Srbija odjebala Putina Vučko potpisao za NATO
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Srbija odjebala Putina Vučko potpisao za NATO
Rat je još uvijek tu : operacija Čarapa.jastreb wrote:
No Vuk sa Dinare,Regoč i Miha su najavljivali neki nadolazeći rat protivu Srba(h).
Sjeti se da kad ja izdam naredbe da se one izvršavaju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Što ti misliš,jesu li moguće ovakve stvari sada u Srbiji?marcellus wrote:jastreb wrote:Prokletstvo! Ništa od novog hrvatsko-srpskog rata!
čemu, vidiš da su potpisali bezuvjetnu kapitulaciju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Čestitam Srbima I Srbiji na kapitulaciji.
Ako mi pušimo američku kurčinu onda nek puše I Srbi.
Iako je ovo bilo za očekivati. KAd su se Amerika I NATO pružili do ruskih granica, Srbija se nasal I sama u NATO zoni htjela ne htjela.
Ovo je samo formalizacija postojećeg stanja.
A da ne budemo nepravedni, ovo je iznuđena odluka. NAkon svih mogućih pritisaka I ucjena Srbija se odlučila na ovo.
Svjesni su da bi im slijedila odmazda sa osmijehom na licu, ko zna kakvo daljnje kasapljenje Srbije bi slijedilo.
Ako mi pušimo američku kurčinu onda nek puše I Srbi.
Iako je ovo bilo za očekivati. KAd su se Amerika I NATO pružili do ruskih granica, Srbija se nasal I sama u NATO zoni htjela ne htjela.
Ovo je samo formalizacija postojećeg stanja.
A da ne budemo nepravedni, ovo je iznuđena odluka. NAkon svih mogućih pritisaka I ucjena Srbija se odlučila na ovo.
Svjesni su da bi im slijedila odmazda sa osmijehom na licu, ko zna kakvo daljnje kasapljenje Srbije bi slijedilo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nemoj se zavaravati,to je samo pitanje vremena,samo ce drugi put kurs dogadjaja biti drugacijijastreb wrote:Prokletstvo! Ništa od novog hrvatsko-srpskog rata!
2014-04-14
pizzon wrote:t.nikolic potpisuje sporazum, ako potpise.
verovatno da hoce, i verovatno ce obrazloziti.
na istovetan nacin kao i vučić.
ovo je samo još jedan znak i korak pripadanju europskoj obitelji naroda i povijesti, civliziacije gdje ste uvijek pripadali...
ps i prosperiteta :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vama izgleda jedna lekcija nije bila dovoljna?Winter is coming wrote:nemoj se zavaravati,to je samo pitanje vremena,samo ce drugi put kurs dogadjaja biti drugacijijastreb wrote:Prokletstvo! Ništa od novog hrvatsko-srpskog rata!
2014-04-22
Dodo i epi na aparatimaepikur37 wrote:pizzon wrote:t.nikolic potpisuje sporazum, ako potpise.
verovatno da hoce, i verovatno ce obrazloziti.
na istovetan nacin kao i vučić.
ovo je samo još jedan znak i korak pripadanju europskoj obitelji naroda i povijesti, civliziacije gdje ste uvijek pripadali...
ps i prosperiteta :D
2014-04-15
rata sigurno nece biti, sem, ako budaletine u hrvatskoj ne napadnu srbe u sremu i sl.jastreb wrote:Ma ja ne bih ratovao.RayMabus wrote:A ćime bi ti ratovao ?jastreb wrote:Prokletstvo! Ništa od novog hrvatsko-srpskog rata!
Jedino protiv čega mi imamo ratovati je svak zasebe protiv svojih budala i ultra nacionalista agresivaca unutar svojih redova.
Ja bih otišao u Rgentinu.
No Vuk sa Dinare,Regoč i Miha su najavljivali neki nadolazeći rat protivu Srba(h).
ekstremisi u hr pokusavaju da proteraju srbe iz tog dela hrvatske fingiranjem srpskih
napada na hrvate i sl. isti se nadaju da ce sve proci ko devedesetih, ali nece.
Guest- Guest
Rat nije gotov ....samo se priprema teren ........malo su uloge izmješane al sve je tu.
To je vrsta akcijsko reakcijskog rata.
Svaki nečiji potez ima protupotez.
To je vrsta akcijsko reakcijskog rata.
Svaki nečiji potez ima protupotez.
2014-04-11
Nema šanse. Ovo ih je već jednom koštalo, izgubili su kraljevinu I žestoko jaku poliitčku poziciju radi ovoga hira srpskih oficira plaćenih I nagovorenih od Britanske špijunaže.jastreb wrote:Što ti misliš,jesu li moguće ovakve stvari sada u Srbiji?marcellus wrote:jastreb wrote:Prokletstvo! Ništa od novog hrvatsko-srpskog rata!
čemu, vidiš da su potpisali bezuvjetnu kapitulaciju.
Ni Srbi nisu baš tolike budale. A I vremena su drukčija.
vo je taktika, smiri se I pomiri sa situacijom I čekaj promjenu odnosa snaga u EUropi I svijetu a to će doći prije ili kasnije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Eto, nećemo više međusobno ratovati..osim ako ameri ne požele drukčije..
2014-04-12
marcellus wrote:sad još samo da uvedete sankcije rusiji, pošaljete trupe u irak i siriju, priznate kosovo i legalizirate pederske brakove i možete u EU.
Pa ako uvedu sankcije Rusiji, gdje ce sa tolikim malinama, pederima.
