Završen film o Jasenovcu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Završen film o Jasenovcu
Zar je Srbin ubio Srbina? Ne valja, bratoubilački rat, uistinu.max123 wrote:priča o starcu Vukašinu i njegovom krvniku, koljaču Žiletu Friganoviću
Ili Židovi o odlasku Palestinacah 1948.Iknarov svjedok wrote:A baš,kao kada bi Republika Srpska snimala realan i objektivan film o Srbrenici.Yehudi wrote:Jebiga tribala je RH snimiti film o Jasenovcu.
To bi bilo istina kao kad bi Gebels snimao film
o Aušvicu. Naročito sa ovom postavom vlade.
Regoč-
2015-08-21
Iknarov svjedok wrote:Nije 700 000,već 750 000.Osim toga pisao sam koji mjesec ranije kako sam ponudio konzultatske usluge koje obuhvaćaju historiografske fakte,autorima ovog filma.Predlagao sam i jastrebu da se uključi savjetodavno oko istorijskih činjenica,jer za realizaciju ovakvog projekta,moramo uzeti ozbiljan pristup.flumen wrote:koliko traje film? hoce li uspjet prikazat 700.000 zrtava ili ce trebat serija?
Tocno je 750000. Moj pradjedjed je upisan kao 750000 -tisuciti, makar je umro na Grobniku 1944 u stolici na trijemu kuce.
Ucka-
2016-02-15
Bit ce film o Vukasinu
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ne kobac...moji nisu u jasenovcu...jedan se vodi medju herojima nora, a drugi medju logorasima u njemackoj...i to ne pradjedovi, oni su za rat vec bili prestarijastreb wrote:Flumen?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Nije Flumen ,nego stari Net-ovac forumas koji nije bio prisutan radi posla 5-6 godina.Pokusavao se ulogirat na stari Net-forum, pa sam vidio poruku da je ekipa ovdje.jastreb wrote:Flumen?
Ucka-
2016-02-15
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Završen film o Jasenovcu
» Kusturica snima film o Jasenovcu
» Srbija snima film o Jasenovcu
» Test za HDZ domoljube i Plenkija - Srbi žele snimati propagadni film o Jasenovcu u RH i da mi financiramo
» Židi iz Varietyja popišali Srbe: Film o Jasenovcu je samo antihrvatska i antikatolička propaganda u službi velikosrpstva
» Kusturica snima film o Jasenovcu
» Srbija snima film o Jasenovcu
» Test za HDZ domoljube i Plenkija - Srbi žele snimati propagadni film o Jasenovcu u RH i da mi financiramo
» Židi iz Varietyja popišali Srbe: Film o Jasenovcu je samo antihrvatska i antikatolička propaganda u službi velikosrpstva
Page 3 of 3