Žutarnji započeo javni linč nad Hasanom
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Žutarnji započeo javni linč nad Hasanom
Za bijeg spremni! Kao i uvijek dosada. Pičke bile, pičke ostale skup s bezglavnikom.Regoč wrote:Kad bi bili jednaki kriteriji, mogao bi se izjasniti kao ustašofil. No, kako medijima vladaju "antifašistički" krvoloci, bolje je biti mudar i čekati svoj tren.Eva wrote:Pa normalnije bi bilo da hrabro kaže da je ustaški simpatizer nego kaj ovak vrluda, nit vrit ni mimo. Ono ispada bezmudaš, ali s ozbirom da je poturica ne čudi.Totenkopf wrote:po mojem smatranju je puno prirodnije da je ministar u vladi rh u mladosti pozirao s ustaškom, nego s četničkom ili jna kapom....
svaka čast ministru na tome, ako je istina, iako on osporava da bi se radilo o ustaškoj kapi, ali smatram da se nema čega stidjeti....
Guest- Guest
smatram da je u današnjoj rh, kod notorne činjenice toleriranja simbola i veličanja najgoreg totalitarizma u povijesti čovječanstva, ustašofilstvo sasvim legitiman stav....
judenfrau je danas pukla u ranom peridou dana, nije izdržala niti do marende....
Daj ne seri! Baš me zanima tvoj stupanj hrabrosti 1941. da iziđeš na ulicu i vičeš "Ja sam Židovka, majku vam ustašku!". I sama znaš da se medijski pokolj odvija svakodnevno i da nitko tko nije čuvar komunističke totalitarne baštine ne može dobro proći kraj Lažljive Maje, Stevice Alfjera ili Hristine Šimurine.Eva wrote:Za bijeg spremni! Kao i uvijek dosada. Pičke bile, pičke ostale skup s bezglavnikom.Regoč wrote:Kad bi bili jednaki kriteriji, mogao bi se izjasniti kao ustašofil. No, kako medijima vladaju "antifašistički" krvoloci, bolje je biti mudar i čekati svoj tren.Eva wrote:Pa normalnije bi bilo da hrabro kaže da je ustaški simpatizer nego kaj ovak vrluda, nit vrit ni mimo. Ono ispada bezmudaš, ali s ozbirom da je poturica ne čudi.Totenkopf wrote:po mojem smatranju je puno prirodnije da je ministar u vladi rh u mladosti pozirao s ustaškom, nego s četničkom ili jna kapom....
svaka čast ministru na tome, ako je istina, iako on osporava da bi se radilo o ustaškoj kapi, ali smatram da se nema čega stidjeti....
Nije to niš kak bu ministar pukao. To bu booomTotenkopf wrote:judenfrau je danas pukla u ranom peridou dana, nije izdržala niti do marende....
Guest- Guest
Može, nakon kaj židovskim bankama vratite dugove. In the meantime, jaja su vam na panju. Sad il će te slušat, ili biti eunusi, na vama je. Pa demokracija je i u HRTotenkopf wrote:smatram da je u današnjoj rh, kod notorne činjenice toleriranja simbola i veličanja najgoreg totalitarizma u povijesti čovječanstva, ustašofilstvo sasvim legitiman stav....
Guest- Guest
Pičkice, ustaše su pičkiceRegoč wrote:Daj ne seri! Baš me zanima tvoj stupanj hrabrosti 1941. da iziđeš na ulicu i vičeš "Ja sam Židovka, majku vam ustašku!". I sama znaš da se medijski pokolj odvija svakodnevno i da nitko tko nije čuvar komunističke totalitarne baštine ne može dobro proći kraj Lažljive Maje, Stevice Alfjera ili Hristine Šimurine.Eva wrote:Za bijeg spremni! Kao i uvijek dosada. Pičke bile, pičke ostale skup s bezglavnikom.Regoč wrote:Kad bi bili jednaki kriteriji, mogao bi se izjasniti kao ustašofil. No, kako medijima vladaju "antifašistički" krvoloci, bolje je biti mudar i čekati svoj tren.Eva wrote:Pa normalnije bi bilo da hrabro kaže da je ustaški simpatizer nego kaj ovak vrluda, nit vrit ni mimo. Ono ispada bezmudaš, ali s ozbirom da je poturica ne čudi.Totenkopf wrote:po mojem smatranju je puno prirodnije da je ministar u vladi rh u mladosti pozirao s ustaškom, nego s četničkom ili jna kapom....
Guest- Guest
A tvoja je baka najveća pičketina. Što nije hrabro ostala u Zagrebu i borila se? Nego je, pičkica obična, pobjegla. Smeće kukavičko! Takve se bake kukavice treba stidjeti.Eva wrote:Pičkice, ustaše su pičkiceRegoč wrote:Daj ne seri! Baš me zanima tvoj stupanj hrabrosti 1941. da iziđeš na ulicu i vičeš "Ja sam Židovka, majku vam ustašku!". I sama znaš da se medijski pokolj odvija svakodnevno i da nitko tko nije čuvar komunističke totalitarne baštine ne može dobro proći kraj Lažljive Maje, Stevice Alfjera ili Hristine Šimurine.Eva wrote:Za bijeg spremni! Kao i uvijek dosada. Pičke bile, pičke ostale skup s bezglavnikom.Regoč wrote:Kad bi bili jednaki kriteriji, mogao bi se izjasniti kao ustašofil. No, kako medijima vladaju "antifašistički" krvoloci, bolje je biti mudar i čekati svoj tren.Eva wrote:Pa normalnije bi bilo da hrabro kaže da je ustaški simpatizer nego kaj ovak vrluda, nit vrit ni mimo. Ono ispada bezmudaš, ali s ozbirom da je poturica ne čudi.Totenkopf wrote:po mojem smatranju je puno prirodnije da je ministar u vladi rh u mladosti pozirao s ustaškom, nego s četničkom ili jna kapom....
