Žutarnji započeo javni linč nad Hasanom
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Žutarnji započeo javni linč nad Hasanom
Udbaš Bešker naravno:
http://www.jutarnji.hr/u-politici-je-cesto-percepcija-prvi-i-najvazniji-kriterij/1518186/
Uostalom, čitamo da je Centar Simon Wiesenthal (koji nipošto nije nezainteresiran, objektivan arbitar, ali može računati na širok odjek u svijetu, osobito ondje gdje ima osjećaja krivnje spram Židovâ) već i prije vađenja fotografije sa crnom košuljom i kapom, pisao hrvatskoj Vladi, zahtijevajući smjenjivanje Hasanbegovića.
http://www.jutarnji.hr/o-hasanbegovicu-se-oglasio-i-most--nas-prvi-uvjet-je-da-se-ministar-vrlo-jasno-i-nedvojbeno-ocituje-i-da-se-ogradi-od-ustaskog-rezima-i-ndh-/1518285/
http://www.jutarnji.hr/-hasanbegovic-za-smjenu-spreman---evo-sto-mediji-u-susjedstvu-pisu-o-novom-problemu-u-kojem-se-nasao-hrvatski-ministar-kulture/1518174/
http://www.jutarnji.hr/u-politici-je-cesto-percepcija-prvi-i-najvazniji-kriterij/1518186/
Uostalom, čitamo da je Centar Simon Wiesenthal (koji nipošto nije nezainteresiran, objektivan arbitar, ali može računati na širok odjek u svijetu, osobito ondje gdje ima osjećaja krivnje spram Židovâ) već i prije vađenja fotografije sa crnom košuljom i kapom, pisao hrvatskoj Vladi, zahtijevajući smjenjivanje Hasanbegovića.
http://www.jutarnji.hr/o-hasanbegovicu-se-oglasio-i-most--nas-prvi-uvjet-je-da-se-ministar-vrlo-jasno-i-nedvojbeno-ocituje-i-da-se-ogradi-od-ustaskog-rezima-i-ndh-/1518285/
http://www.jutarnji.hr/-hasanbegovic-za-smjenu-spreman---evo-sto-mediji-u-susjedstvu-pisu-o-novom-problemu-u-kojem-se-nasao-hrvatski-ministar-kulture/1518174/
Kermit-
2014-04-17
Re: Žutarnji započeo javni linč nad Hasanom
Još sam da isplivaju snimke na kojima Hasanbegović i Bujanec zajedno šmrču bijelo to bi bio vrh
Guest- Guest
Haso nije takav lik, ali čim je Haso spomenio zavrtanje pipe bulumenta uhljeba i parazita iz NGO miljea je krenula svim sredstvima, šta misliš nema viđe džabe droge, jastoga, Mongolije, Islanda, radionica u Africi, seminara u Bejrutu i LOndonu a sve na račun poreznih obveznikadeda na aparatima wrote:Još sam da isplivaju snimke na kojima Hasanbegović i Bujanec zajedno šmrču bijelo to bi bio vrh
Kermit-
2014-04-17
Pa ako i smjene haseta sljedeci ce isto napravit cistku medu tim nakotom
2014-04-19
Regoč-
2015-08-21
I ja svoju građansku dužnost obavila. Upravo sam poslala mail Ronu Lauderu di ga upoznajem s hrvatskim ministrom kulture i njegovim svjetonazorima.
Guest- Guest
ima i kod nas isto onih koji svoju građansku dužnost obavljaju.... to nije loše imat na umu... ;)
2015-08-08
Stvarno si govnarka, progoniš čovjeka ni kriva ni dužna. No, samo ti daj gorivo antisemitima, cionizam na tom živi.Eva wrote:I ja svoju građansku dužnost obavila. Upravo sam poslala mail Ronu Lauderu di ga upoznajem s hrvatskim ministrom kulture i njegovim svjetonazorima.
Čak i nije toliki proble šta je ovaj fašist, ionako je to HDZova vlada pa bi to bilo za očekivati. Ali ako već stavljaju fašista za ministra onda bar su mogli staviti nekog europskog a ne Turčina :)
Regoč wrote:Stvarno si govnarka, progoniš čovjeka ni kriva ni dužna. No, samo ti daj gorivo antisemitima, cionizam na tom živi.Eva wrote:I ja svoju građansku dužnost obavila. Upravo sam poslala mail Ronu Lauderu di ga upoznajem s hrvatskim ministrom kulture i njegovim svjetonazorima.
Načelo proizvodnje neprijatelja. Dugoročno je to vrlo pogubno za "proizvođače".
Guest- Guest
Paraziti već viču oba su pala... karamarko na aparatima, stazić šprica na sve strane, bože sam sebi propisuje lijekove, premijer urla fuck fuck...
