Hasanbegović priznao kako je ustašstvo bilo najveći moralni posrtaj
Page 1 of 21
Page 1 of 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Hasanbegović priznao kako je ustašstvo bilo najveći moralni posrtaj
-Ustašstvo je bio najveći moralni posrtaj opterećen zločinima čija sjena se i dan danas nadvija nad Hrvatskom.-
Kazao je maloprije Hasanbegović na konferenciji za novinare.
A jadan!
A jadan!
Last edited by provocator on Thu 11 Feb - 13:05; edited 1 time in total (Reason for editing : SVI SMO MI HASAN)
Re: Hasanbegović priznao kako je ustašstvo bilo najveći moralni posrtaj
to uopće ni istina, titovi fašisti su nojveći moralni posrtaj,provocator wrote:-Ustašstvo je bio najveći moralni posrtaj opterećen zločinima čija sjena se i dan danas nadvija nad Hrvatskom.-
A jadan!
ali koji gej od ministra :(
2014-04-16
I novi EUNUH u Rvata jeeeeeeeeeeeeeeeee
Guest- Guest
Za pušenje spreman!
Guest- Guest
C,c,c,c,c... Kakva ckapi...
Bio sam mlad i glup pa mi sad trpaju... a ja sam antifašist...
Kazao je, malo pojednostavljeno rečeno, Hasan.
Kazao je, malo pojednostavljeno rečeno, Hasan.
Last edited by provocator on Thu 11 Feb - 13:09; edited 1 time in total (Reason for editing : SVI SMO HASAN)
Neka i ja bih tako rekao na njegovom mjestu. Osveta se kuha hladna. Antifašiste če boliti ne ta izjava, nego to što će i on dalje biti ministar.
I to ministar koji je preživio antifašistički puč. Možete misliti koliko će novosti dobiti kuna iz državnog proračuna za 2016. ... 0 ili 0. Isto vrijedi i za ostale.
Bravo ministre drži se,
I to ministar koji je preživio antifašistički puč. Možete misliti koliko će novosti dobiti kuna iz državnog proračuna za 2016. ... 0 ili 0. Isto vrijedi i za ostale.
Bravo ministre drži se,
Guest- Guest
vjerojatno je mislio na činjenicu da su ustaše u konačnici poražene te da su se neki čak i predali tzv. saveznicima, što je uistinu moralni posrtaj....
najveće izrugivanje sa antifašistima jest da im ustaša kaže da je antifašist hahahaha, žešće nego četnici
Guest- Guest
auuuuu..sto ce sad ovi sto su ga ponosno postavili po potpisima i avatarima reci...????
Eto,ako je to Haso rekao,mora da je istina....
Guest- Guest
I otvori ustaupravo_sa_jebachine wrote:Neka i ja bih tako rekao na njegovom mjestu. Osveta se kuha hladna. Antifašiste če boliti ne ta izjava, nego to što će i on dalje biti ministar.
Bravo ministre drži se,
Guest- Guest
uvalio im ga haso do jaja i ne namjerava na tome stati....upravo_sa_jebachine wrote:najveće izrugivanje sa antifašistima jest da im ustaša kaže da je antifašist hahahaha, žešće nego četnici
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Šupak kao i on... Budi muško, budi Rvat a ne šuepndara. Tko voli šupendare i licemjere?upravo_sa_jebachine wrote:Neka i ja bih tako rekao na njegovom mjestu. Osveta se kuha hladna. Antifašiste če boliti ne ta izjava, nego to što će i on dalje biti ministar.
Bravo ministre drži se,
I sad mi je ovaj forum izgubil svu dražu. Pun kurac komunjara na njemu piše.
Last edited by Eva on Thu 11 Feb - 13:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
ne znam šta je rekao krivo, dapače meni ustašstvo je uglavnom negativan pojam(nemogu nikako sebe prisilit na ideologiju koja je prodala pola dalmacije) , tako da je ovo samo još jedan veći plus što se Haso odreka javno ustaša..bogomdani wrote:auuuuu..sto ce sad ovi sto su ga ponosno postavili po potpisima i avatarima reci...????
a to znači da su antifašisti tek sada najebali
Guest- Guest
Odlicno, sad ce da nastavi da cisti kanalizaciju sto vi zovete kultura
2014-04-19
Aje... Nisam ja... Majke mi... Ja sam bio mlad pa nisam znao... pa mi ga sad meću... Budi frajer i budu ustaša ako si ustaša a ne pederko smrdljivi. Smeće!Totenkopf wrote:uvalio im ga haso do jaja i ne namjerava na tome stati....upravo_sa_jebachine wrote:najveće izrugivanje sa antifašistima jest da im ustaša kaže da je antifašist hahahaha, žešće nego četnici
Cudna neka logika,ali hajde,necu vam ubijati nadu...upravo_sa_jebachine wrote:ne znam šta je rekao krivo, dapače meni ustašstvo je uglavnom negativan pojam(nemogu nikako sebe prisilit na ideologiju koja je prodala pola dalmacije) , tako da je ovo samo još jedan veći plus što se Haso odreka javno ustaša..bogomdani wrote:auuuuu..sto ce sad ovi sto su ga ponosno postavili po potpisima i avatarima reci...????
a to znači da su antifašisti tek sada najebali
Poanta jest,da lik nije nis drugaciji od ostalih politicara...moraj da budu kush kad im se kaze izvanka..56 milijardi je razloga za to...
Guest- Guest
provocator wrote:Šupak kao i on... Budi muško, budi Rvat a ne šuepndara. Tko voli šupendare i licemjere?upravo_sa_jebachine wrote:Neka i ja bih tako rekao na njegovom mjestu. Osveta se kuha hladna. Antifašiste če boliti ne ta izjava, nego to što će i on dalje biti ministar.
Bravo ministre drži se,
vi antifašisti bodete iza leđa, i sa vama nema ravnopravne borbe, jer znači da će te gerilski nekoga napasti iza leđa..
sa vama treba na vaš način.. podlo i podmuklo..
CILJ(uništenje antifašizma) OPRAVDAVA SREDSTVO(samo da se uništi antifašizam)
Guest- Guest
Hoće, hoće a vi u Njemačkoj na skeli ćete prvi dobijati informacije o tome. hehehehe...prckov wrote:Odlicno, sad ce da nastavi da cisti kanalizaciju sto vi zovete kultura
Page 1 of 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Je li moguce!Puhovski priznao:'U Tudjmanovo vrijeme bilo je bolje..'
» Raspudic:Kako je Hasanbegovic spasio Pirandella
» kako je bilo nekad...
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Je li moguce!Puhovski priznao:'U Tudjmanovo vrijeme bilo je bolje..'
» Raspudic:Kako je Hasanbegovic spasio Pirandella
» kako je bilo nekad...
Page 1 of 21