Test za HDZ domoljube i Plenkija - Srbi žele snimati propagadni film o Jasenovcu u RH i da mi financiramo
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Test za HDZ domoljube i Plenkija - Srbi žele snimati propagadni film o Jasenovcu u RH i da mi financiramo
https://www.index.hr/vijesti/clanak/duznosnik-state-departmenta-moli-hrvatsku-da-podrzi-film-dara-iz-jasenovca/2130749.aspx
hehe, vidit ćemo
hehe, vidit ćemo
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Test za HDZ domoljube i Plenkija - Srbi žele snimati propagadni film o Jasenovcu u RH i da mi financiramo
Neće mu odgovorit ništa. Nek sami snimaju svoje filmove. Upali su u financijske probleme jer je puno statista pa sad traže da ih Hrvatska sufinancira. A bezobrazni skroz. Nek im Amerika sufinancira film.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Test za HDZ domoljube i Plenkija - Srbi žele snimati propagadni film o Jasenovcu u RH i da mi financiramo
Goni ih u pizdu materinu , cigani obični. Počmu snimat film kako ustaše kolju Srbe i onda im zafali para i onda obraz od đona dođu pitat nas da in platimo završetak snimanja. To je stoka obična od ljudi.
http://rtv.rs/sr_lat/kultura/antonijevic-dara-iz-jasenovca-nije-film-o-spasavanju-vec-o-klanju-i-ubijanju-srba_1063049.html
http://rtv.rs/sr_lat/kultura/antonijevic-dara-iz-jasenovca-nije-film-o-spasavanju-vec-o-klanju-i-ubijanju-srba_1063049.html
2014-04-11
komedija ili film za odrasle?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Propaganda. Oće da se prikažu žrtve. Nek oni snimaju fimove al o svom trošku. Ma to je stoka bezobrazna. To triba sve poklat.
2014-04-11
nego će nego propaganda.mamicu im jebem mitomansku...RayMabus wrote:Propaganda. Oće da se prikažu žrtve. Nek oni snimaju fimove al o svom trošku. Ma to je stoka bezobrazna. To triba sve poklat.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
A znaš tko snima film ? Isti oni šta je snimija film Osloboditelj a radnja film ustaše maljevima kolju muslimane u Bosni za vrime zadnjeg rata. Ej. Alo. To se nije desilo nigdje u prošlom ratu.max123 wrote:nego će nego propaganda.mamicu im jebem mitomansku...RayMabus wrote:Propaganda. Oće da se prikažu žrtve. Nek oni snimaju fimove al o svom trošku. Ma to je stoka bezobrazna. To triba sve poklat.
Ma triba ih sve poklat. Šire propagandu o ustašama. Ustaše iskaču iz paštete i kolju malu djecu.
2014-04-11
Kad bismo mi pristali i glumili ustaše u tom filmu, to bio svjetski hit, blockbuster.
Svi bi mislili da su to prave ustaše.
Svi bi mislili da su to prave ustaše.
crvenkasti-
2014-04-17
Ako americki prijateljiisle da je ok, a onda je.oukej
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Samo jedna u nizu provokacija pred obljetnicu pada Vukovara.
Pišem 1, pamtim 2.
Pišem 1, pamtim 2.
Guest- Guest
RayMabus wrote:A znaš tko snima film ? Isti oni šta je snimija film Osloboditelj a radnja film ustaše maljevima kolju muslimane u Bosni za vrime zadnjeg rata. Ej. Alo. To se nije desilo nigdje u prošlom ratu.max123 wrote:nego će nego propaganda.mamicu im jebem mitomansku...RayMabus wrote:Propaganda. Oće da se prikažu žrtve. Nek oni snimaju fimove al o svom trošku. Ma to je stoka bezobrazna. To triba sve poklat.
Ma triba ih sve poklat. Šire propagandu o ustašama. Ustaše iskaču iz paštete i kolju malu djecu.
da jse malo resetiraj..srbi upravo postizu ono sto zele,kad na drugom kraju imaju nepromisljene pizdeke,koji sebi vise skode nego netko drugi..
Guest- Guest
Ako itko može uvjerljivo glumit ustaše, onda su to ustaše.
Trebali bismo ih tražiti da nam masno plate da sudjelujemo.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa super im je efekt. Ostat će bez RS na kraju.pismejker wrote:RayMabus wrote:A znaš tko snima film ? Isti oni šta je snimija film Osloboditelj a radnja film ustaše maljevima kolju muslimane u Bosni za vrime zadnjeg rata. Ej. Alo. To se nije desilo nigdje u prošlom ratu.max123 wrote:nego će nego propaganda.mamicu im jebem mitomansku...RayMabus wrote:Propaganda. Oće da se prikažu žrtve. Nek oni snimaju fimove al o svom trošku. Ma to je stoka bezobrazna. To triba sve poklat.
da jse malo resetiraj..srbi upravo postizu ono sto zele,kad na drugom kraju imaju nepromisljene pizdeke,koji sebi vise skode nego netko drugi..
