Islamska zajednica Hrvatske prska po Zurrofu i Israelu i brani Hasu i RH državu(lojalni muslimani)
Page 11 of 21
Page 11 of 21 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21
Re: Islamska zajednica Hrvatske prska po Zurrofu i Israelu i brani Hasu i RH državu(lojalni muslimani)
Pa nisu problem oni nego ljevičari koji su ih pustili i koji se tuku sa svima desnima koji izađu na prosvjede protiv tih istih islamista koje ljevica dočekuje raširenih ruku i nogu u evropu.dawson wrote:Regoč wrote:
Prirodno savezništvo s onima koji imaju iste vrjednote.
Dok njihova bratija napada Europu oni su vaši prirodni saveznici te njegujete iste vrijednosti a fino. Turaca nema jendo 150 godina ali posljednice tog zla su još vidljive očito...
Guest- Guest
Re: Islamska zajednica Hrvatske prska po Zurrofu i Israelu i brani Hasu i RH državu(lojalni muslimani)
Zubima, i to naravno s nje. Joj, koji si ti divlji mužjak.crvenkasti wrote:Jedva čekam da dođem doma i strgnem ženine gaćice i grudnjak.
Guest- Guest
Čakaj malo, nije svijet crno bijeli kako ga ti pokušavaš predstaviti. Jel ta desnica jačala dok su samo turci bili u njemačkoj i evropi ili jača otkako dolaze ove nove muje? Sad povuci paralelu i biće ti puno toga jasnije. Onaj ko ne pravi sranja nije problem, problem su ovi što prtave sranja a koje ljevica tiska i jebe majku svima koji su protiv toga nazivajući ih fašistima.epikur37 wrote:dawson wrote:Regoč wrote:
Prirodno savezništvo s onima koji imaju iste vrjednote.
Dok njihova bratija napada Europu oni su vaši prirodni saveznici te njegujete iste vrijednosti a fino. Turaca nema jendo 150 godina ali posljednice tog zla su još vidljive očito...
Cijela europska desnica jača i ujedinjuje se na antiislamskoj platformi...a evo samo hrvatska desnica sve jače se vezuje uz islam i utvrđuje saveze s vehabitima :D
I onda se čudi kako u povijesnom zavoju izleti s ceste.
Guest- Guest
Ne falsficiraj kao da ti je Vaso tata. Karatutlek je, kao i Mamić, van konkurencije. Njima nikad ni pod kojim uvjetima.tre911 wrote:Pa i ona jebe sve po spisku svetcu koji je rekao da su Hrvati turci a ona udana za Hrvata odnosno turčina a kaže da bi prije dala karamarku nego turčinu....Regoč wrote:Bome, mnogima. Eno ti Jastreb i Sora jebu sve po spisku jer si rekla da je drug Tito peder.Eva wrote:Nekima je islam velika nepoznanica.
Guest- Guest
Ne razumijem najbolje što si htio reći, ali mi je jasno da mu Nikolić, Vulin, Dačić ili Zuroff, nisu ni do gležnja;dzango wrote:U skladu sa tim je najavio snimanje ideoloških filmova čija će osnovna vrednost da bude moralno politička podobnost.Ero wrote:dr. Hase je znanstvenik sa stavom. Dragi su mi ljudi sa stavom, jer znam da iza stava stoji znanje, iskustvo i argumentacija. Najdraži su mi oni s kojima se po stavovima razlikujem, jer me razgovor s njima obogaćuje...
dr. Hase ruši dogme. Pamtit ćemo ga po tome, jer je postavio temelje za iskrenu raspravu s kojom se jedino može harmonizirati društvo.
Ideološke dogme(bez obzira o kojoj se radilo) su uvijek zlo za društvo, jer ne predpostavlju harmonizacije, koju sam spomenio. Dogme se prime samo na ograničen broj ljudi, a ako takvi zasjednu na vlast onda imate diktaturu i zaostajanje u razvoju. Imate primjer komunizma....gdje god je bio ukorjenjen imate zaostalost: ekonomsku i civilizacijsku. Jednako od Tirane do Vladivostoka.
ne po znanju i ne po karakteru i ni po kojim elementima, po kojima cijenimo ljude.
Eva wrote:Zubima, i to naravno s nje. Joj, koji si ti divlji mužjak.crvenkasti wrote:Jedva čekam da dođem doma i strgnem ženine gaćice i grudnjak.
Nije to, nego me stišću.
crvenkasti-
2014-04-17
Kod mene u bojnoj njih nekoliko i svi ratovali protiv svojih u okolici Uskoplja, Mujić Selvedin ostavio tamo kosti, inače dečko sa 16 godina pobjegao od kuće i završio u Vukovaru.dijagram wrote:Muje iz Hrvatske sudjelovali su u DR, sasvim korektno, slicno kao Madjari koje takodjer isticem.
Izbijanjem sukoba izmedju Hrvata i Muslimana u BiH uglavnom su bili razocarani sto je i logicno.
To su cinjenice i to valja pozdraviti.
Siguran sam da bi jednako sudjelovali i sutra u obrani HR.
Ne bih htio nagadjati koliko bi mijenjali ponasanje ako bi to bila recimo agresija kakve muslimanske drzave, ali svakako bi ponesto mijenjalo stvar.
Guest- Guest
ovo još nego da ih trgaš sa štrika.crvenkasti wrote:Eva wrote:Zubima, i to naravno s nje. Joj, koji si ti divlji mužjak.crvenkasti wrote:Jedva čekam da dođem doma i strgnem ženine gaćice i grudnjak.
Nije to, nego me stišću.
