. Istodobno, sve je to ništa u odnosu na slobodnu i demokratsku državu.
Jedna kultura koju su vjekovima gradili neumorni neimari,poput bosanskih ujaka,jedan fra grgo Martić,fra Augustin Augustinović,fra Didak Buntić, hajduk Mijat Tomić... Naši Hrvati u i oko Banjaluke i Vrbasa,pod Kozarom,pokraj Save....
Sve to nestaje i mre.
Bojim se da ta kultura ne doživi sudbinu hrvatskih Srba.
Uništenje Hrvata u Bosni doživljavam kao prvi čin sveukupnog uništenja naroda,a to je ono što nikako nismo smjeli dozvoliti.
2014-04-18
po meni tako je...ulicne borbe su krvave i nema tu milosti...svak svakoga iza svake grabe opasnost..ako si mislio na rokanje tkz.civila nije to bila takva greska ...u vukovaru su napravili gresku pa su ti iste komsijecpotkazivali susjede od kojih se mnogi nisu vratilicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote: u gospicu u krajem 8 mjeseca i u rujnu mjesecu 91 poslao nase mozda tad najjace spec.postrojbe...norca,mercepa...dragovoljce,hos....tu se nije smjelo imati previse milosti
Što manje milosti, to više uspjeha.
2015-09-08
Je li to dalmatinstvo prešlo na tebe?Eva wrote:Ma ja sam ti temperamenta žena.
Ovo što pišeš očito je potaknuto obiteljskom tragedijom, no shvati da su tragedije pretrpjele i druge obitelji. Ustašku ulogu pojednostavnjuješ do izvrtanja istine, ogromna većina tih ljudih otišla se boriti za opstanak Hrvatske, boriti se protiv velikosrbskih pobunjenikah i projugoslovenskih Hrvatah, a u zločinima sudjelovala je izrazita manjina. Okriviti svakoga tko je nosio ustašku, ponekad i domobransku, odoru za zločine koje su počinili pojedinci je, bit ću blag, nekorektno, a radovati se smrti tih ljudih je krajnje bešćutno prema njihovim majkama, njihovim otčevima, njihovim ženama, njihovoj djeci, njihovim potomcima.Eva wrote:Kod mene bi odmah sekira i bat za meso radili. Sreća po ustaše da sam se kasnije rodila, Bleiburg bi im bil kao izlet u Gardaland, da sam im ja kojim slučajem egzodus organizirala.
Samo dokaz da KOS i dalje djeluje.tre911 wrote:Istina no iako je to napisano jako puno puta ipak se uvijek i iznova ponavljaju te teze o prodaji Vu ili nesposobnosti ili nekog trećeg razloga zbog kojega je Vu pao.jasambrend wrote:Tre, svakom površnom poznavatelju ratne strategije je jasno to što si napisao, ali jebi ga teorije urota su lakše prijemčive na prosječan ispran mozak narkomanskog uživatelja hr. medija...Hrvatska je 1991. imala toliko kritičnih točaka u svojoj obrani da bi ikakvo forsiranje napada na istoku i daljnje mrcvarenje Vukovara značilo raspad sistema na nekoj drugoj ili više drugih fronti...srećom da je opsadu vodila idiotska i nesposobna JNA vrhuška koja je time dala dragocjene mjesece Hrvatskoj da stabilizira stanje na ostalim bojišnicama...pa mi smo na barem četiri mjesta u državi imali dubinu teritorija od samo nekoliko kilometara do granice ili mora...pa da se samo na jednom mjestu presjeklo, adio đaci...
@Regoč, ne radi se ovdje o ustaškim zločinima, već o privilegijama uskog kruga ljudi.
Ustaški zločini su im samo paravan, iza kojih kriju stvarne namjere.
Ustaški zločini su im samo paravan, iza kojih kriju stvarne namjere.
Nije, još živi u Izraelu pod nazivom cionizam.Yehudi wrote:Fašizam je to zlo koje je poraženo u WWII. Ideološki i vojno je poraženo !
E i onda se netko pametan nadje pa postavi pitanje zašto je Hrvatska u kurcu i zašto je obična banana vukojebina?kaja_333 wrote:Pa istina. Ništa krivo nije rekao.
Pa blagoš nama s vama - dok je vas i takijeh uvijek će to biti.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» Kancelarka Merkel doživjela još jedan poraz
» Stranka Angele Merkel doživjela poraz u Berlinu
» Zbor internet novinara HND-a pozdravlja odluku ministra Hasanbegovića
» Pismo Tuge Tarle o tužakanju Pascala Brucknera protiv ministra Hasanbegovića
» Efendija Sefko Omerbasic:'Cudno je da Srbi i Zidovi kidisu na ministra Hasanbegovica'
» Stranka Angele Merkel doživjela poraz u Berlinu
» Zbor internet novinara HND-a pozdravlja odluku ministra Hasanbegovića
» Pismo Tuge Tarle o tužakanju Pascala Brucknera protiv ministra Hasanbegovića
» Efendija Sefko Omerbasic:'Cudno je da Srbi i Zidovi kidisu na ministra Hasanbegovica'
Page 6 of 15