Hasanbegović priznao kako je ustašstvo bilo najveći moralni posrtaj
Page 2 of 21
Page 2 of 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Re: Hasanbegović priznao kako je ustašstvo bilo najveći moralni posrtaj
Hoće, hoće a vi u Njemačkoj na skeli ćete prvi dobijati informacije o tome. hehehehe...prckov wrote:Odlicno, sad ce da nastavi da cisti kanalizaciju sto vi zovete kultura
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Za pušenje spreman!provocator wrote:Aje... Nisam ja... Majke mi... Ja sam bio mlad pa nisam znao... pa mi ga sad meću... Budi frajer i budu ustaša ako si ustaša a ne pederko smrdljivi. Smeće!Totenkopf wrote:uvalio im ga haso do jaja i ne namjerava na tome stati....upravo_sa_jebachine wrote:najveće izrugivanje sa antifašistima jest da im ustaša kaže da je antifašist hahahaha, žešće nego četnici
Guest- Guest
nema šta kuš, ide obračun sa antifašizmom u RH..bogomdani wrote:Cudna neka logika,ali hajde,necu vam ubijati nadu...upravo_sa_jebachine wrote:ne znam šta je rekao krivo, dapače meni ustašstvo je uglavnom negativan pojam(nemogu nikako sebe prisilit na ideologiju koja je prodala pola dalmacije) , tako da je ovo samo još jedan veći plus što se Haso odreka javno ustaša..bogomdani wrote:auuuuu..sto ce sad ovi sto su ga ponosno postavili po potpisima i avatarima reci...????
Eto,ako je to Haso rekao,mora da je istina....
a to znači da su antifašisti tek sada najebali
Poanta jest,da lik nije nis drugaciji od ostalih politicara...moraj da budu kush kad im se kaze izvanka..56 milijardi je razloga za to...
dapače Haso je čak na početku mandata prizivao pomirenje, jednistvo, ali toga nema više. Sada će kreće pilanje antifašizma.
Guest- Guest
Udri Yoda,lasersim macem... MAY D FORS BI VIT JU..!!!upravo_sa_jebachine wrote:provocator wrote:Šupak kao i on... Budi muško, budi Rvat a ne šuepndara. Tko voli šupendare i licemjere?upravo_sa_jebachine wrote:Neka i ja bih tako rekao na njegovom mjestu. Osveta se kuha hladna. Antifašiste če boliti ne ta izjava, nego to što će i on dalje biti ministar.
I to ministar koji je preživio antifašistički puč. Možete misliti koliko će novosti dobiti kuna iz državnog proračuna za 2016. ... 0 ili 0. Isto vrijedi i za ostale.
Bravo ministre drži se,
vi antifašisti bodete iza leđa, i sa vama nema ravnopravne borbe, jer znači da će te gerilski nekoga napasti iza leđa..
sa vama treba na vaš način.. podlo i podmuklo..
CILJ(uništenje antifašizma) OPRAVDAVA SREDSTVO(samo da se uništi antifašizam)
Guest- Guest
Za pušenje spreman!upravo_sa_jebachine wrote:provocator wrote:Šupak kao i on... Budi muško, budi Rvat a ne šuepndara. Tko voli šupendare i licemjere?upravo_sa_jebachine wrote:Neka i ja bih tako rekao na njegovom mjestu. Osveta se kuha hladna. Antifašiste če boliti ne ta izjava, nego to što će i on dalje biti ministar.
I to ministar koji je preživio antifašistički puč. Možete misliti koliko će novosti dobiti kuna iz državnog proračuna za 2016. ... 0 ili 0. Isto vrijedi i za ostale.
Bravo ministre drži se,
vi antifašisti bodete iza leđa, i sa vama nema ravnopravne borbe, jer znači da će te gerilski nekoga napasti iza leđa..
Guest- Guest
Hase cisti taj talog
2014-04-19
haso jebe nevadiTotenkopf wrote:uvalio im ga haso do jaja i ne namjerava na tome stati....upravo_sa_jebachine wrote:najveće izrugivanje sa antifašistima jest da im ustaša kaže da je antifašist hahahaha, žešće nego četnici
Guest- Guest
MA nis od toga,upravo je priznao da je Antifasist kad je osudio ustastvo..stovise-dapace,svrstao se u red Partizana...upravo_sa_jebachine wrote:nema šta kuš, ide obračun sa antifašizmom u RH..bogomdani wrote:Cudna neka logika,ali hajde,necu vam ubijati nadu...upravo_sa_jebachine wrote:ne znam šta je rekao krivo, dapače meni ustašstvo je uglavnom negativan pojam(nemogu nikako sebe prisilit na ideologiju koja je prodala pola dalmacije) , tako da je ovo samo još jedan veći plus što se Haso odreka javno ustaša..bogomdani wrote:auuuuu..sto ce sad ovi sto su ga ponosno postavili po potpisima i avatarima reci...????