Guest- Guest
Da nema nas desno hrvata danas bi ti djeca u školi učili kako ga primiti u anus bezbolno a i to ako imaš sreće da živiš zapadno od granice virovitica-karlovac-karlobag, u protivnom pitanje je dali bi bio te sreće da uopće živiš.jastreb wrote:Vi desnohrvati ste po tom pitanju gori i od Srba i od komunista.
Jer upravo je Branko Ćopić,koji je u početku bio ikona komunističke književnosti oštricu svoga pera okrenuo prema negativnim pojavama u komunizmu i među avangardom. I nitko ga nije pojeo zbog toga.
Istim su tragom krenuli i drugi književnici.
Jedan Mihailo Lalić je u svojim romanima ogolio do srži mit o crnogorskom čojstvu i junaštvu(jeste li čitali Lelejsku goru,ili Hajku?) i danas ga C.Gora smatra nakon Njegoša najvećim c.gorskim književnikom.
Dobrica Ćosić je Srbe pljuvao samo tako,a smatraju ga ocem nacije!!! Eeeej,a gdje smo mi?
Antu Tomića koji satirički piše o Vlajima,ovdje se etiuketira maltene kao veleizdajnika!
A što činimo od drugih nacionalnih književnih veličina bolje je i ne govoriti pogledavši odnos prema Andriću.
Guest- Guest
Hasin djed koji je spasio malu židovku bio tempirana bomba? Ajde, neka sam i to saznao.Eva wrote:Samo muslimani atiesti su normalni ljudi. Vjernik je tempirana bomba.
Guest- Guest
Bolje rukom, nego jezikom poput tebe.dzango wrote:Nema veze ni što klanja i rukom briše dupe. Bar nije pravoslavac.Eva wrote:Treba razumijeti desničare, bar ove forumske, nemaju se s kime identificirati, pa je i Haso premija. Ono Karamarko mutavi tutlek, Bujanec I Tepeš patuljuci čija visina ne prelazi 150 cm. I onda naravno, da je pri takvoj deflaciji na tržištu, i ovaj sitni mali žgoljavac, dođe kao Golijat.
Kako ću prepoznati desnohrvata?
crvenkasti-
2014-04-17
Sigurno ni bi vjernik, nego ateist, jer bi mu Kuran drugo zapovijedil.tre911 wrote:Hasin djed koji je spasio malu židovku bio tempirana bomba? Ajde, neka sam i to saznao.Eva wrote:Samo muslimani atiesti su normalni ljudi. Vjernik je tempirana bomba.
Guest- Guest
Kako je to lijepa riječ, 'desnohrvat'! Jel to bolje nego samo Hrvat?
Da ja to budem?
Da ja to budem?
crvenkasti-
2014-04-17
Kako izgleda kad se napiše:
Ja sam desnohrvat.
Ja sam desnohrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Gledam s poludistance, nekako mi bezveeze...
crvenkasti-
2014-04-17
Ti si right Croat na engleskom, a to me onda asocira na rajsnedlu na zagrebačkom.crvenkasti wrote:Kako izgleda kad se napiše:
Ja sam desnohrvat.
Guest- Guest
Morao sam malo dodati(ovo sa karamarkom) da se dobije dubina tvoje mržnje spram turaka a po svetcu si udana za turčina. Nisam ja to izmislio niti forsirao, zahvali svom sunarodnjaku jebigaEva wrote:Ne falsficiraj kao da ti je Vaso tata. Karatutlek je, kao i Mamić, van konkurencije. Njima nikad ni pod kojim uvjetima.tre911 wrote:Pa i ona jebe sve po spisku svetcu koji je rekao da su Hrvati turci a ona udana za Hrvata odnosno turčina a kaže da bi prije dala karamarku nego turčinu....Regoč wrote:Bome, mnogima. Eno ti Jastreb i Sora jebu sve po spisku jer si rekla da je drug Tito peder.Eva wrote:Nekima je islam velika nepoznanica.
Guest- Guest
Evva judo....treba ti sudit
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vaso, Vaso, sav si vražjitre911 wrote:Morao sam malo dodati(ovo sa karamarkom) da se dobije dubina tvoje mržnje spram turaka a po svetcu si udana za turčina. Nisam ja to izmislio niti forsirao, zahvali svom sunarodnjaku jebigaEva wrote:Ne falsficiraj kao da ti je Vaso tata. Karatutlek je, kao i Mamić, van konkurencije. Njima nikad ni pod kojim uvjetima.tre911 wrote:Pa i ona jebe sve po spisku svetcu koji je rekao da su Hrvati turci a ona udana za Hrvata odnosno turčina a kaže da bi prije dala karamarku nego turčinu....Regoč wrote:Bome, mnogima. Eno ti Jastreb i Sora jebu sve po spisku jer si rekla da je drug Tito peder.Eva wrote:Nekima je islam velika nepoznanica.
Guest- Guest
Za kaj?vuksadinare wrote:Evva judo....treba ti sudit
Guest- Guest
Page 11 of 21 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21
Similar topics
» Islamska zajednica u BiH: Muslimani su dužni izabrati vakcine koje ne sadrže svinjski želatin
» Lojalni muslimani u Rusiji.. part 666
» Lojalni muslimani u Rusiji.. part 667
» Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku
» Islamska zajednica u BiH: Hitno zabraniti molitve vehabijama!
» Lojalni muslimani u Rusiji.. part 666
» Lojalni muslimani u Rusiji.. part 667
» Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku
» Islamska zajednica u BiH: Hitno zabraniti molitve vehabijama!
Page 11 of 21