Srbija odjebala Putina Vučko potpisao za NATO
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Srbija odjebala Putina Vučko potpisao za NATO
dzango wrote:Pa kako ide, nešto će ih i zakazati. Nema Srbiji života dok je Naprednjaka.epikur37 wrote:dzango wrote:Odlična mu preizborna kampanja. Bar mu je tajming pravovremen.
Kad je zakazo izbore....?
Ali ono ja sam mislio da su Hrvati mizerija al ste vi prebacili ljestvicu, pali set ispod dna :D
Sve u svemu očajni ste, mislim da pored takve Srbije Šipci mogu i trebaju zahvatiti i preševo, kad vas svi guze nak vam oni ućeraju do kraja :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nema ga da zaradi senvič. Izgleda da se juče baš prejeo.marcellus wrote:dzango wrote:Pa kako ide, nešto će ih i zakazati. Nema Srbiji života dok je Naprednjaka.epikur37 wrote:dzango wrote:Odlična mu preizborna kampanja. Bar mu je tajming pravovremen.
Ali ono ja sam mislio da su Hrvati mizerija al ste vi prebacili ljestvicu, pali set ispod dna :D
neka, nema veze. Glavno da je meni Pižon sretan.
dzango wrote:DSS i Dveri, normalno.upravo_sa_jebachine wrote:ali koja je alterntiva četnicima na vlasti? Neki pro zapadni demokrati?lol. nema radikalnijih od njih, a ovi su za NATO i EU.marcellus wrote:Winter is coming wrote:ovaj je otkrio ameriku sa ovim naslovom,vucic je uvjek bio za nato a protiv Rusa,samo je morao glumiti pred narodom,ali me cudi da tako vjestom manipulatoru i diktatoru sa priglupim osmjehom na ustima koja liche na razvaljenu kravlju pichketinu nije jasno da ce se sa ovim potezom pred izbore sjebati,mora da mu je nato kurac u malom mozgu onesposobio centar za ravnotezu
ma sjebaće se kurac, srbi će glasati za njega, odnosi izbore sto posto. Mijenjam Kosovo za nike patike...
nisu dobili ni pola glasova kolko vučić na izborima sredinom ove godine. Javljeno iz američke ambasade. Tamo već broje glasove a vi još niste ni izašli na izbore. Pojma vi nemate.
nazalost,hoce,ja znam za koga cu glasati,no opet je to situacija u kojoj dobijamo,radikali ce uci u parlament iako izgube na izborima i time itekako povecati svoj uticaj u vladi,drugim rijecima,moci se bukvalno uhvatiti za vrat ove nesposobne pichkice,vucic je pobjedio samo zahvaljujuci tome sto e ljudima zgadio tadic,nije on ni lijep ni pametan da bi zbog toga zadobio povjerenja biraca,obican kurac na biciklu,o onom grobaru da i ne govorim,pusti vodu da govna odumarcellus wrote:Winter is coming wrote:ovaj je otkrio ameriku sa ovim naslovom,vucic je uvjek bio za nato a protiv Rusa,samo je morao glumiti pred narodom,ali me cudi da tako vjestom manipulatoru i diktatoru sa priglupim osmjehom na ustima koja liche na razvaljenu kravlju pichketinu nije jasno da ce se sa ovim potezom pred izbore sjebati,mora da mu je nato kurac u malom mozgu onesposobio centar za ravnotezu
ma sjebaće se kurac, srbi će glasati za njega, odnosi izbore sto posto. Mijenjam Kosovo za nike patike...
2014-04-14
More nemoj da me nerviraš. Pun mi je kurac više Vučića i bratije.epikur37 wrote:dzango wrote:Pa kako ide, nešto će ih i zakazati. Nema Srbiji života dok je Naprednjaka.epikur37 wrote:dzango wrote:Odlična mu preizborna kampanja. Bar mu je tajming pravovremen.
