Srbija odjebala Putina Vučko potpisao za NATO
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Srbija odjebala Putina Vučko potpisao za NATO
marcellus wrote:sad još samo da uvedete sankcije rusiji, pošaljete trupe u irak i siriju, priznate kosovo i legalizirate pederske brakove i možete u EU.
al' zamalo....
Guest- Guest
2014-04-14
a hebi ga, od onolikog kurčenja ne ostade ni kmarcellus wrote:stanojka nema šlagiralo ga
Guest- Guest
marcellus wrote:pizzon wrote:meni super jer se vi tome niste
nadali a ni zeleli
ma kako nismo
gdje ćeš nama što bolje od srbije u nato paktu, kad zarati vi ćete zajedno s nama na staljingrad ovaj put
ima da vam udaramo čvrge putem
Tocno. Uza nas takodjer Albanci, koji ce prodavat kospice,kokice pred zidinama Staljingrada.Nasljednici Save Kovacevica ce isto biti tamo.
Ucka-
2016-02-15
Neće biti nikakvog novog Staljingrada. Nema više Wermachta I SS-a.Ucka wrote:marcellus wrote:pizzon wrote:meni super jer se vi tome niste
nadali a ni zeleli
ma kako nismo
gdje ćeš nama što bolje od srbije u nato paktu, kad zarati vi ćete zajedno s nama na staljingrad ovaj put
ima da vam udaramo čvrge putem
Tocno. Uza nas takodjer Albanci, koji ce prodavat kospice,kokice pred zidinama Staljingrada.Nasljednici Save Kovacevica ce isto biti tamo.
A ako bude rata, to će biti vrhunsko dostignuće europskih, a posebno balkanskih nacija. Ratovati I ginuti za interese bankara sa Wall Streeta, za Rotšilde I Soroše.
Još jadovima prodali foru kako se bore za demokraciju, slobodu I slične komedije.
Last edited by Ringo10 on 20/2/2016, 08:15; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
provocator wrote:A gdje će braća Srbi nego tamo gdje i ostale republike ex YU... Svi pod istu kapu. EU i NATO... I opet neće biti granica i opet ćemo se pitati za koji smo curac ratovali.
Zna se tocno cije su cije granice i sta je cije.
Ucka-
2016-02-15
Nije jasno čemu ovaj trijumfalizam sa hrvatske strane I ova malodušnost sa srpske strane.
Ovo je samo formalizacija već postojećeg stanja. Srbija će u NATO uskoro.
Ovo je samo formalizacija već postojećeg stanja. Srbija će u NATO uskoro.
2015-09-24
pizzon wrote:meni super jer se vi tome niste
nadali a ni zeleli
Ne foliraj, znam da grizete sebi jaja od muke.
A I razumijem vas. Tolikim pritiscima, prijetnjama I, maltretiranjima I zavrtanjima ruku ne bi odoljele ni mnogo jače zemlje.
2015-09-24
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Makedonija odjebala NATO
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» I TRAMP POTPISAO: Crna Gora u NATO
» Turski predsjednik Erdogan potpisao je Protokol o pristupanju Švedske u NATO
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» I TRAMP POTPISAO: Crna Gora u NATO
» Turski predsjednik Erdogan potpisao je Protokol o pristupanju Švedske u NATO
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
Page 8 of 8