Islamska zajednica Hrvatske prska po Zurrofu i Israelu i brani Hasu i RH državu(lojalni muslimani)
Page 21 of 21
Page 21 of 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
Re: Islamska zajednica Hrvatske prska po Zurrofu i Israelu i brani Hasu i RH državu(lojalni muslimani)
Pa nisu ni zidovi civilizirani, osim onih koji su dugo u Europi pa su se civilizirali.Eva wrote:Eh sad, ubi se ti kondicionalom. Da su, da su. Da su babi muda bila bi muško i zvala bi se Duško. Tak i da su Arapi civilizirani, tolerantni i dobroćudni kao Poljaci, Slovaci ili Mađari, pa tko bi imal srca ikaj im prigovorit, kaj ne?prckov wrote:Tvoja politicka orjentacija se prvenstveno i jedino oslanja i ostvaruje kroz zidovstvo. Da su kojim slucajeem arapi u super odnosu sa Izraelom ti bi podrzavala njihovo neograniceno primanje. Naravno ukoliko bi arapi bili moderni po pitanju zena i njihovih prava, jer te to takode pere. Osim toga rijec je o oficijelnim ljevicarima a ne o slobodnim strijelciima opterecenim nacionalnim identitetom i kojekakvim kompleksimaprckov wrote:Nisi ti lijevo u ovom slucaju, ti si selektivni ljevicar a ti su najgori. Npr. Sora je takva kao ti samo sto ona podrzava muslimane a ti zidove. Vi ste lice i nalicje istog novcica. Sve nevladine udruge lijeve provinijencije podrzavaju otvorene granice za svakog.Eva wrote:Ma nemoš generalizirati. Evo, ja sam više lijevo, ali sam protiv islamizacije Europe. Pokojna Oriana je Jeanne D'Arc novijeg doba u borbi protiv islamskog zla koje nadire, a ljudi ne da ga ne prepoznaju, nego mu se onako lobotomizirani raduju. Evo ti hrvatske desnice i vlade, grupno doživljavaju erekcije na minarete Meštrovićeva paviljona. Devijacije nisu povlastica samo jedne političke opcije.prckov wrote:Markelica ili mora plesat kako neko konce vuce ili ima ljevicarsku padavicu, a ni njeno zalaganje za primanje izbjeglica pobija ovo sto sam napiso. Npr. u australiji se ljevicari svi digli da se primaju ilegalni imigranti koje su liberali uspjesno zaustavili. Svaki dan neki novi transparent nosaju.Eva wrote:Volim ovaj forum jer je edukativan. Evo, npr. CDU i Angela Merkel su ljevičari. Christlich-Demokratische Union, CDU, kao glavni uvoznici "izbjeglica" deklarirani su ljevičari.prckov wrote:Kao sto je yoda reko, nije hase plako nad izbjeglicama niti nosio transparente trazeci od drzava da prime neogranicen broj izbjeglica. Nije se ni valju tu na zagrebackom trgu u ime stradalih izbjeglica. Nije niti optuzivo bijele njemce za napade na djevojke za novogodisnju noc. Sve su to lijevi prodavaci magle koje Hase otkriva i ogoljuje. Hasetovo polje djelovanja je lokalno i ograniceno a ljevicari seru po cijelom svijetu a prvenstveno europi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Islamska zajednica Hrvatske prska po Zurrofu i Israelu i brani Hasu i RH državu(lojalni muslimani)
Ja mislim da je Hasanbegović agent neke islamističke skupine ubačen u redove HDZ-a kako bi popularizirao islam u Hrvatskoj i orebacio pozornost na Srbe i tzv komuniste.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jel? Imaš neke dokaze za tu svoju tvrdnju ili sam lupetaš onak slobodnim stilom?
@ Za Kaju je pitanje. @ Jastrebe, kak to voziš bez žmigavca?
@ Za Kaju je pitanje. @ Jastrebe, kak to voziš bez žmigavca?
Last edited by Eva on 16/2/2016, 14:05; edited 1 time in total
Guest- Guest
A ja mislio da je ustaša.jastreb wrote:Ja mislim da je Hasanbegović agent neke islamističke skupine ubačen u redove HDZ-a kako bi popularizirao islam u Hrvatskoj i orebacio pozornost na Srbe i tzv komuniste.
Pokušavam kopirati Vuka sa Dinare,sinuće sloboda.Eva wrote:Jel? Imaš neke dokaze za tu svoju tvrdnju ili sam lupetaš onak slobodnim stilom?
2014-04-22
Ma kod Vuka je propuh. Naškodil mu vjetar s Dinarejastreb wrote:Pokušavam kopirati Vuka sa Dinare,sinuće sloboda.Eva wrote:Jel? Imaš neke dokaze za tu svoju tvrdnju ili sam lupetaš onak slobodnim stilom?
Guest- Guest
Islamist ne može biti ustaša,jer islamisti ne priznaju,čak zabranjuju nacionalizam.dzango wrote:A ja mislio da je ustaša.jastreb wrote:Ja mislim da je Hasanbegović agent neke islamističke skupine ubačen u redove HDZ-a kako bi popularizirao islam u Hrvatskoj i orebacio pozornost na Srbe i tzv komuniste.
njima je bitna samo vjera-islam,i to u njenom čistom obliku.
2014-04-22
I sveti rat, džihad protiv kjafira.jastreb wrote:Islamist ne može biti ustaša,jer islamisti ne priznaju,čak zabranjuju nacionalizam.dzango wrote:A ja mislio da je ustaša.jastreb wrote:Ja mislim da je Hasanbegović agent neke islamističke skupine ubačen u redove HDZ-a kako bi popularizirao islam u Hrvatskoj i orebacio pozornost na Srbe i tzv komuniste.
Guest- Guest
To je,šesti stup islama.Eva wrote:I sveti rat, džihad protiv kjafira.jastreb wrote:Islamist ne može biti ustaša,jer islamisti ne priznaju,čak zabranjuju nacionalizam.dzango wrote:A ja mislio da je ustaša.jastreb wrote:Ja mislim da je Hasanbegović agent neke islamističke skupine ubačen u redove HDZ-a kako bi popularizirao islam u Hrvatskoj i orebacio pozornost na Srbe i tzv komuniste.
Iako će ti neki islamski učenjaci taj džihad tumačiti kao nekakvu unutarnju borbu u kojoj moraš voditi u sebi borbu protiv zla i sačuvati drugoga od sebe sama.
2014-04-22
Da, unutarnja borba protiv šejtana u sebi, koji uvijek nekako pobijedi insana. To se baš vazda dogodi bučno i uz pompu, uz prisustvo mnogobrojne publike. Kaj reć, nego islam je savršen proizvod ali mu je ambalaža za kurac.
Guest- Guest
Jedan je Hase...ne vadi, štaš.
Page 21 of 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
Similar topics
» Islamska zajednica u BiH: Muslimani su dužni izabrati vakcine koje ne sadrže svinjski želatin
» Lojalni muslimani u Rusiji.. part 666
» Lojalni muslimani u Rusiji.. part 667
» Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku
» Islamska zajednica u BiH: Hitno zabraniti molitve vehabijama!
» Lojalni muslimani u Rusiji.. part 666
» Lojalni muslimani u Rusiji.. part 667
» Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku
» Islamska zajednica u BiH: Hitno zabraniti molitve vehabijama!
Page 21 of 21