liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: liga prvaka
taman za prolazBraćala wrote:kuracodigraca wrote:kakav tandem na euru, zvijer asistira a kale zabija
za 3 mesto grupe...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
kako je glup xDmuckodjubre wrote:taman za prolazBraćala wrote:kuracodigraca wrote:kakav tandem na euru, zvijer asistira a kale zabija
za 3 mesto grupe...
mandžo najbolji kod juventusa...iza robbena 8.6 najbolji igrač tekme 7.9...
jeli srpska stoka igra na euru ove godine......
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
veceras je guardiola dokazao i pokazao koliko je inferiorniji naspram jednog tihog allegrija. znaci uzalud mu neograniceni budzet mocnog bayerna kad nije u stanju pobjediti ni ove godine relativno rasklimani juventus koji je veceras pokazao da ce u narednim godinama sijati strah i trepet po europi..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kakvo razvaljivanje barcelone, messija i guardiole, la masija dere osigurani mirni uzvrati samo formalnosti
End- Posts : 21177
2015-08-25
https://www.facebook.com/FootballForever.HD/videos/vb.178211142369890/498922703632064/?type=2&theater lol
2015-08-25
Talijanski novinari se slažu - Mario Mandžukić bio je najbolji igrač Juventusa u ludoj utakmici osmine finala Lige prvaka odigranoj u utorak navečer na stadionu Delle Alpi. 'Mandžukić kao da je želio pokazati da je bolji od Bayernovih zvijezda', piše Gazzeta.
jedino šta je pokazao je konstantu dozu ciganštine i sramoćenje hrvata
2015-08-25
Na kraju je nagrada Mandži stigla u vidu toga da je proglašen najboljim igračem utakmice u izboru Goalovog novinara.
Talijanski, ali i njemački mediji natječu se tko će više nahvaliti hrvatskog napadača.
Eurosport donosi tekst s naslovom ''Gladijator Mandžukić dobio rat protiv Vidala''.
Novinar Eurosporta piše kako je Mandžukić igrač čija vještina i borbenost donose prevagu na europskoj razini.
Eurosport donosi tekst s naslovom ''Gladijator Mandžukić dobio rat protiv Vidala''.
Novinar Eurosporta piše kako je Mandžukić igrač čija vještina i borbenost donose prevagu na europskoj razini.
Njemački Bild također je označio Mandžu kao čovjeka koji je donio preokret Juventusu.
Goal.com proglasio je Mandžukića najboljim igračem utakmice.
"Asistirao je za prvi gol Juventusa, sudjelovao je u akciji za izjednačenje", stoji u opisu ocjene.
"Mandžo je bio posebno motiviran. Htio je pokazati što zna protiv trenera koji ga je odbacio. On je bio pokretač talijanske momčadi", stoji dalje u analizi.
Goal.com proglasio je Mandžukića najboljim igračem utakmice.
"Asistirao je za prvi gol Juventusa, sudjelovao je u akciji za izjednačenje", stoji u opisu ocjene.
"Mandžo je bio posebno motiviran. Htio je pokazati što zna protiv trenera koji ga je odbacio. On je bio pokretač talijanske momčadi", stoji dalje u analizi.
kuracodigraca wrote:Zvijer!
Mandzo je sramota bozja...kakvo ponasanje cijelu utakmicu, skoro je poceo plakat od ljubomore i polomio noge jadnom levandowskom..jalni mandzo
nowitzki-
2014-04-27
koja golčina yaye
nowitzki wrote:Mandzo je sramota bozja...kakvo ponasanje cijelu utakmicu, skoro je poceo plakat od ljubomore i polomio noge jadnom levandowskom..jalni mandzo
posle coste najveci ciganin u fudbalu. da ga tuces kada ga vidis na ulici...
Guest- Guest
Ja bi zabranio mandzi da nastupa za repku, takvo ponasanje na terenu je nedopustivo...sjetimo se samo gluposti protov islanda mater mu jebem bahatu.....crko od muke ja mislim ove godine kad gleda kako penaldowski trpa,u cmayernu
nowitzki-
2014-04-27
muckodjubre wrote:Talijanski novinari se slažu - Mario Mandžukić bio je najbolji igrač Juventusa u ludoj utakmici osmine finala Lige prvaka odigranoj u utorak navečer na stadionu Delle Alpi. 'Mandžukić kao da je želio pokazati da je bolji od Bayernovih zvijezda', piše Gazzeta.
hahhahahaha, koji delle alpi, bog te jebo?!
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50