Otkriveni gravitacijski valovi
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Otkriveni gravitacijski valovi
I Planck također...E sad...veber wrote:Šredinger, na mobu sam pa fonetski pisem.ostap.phender wrote:Ponavljam pitanje: tko je pravi začetnik kvantne mehanike?marcellus wrote:a što se znanja tiče, znaš lupanje floskula nije znanje
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Wi se bawite g walowima a ewo ja sad skužio zašto se ono onako zakriwljawa na wanjskom rubu swemira ( zona izwan Galaksija ).
Masa zakriwljawa prostor wrijeme a čestića swijetlosti je ipak čestića.
Zakriwljawa se majku mu heben ,,,,wrtiš se u krug ko pizda ....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Wi se bawite g walowima a ewo ja sad skužio zašto se ono onako zakriwljawa na wanjskom rubu swemira ( zona izwan Galaksija ).
red wolf-
2016-02-10
Bog je pizdek.
Zakriwio materijalni swemir.
DOđeš na rub swih Galaksija ...zona iza koje nema planeta ....putuješ još jako puno I WIDI KURZA WRTIŠ SE UWIJEK U KRUG.
EWO I ZAŠTO : MASA ZAKRIWLJAWA PROSTOR WRIJEME A ČESTIĆA SWIJETLOSTI IMA MASU IPAK.
GOWNO USRANO.
AL IPAK .....IMA TRIK KAKO DA SE TO ZAHEB.
I ONDA IDUĆA BARIJERA.
A IZA TOGA : IZLAZ IZ MATERIJALNOG SWEMIRA I ULAZAK U ZONU ODAKLE MOŽEŠ U DURGE.
PARALELNI SWEMIRI.
DOđeš na rub swih Galaksija ...zona iza koje nema planeta ....putuješ još jako puno I WIDI KURZA WRTIŠ SE UWIJEK U KRUG.
EWO I ZAŠTO : MASA ZAKRIWLJAWA PROSTOR WRIJEME A ČESTIĆA SWIJETLOSTI IMA MASU IPAK.
GOWNO USRANO.
I ONDA IDUĆA BARIJERA.
A IZA TOGA : IZLAZ IZ MATERIJALNOG SWEMIRA I ULAZAK U ZONU ODAKLE MOŽEŠ U DURGE.
PARALELNI SWEMIRI.
2014-04-11
Sve je to unutar Njega...Nisi to još shvatio?RayMabus wrote:Bog je pizdek.
GOWNO USRANO.
I ONDA IDUĆA BARIJERA.
PARALELNI SWEMIRI.
red wolf-
2016-02-10
Ma jok! Ali pitanje je bilo za čmarčelusa, samo što je on podvio rep. Davno prije Schrödingera je jedan Dalmoš čistim razumom došao do zaključka da se dvije materijalne čestice ne mogu dodirivati zbog odbojne sile koja se javlja na izuzetno malim udaljenostima, a koja se na većim udaljenostima pretvara u privlačnu silu gravitacije. Theoria Philosophiæ Naturalis iz 1763-e. Einstein mu je to prvi priznao.veber wrote:Šredinger, na mobu sam pa fonetski pisem.ostap.phender wrote:Ponavljam pitanje: tko je pravi začetnik kvantne mehanike?marcellus wrote:a što se znanja tiče, znaš lupanje floskula nije znanje
Guest- Guest
Jebga, stari Grci su znali da je svijet kugla, onda smo od petog stoljeca pa do renesanse imali prosvjetljenje. Izgubili 1000 godina s inzinjerima i atomskim fizicarima koji nam danas dolaze.
2014-12-30
Taman kad pomisliš da je dotakao sam vrhunac paranoidne šizofrenije, a on te razuvjeri nečim još luđim :Pred wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Wi se bawite g walowima a ewo ja sad skužio zašto se ono onako zakriwljawa na wanjskom rubu swemira ( zona izwan Galaksija ).
