Islamska zajednica Hrvatske prska po Zurrofu i Israelu i brani Hasu i RH državu(lojalni muslimani)
Page 10 of 21
Page 10 of 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Re: Islamska zajednica Hrvatske prska po Zurrofu i Israelu i brani Hasu i RH državu(lojalni muslimani)
ma šta se imaju profesionalne židovske niškoristi mješati u našu vladu?Yehudi wrote:Ma šta se imaju ti kozojebi miješati u politiku
RH. Tu je politika odvojena od crkve i djamije
( ili bi tako tribalo biti) RH je sekularna država.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Islamska zajednica Hrvatske prska po Zurrofu i Israelu i brani Hasu i RH državu(lojalni muslimani)
A ti nisi Zlatkova?kaja_333 wrote:neka su. barem imaju tri čiste poručiti toj niškoristi da se bavi svojim dvorištem. ne znam samo što ona naša crkva čeka. i to je jedan od razloga što mi je drago što je zlatko musliman jer njegovi barem stanu iza njega.upravo_sa_jebachine wrote:ISLAMSKA zajednica u Hrvatskoj dala je podršku ministru kulutre Zlatku Hasanbegoviću usput prozvavši Zuruffa poručivši mu da "najprije počisti pred svojom avlijom"
zašto misliš da prije nije smio? i što misliš da je netočno u tom filmu, osim da je još uljepšan..Starhemberg wrote:Umro je te godine.vuksadinare wrote:cetverored je sniljen dok je jos tudjman bio ziv...Starhemberg wrote:Sedlar je čekao da Tuđman umre kako bi snimio Četverored, jer prije nije smio. Kad je dobio priliku, napravio je takvu travestiju od filma da su ga popljuvali i lijevi i desni, bacali mu kamenje kroz prozor i prijetili. Više ga je proslavilo to nego film :)
Last edited by kaja_333 on 15/2/2016, 15:26; edited 1 time in total
2015-08-15
Što ne bi i oni ako se već svi drugi mešaju?kaja_333 wrote:ma šta se imaju profesionalne židovske niškoristi mješati u našu vladu?Yehudi wrote:Ma šta se imaju ti kozojebi miješati u politiku
tko se miješa i poručuje javno koga da stavimo za ministra?dzango wrote:Što ne bi i oni ako se već svi drugi mešaju?kaja_333 wrote:ma šta se imaju profesionalne židovske niškoristi mješati u našu vladu?Yehudi wrote:Ma šta se imaju ti kozojebi miješati u politiku
2015-08-15
u kom smislu?dzango wrote:A ti nisi Zlatkova?kaja_333 wrote:neka su. barem imaju tri čiste poručiti toj niškoristi da se bavi svojim dvorištem. ne znam samo što ona naša crkva čeka. i to je jedan od razloga što mi je drago što je zlatko musliman jer njegovi barem stanu iza njega.upravo_sa_jebachine wrote:ISLAMSKA zajednica u Hrvatskoj dala je podršku ministru kulutre Zlatku Hasanbegoviću usput prozvavši Zuruffa poručivši mu da "najprije počisti pred svojom avlijom"
2015-08-15
Ambasade koje sastavljaju Vladu. Ili stvarno misliš da ste Vladu sastavili sami?kaja_333 wrote:tko se miješa i poručuje javno koga da stavimo za ministra?dzango wrote:Što ne bi i oni ako se već svi drugi mešaju?kaja_333 wrote:ma šta se imaju profesionalne židovske niškoristi mješati u našu vladu?Yehudi wrote:Ma šta se imaju ti kozojebi miješati u politiku
U smislu - Mi smo Zlatkovi, Zlatko je naš.kaja_333 wrote:u kom smislu?dzango wrote:A ti nisi Zlatkova?kaja_333 wrote:neka su. barem imaju tri čiste poručiti toj niškoristi da se bavi svojim dvorištem. ne znam samo što ona naša crkva čeka. i to je jedan od razloga što mi je drago što je zlatko musliman jer njegovi barem stanu iza njega.upravo_sa_jebachine wrote:ISLAMSKA zajednica u Hrvatskoj dala je podršku ministru kulutre Zlatku Hasanbegoviću usput prozvavši Zuruffa poručivši mu da "najprije počisti pred svojom avlijom"
sami naravno.
2015-08-15
a to jesam.dzango wrote:U smislu - Mi smo Zlatkovi, Zlatko je naš.kaja_333 wrote:u kom smislu?dzango wrote:A ti nisi Zlatkova?kaja_333 wrote:neka su. barem imaju tri čiste poručiti toj niškoristi da se bavi svojim dvorištem. ne znam samo što ona naša crkva čeka. i to je jedan od razloga što mi je drago što je zlatko musliman jer njegovi barem stanu iza njega.upravo_sa_jebachine wrote:ISLAMSKA zajednica u Hrvatskoj dala je podršku ministru kulutre Zlatku Hasanbegoviću usput prozvavši Zuruffa poručivši mu da "najprije počisti pred svojom avlijom"
2015-08-15
Koliko si naivna, čudo te neki do sad nije prevario.kaja_333 wrote:sami naravno.
Treba razumijeti desničare, bar ove forumske, nemaju se s kime identificirati, pa je i Haso premija. Ono Karamarko mutavi tutlek, Bujanec I Tepeš patuljuci čija visina ne prelazi 150 cm. I onda naravno, da je pri takvoj deflaciji na tržištu, i ovaj sitni mali žgoljavac, dođe kao Golijat.