Eto,ako je to Haso rekao,mora da je istina....
a to znači da su antifašisti tek sada najebali
Poanta jest,da lik nije nis drugaciji od ostalih politicara...moraj da budu kush kad im se kaze izvanka..56 milijardi je razloga za to...
dapače Haso je čak na početku mandata prizivao pomirenje, jednistvo, ali toga nema više. Sada će kreće pilanje antifašizma.
Guest- Guest
Mi antifašisti smo antifašisti i to s ponosom ističemo... Nismo šupci ko ovaj Hasan koji cmolji i tuli ko mladi vepar.
Last edited by provocator on 11/2/2016, 13:16; edited 1 time in total (Reason for editing : SVI SMO MI HASAN)
neću ja udarati, to će obaviti antifašist Haso , sa svojom obrezanom batinom, kada zabije antifi u dupe, izać će im kroz grlobogomdani wrote:Udri Yoda,lasersim macem... MAY D FORS BI VIT JU..!!!upravo_sa_jebachine wrote:provocator wrote:Šupak kao i on... Budi muško, budi Rvat a ne šuepndara. Tko voli šupendare i licemjere?upravo_sa_jebachine wrote:Neka i ja bih tako rekao na njegovom mjestu. Osveta se kuha hladna. Antifašiste če boliti ne ta izjava, nego to što će i on dalje biti ministar.
Bravo ministre drži se,
Guest- Guest
što čekaš, opasaj se bombom i na ministarstvo kulture..provocator wrote:Mi antifašisti smo antifašisti i to s ponosom ističemo... Nismo šupci ko ovaj Hasan koji cmolji i tuli ko mladi vepar.
Guest- Guest
Oke,posto ionako nisam niti fasista niti antifasista,odoh sa teme,jer mi nije zanimljiva..samo se malo isprdah glede politicara opcenito...
Guest- Guest
A jel gutaupravo_sa_jebachine wrote:haso jebe nevadiTotenkopf wrote:uvalio im ga haso do jaja i ne namjerava na tome stati....upravo_sa_jebachine wrote:najveće izrugivanje sa antifašistima jest da im ustaša kaže da je antifašist hahahaha, žešće nego četnici
Guest- Guest
Bog s tobom..da te mama cuje kako kuckas..upravo_sa_jebachine wrote:neću ja udarati, to će obaviti antifašist Haso , sa svojom obrezanom batinom, kada zabije antifi u dupe, izać će im kroz grlobogomdani wrote:Udri Yoda,lasersim macem... MAY D FORS BI VIT JU..!!!upravo_sa_jebachine wrote:provocator wrote:Šupak kao i on... Budi muško, budi Rvat a ne šuepndara. Tko voli šupendare i licemjere?upravo_sa_jebachine wrote:Neka i ja bih tako rekao na njegovom mjestu. Osveta se kuha hladna. Antifašiste če boliti ne ta izjava, nego to što će i on dalje biti ministar.
Bravo ministre drži se,
Guest- Guest
On osto bez muda a kanalizacija bez love a muda nisu nikad ni imali.
2014-04-19
bogomdani wrote:Oke,posto ionako nisam niti fasista niti antifasista,odoh sa teme,jer mi nije zanimljiva..samo se malo isprdah glede politicara opcenito...
ja nisam niti fašista, niti antifašista, ja sam samo anti-antifašista , pilaj haso
Guest- Guest
ajte zdravo ljudovi...
Guest- Guest
upravo_sa_jebachine wrote:bogomdani wrote:Oke,posto ionako nisam niti fasista niti antifasista,odoh sa teme,jer mi nije zanimljiva..samo se malo isprdah glede politicara opcenito...
ja nisam niti fašista, niti antifašista, ja sam samo anti-antifašista , pilaj haso
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ne valja..mutno..ova verzija boilje zvuci..
Guest- Guest
Ja sam antifašist i štovatelj NOB-ea. Ja sam štovatelj Tita i partizana bez kojih ne bi bilo neovisne Hrvatske. Ja s ponosom ističem simbole komunizma koji su simbol slobode mada je komunizam utopija kao ideja. I boli me curac! A što je vaš hasan? Šupak koji vrda, mrlja, brlja... Nek ima muda i prizna da je pisao kako su ustaše ŠEHIDI. Pederčina!
A vid ove picke,dok su kopmjunjare bile na vlasti nije niti pisnuo,a sad izgmizao iz misje rupe..Dobro Effa kaze,nemaju takvi likovi mooda...
Guest- Guest
Page 2 of 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Je li moguce!Puhovski priznao:'U Tudjmanovo vrijeme bilo je bolje..'
» Raspudic:Kako je Hasanbegovic spasio Pirandella
» kako je bilo nekad...
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Je li moguce!Puhovski priznao:'U Tudjmanovo vrijeme bilo je bolje..'
» Raspudic:Kako je Hasanbegovic spasio Pirandella
» kako je bilo nekad...
Page 2 of 21