Guest- Guest
Ma pusti ga...Njega to veseli.ostap.phender wrote:Taman kad pomisliš da je dotakao sam vrhunac paranoidne šizofrenije, a on te razuvjeri nečim još luđim :Pred wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Wi se bawite g walowima a ewo ja sad skužio zašto se ono onako zakriwljawa na wanjskom rubu swemira ( zona izwan Galaksija ).
red wolf-
2016-02-10
NIje to paranoidna šizofrenija nego praktična nastawa.
Teorija mi nije jača strana.
Eto znam gdje ima formula za putowanja swemirom al je nema na internetu direkt nego u knjizi a knjigu nemam a jednostawna je.
Ja sam praktičar. Uprawo zbog tih stwari tekstowe o kwantnoj fizići mogu čitat s razumijewanjem.
Ono čitam i : a to je to a to je to ...wrtim po sjećanju praksu.
Eto znam gdje ima formula za putowanja swemirom al je nema na internetu direkt nego u knjizi a knjigu nemam a jednostawna je.
Ja sam praktičar. Uprawo zbog tih stwari tekstowe o kwantnoj fizići mogu čitat s razumijewanjem.
2014-04-11
Tko god je vidio pomrčinu Mjeseca, ako je imao imalo mozga u glavi, bilo mu je jasno da je Zemlja okrugla. To se dakle znalo davno prije starih Grka. Einstein je stvari užasno zakomplicirao, tako da ih je krajnje pojednostavnio. Po OTR-u više nema razlike u tvrdnji da se Zemlja okreće oko Sunca, ili da se čitav svemir okreće oko zemlje (stoga 'opća', za razliku od 'posebne' teorije relativnosti), jedino što je okretanje Zemlje oko Sunca (i tako dalje) lakše za opisati matematikom koju mi poznajemo.veber wrote:Jebga, stari Grci su znali da je svijet kugla, onda smo od petog stoljeca pa do renesanse imali prosvjetljenje. Izgubili 1000 godina s inzinjerima i atomskim fizicarima koji nam danas dolaze.
Guest- Guest
Veli ludak, ludaku.red wolf wrote:Ma pusti ga...Njega to veseli.ostap.phender wrote:Taman kad pomisliš da je dotakao sam vrhunac paranoidne šizofrenije, a on te razuvjeri nečim još luđim :Pred wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Wi se bawite g walowima a ewo ja sad skužio zašto se ono onako zakriwljawa na wanjskom rubu swemira ( zona izwan Galaksija ).
O jebote
2014-12-30
Sve je to tako jednostavno...Da, jednostavno...Svijest ne poznaje granice...RayMabus wrote:NIje to paranoidna šizofrenija nego praktična nastawa.
red wolf-
2016-02-10
Ti zaista misliš da sam ja luđak ( tako je na hrvatskom jeziku, ovo ludak je na srpskom )?...Rekao sam ti da ćeš srati u svoje gaće...A to znači da ćeš strati u svoje gaće...veber wrote:Veli ludak, ludaku.red wolf wrote:Ma pusti ga...Njega to veseli.ostap.phender wrote:Taman kad pomisliš da je dotakao sam vrhunac paranoidne šizofrenije, a on te razuvjeri nečim još luđim :Pred wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Wi se bawite g walowima a ewo ja sad skužio zašto se ono onako zakriwljawa na wanjskom rubu swemira ( zona izwan Galaksija ).
O jebote
red wolf-
2016-02-10
Ne treba ti pomrcina mjeseca, same mjeseceve mjene odrazavaju kuglu.
2014-12-30
Wi bolje kužite teoriju. Meni je to praksa samo šta kad se inkarniraš negdje onda gubiš to znanje al ostane u pozadini memorije pa onda ja to kad počmem čitat onda kužim swe jer kužim to od prije.
Ja se nisma šalio da imam pilotsku lićenću za wožnju swemirskih brodowa. To uopće nije bila šala. Samo kad sam se inkarnirao owdje onda dolaziš sa praznom memorijom al owo je potisnuto unutra i normalno kad to čitam odma kužim jer se samo prisjećam.
Ja se nisma šalio da imam pilotsku lićenću za wožnju swemirskih brodowa. To uopće nije bila šala. Samo kad sam se inkarnirao owdje onda dolaziš sa praznom memorijom al owo je potisnuto unutra i normalno kad to čitam odma kužim jer se samo prisjećam.
2014-04-11
RayMabus wrote:Wi bolje kužite teoriju. Meni je to praksa samo šta kad se inkarniraš negdje onda gubiš to znanje al ostane u pozadini memorije pa onda ja to kad počmem čitat onda kužim swe jer kužim to od prije.
red wolf-
2016-02-10
Pisem s moba, pa mi se ne da tipkati dijakritične znakove.red wolf wrote:Ti zaista misliš da sam ja luđak ( tako je na hrvatskom jeziku, ovo ludak je na srpskom )?...Rekao sam ti da ćeš srati u svoje gaće...A to znači da ćeš strati u svoje gaće...veber wrote:Veli ludak, ludaku.red wolf wrote:Ma pusti ga...Njega to veseli.ostap.phender wrote:Taman kad pomisliš da je dotakao sam vrhunac paranoidne šizofrenije, a on te razuvjeri nečim još luđim :Pred wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Wi se bawite g walowima a ewo ja sad skužio zašto se ono onako zakriwljawa na wanjskom rubu swemira ( zona izwan Galaksija ).
O jebote
Samo nam fali iknar i trio fantastikus je tu.
2014-12-30
Jednom pilot uwijek pilot.RayMabus wrote:Wi bolje kužite teoriju. Meni je to praksa samo šta kad se inkarniraš negdje onda gubiš to znanje al ostane u pozadini memorije pa onda ja to kad počmem čitat onda kužim swe jer kužim to od prije.
Morate pazit i na grawitaćijsku nestabilnost.
Može wam shebat brod.
Nije ćijelo polje stabilno.
Ima i welikih izboja.
To su opasne zone.
2014-04-11
Onda bi napisao ludjak ( hrvatski ), a ne ludak po srpski...Ali, to je nebitno, svejedno ćeš srati u gaće uskoro.veber wrote:Pisem s moba, pa mi se ne da tipkati dijakritične znakove.red wolf wrote:Ti zaista misliš da sam ja luđak ( tako je na hrvatskom jeziku, ovo ludak je na srpskom )?...Rekao sam ti da ćeš srati u svoje gaće...A to znači da ćeš strati u svoje gaće...veber wrote:Veli ludak, ludaku.red wolf wrote:Ma pusti ga...Njega to veseli.ostap.phender wrote:Taman kad pomisliš da je dotakao sam vrhunac paranoidne šizofrenije, a on te razuvjeri nečim još luđim :Pred wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Wi se bawite g walowima a ewo ja sad skužio zašto se ono onako zakriwljawa na wanjskom rubu swemira ( zona izwan Galaksija ).
O jebote
Samo nam fali iknar i trio fantastikus je tu.
Last edited by red wolf on Thu 11 Feb - 20:30; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Grawitaćijska nestabilnost ili ti ga grawitaćijska rupa ili wulkan ako izbija jako.
To su stwari za koje niste nikad ćuli a ja jesam jer su bitne dok pilotiraš.
To su stwari za koje niste nikad ćuli a ja jesam jer su bitne dok pilotiraš.
2014-04-11
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» '' NAJJAČA OLUJA U POVIJESTI ZAPADNE HEMISFERE Valovi će biti visoki 13 m: 'Vjetrovi su dovoljno snažni da podignu avion u zrak i da on nastavi letjeti' ''
» U Bijeljini otkriveni migranti iz Afganistana
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» OTKRIVENI POVERLJIVI DOKUMENTI Konačno je obelodanjen Klintonov tajni plan za Bosnu
» ''Snažan potres pogodio Japan, objavljene šokantne snimke. Prvi valovi tsunamija stigli do obale: "Mogao sam osjetiti kako se tlo pomiče"
» U Bijeljini otkriveni migranti iz Afganistana
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» OTKRIVENI POVERLJIVI DOKUMENTI Konačno je obelodanjen Klintonov tajni plan za Bosnu
» ''Snažan potres pogodio Japan, objavljene šokantne snimke. Prvi valovi tsunamija stigli do obale: "Mogao sam osjetiti kako se tlo pomiče"
Page 4 of 12