Odoh, treba režije platiti, a, nažalost, od tipkanja na forumu nemam ništa. No, ako je netko spreman financijski me poduprieti, nek se javi.
Pa njen pozdrav nije bio Za dom spremna, a pobjegla.Regoč wrote:A tvoja je baka najveća pičketina. Što nije hrabro ostala u Zagrebu i borila se? Nego je, pičkica obična, pobjegla. Smeće kukavičko! Takve se bake kukavice treba stidjeti.Eva wrote:Pičkice, ustaše su pičkiceRegoč wrote:Daj ne seri! Baš me zanima tvoj stupanj hrabrosti 1941. da iziđeš na ulicu i vičeš "Ja sam Židovka, majku vam ustašku!". I sama znaš da se medijski pokolj odvija svakodnevno i da nitko tko nije čuvar komunističke totalitarne baštine ne može dobro proći kraj Lažljive Maje, Stevice Alfjera ili Hristine Šimurine.Eva wrote:Za bijeg spremni! Kao i uvijek dosada. Pičke bile, pičke ostale skup s bezglavnikom.Regoč wrote:Kad bi bili jednaki kriteriji, mogao bi se izjasniti kao ustašofil. No, kako medijima vladaju "antifašistički" krvoloci, bolje je biti mudar i čekati svoj tren.Eva wrote:Pa normalnije bi bilo da hrabro kaže da je ustaški simpatizer nego kaj ovak vrluda, nit vrit ni mimo. Ono ispada bezmudaš, ali s ozbirom da je poturica ne čudi.Totenkopf wrote:po mojem smatranju je puno prirodnije da je ministar u vladi rh u mladosti pozirao s ustaškom, nego s četničkom ili jna kapom....
Guest- Guest
Predaješ se? Hoću li ikad naletit na nekog jačeg od sebeRegoč wrote:Odoh, treba režije platiti, a, nažalost, od tipkanja na forumu nemam ništa. No, ako je netko spreman financijski me poduprieti, nek se javi.
Guest- Guest
Eva wrote:Predaješ se? Hoću li ikad naletit na nekog jačeg od sebeRegoč wrote:Odoh, treba režije platiti, a, nažalost, od tipkanja na forumu nemam ništa. No, ako je netko spreman financijski me poduprieti, nek se javi.
Povijest je to više puta potvrdila.
Guest- Guest
Eva wrote:I ja svoju građansku dužnost obavila. Upravo sam poslala mail Ronu Lauderu di ga upoznajem s hrvatskim ministrom kulture i njegovim svjetonazorima.
i? jel ćifut odgovorio?
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Dread_Pirate_Roberts wrote:Eva wrote:I ja svoju građansku dužnost obavila. Upravo sam poslala mail Ronu Lauderu di ga upoznajem s hrvatskim ministrom kulture i njegovim svjetonazorima.
i? jel ćifut odgovorio?
Je, je... namah je nazvao i priupitao kako može pomoći. Tako je i ciganka pisala Rambu da joj pomogne financijski, a kad joj nije odgovorio, obratila se Rambu ll :)
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
a je vas lik loži. niti je žensko niti je židov. upravo bi takve koji glume da su židovi pa namjerno ljude vrijeđaju i provociraju i tako namjerno šire antisemitizam, upravo bi te lažne židove trebalo prijavljivati Izraelcima i RH/EU policiji,kofein wrote:Eva wrote:Predaješ se? Hoću li ikad naletit na nekog jačeg od sebeRegoč wrote:Odoh, treba režije platiti, a, nažalost, od tipkanja na forumu nemam ništa. No, ako je netko spreman financijski me poduprieti, nek se javi.
Povijest je to više puta potvrdila.
Guest- Guest
Nevanja je malo podvojen, ali nije jedini ima ovdje još 2-3 pacijenta njegovog kalibra, odnosno tu su negdje...
2015-08-08
yoda, sada se ewac loži na tebe.
vrabac mu više nije napet.
vrabac mu više nije napet.
2014-12-30
U hrvatskoj sto cuda ali nigdje toliko juda- a.g.matosEva wrote:I ja svoju građansku dužnost obavila. Upravo sam poslala mail Ronu Lauderu di ga upoznajem s hrvatskim ministrom kulture i njegovim svjetonazorima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Evvo pisi i za norca on je jos uvijek pocasni alkarski vojvoda i slobodan covjek
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Yoda bi mogao napraviti jednu dubinsku analizu, tema odnos mladih poduzetnika splitskodalmatinske županije prema židovskom kapitalu...veber wrote:yoda, sada se ewac loži na tebe.
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Osim pritvora protiv mladog grafitera pokrenut javni linč
» ‘Javni linč na Hasanbegovića dio je paklenog plana koji je najavio Milanović’ (kordiniran specijalni rat?)
» sila je jaka s hasanom....
» Linč u Poljskoj
» Erdogan ozakonio linč nad neistomišljenicima
» ‘Javni linč na Hasanbegovića dio je paklenog plana koji je najavio Milanović’ (kordiniran specijalni rat?)
» sila je jaka s hasanom....
» Linč u Poljskoj
» Erdogan ozakonio linč nad neistomišljenicima
Page 2 of 4