Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku
Page 1 of 1
Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kirgistan-dvojica-bombasa-samoubojica-u-istanbulu-bili-su-rusi/903598.aspx
Ok nisu bili Rusi, nego su imali Ruske papire, vjerojatno neki čečenci ili slična ekipa
Ok nisu bili Rusi, nego su imali Ruske papire, vjerojatno neki čečenci ili slična ekipa
Guest- Guest
Re: Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku
Navodni Rus je iz Dagestana. Dakle najgori ološ na kugli zemaljskoj.
Drugi je Kirgiz,a treći Uzbek.
Drug Staljin ipak nije bio toliko zlo kakvim ga danas bjelosvjetski hohštapleri žele prikazati.
Staljinu je jedina greška bila što je napao Jugoslaviju i što jugoslavenskim obavještajcima nije vjerovao da Njemačka kani napasti SSSR.
Vratimo se temi,ostavimo Dtaljina.
Uzbeci,Kirgizi,Čečeni,bili su udarna snaga Hitlerovih armija i najveći sprovoditelji holokausta.
Drugo,glupo je za Holokaust kriviti samo Nijemce a prešućivati što su radili sa Židovima Ukrajinci,Latvijci,Litvanci...
Drugi je Kirgiz,a treći Uzbek.
Drug Staljin ipak nije bio toliko zlo kakvim ga danas bjelosvjetski hohštapleri žele prikazati.
Staljinu je jedina greška bila što je napao Jugoslaviju i što jugoslavenskim obavještajcima nije vjerovao da Njemačka kani napasti SSSR.
Vratimo se temi,ostavimo Dtaljina.
Uzbeci,Kirgizi,Čečeni,bili su udarna snaga Hitlerovih armija i najveći sprovoditelji holokausta.
Drugo,glupo je za Holokaust kriviti samo Nijemce a prešućivati što su radili sa Židovima Ukrajinci,Latvijci,Litvanci...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hitler ne bi imao toliko uspjeha u ratu da su na njegovoj strani bili samo Nijemci i Talijani.
Ne,njegova udarna snaga na osvojenim teritorijama bili su kvislinzi. Ukrajinci,Litvanci,Slovaci, BH muslimani, Albanci,dijelovi Hrvata i Srba, Uzbeci,Tatari,Čerkezi,Estonci,Kirgizi...
Ne,njegova udarna snaga na osvojenim teritorijama bili su kvislinzi. Ukrajinci,Litvanci,Slovaci, BH muslimani, Albanci,dijelovi Hrvata i Srba, Uzbeci,Tatari,Čerkezi,Estonci,Kirgizi...
2014-04-22
Mozak napada na aerodrom dobio je azil u Austriji, sud ga odbio izručiti Rusiji
link
mozak smrtonosnog napada na istanbulski aerodrom Ataturk, ranije je dobio status azilanta u Austriji, što mu je u više navrata pomoglo da izbjegne izručenje Rusiji
Čatajev se pridružio islamističkim militantima i borio se protiv Rusije u Drugom čečenskom ratu između
bio je na ruskoj tražilici od 2003. godine zbog financiranja terorizma, regrutiranja terorista i pripadništva terorističkoj skupini. Iste je godine dobio azil u Austriji.
Godine 2008. Čatajev je s još nekoliko Čečena pritvoren u švedskom gradu Trelleborg nakon što je policija u njegovom automobilu pronašla kalašnjikov, eksplozive i streljivo. Kao rezultat proveo je više od godine dana u zatvoru u Švedskoj.Godine 2010. Čatajev je uhićen u Ukrajini, a na njegovom mobitelu pronađene su instrukcije o tehnikama uništenja kao i tijela poginula u eksploziji.
Rusija je ponovno zatražila njegovo izručenje, no Europski sud za ljudska prava naredio je Ukrajini da ga ne preda Rusiji
Godinu dana kasnije Čatajev je pritvoren dok je prelazio granicu između Turske i Bugarske no ponovno je izbjegao izručenje zbog organizacija za ljudska prava koje su se umiješale i kazale kako Čatajev ima izbjeglički status u Austriji i da ga ne mogu poslati u Rusiju.
Od 2012. do 2015. Čatajev je navodno živio u Gruziji
link
mozak smrtonosnog napada na istanbulski aerodrom Ataturk, ranije je dobio status azilanta u Austriji, što mu je u više navrata pomoglo da izbjegne izručenje Rusiji
Čatajev se pridružio islamističkim militantima i borio se protiv Rusije u Drugom čečenskom ratu između
bio je na ruskoj tražilici od 2003. godine zbog financiranja terorizma, regrutiranja terorista i pripadništva terorističkoj skupini. Iste je godine dobio azil u Austriji.
Godine 2008. Čatajev je s još nekoliko Čečena pritvoren u švedskom gradu Trelleborg nakon što je policija u njegovom automobilu pronašla kalašnjikov, eksplozive i streljivo. Kao rezultat proveo je više od godine dana u zatvoru u Švedskoj.Godine 2010. Čatajev je uhićen u Ukrajini, a na njegovom mobitelu pronađene su instrukcije o tehnikama uništenja kao i tijela poginula u eksploziji.
