ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku

Go down

Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku Empty Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku

Post by Guest 1/7/2016, 18:45

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kirgistan-dvojica-bombasa-samoubojica-u-istanbulu-bili-su-rusi/903598.aspx

Ok nisu bili Rusi, nego su imali Ruske papire, vjerojatno neki čečenci ili slična ekipa
Guest
Guest

Back to top Go down

Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku Empty Re: Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku

Post by jastreb 1/7/2016, 19:35

Navodni Rus je iz Dagestana. Dakle najgori ološ na kugli zemaljskoj.

Drugi je Kirgiz,a treći Uzbek.

Drug Staljin ipak nije bio toliko zlo kakvim ga danas bjelosvjetski hohštapleri žele prikazati.

Staljinu je jedina greška bila što je napao Jugoslaviju i što jugoslavenskim obavještajcima nije vjerovao da Njemačka kani napasti SSSR.

Vratimo se temi,ostavimo Dtaljina.

Uzbeci,Kirgizi,Čečeni,bili su udarna snaga Hitlerovih armija i najveći sprovoditelji holokausta. 

Drugo,glupo je za Holokaust kriviti samo Nijemce a prešućivati što su radili sa Židovima Ukrajinci,Latvijci,Litvanci...
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku Empty Re: Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku

Post by jastreb 1/7/2016, 19:38

Hitler ne bi imao toliko uspjeha u ratu da su na njegovoj strani bili samo Nijemci i Talijani.

Ne,njegova udarna snaga na osvojenim teritorijama bili su kvislinzi. Ukrajinci,Litvanci,Slovaci, BH muslimani, Albanci,dijelovi Hrvata i Srba, Uzbeci,Tatari,Čerkezi,Estonci,Kirgizi...
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 1/7/2016, 19:54

Mozak napada na aerodrom dobio je azil u Austriji, sud ga odbio izručiti Rusiji

link 

mozak smrtonosnog napada na istanbulski aerodrom Ataturk, ranije je dobio status azilanta u Austriji, što mu je u više navrata pomoglo da izbjegne izručenje Rusiji

Čatajev se pridružio islamističkim militantima i borio se protiv Rusije u Drugom čečenskom ratu između
bio je na ruskoj tražilici od 2003. godine zbog financiranja terorizma, regrutiranja terorista i pripadništva terorističkoj skupini. Iste je godine dobio azil u Austriji.

Godine 2008. Čatajev je s još nekoliko Čečena pritvoren u švedskom gradu Trelleborg nakon što je policija u njegovom automobilu pronašla kalašnjikov, eksplozive i streljivo. Kao rezultat proveo je više od godine dana u zatvoru u Švedskoj.Godine 2010. Čatajev je uhićen u Ukrajini, a na njegovom mobitelu pronađene su instrukcije o tehnikama uništenja kao i tijela poginula u eksploziji.

Rusija je ponovno zatražila njegovo izručenje, no Europski sud za ljudska prava naredio je Ukrajini da ga ne preda Rusiji

Godinu dana kasnije Čatajev je pritvoren dok je prelazio granicu između Turske i Bugarske no ponovno je izbjegao izručenje zbog organizacija za ljudska prava koje su se umiješale i kazale kako Čatajev ima izbjeglički status u Austriji i da ga ne mogu poslati u Rusiju.

Od 2012. do 2015. Čatajev je navodno živio u Gruziji
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 1/7/2016, 19:55

Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku 2Q==

2015-09-14

Back to top Go down

Post by jastreb 1/7/2016, 20:04

A i ti glupi Europljani.

Ja "Rusu" sa prezimenom Čatajev,Džugajev,Ruslanov,Memedov ...ne bih dao prismrditi Austriji,a kamo li dati azil.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 1/7/2016, 20:08

jastreb wrote:A i ti glupi Europljani.

Ja "Rusu" sa prezimenom Čatajev,Džugajev,Ruslanov,Memedov ...ne bih dao prismrditi Austriji,a kamo li dati azil.
joda na aparatima.
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Leviathan2 1/7/2016, 20:23

mutava baštarda wrote:

joda na aparatima.
opet affraid

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 1/7/2016, 20:26

jastreb wrote:Hitler ne bi imao toliko uspjeha u ratu da su na njegovoj strani bili samo Nijemci i Talijani.

Ne,njegova udarna snaga na osvojenim teritorijama bili su kvislinzi. Ukrajinci,Litvanci,Slovaci, BH muslimani, Albanci,dijelovi Hrvata i Srba, Uzbeci,Tatari,Čerkezi,Estonci,Kirgizi...
tako pričam sa jednim rusom, isto as, govori svi su bili fašisti, samo su rusi bili antifašisti.. onda mu ja kažem da je 2 milijun rusa ratovalo za hitlera i svega par desetaka tisuća ukrainaca onda ovaj cili zbunjen, kako to
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/7/2016, 20:28

Ovima iz centralne Azije Istanbul je ocito pojam zapada ......
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 1/7/2016, 20:37

Leviathan2 wrote:
mutava baštarda wrote:

joda na aparatima.
opet affraid

lol!
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 1/7/2016, 20:40

preko_vode_do_slobode wrote:
jastreb wrote:Hitler ne bi imao toliko uspjeha u ratu da su na njegovoj strani bili samo Nijemci i Talijani.

tako pričam sa jednim rusom, isto as, govori svi su bili fašisti, samo su rusi bili antifašisti..

onda mu ja kažem da je 2 milijun Rusa ratovalo za hitlera i svega par desetaka tisuća ukrajinaca  onda ovaj cili zbunjen, kako to

A on ne kuži da ti pojma nemaš o čem pričaš i da ga samo trolaš..........zato je zbunjen kad vidi kako lupetaš
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 1/7/2016, 20:44

Yehudi wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:

tako pričam sa jednim rusom, isto as, govori svi su bili fašisti, samo su rusi bili antifašisti..

onda mu ja kažem da je 2 milijun Rusa ratovalo za hitlera i svega par desetaka tisuća ukrajinaca  onda ovaj cili zbunjen, kako to

A on ne kuži da ti pojma nemaš o čem pričaš i da ga samo trolaš..........zato je zbunjen kad vidi kako lupetaš

Rusa prešao, al nas nemere vise  rendeer
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/7/2016, 20:44

https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_collaborationism_with_the_Axis_powers

https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_collaborationism_with_the_Axis_powers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/7/2016, 21:03

Kad ovako šta naprave na nekom aedromu u Njemačkoj onda će bit zanimljivo a ovo je ipak sve malo preistocno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 1/7/2016, 21:04

Erdogan je pustio te ISILovce da mu šeću u dvorištio, dio ISILovaca je "lojalan i saveznik sa turskom" a dio ih želi pobiti (turke) jer su previše sekularni i eto ti na
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 1/7/2016, 21:53

preko_vode_do_slobode wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_collaborationism_with_the_Axis_powers

Zar misliš da sam tako naivan da ćeš mi ti plasirati tu svoja wicki " znanja" i da ću ja to čitati?????????

Mislim stvarno ono c/p wickiiiiii
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Leviathan2 1/7/2016, 23:34

Yehudi wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_collaborationism_with_the_Axis_powers

Zar misliš da sam tako naivan da ćeš mi ti plasirati tu svoja wicki " znanja" i da ću ja to čitati?????????

Mislim stvarno ono c/p wickiiiiii
ahaha, yoda i sto pise na wikipediji, pisalo i na plotu picka al se nisam dao zajebat :D

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics