Hasanbegović priznao kako je ustašstvo bilo najveći moralni posrtaj
Page 3 of 21
Page 3 of 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Re: Hasanbegović priznao kako je ustašstvo bilo najveći moralni posrtaj
A vid ove picke,dok su kopmjunjare bile na vlasti nije niti pisnuo,a sad izgmizao iz misje rupe..Dobro Effa kaze,nemaju takvi likovi mooda...
Guest- Guest
Cuj ove nakarade pa covjek vas guzi vasim oruzjem, vi se ionako volite karat u buljuprovocator wrote:Mi antifašisti smo antifašisti i to s ponosom ističemo... Nismo šupci ko ovaj Hasan koji cmolji i tuli ko mladi vepar.
2014-04-19
mmm, vidi se tko je poražen na temi, antifašisti plaču opet.. mmm suze antifašizma, tako slatke i slane u isto vrime.. a prava patnja tek počinjeprovocator wrote:Ja sam antifašist i štovatelj NOB-ea. Ja sam štovatelj Tita i partizana bez kojih ne bi bilo neovisne Hrvatske. Ja s ponosom ističem simbole komunizma koji su simbol slobode mada je komunizam utopija kao ideja. I boli me curac! A što je vaš hasan? Šupak koji vrda, mrlja, brlja... Nek ima muda i prizna da je pisao kako su ustaše ŠEHIDI. Pederčina!
Guest- Guest
hahahprckov wrote:Cuj ove nakarade pa covjek vas guzi vasim oruzjem, vi se ionako volite karat u buljuprovocator wrote:Mi antifašisti smo antifašisti i to s ponosom ističemo... Nismo šupci ko ovaj Hasan koji cmolji i tuli ko mladi vepar.
Guest- Guest
Kao znanstvenik i povjesničar afirmirao sam se u javnom životu.
A sad si se bome i kao ustaša, za dom spreman, zamijenio sa, za pušenje spreman! I dokazal na svom primjeru ustašku snagu, a i vjernost, tko bolje plati tome pušimo. Sad su na redu židovske ćune, Haso, pa bujrum
Last edited by Eva on 11/2/2016, 13:25; edited 1 time in total
Guest- Guest
svakako postivam kontinuitet tvoj..ovi se prodaju turcima,musama,balijama,ovakima i onakima..kad vec sami ne znaju i nemaju mooda..provocator wrote:Ja sam antifašist i štovatelj NOB-ea. Ja sam štovatelj Tita i partizana bez kojih ne bi bilo neovisne Hrvatske. Ja s ponosom ističem simbole komunizma koji su simbol slobode mada je komunizam utopija kao ideja. I boli me curac! A što je vaš hasan? Šupak koji vrda, mrlja, brlja... Nek ima muda i prizna da je pisao kako su ustaše ŠEHIDI. Pederčina!
Guest- Guest
Eva wrote:
Kao znanstvenik i povjesničar afirmirao sam se u javnom životu.
A sad si bome i kao ustaša, za dom spreman, zamijenio sa, za pušenje spreman! I dokzal na svom primjeru ustašku snagu, a i vjernost, tko bolje plati tome pušimo. Sad su na redu židovske ćune, Haso, pa bujrum
Guest- Guest
Cuj ove nakaze sta frfljaprovocator wrote:Ja sam antifašist i štovatelj NOB-ea. Ja sam štovatelj Tita i partizana bez kojih ne bi bilo neovisne Hrvatske. Ja s ponosom ističem simbole komunizma koji su simbol slobode mada je komunizam utopija kao ideja. I boli me curac! A što je vaš hasan? Šupak koji vrda, mrlja, brlja... Nek ima muda i prizna da je pisao kako su ustaše ŠEHIDI. Pederčina!
2014-04-19
pa antifašisti se prodaju turcima, balijama, i musama.bogomdani wrote:svakako postivam kontinuitet tvoj..ovi se prodaju turcima,musama,balijama,ovakima i onakima..kad vec sami ne znaju i nemaju mooda..provocator wrote:Ja sam antifašist i štovatelj NOB-ea. Ja sam štovatelj Tita i partizana bez kojih ne bi bilo neovisne Hrvatske. Ja s ponosom ističem simbole komunizma koji su simbol slobode mada je komunizam utopija kao ideja. I boli me curac! A što je vaš hasan? Šupak koji vrda, mrlja, brlja... Nek ima muda i prizna da je pisao kako su ustaše ŠEHIDI. Pederčina!
zato sam i ja antiantifašist. sve antifašističke udruge, organizacije, stranke za masovnu trpačinu arapima. uključujući i provocatora
Guest- Guest
provocator wrote:Ja sam antifašist i štovatelj NOB-ea. Ja sam štovatelj Tita i partizana bez kojih ne bi bilo neovisne Hrvatske. Ja s ponosom ističem simbole komunizma koji su simbol slobode mada je komunizam utopija kao ideja. I boli me curac! A što je vaš hasan? Šupak koji vrda, mrlja, brlja... Nek ima muda i prizna da je pisao kako su ustaše ŠEHIDI. Pederčina!
Čekaj, čekaj......ide lustracija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
yoda,sto je bilo sa hvalospjesima Ruži Tomasic??..Sjecam se kako si se do zemljice crne klanjao curi,kako ce da promjeni ovo i ono,a cura samo dobro nafilala dzepove,sklopila nekoliko un9osnih poslova i jep te se Hrvati....
Guest- Guest
Ma koga taj jado jadni guzi? Smeće vrda, mrlja, brlja izvlači se i kuka ko zadnja pičkica. Ili jesi ili nisi... A ne da cmolji: Ja sam antifašist, meni ga meću izvlačeći iz konteksta, bio sam mlad... Pizdun usrani, baš isto onakav kakvi su i ustaše na čelu s Pavelićem bili. Smeće i niš koristi... kvislinzi i izdajice.prckov wrote:Cuj ove nakarade pa covjek vas guzi vasim oruzjem, vi se ionako volite karat u buljuprovocator wrote:Mi antifašisti smo antifašisti i to s ponosom ističemo... Nismo šupci ko ovaj Hasan koji cmolji i tuli ko mladi vepar.
Pišeš gluposti već u naslovu, on ne može priznati nešto što nije napravio a ti mu upravo to guraš u ustaprovocator wrote:-Ustašstvo je bio najveći moralni posrtaj opterećen zločinima čija sjena se i dan danas nadvija nad Hrvatskom.-
Kazao je maloprije Hasanbegović na konferenciji za novinare.
A jadan!
Guest- Guest
Mi smo do zadnjeg daha sebi vjerni. A pičke ustaške se kao zadnje kurve prodaju i gaće spuštaju za siću. Sad Haso ima da Timovimi direktorima jezikom cipele poliže, ak im se prohtije. A bude im se štelo,čist malo da Mujo hraćnuprovocator wrote:Ja sam antifašist i štovatelj NOB-ea. Ja sam štovatelj Tita i partizana bez kojih ne bi bilo neovisne Hrvatske. Ja s ponosom ističem simbole komunizma koji su simbol slobode mada je komunizam utopija kao ideja. I boli me curac! A što je vaš hasan? Šupak koji vrda, mrlja, brlja... Nek ima muda i prizna da je pisao kako su ustaše ŠEHIDI. Pederčina!
Guest- Guest
aben wrote:to uopće ni istina, titovi fašisti su nojveći moralni posrtaj,provocator wrote:-Ustašstvo je bio najveći moralni posrtaj opterećen zločinima čija sjena se i dan danas nadvija nad Hrvatskom.-
A jadan!
ali koji gej od ministra :(
Last edited by tre911 on 11/2/2016, 13:28; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ide moj curac.epikur37 wrote:provocator wrote:Ja sam antifašist i štovatelj NOB-ea. Ja sam štovatelj Tita i partizana bez kojih ne bi bilo neovisne Hrvatske. Ja s ponosom ističem simbole komunizma koji su simbol slobode mada je komunizam utopija kao ideja. I boli me curac! A što je vaš hasan? Šupak koji vrda, mrlja, brlja... Nek ima muda i prizna da je pisao kako su ustaše ŠEHIDI. Pederčina!
