Hasanbegović priznao kako je ustašstvo bilo najveći moralni posrtaj
Page 21 of 21
Page 21 of 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
Re: Hasanbegović priznao kako je ustašstvo bilo najveći moralni posrtaj
bogomdani wrote:Ma ja to na prvu,zezancije radi,molim da me se ouzbiljno ne shvaća....Noor wrote:bogomdani wrote:...enivej,volim cure sa velikom kilometrazom..endžin radi bez zastajkivanja...Noor wrote:kic wrote:budite pristojni prema noorki ey.
sve ok, kic....imam puno kilometara u dupetu
hvala
ne volim uskogrudne i doslovnoshvaćajuće.
fali ti mašte i širine
a na drugu?
Guest- Guest
kako sad to, pa ovo je ozbiljna tema, a ti došo da se zajebavaš... odi tamo na svoju temu pa se zajebavaj...;) specijalac....
2015-08-08
A na drugu nis..nemam nikakvih namjera...Noor wrote:bogomdani wrote:Ma ja to na prvu,zezancije radi,molim da me se ouzbiljno ne shvaća....Noor wrote:bogomdani wrote:...enivej,volim cure sa velikom kilometrazom..endžin radi bez zastajkivanja...Noor wrote:kic wrote:budite pristojni prema noorki ey.
hvala
fali ti mašte i širine
a na drugu?
Guest- Guest
bogomdani wrote:A na drugu nis..nemam nikakvih namjera...Noor wrote:bogomdani wrote:Ma ja to na prvu,zezancije radi,molim da me se ouzbiljno ne shvaća....Noor wrote:bogomdani wrote:...enivej,volim cure sa velikom kilometrazom..endžin radi bez zastajkivanja...Noor wrote:kic wrote:budite pristojni prema noorki ey.
hvala
fali ti mašte i širine
a na drugu?
Guest- Guest
u stvari.,..imam namjeru...nes pozderati..odoh..ajd pozdrav Noor..Noor wrote:bogomdani wrote:A na drugu nis..nemam nikakvih namjera...Noor wrote:bogomdani wrote:Ma ja to na prvu,zezancije radi,molim da me se ouzbiljno ne shvaća....Noor wrote:bogomdani wrote:...enivej,volim cure sa velikom kilometrazom..endžin radi bez zastajkivanja...Noor wrote:kic wrote:budite pristojni prema noorki ey.
hvala
fali ti mašte i širine
a na drugu?
Guest- Guest
bogomdani wrote:u stvari.,..imam namjeru...nes pozderati..odoh..ajd pozdrav Noor..Noor wrote:bogomdani wrote:A na drugu nis..nemam nikakvih namjera...Noor wrote:bogomdani wrote:Ma ja to na prvu,zezancije radi,molim da me se ouzbiljno ne shvaća....Noor wrote:bogomdani wrote:...enivej,volim cure sa velikom kilometrazom..endžin radi bez zastajkivanja...Noor wrote:kic wrote:budite pristojni prema noorki ey.
hvala
fali ti mašte i širine
a na drugu?
aj nek ti bude s tekom, pozz i tebi
Guest- Guest
Page 21 of 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Je li moguce!Puhovski priznao:'U Tudjmanovo vrijeme bilo je bolje..'
» Raspudic:Kako je Hasanbegovic spasio Pirandella
» kako je bilo nekad...
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Je li moguce!Puhovski priznao:'U Tudjmanovo vrijeme bilo je bolje..'
» Raspudic:Kako je Hasanbegovic spasio Pirandella
» kako je bilo nekad...
Page 21 of 21