2014-04-11
pismejker wrote:RayMabus wrote:A znaš tko snima film ? Isti oni šta je snimija film Osloboditelj a radnja film ustaše maljevima kolju muslimane u Bosni za vrime zadnjeg rata. Ej. Alo. To se nije desilo nigdje u prošlom ratu.max123 wrote:nego će nego propaganda.mamicu im jebem mitomansku...RayMabus wrote:Propaganda. Oće da se prikažu žrtve. Nek oni snimaju fimove al o svom trošku. Ma to je stoka bezobrazna. To triba sve poklat.
To ti veliš koji se 'prijetiš' Bleiburgom 2.0. Nije da to doživljavam ozbiljno, ali ono ... smrdiš.
Guest- Guest
ne prijetim..obecavam ...Kad smrdljivi fasisticko-nacisticki ćukowi pozele po picki,mogu samo dobiti ono sto traze..Partizani rulaju...Joker wrote:pismejker wrote:RayMabus wrote:A znaš tko snima film ? Isti oni šta je snimija film Osloboditelj a radnja film ustaše maljevima kolju muslimane u Bosni za vrime zadnjeg rata. Ej. Alo. To se nije desilo nigdje u prošlom ratu.max123 wrote:nego će nego propaganda.mamicu im jebem mitomansku...RayMabus wrote:Propaganda. Oće da se prikažu žrtve. Nek oni snimaju fimove al o svom trošku. Ma to je stoka bezobrazna. To triba sve poklat.
To ti veliš koji se 'prijetiš' Bleiburgom 2.0. Nije da to doživljavam ozbiljno, ali ono ... smrdiš.
Guest- Guest
super je efekt da vi ispadate upravo onakivi,kako oni tvrde da jeste...kilo mozga netko rece...RayMabus wrote:Pa super im je efekt. Ostat će bez RS na kraju.pismejker wrote:RayMabus wrote:A znaš tko snima film ? Isti oni šta je snimija film Osloboditelj a radnja film ustaše maljevima kolju muslimane u Bosni za vrime zadnjeg rata. Ej. Alo. To se nije desilo nigdje u prošlom ratu.max123 wrote:nego će nego propaganda.mamicu im jebem mitomansku...RayMabus wrote:Propaganda. Oće da se prikažu žrtve. Nek oni snimaju fimove al o svom trošku. Ma to je stoka bezobrazna. To triba sve poklat.
Guest- Guest
Kome nama?crvenkasti wrote:Ako itko može uvjerljivo glumit ustaše, onda su to ustaše.
Tebi, mislis?!
Pa da film bude neuvjerljiv. ;-D
pismejker wrote:ne prijetim..obecavam ...Kad smrdljivi fasisticko-nacisticki ćukowi pozele po picki,mogu samo dobiti ono sto traze..Partizani rulaju...Joker wrote:pismejker wrote:RayMabus wrote:A znaš tko snima film ? Isti oni šta je snimija film Osloboditelj a radnja film ustaše maljevima kolju muslimane u Bosni za vrime zadnjeg rata. Ej. Alo. To se nije desilo nigdje u prošlom ratu.max123 wrote:
nego će nego propaganda.mamicu im jebem mitomansku...
S
M
R
D
I
Š.
Guest- Guest
Ostat će oni bez te RS na kraju balade. Jel oćeš snimit film o nekoj Dari Bubamari iz Jasenovca ? Pa snimi.
Nestalo ti para pa ćeš sad priko nekog iz američkog parlamenta pritiskat mene da ti ja to platim a režiser je već u filmu Osloboditelj prikaza laži kako ustaše maljevima kolju Bošnjake u prošlom ratu. Ako ih je tko kla maljevima onda su to Srbi.
Praviš me budalom jel ? Super.
Nestalo ti para pa ćeš sad priko nekog iz američkog parlamenta pritiskat mene da ti ja to platim a režiser je već u filmu Osloboditelj prikaza laži kako ustaše maljevima kolju Bošnjake u prošlom ratu. Ako ih je tko kla maljevima onda su to Srbi.
Praviš me budalom jel ? Super.
2014-04-11
usput Đokeru,da ti nesh pojasnim..u svabiji na drzavnoj televiziji pustaju filmove,u kojima fasisti i nacisti u WW2 svako malo dobijaju po pički,i to samo tako...
svabi su pametni,pa su naucili da nacizam i fasizam nisu nish dobro za nikoga..Ali ti si tup ko moj kuratz,pa to ne mosh shvatiti jer je preduboka materija za tebea..
svabi su pametni,pa su naucili da nacizam i fasizam nisu nish dobro za nikoga..Ali ti si tup ko moj kuratz,pa to ne mosh shvatiti jer je preduboka materija za tebea..
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vrdoljak 20.veljače počinje na Dinari snimati film o Anti Gotovini
» Završen film o Jasenovcu
» Srbija snima film o Jasenovcu
» Kusturica snima film o Jasenovcu
» Srbija snima film o Jasenovcu
» Kusturica snima film o Jasenovcu