Čekaj, čekaj......ide lustracija.
Sad stvarno,jep te se,odoh zderat..po svemu bude ono,da vas Effa bude sve za vuha drzala i pokarala..ajte zdravo..!!!!
Guest- Guest
provocator wrote:Ma koga taj jado jadni guzi? Smeće vrda, mrlja, brlja izvlači se i kuka ko zadnja pičkica. Ili jesi ili nisi... A ne da cmolji: Ja sam antifašist, meni ga meću izvlačeći iz konteksta, bio sam mlad... Pizdun usrani, baš isto onakav kakvi su i ustaše na čelu s Pavelićem bili. Smeće i niš koristi... kvislinzi i izdajice.prckov wrote:Cuj ove nakarade pa covjek vas guzi vasim oruzjem, vi se ionako volite karat u buljuprovocator wrote:Mi antifašisti smo antifašisti i to s ponosom ističemo... Nismo šupci ko ovaj Hasan koji cmolji i tuli ko mladi vepar.
koristi vaše taktike da bi se obračunao sa vama. i tvoje kmečanje i kmečnje drugih antifašista po forumu govori da je totalno u pravu.
Još jedna velika Hasina pobjeda, samo vama uskoro neće biti milosti. Ostat će te bez para
Guest- Guest
Ma što sereš?! Evo ti sad pred par minuta gledao novinsku konferenciju. Uostalom gledaj vijesti koje slijede na tv-u.tre911 wrote:Pišeš gluposti već u naslovu, on ne može priznati nešto što nije napravio a ti mu upravo to guraš u ustaprovocator wrote:-Ustašstvo je bio najveći moralni posrtaj opterećen zločinima čija sjena se i dan danas nadvija nad Hrvatskom.-
A jadan!
Para najviše boliupravo_sa_jebachine wrote:provocator wrote:Ma koga taj jado jadni guzi? Smeće vrda, mrlja, brlja izvlači se i kuka ko zadnja pičkica. Ili jesi ili nisi... A ne da cmolji: Ja sam antifašist, meni ga meću izvlačeći iz konteksta, bio sam mlad... Pizdun usrani, baš isto onakav kakvi su i ustaše na čelu s Pavelićem bili. Smeće i niš koristi... kvislinzi i izdajice.prckov wrote:Cuj ove nakarade pa covjek vas guzi vasim oruzjem, vi se ionako volite karat u buljuprovocator wrote:Mi antifašisti smo antifašisti i to s ponosom ističemo... Nismo šupci ko ovaj Hasan koji cmolji i tuli ko mladi vepar.
Ostat će te bez para
ove gluparije i igrokazi su ionako samo za sirotinju..
2014-04-12
Ma vi ste ološ i šljam, borite se protiv imaganarnog neprijatelja i sisate državni proračun na konto toga, ološ svjetske klase ste vi, mulj sa dna septičke..provocator wrote:Mi antifašisti smo antifašisti i to s ponosom ističemo... Nismo šupci ko ovaj Hasan koji cmolji i tuli ko mladi vepar.
Guest- Guest
Page 3 of 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Je li moguce!Puhovski priznao:'U Tudjmanovo vrijeme bilo je bolje..'
» Raspudic:Kako je Hasanbegovic spasio Pirandella
» kako je bilo nekad...
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Je li moguce!Puhovski priznao:'U Tudjmanovo vrijeme bilo je bolje..'
» Raspudic:Kako je Hasanbegovic spasio Pirandella
» kako je bilo nekad...
Page 3 of 21