Guest- Guest
Što je više kleveta i laži, Haso nam je miliji i draži.kaja_333 wrote:a to jesam.dzango wrote:U smislu - Mi smo Zlatkovi, Zlatko je naš.kaja_333 wrote:u kom smislu?dzango wrote:A ti nisi Zlatkova?kaja_333 wrote:neka su. barem imaju tri čiste poručiti toj niškoristi da se bavi svojim dvorištem. ne znam samo što ona naša crkva čeka. i to je jedan od razloga što mi je drago što je zlatko musliman jer njegovi barem stanu iza njega.upravo_sa_jebachine wrote:ISLAMSKA zajednica u Hrvatskoj dala je podršku ministru kulutre Zlatku Hasanbegoviću usput prozvavši Zuruffa poručivši mu da "najprije počisti pred svojom avlijom"
Nema veze ni što klanja i rukom briše dupe. Bar nije pravoslavac.Eva wrote:Treba razumijeti desničare, bar ove forumske, nemaju se s kime identificirati, pa je i Haso premija. Ono Karamarko mutavi tutlek, Bujanec I Tepeš patuljuci čija visina ne prelazi 150 cm. I onda naravno, da je pri takvoj deflaciji na tržištu, i ovaj sitni mali žgoljavac, dođe kao Golijat.
Daj šta daš, nisu vremena za biranje. Recesija je u HRdzango wrote:Nema veze ni što klanja i rukom briše dupe. Bar nije pravoslavac.Eva wrote:Treba razumijeti desničare, bar ove forumske, nemaju se s kime identificirati, pa je i Haso premija. Ono Karamarko mutavi tutlek, Bujanec I Tepeš patuljuci čija visina ne prelazi 150 cm. I onda naravno, da je pri takvoj deflaciji na tržištu, i ovaj sitni mali žgoljavac, dođe kao Golijat.
Guest- Guest
dr. Hase je znanstvenik sa stavom. Dragi su mi ljudi sa stavom, jer znam da iza stava stoji znanje, iskustvo i argumentacija. Najdraži su mi oni s kojima se po stavovima razlikujem, jer me razgovor s njima obogaćuje...
dr. Hase ruši dogme. Pamtit ćemo ga po tome, jer je postavio temelje za iskrenu raspravu s kojom se jedino može harmonizirati društvo.
Ideološke dogme(bez obzira o kojoj se radilo) su uvijek zlo za društvo, jer ne predpostavlju harmonizacije, koju sam spomenio. Dogme se prime samo na ograničen broj ljudi, a ako takvi zasjednu na vlast onda imate diktaturu i zaostajanje u razvoju. Imate primjer komunizma....gdje god je bio ukorjenjen imate zaostalost: ekonomsku i civilizacijsku. Jednako od Tirane do Vladivostoka.
dr. Hase ruši dogme. Pamtit ćemo ga po tome, jer je postavio temelje za iskrenu raspravu s kojom se jedino može harmonizirati društvo.
Ideološke dogme(bez obzira o kojoj se radilo) su uvijek zlo za društvo, jer ne predpostavlju harmonizacije, koju sam spomenio. Dogme se prime samo na ograničen broj ljudi, a ako takvi zasjednu na vlast onda imate diktaturu i zaostajanje u razvoju. Imate primjer komunizma....gdje god je bio ukorjenjen imate zaostalost: ekonomsku i civilizacijsku. Jednako od Tirane do Vladivostoka.
Jedva čekam da dođem doma i strgnem ženine gaćice i grudnjak.
crvenkasti-
2014-04-17
U skladu sa tim je najavio snimanje ideoloških filmova čija će osnovna vrednost da bude moralno politička podobnost.Ero wrote:dr. Hase je znanstvenik sa stavom. Dragi su mi ljudi sa stavom, jer znam da iza stava stoji znanje, iskustvo i argumentacija. Najdraži su mi oni s kojima se po stavovima razlikujem, jer me razgovor s njima obogaćuje...
Pa i ona jebe sve po spisku svetcu koji je rekao da su Hrvati turci a ona udana za Hrvata odnosno turčina a kaže da bi prije dala karamarku nego turčinu....Regoč wrote:Bome, mnogima. Eno ti Jastreb i Sora jebu sve po spisku jer si rekla da je drug Tito peder.Eva wrote:Nekima je islam velika nepoznanica.
Guest- Guest
kafka i recimo camus su super i ok, ali prousta sam probao pročitati s 30 i kusur....maggie13 wrote:
ma,nije..i kafka i proust su primjereni kasnijoj adolescentskoj dobi..
...hitio sam ga u tri pm.
ko i onaj debil welter, nabijem ga na kurac.
2014-12-30
Pa nisu problem oni nego ljevičari koji su ih pustili i koji se tuku sa svima desnima koji izađu na prosvjede protiv tih istih islamista koje ljevica dočekuje raširenih ruku i nogu u evropu.dawson wrote:Regoč wrote:
Prirodno savezništvo s onima koji imaju iste vrjednote.
Dok njihova bratija napada Europu oni su vaši prirodni saveznici te njegujete iste vrijednosti a fino. Turaca nema jendo 150 godina ali posljednice tog zla su još vidljive očito...
Guest- Guest
Page 10 of 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Similar topics
» Islamska zajednica u BiH: Muslimani su dužni izabrati vakcine koje ne sadrže svinjski želatin
» Lojalni muslimani u Rusiji.. part 666
» Lojalni muslimani u Rusiji.. part 667
» Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku
» Islamska zajednica u BiH: Hitno zabraniti molitve vehabijama!
» Lojalni muslimani u Rusiji.. part 666
» Lojalni muslimani u Rusiji.. part 667
» Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku
» Islamska zajednica u BiH: Hitno zabraniti molitve vehabijama!
Page 10 of 21