Žutarnji započeo javni linč nad Hasanom
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Žutarnji započeo javni linč nad Hasanom
Yoda bi mogao napraviti jednu dubinsku analizu, tema odnos mladih poduzetnika splitskodalmatinske županije prema židovskom kapitalu...veber wrote:yoda, sada se ewac loži na tebe.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
niti sam ja poduzetnik , niti onaj gore ima šta kapitala, lol , samo mi nije jasno kako ekipa i dalje loži forum, sa tim pričama da su dio "izabranog naroda"..kada su već uhvaćeni u lažima neki, itd.. najjače od svega ja čak i jednog u STu upozna prije par godina, lik isto tvrdio da je "izabran" da ga čuva Mosad, itd, naravno kasnije se utvrdilo da i on nema veze sa njima, još gore lika strpalo u zatvor radi nekih prevara, pa on piše po svom portalu da ga je strpala Udba, toliko o tome da ga čuvaju izrael i mosadmutava baštarda wrote:Yoda bi mogao napraviti jednu dubinsku analizu, tema odnos mladih poduzetnika splitskodalmatinske županije prema židovskom kapitalu...veber wrote:yoda, sada se ewac loži na tebe.
Guest- Guest
ewac je majka, žena, kraljica, židovka...
....i tipka u radno vrijeme. od 8-16
....i tipka u radno vrijeme. od 8-16
2014-12-30
Mislio sam na kapital u skutima i krilaticu tko ne riskira ne profitira... ..;)upravo_sa_jebachine wrote:niti sam ja poduzetnik , niti onaj gore ima šta kapitala, lol , samo mi nije jasno kako ekipa i dalje loži forum, sa tim pričama da su dio "izabranog naroda"..kada su već uhvaćeni u lažima neki, itd.. najjače od svega ja čak i jednog u STu upozna prije par godina, lik isto tvrdio da je "izabran" da ga čuva Mosad, itd, naravno kasnije se utvrdilo da i on nema veze sa njima, još gore lika strpalo u zatvor radi nekih prevara, pa on piše po svom portalu da ga je strpala Udba, toliko o tome da ga čuvaju izrael i mosadmutava baštarda wrote:Yoda bi mogao napraviti jednu dubinsku analizu, tema odnos mladih poduzetnika splitskodalmatinske županije prema židovskom kapitalu...veber wrote:yoda, sada se ewac loži na tebe.
Na kojem forumu? Nije se još rodil koji bi mene pobijedilkofein wrote:Eva wrote:Predaješ se? Hoću li ikad naletit na nekog jačeg od sebeRegoč wrote:Odoh, treba režije platiti, a, nažalost, od tipkanja na forumu nemam ništa. No, ako je netko spreman financijski me poduprieti, nek se javi.
Povijest je to više puta potvrdila.
Guest- Guest
Je, piše, Hasu ćemo nabit na kolac.Dread_Pirate_Roberts wrote:Eva wrote:I ja svoju građansku dužnost obavila. Upravo sam poslala mail Ronu Lauderu di ga upoznajem s hrvatskim ministrom kulture i njegovim svjetonazorima.
i? jel ćifut odgovorio?
Guest- Guest
Neću, nije državni službenik. Ja po Ustavu radim, pošteno, čisto, jasno, bistro i nadasve pametno.vuksadinare wrote:Evvo pisi i za norca on je jos uvijek pocasni alkarski vojvoda i slobodan covjek
Guest- Guest
Ja se ložim samo na tebe, a cijeli forum mene, a ti si mrtav hladan.upravo_sa_jebachine wrote:a je vas lik loži. niti je žensko niti je židov. upravo bi takve koji glume da su židovi pa namjerno ljude vrijeđaju i provociraju i tako namjerno šire antisemitizam, upravo bi te lažne židove trebalo prijavljivati Izraelcima i RH/EU policiji,kofein wrote:Eva wrote:Predaješ se? Hoću li ikad naletit na nekog jačeg od sebeRegoč wrote:Odoh, treba režije platiti, a, nažalost, od tipkanja na forumu nemam ništa. No, ako je netko spreman financijski me poduprieti, nek se javi.
Guest- Guest
kod mene možeš kada pošalješ dokument što sam ti rekao, možeš meni na p.m i onda idemo dalje :DEva wrote:Ja se ložim samo na tebe, a cijeli forum mene, a ti si mrtav hladan.upravo_sa_jebachine wrote:a je vas lik loži. niti je žensko niti je židov. upravo bi takve koji glume da su židovi pa namjerno ljude vrijeđaju i provociraju i tako namjerno šire antisemitizam, upravo bi te lažne židove trebalo prijavljivati Izraelcima i RH/EU policiji,kofein wrote:Eva wrote:Predaješ se? Hoću li ikad naletit na nekog jačeg od sebeRegoč wrote:Odoh, treba režije platiti, a, nažalost, od tipkanja na forumu nemam ništa. No, ako je netko spreman financijski me poduprieti, nek se javi.