Sve u svemu očajni ste, mislim da pored takve Srbije Šipci mogu i trebaju zahvatiti i preševo, kad vas svi guze nak vam oni ućeraju do kraja :D
eh jebemti gdje su pacov, šiptar i legija kad ih trebaš
Ja kažem da ima alternative a ne da ćemo dobiti izbore. Valjda će na ovim sledećim biti više pameti. Ili da pitamo ove iz ambasade da odmah postave Vladu i da se ne zamlaćujemo.marcellus wrote:dzango wrote:DSS i Dveri, normalno.upravo_sa_jebachine wrote:ali koja je alterntiva četnicima na vlasti? Neki pro zapadni demokrati?lol. nema radikalnijih od njih, a ovi su za NATO i EU.marcellus wrote:Winter is coming wrote:ovaj je otkrio ameriku sa ovim naslovom,vucic je uvjek bio za nato a protiv Rusa,samo je morao glumiti pred narodom,ali me cudi da tako vjestom manipulatoru i diktatoru sa priglupim osmjehom na ustima koja liche na razvaljenu kravlju pichketinu nije jasno da ce se sa ovim potezom pred izbore sjebati,mora da mu je nato kurac u malom mozgu onesposobio centar za ravnotezu
nisu dobili ni pola glasova kolko vučić na izborima sredinom ove godine. Javljeno iz američke ambasade. Tamo već broje glasove a vi još niste ni izašli na izbore. Pojma vi nemate.
Trebaće bar 10 takvih. Mnogo se gamadi nakotilo.marcellus wrote:eh jebemti gdje su pacov, šiptar i legija kad ih trebaš
Raspad sistema.
Tarabići press
Tarabići press
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa ovi iz ambasade su vama postavljali vlade (simovićev puč) još davno prije nego su to radili u siriji i ukrajini, pa imaju iskustva.
Prokletstvo! Ništa od novog hrvatsko-srpskog rata!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znači pokvario se onaj mini s300? Hoće Vučko NATO igračke
2014-04-15
A ćime bi ti ratovao ?jastreb wrote:Prokletstvo! Ništa od novog hrvatsko-srpskog rata!
Jedino protiv čega mi imamo ratovati je svak za sebe protiv svojih budala i ultra nacionalista agresivaca unutar svojih redova.
Last edited by RayMabus on 18/2/2016, 13:42; edited 1 time in total
2014-04-11
a mogu samo i NATO avijoni nadzirati BG pride, sasma dovoljnomarcellus wrote:sad još samo da uvedete sankcije rusiji, pošaljete trupe u irak i siriju, priznate kosovo i legalizirate pederske brakove i možete u EU.
2014-04-15
jastreb wrote:Prokletstvo! Ništa od novog hrvatsko-srpskog rata!
čemu, vidiš da su potpisali bezuvjetnu kapitulaciju.
Nikad ne reci nikad.jastreb wrote:Prokletstvo! Ništa od novog hrvatsko-srpskog rata!
Ma ja ne bih ratovao.RayMabus wrote:A ćime bi ti ratovao ?jastreb wrote:Prokletstvo! Ništa od novog hrvatsko-srpskog rata!
Jedino protiv čega mi imamo ratovati je svak zasebe protiv svojih budala i ultra nacionalista agresivaca unutar svojih redova.
Ja bih otišao u Rgentinu.
No Vuk sa Dinare,Regoč i Miha su najavljivali neki nadolazeći rat protivu Srba(h).
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
t.nikolic potpisuje sporazum, ako potpise.
verovatno da hoce, i verovatno ce obrazloziti.
na istovetan nacin kao i vučić.
verovatno da hoce, i verovatno ce obrazloziti.
na istovetan nacin kao i vučić.
Guest- Guest
dzango wrote:Nema ga da zaradi senvič. Izgleda da se juče baš prejeo.marcellus wrote:dzango wrote:Pa kako ide, nešto će ih i zakazati. Nema Srbiji života dok je Naprednjaka.epikur37 wrote:dzango wrote:Odlična mu preizborna kampanja. Bar mu je tajming pravovremen.
neka, nema veze. Glavno da je meni Pižon sretan.
evo ga dvije teme niže. Ovu izbjegava.
Ovako je i Rusija mirne duše može Srbiju pustiti niz vodu i čerupanju zapadnih sila :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Rat je još uvijek tu : operacija Čarapa.jastreb wrote:
No Vuk sa Dinare,Regoč i Miha su najavljivali neki nadolazeći rat protivu Srba(h).
Sjeti se da kad ja izdam naredbe da se one izvršavaju.
2014-04-11
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Makedonija odjebala NATO
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» I TRAMP POTPISAO: Crna Gora u NATO
» Turski predsjednik Erdogan potpisao je Protokol o pristupanju Švedske u NATO
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» I TRAMP POTPISAO: Crna Gora u NATO
» Turski predsjednik Erdogan potpisao je Protokol o pristupanju Švedske u NATO
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
Page 2 of 8