Rusija je ponovno zatražila njegovo izručenje, no Europski sud za ljudska prava naredio je Ukrajini da ga ne preda Rusiji
Godinu dana kasnije Čatajev je pritvoren dok je prelazio granicu između Turske i Bugarske no ponovno je izbjegao izručenje zbog organizacija za ljudska prava koje su se umiješale i kazale kako Čatajev ima izbjeglički status u Austriji i da ga ne mogu poslati u Rusiju.
Od 2012. do 2015. Čatajev je navodno živio u Gruziji
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
2015-09-14
A i ti glupi Europljani.
Ja "Rusu" sa prezimenom Čatajev,Džugajev,Ruslanov,Memedov ...ne bih dao prismrditi Austriji,a kamo li dati azil.
Ja "Rusu" sa prezimenom Čatajev,Džugajev,Ruslanov,Memedov ...ne bih dao prismrditi Austriji,a kamo li dati azil.
2014-04-22
joda na aparatima.jastreb wrote:A i ti glupi Europljani.
2015-09-14
opetmutava baštarda wrote:joda na aparatima.jastreb wrote:A i ti glupi Europljani.
tako pričam sa jednim rusom, isto as, govori svi su bili fašisti, samo su rusi bili antifašisti.. onda mu ja kažem da je 2 milijun rusa ratovalo za hitlera i svega par desetaka tisuća ukrainaca onda ovaj cili zbunjen, kako tojastreb wrote:Hitler ne bi imao toliko uspjeha u ratu da su na njegovoj strani bili samo Nijemci i Talijani.
Guest- Guest
Ovima iz centralne Azije Istanbul je ocito pojam zapada ......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Leviathan2 wrote:opetmutava baštarda wrote:joda na aparatima.jastreb wrote:A i ti glupi Europljani.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
preko_vode_do_slobode wrote:tako pričam sa jednim rusom, isto as, govori svi su bili fašisti, samo su rusi bili antifašisti..jastreb wrote:Hitler ne bi imao toliko uspjeha u ratu da su na njegovoj strani bili samo Nijemci i Talijani.
onda mu ja kažem da je 2 milijun Rusa ratovalo za hitlera i svega par desetaka tisuća ukrajinaca onda ovaj cili zbunjen, kako to
A on ne kuži da ti pojma nemaš o čem pričaš i da ga samo trolaš..........zato je zbunjen kad vidi kako lupetaš
2014-04-20
Yehudi wrote:preko_vode_do_slobode wrote:tako pričam sa jednim rusom, isto as, govori svi su bili fašisti, samo su rusi bili antifašisti..jastreb wrote:Hitler ne bi imao toliko uspjeha u ratu da su na njegovoj strani bili samo Nijemci i Talijani.
onda mu ja kažem da je 2 milijun Rusa ratovalo za hitlera i svega par desetaka tisuća ukrajinaca onda ovaj cili zbunjen, kako to
A on ne kuži da ti pojma nemaš o čem pričaš i da ga samo trolaš..........zato je zbunjen kad vidi kako lupetaš
Rusa prešao, al nas nemere vise
Guest- Guest
https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_collaborationism_with_the_Axis_powers
https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_collaborationism_with_the_Axis_powers
Guest- Guest
Kad ovako šta naprave na nekom aedromu u Njemačkoj onda će bit zanimljivo a ovo je ipak sve malo preistocno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Erdogan je pustio te ISILovce da mu šeću u dvorištio, dio ISILovaca je "lojalan i saveznik sa turskom" a dio ih želi pobiti (turke) jer su previše sekularni i eto ti na
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_collaborationism_with_the_Axis_powers
Zar misliš da sam tako naivan da ćeš mi ti plasirati tu svoja wicki " znanja" i da ću ja to čitati?????????
Mislim stvarno ono c/p wickiiiiii
2014-04-20
ahaha, yoda i sto pise na wikipediji, pisalo i na plotu picka al se nisam dao zajebat :DYehudi wrote:preko_vode_do_slobode wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_collaborationism_with_the_Axis_powers
Zar misliš da sam tako naivan da ćeš mi ti plasirati tu svoja wicki " znanja" i da ću ja to čitati?????????
Mislim stvarno ono c/p wickiiiiii
» Islamska zajednica Hrvatske prska po Zurrofu i Israelu i brani Hasu i RH državu(lojalni muslimani)
» Norvežanin spalio Kuran , napali ga muslimani
» Iran: Šijski imami žestoko napali Tursku na hutbama(propovjedima)
» Lojalni muslimani u Rusiji.. part 667
» Islamska zajednica Hrvatske prska po Zurrofu i Israelu i brani Hasu i RH državu(lojalni muslimani)
» Norvežanin spalio Kuran , napali ga muslimani
» Iran: Šijski imami žestoko napali Tursku na hutbama(propovjedima)
Page 1 of 1