Jok, ispunjavam micvu i građansku dužnost, jer osim kaj Židovka ja sam i hrvatska državljanka. Kao takvoj dužnost mi je štiti hrvatski Ustav i njegova načela.Regoč wrote:Stvarno si govnarka, progoniš čovjeka ni kriva ni dužna. No, samo ti daj gorivo antisemitima, cionizam na tom živi.Eva wrote:I ja svoju građansku dužnost obavila. Upravo sam poslala mail Ronu Lauderu di ga upoznajem s hrvatskim ministrom kulture i njegovim svjetonazorima.
Guest- Guest
Pa lažeš protiv Zlatka? I kakva načela, ona za koja sam ti pokazao da ne postoje?Eva wrote:Jok, ispunjavam micvu i građansku dužnost, jer osim kaj Židovka ja sam i hrvatska državljanka. Kao takvoj dužnost mi je štiti hrvatski Ustav i njegova načela.Regoč wrote:Stvarno si govnarka, progoniš čovjeka ni kriva ni dužna. No, samo ti daj gorivo antisemitima, cionizam na tom živi.Eva wrote:I ja svoju građansku dužnost obavila. Upravo sam poslala mail Ronu Lauderu di ga upoznajem s hrvatskim ministrom kulture i njegovim svjetonazorima.
Pa vjerujem da će ovaj neprijatelj HR, koji je slučajno i ministar kulture, uskoro biti razriješen dužnosti.kofein wrote:Regoč wrote:Stvarno si govnarka, progoniš čovjeka ni kriva ni dužna. No, samo ti daj gorivo antisemitima, cionizam na tom živi.Eva wrote:I ja svoju građansku dužnost obavila. Upravo sam poslala mail Ronu Lauderu di ga upoznajem s hrvatskim ministrom kulture i njegovim svjetonazorima.
Načelo proizvodnje neprijatelja. Dugoročno je to vrlo pogubno za "proizvođače".
Guest- Guest
po mojem smatranju je puno prirodnije da je ministar u vladi rh u mladosti pozirao s ustaškom, nego s četničkom ili jna kapom....
svaka čast ministru na tome, ako je istina, iako on osporava da bi se radilo o ustaškoj kapi, ali smatram da se nema čega stidjeti....
svaka čast ministru na tome, ako je istina, iako on osporava da bi se radilo o ustaškoj kapi, ali smatram da se nema čega stidjeti....
Pa normalnije bi bilo da hrabro kaže da je ustaški simpatizer nego kaj ovak vrluda, nit vrit ni mimo. Ono ispada bezmudaš, ali s ozbirom da je poturica ne čudi.Totenkopf wrote:po mojem smatranju je puno prirodnije da je ministar u vladi rh u mladosti pozirao s ustaškom, nego s četničkom ili jna kapom....
Guest- Guest
Kad bi bili jednaki kriteriji, mogao bi se izjasniti kao ustašofil. No, kako medijima vladaju "antifašistički" krvoloci, bolje je biti mudar i čekati svoj tren.Eva wrote:Pa normalnije bi bilo da hrabro kaže da je ustaški simpatizer nego kaj ovak vrluda, nit vrit ni mimo. Ono ispada bezmudaš, ali s ozbirom da je poturica ne čudi.Totenkopf wrote:po mojem smatranju je puno prirodnije da je ministar u vladi rh u mladosti pozirao s ustaškom, nego s četničkom ili jna kapom....
Za bijeg spremni! Kao i uvijek dosada. Pičke bile, pičke ostale skup s bezglavnikom.Regoč wrote:Kad bi bili jednaki kriteriji, mogao bi se izjasniti kao ustašofil. No, kako medijima vladaju "antifašistički" krvoloci, bolje je biti mudar i čekati svoj tren.Eva wrote:Pa normalnije bi bilo da hrabro kaže da je ustaški simpatizer nego kaj ovak vrluda, nit vrit ni mimo. Ono ispada bezmudaš, ali s ozbirom da je poturica ne čudi.Totenkopf wrote:po mojem smatranju je puno prirodnije da je ministar u vladi rh u mladosti pozirao s ustaškom, nego s četničkom ili jna kapom....
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Osim pritvora protiv mladog grafitera pokrenut javni linč
» ‘Javni linč na Hasanbegovića dio je paklenog plana koji je najavio Milanović’ (kordiniran specijalni rat?)
» sila je jaka s hasanom....
» Linč u Poljskoj
» Erdogan ozakonio linč nad neistomišljenicima
» ‘Javni linč na Hasanbegovića dio je paklenog plana koji je najavio Milanović’ (kordiniran specijalni rat?)
» sila je jaka s hasanom....
» Linč u Poljskoj
» Erdogan ozakonio linč nad neistomišljenicima
Page 1 of 4