Guest- Guest
ha ha ha ha ha, dobar..
2014-04-11
Oš me ženit?upravo_sa_jebachine wrote:kod mene možeš kada pošalješ dokument što sam ti rekao, možeš meni na p.m i onda idemo dalje :DEva wrote:Ja se ložim samo na tebe, a cijeli forum mene, a ti si mrtav hladan.upravo_sa_jebachine wrote:a je vas lik loži. niti je žensko niti je židov. upravo bi takve koji glume da su židovi pa namjerno ljude vrijeđaju i provociraju i tako namjerno šire antisemitizam, upravo bi te lažne židove trebalo prijavljivati Izraelcima i RH/EU policiji,kofein wrote:Eva wrote:Predaješ se? Hoću li ikad naletit na nekog jačeg od sebeRegoč wrote:Odoh, treba režije platiti, a, nažalost, od tipkanja na forumu nemam ništa. No, ako je netko spreman financijski me poduprieti, nek se javi.
Guest- Guest
bome ti kratka pamet, nisam li te ja nedavno izuo iz cipela kada si mi dva puta rekla da pušim kurac i držala me na ignoru cijeli dan dok se nisi pribrala?Eva wrote:Na kojem forumu? Nije se još rodil koji bi mene pobijedilkofein wrote:Eva wrote:Predaješ se? Hoću li ikad naletit na nekog jačeg od sebeRegoč wrote:Odoh, treba režije platiti, a, nažalost, od tipkanja na forumu nemam ništa. No, ako je netko spreman financijski me poduprieti, nek se javi.
Guest- Guest
Eva wrote:Je, piše, Hasu ćemo nabit na kolac.
a niš...u šumu po dreva onda...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
koliko znam, u hrvatskoj još nisu odobreni istospolni brakovi.Eva wrote:
Oš me ženit?
2014-12-30
veber wrote:koliko znam, u hrvatskoj još nisu odobreni istospolni brakovi.Eva wrote:
Oš me ženit?
Daj Veberu nemoj me zafrkavat, šta stvarno Ewa muško? Mislim, ako je istina to je teža psihopatologija jebote.
Guest- Guest
čitaj sintaksno, ne što piše.kofein wrote:veber wrote:koliko znam, u hrvatskoj još nisu odobreni istospolni brakovi.Eva wrote:
Oš me ženit?
Daj Veberu nemoj me zafrkavat, šta stvarno Ewa muško? Mislim, ako je istina to je teža psihopatologija jebote.
čista sintaksa.
2014-12-30
Je, nego, Veber ti je vidovita Đemila koja gleda u jajakofein wrote:veber wrote:koliko znam, u hrvatskoj još nisu odobreni istospolni brakovi.Eva wrote:
Oš me ženit?
Guest- Guest
Ti meni nikad nisi bil na ledu, pa mi smo stari frendovitre911 wrote:bome ti kratka pamet, nisam li te ja nedavno izuo iz cipela kada si mi dva puta rekla da pušim kurac i držala me na ignoru cijeli dan dok se nisi pribrala?Eva wrote:Na kojem forumu? Nije se još rodil koji bi mene pobijedilkofein wrote:Eva wrote:Predaješ se? Hoću li ikad naletit na nekog jačeg od sebeRegoč wrote:Odoh, treba režije platiti, a, nažalost, od tipkanja na forumu nemam ništa. No, ako je netko spreman financijski me poduprieti, nek se javi.
Guest- Guest
kasko god, izuo sam te iz cipela onaj dan tako da su ti šuplje priče da si ti šefica kojoj niko niš ne možeEva wrote:Ti meni nikad nisi bil na ledu, pa mi smo stari frendovitre911 wrote:bome ti kratka pamet, nisam li te ja nedavno izuo iz cipela kada si mi dva puta rekla da pušim kurac i držala me na ignoru cijeli dan dok se nisi pribrala?Eva wrote:Na kojem forumu? Nije se još rodil koji bi mene pobijedilkofein wrote:Eva wrote:Predaješ se? Hoću li ikad naletit na nekog jačeg od sebeRegoč wrote:Odoh, treba režije platiti, a, nažalost, od tipkanja na forumu nemam ništa. No, ako je netko spreman financijski me poduprieti, nek se javi.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Osim pritvora protiv mladog grafitera pokrenut javni linč
» ‘Javni linč na Hasanbegovića dio je paklenog plana koji je najavio Milanović’ (kordiniran specijalni rat?)
» sila je jaka s hasanom....
» Linč u Poljskoj
» Erdogan ozakonio linč nad neistomišljenicima
» ‘Javni linč na Hasanbegovića dio je paklenog plana koji je najavio Milanović’ (kordiniran specijalni rat?)
» sila je jaka s hasanom....
» Linč u Poljskoj
» Erdogan ozakonio linč nad neistomišljenicima
Page 3 of 4