Ucka-
2016-02-15
ne zavisi to puno od "nas" niti od vas,vi u toj geopolitickoj igri ste irelevantni,fokusiraj se na poteze nato-a i drugih ozbiljnih igraca,vi ste tu pijun koji se zrtvuje a ni mi nismo neki puno bitan faktor,no nato je zvjer koja se otela kontroli i vi cete igrati onako kako oni sviraju,a mi smo za njih mali rusi,bez obzira na vuciceve pokusaje lizanja dupeta,valjda ti dalje ne trebam opisivati logican slijed dogadjajajastreb wrote:Vama izgleda jedna lekcija nije bila dovoljna?Winter is coming wrote:nemoj se zavaravati,to je samo pitanje vremena,samo ce drugi put kurs dogadjaja biti drugacijijastreb wrote:Prokletstvo! Ništa od novog hrvatsko-srpskog rata!
2014-04-14
Ratovali bi oni ali nemaju ćime.maggie13 wrote:Eto, nećemo više međusobno ratovati..osim ako ameri ne požele drukčije..
Srpski vojni proračun nije onaj JUgoslavenski koji se punio iz svih republika.
Bankrot su.
Za ratovanje trebaš imat jaku ekonomiju i cilj.
Oni nemaju niti jedno niti drugo kad im je zapadna fronta u pitanju.
Ima tu još u Bosni al to će riješit diplomatski.
2014-04-11
Pa nit može proći kao 90-tih.pizzon wrote:rata sigurno nece biti, sem, ako budaletine u hrvatskoj ne napadnu srbe u sremu i sl.jastreb wrote:Ma ja ne bih ratovao.RayMabus wrote:A ćime bi ti ratovao ?jastreb wrote:Prokletstvo! Ništa od novog hrvatsko-srpskog rata!
Jedino protiv čega mi imamo ratovati je svak zasebe protiv svojih budala i ultra nacionalista agresivaca unutar svojih redova.
Ja bih otišao u Rgentinu.
ekstremisi u hr pokusavaju da proteraju srbe iz tog dela hrvatske fingiranjem srpskih
napada na hrvate i sl. isti se nadaju da ce sve proci ko devedesetih, ali nece.
Kao prvo,Srba u Hrvatskoj ima toliko malo da se od njih ne bi mogla sakupiti jedna partizanska divizija.
Hrvatska je međunarodno priznata.Nismo u istoj zajedničkoj državi. Nema više ni srpske vojske u Hrvatskoj i onakav se scenarij zaista više ne bi mogao odigrati.
2014-04-22
To nam je svima jasno, pošto im ratovanje najbolje ide..RayMabus wrote:Ratovali bi oni ali nemaju ćime.maggie13 wrote:Eto, nećemo više međusobno ratovati..osim ako ameri ne požele drukčije..
Srpski vojni proračun nije onaj JUgoslavenski koji se punio iz svih republika.
Bankrot su.
Za ratovanje trebaš imat jaku ekonomiju i cilj.
Oni nemaju niti jedno niti drugo kad im je zapadna fronta u pitanju.
Ima tu još u Bosni al to će riješit diplomatski.
Last edited by maggie13 on Thu 18 Feb - 13:54; edited 1 time in total
2014-04-12
Ja sad baš ne kontam jel se ti, druže marcellus, raduješ što smo se mi i braća Srbi našli pod istom kapom ili si tužan zato jer će sad i Srbija napredovati divovskim koracima, kao i mi... Jer sjećam se kak si prije nego je Hrvatska ušla u NATO najavljivao med i mlijeko.
Porasla vrijednost Srbije na transfermarktu, čekamo kontraponudu
2014-04-15
Pa Srbi kod Rusa i nisu toliko na cijeni. Ja čak mislim da im je Hrvatska puno interesantnija.Winter is coming wrote:ne zavisi to puno od "nas" niti od vas,vi u toj geopolitickoj igri ste irelevantni,fokusiraj se na poteze nato-a i drugih ozbiljnih igraca,vi ste tu pijun koji se zrtvuje a ni mi nismo neki puno bitan faktor,no nato je zvjer koja se otela kontroli i vi cete igrati onako kako oni sviraju,a mi smo za njih mali rusi,bez obzira na vuciceve pokusaje lizanja dupeta,valjda ti dalje ne trebam opisivati logican slijed dogadjajajastreb wrote:Vama izgleda jedna lekcija nije bila dovoljna?Winter is coming wrote:nemoj se zavaravati,to je samo pitanje vremena,samo ce drugi put kurs dogadjaja biti drugacijijastreb wrote:Prokletstvo! Ništa od novog hrvatsko-srpskog rata!
U svakom slučaju Srbi Ruse ne mogu okrenuti protiv Hrvata.
2014-04-22
Evo Vučić rekao da Srbija ostaje vojno neutralna. Pa koji će nam kurac onda ovi sporazumi?
Ha ha, duhovit čovjek..vidi se da je po nacionalnosti Političar..dzango wrote:Evo Vučić rekao da Srbija ostaje vojno neutralna. Pa koji će nam kurac onda ovi sporazumi?
2014-04-12
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Makedonija odjebala NATO
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» I TRAMP POTPISAO: Crna Gora u NATO
» Turski predsjednik Erdogan potpisao je Protokol o pristupanju Švedske u NATO
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» I TRAMP POTPISAO: Crna Gora u NATO
» Turski predsjednik Erdogan potpisao je Protokol o pristupanju Švedske u NATO
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
Page 3 of 8