Srbija odjebala Putina Vučko potpisao za NATO
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Srbija odjebala Putina Vučko potpisao za NATO
http://www.jutarnji.hr/je-li-srbija-definitivno-okrenula-leda-putinu--bijes-u-moskvi--ako-udete-u-nato--rusija-ce-priznati-neovisnost-kosova-/1523109/
Prema sporazumu, NATO će imati slobodu kretanja po Srbiji te pristup svim državnim, privatnim i vojnim objektima, pa i onima u kojima se obavljaju istraživanja i eksperimenti. Osoblje NATO-a ima diplomatski imunitet, imovina NATO-a i njegova osoblja se oslobađa od poreza i carine, a uračunata je i razmjena obavještajnih i povjerljivih informacija. U nekim proruskim krugovima ovaj sporazum već uspoređuju s austrougarskim ultimatumom nakon atentata na prestolonasljednika Ferdinanda.
Aleksandar Vučić je, opravdavajući svoj potez, rekao da Srbija ostaje neutralna, ali “NATO nam je potreban kao saveznik koji će štititi i čuvati srpski narod na Kosovu”.
hahahahhaa
hahahahhaa
Još ulazak u EU i napokon će svi srbi u istu državu... osim kosovskih, oni će tek idući milenij...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Srbija odjebala Putina Vučko potpisao za NATO
Odlična mu preizborna kampanja. Bar mu je tajming pravovremen.
dzango wrote:Odlična mu preizborna kampanja. Bar mu je tajming pravovremen.
nato nema alternative. Ameri evo čuvaju srbe od šiptara.
dobri ste, jebeno ste dobri... odlični.
sad još samo da uvedete sankcije rusiji, pošaljete trupe u irak i siriju, priznate kosovo i legalizirate pederske brakove i možete u EU.
ovaj je otkrio ameriku sa ovim naslovom,vucic je uvjek bio za nato a protiv Rusa,samo je morao glumiti pred narodom,ali me cudi da tako vjestom manipulatoru i diktatoru sa priglupim osmjehom na ustima koja liche na razvaljenu kravlju pichketinu nije jasno da ce se sa ovim potezom pred izbore sjebati,mora da mu je nato kurac u malom mozgu onesposobio centar za ravnotezu
2014-04-14
"američki politolog Daniel Server preko Blica je jasno poručio: “Ako Beograd želi u EU, ne može ugostiti i Ruse”
EU nema alternative
EU nema alternative
Winter is coming wrote:ovaj je otkrio ameriku sa ovim naslovom,vucic je uvjek bio za nato a protiv Rusa,samo je morao glumiti pred narodom,ali me cudi da tako vjestom manipulatoru i diktatoru sa priglupim osmjehom na ustima koja liche na razvaljenu kravlju pichketinu nije jasno da ce se sa ovim potezom pred izbore sjebati,mora da mu je nato kurac u malom mozgu onesposobio centar za ravnotezu
ma sjebaće se kurac, srbi će glasati za njega, odnosi izbore sto posto. Mijenjam Kosovo za nike patike...
dzango wrote:Odlična mu preizborna kampanja. Bar mu je tajming pravovremen.
Kad je zakazo izbore....?
Ali ono ja sam mislio da su Hrvati mizerija al ste vi prebacili ljestvicu, pali set ispod dna :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:dzango wrote:Odlična mu preizborna kampanja. Bar mu je tajming pravovremen.
nato nema alternative. Ameri evo čuvaju srbe od šiptara.
dobri ste, jebeno ste dobri... odlični.
Videli smo kako ih čuva. Još nisu povatali počinioce ubistava od pre 10 godina. Nemaju ni osumnjičenog. Sada će izgleda početi da "čuvaju" Srbe i po ostatku Srbije. Što bi voleo neki incident, da im se lokalni domaćini najebu majke u nekoj vukojebini, pa da Vučić vadi fleke.
A gdje će braća Srbi nego tamo gdje i ostale republike ex YU... Svi pod istu kapu. EU i NATO... I opet neće biti granica i opet ćemo se pitati za koji smo curac ratovali.
Pa kako ide, tešto će ih i zakazati. Nema Srbiji života dok je Naprednjaka.epikur37 wrote:dzango wrote:Odlična mu preizborna kampanja. Bar mu je tajming pravovremen.
Ali ono ja sam mislio da su Hrvati mizerija al ste vi prebacili ljestvicu, pali set ispod dna :D
Last edited by dzango on Thu 18 Feb - 13:34; edited 1 time in total
ali koja je alterntiva četnicima na vlasti? Neki pro zapadni demokrati?lol. nema radikalnijih od njih, a ovi su za NATO i EU.marcellus wrote:Winter is coming wrote:ovaj je otkrio ameriku sa ovim naslovom,vucic je uvjek bio za nato a protiv Rusa,samo je morao glumiti pred narodom,ali me cudi da tako vjestom manipulatoru i diktatoru sa priglupim osmjehom na ustima koja liche na razvaljenu kravlju pichketinu nije jasno da ce se sa ovim potezom pred izbore sjebati,mora da mu je nato kurac u malom mozgu onesposobio centar za ravnotezu
ma sjebaće se kurac, srbi će glasati za njega, odnosi izbore sto posto. Mijenjam Kosovo za nike patike...
Guest- Guest
dzango wrote:Pa kako ide, nešto će ih i zakazati. Nema Srbiji života dok je Naprednjaka.epikur37 wrote:dzango wrote:Odlična mu preizborna kampanja. Bar mu je tajming pravovremen.
neka, nema veze. Glavno da je meni Pižon sretan.
DSS i Dveri, normalno.upravo_sa_jebachine wrote:ali koja je alterntiva četnicima na vlasti? Neki pro zapadni demokrati?lol. nema radikalnijih od njih, a ovi su za NATO i EU.marcellus wrote:Winter is coming wrote:ovaj je otkrio ameriku sa ovim naslovom,vucic je uvjek bio za nato a protiv Rusa,samo je morao glumiti pred narodom,ali me cudi da tako vjestom manipulatoru i diktatoru sa priglupim osmjehom na ustima koja liche na razvaljenu kravlju pichketinu nije jasno da ce se sa ovim potezom pred izbore sjebati,mora da mu je nato kurac u malom mozgu onesposobio centar za ravnotezu
dzango wrote:Pa kako ide, nešto će ih i zakazati. Nema Srbiji života dok je Naprednjaka.epikur37 wrote:dzango wrote:Odlična mu preizborna kampanja. Bar mu je tajming pravovremen.
Sve u svemu očajni ste, mislim da pored takve Srbije Šipci mogu i trebaju zahvatiti i preševo, kad vas svi guze nak vam oni ućeraju do kraja :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Makedonija odjebala NATO
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» I TRAMP POTPISAO: Crna Gora u NATO
» Turski predsjednik Erdogan potpisao je Protokol o pristupanju Švedske u NATO
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» I TRAMP POTPISAO: Crna Gora u NATO
» Turski predsjednik Erdogan potpisao je Protokol o pristupanju Švedske u NATO
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
Page 1 of 8