Osim pritvora protiv mladog grafitera pokrenut javni linč
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Osim pritvora protiv mladog grafitera pokrenut javni linč
http://www.vecernji.hr/premium/je-li-zasluzio-ici-u-pritvor-zbog-grafita-na-cirilici-1081763?utm_source=Facebook&utm_medium=FbAds&utm_content=924226&utm_campaign=FB+page+statusi&%3Futm_source=Facebook
Kermit-
2014-04-17
Re: Osim pritvora protiv mladog grafitera pokrenut javni linč
Kad se pogledaju komentari sasvim je hasno da je IQ u prosjeku puno manji od 90 bodova
Kermit-
2014-04-17
Da, a tom decku cca 47 :)asilovski wrote:Kad se pogledaju komentari sasvim je hasno da je IQ u prosjeku puno manji od 90 bodova
dijagram-
2015-08-09
Zbog debilnog grafita pritvor i zatvor hehe dijagrame a Ježić sa 10 mil Eura mita DORH uživa u Švici
Kermit-
2014-04-17
komad budale na zescim drogama..;-)dijagram wrote:Da, a tom decku cca 47 :)asilovski wrote:Kad se pogledaju komentari sasvim je hasno da je IQ u prosjeku puno manji od 90 bodova
2014-04-12
Da je napravio to u Vukovaru-pojeo vuk magarca..ovako moraju malo..;-)
2014-04-12
ma neću ništ pričat, pravosuđe i policija su kriminal, in short..
A kvaliteta istih je jedino jamstvo za uređenu drzavu..da,ne treba dalje..:S
2014-04-12
Da.Zbog grafita u ćorku a zbog otvorenog govora mržnje(Luke SPrcele) u izravnom tv prenosu,nikom ništa.Koje licemjerje i trulo društvo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Potpuno rasulo u batustanu a komentari na VL pripremaju vjesala i lomače sve znalci kaznenog pravaIknar je gay wrote:Da.Zbog grafita u ćorku a zbog otvorenog govora mržnje(Luke SPrcele) u izravnom tv prenosu,nikom ništa.Koje licemjerje i trulo društvo.
Kermit-
2014-04-17
Kakvi su komentari?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
nemam premijum,no možda i bolje ne čitati komentare,samo se trovati negativnom energijomasilovski wrote:Potpuno rasulo u batustanu a komentari na VL pripremaju vjesala i lomače sve znalci kaznenog pravaIknar je gay wrote:Da.Zbog grafita u ćorku a zbog otvorenog govora mržnje(Luke SPrcele) u izravnom tv prenosu,nikom ništa.Koje licemjerje i trulo društvo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pih, on ima i pretplate i na strane novine WSJ itd....kic wrote:asila ima premium
ideš, geek!
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Jbg sve je ošlo u kurac ja imam pretplate na svu neoliberalnu štampu a Vi neoliberali na maminoj spizigargamel0101 wrote:Pih, on ima i pretplate i na strane novine WSJ itd....kic wrote:asila ima premium
ideš, geek!
Kermit-
2014-04-17
Kad sam bio mlad uživao sam u stubištu zgrade u kojoj sam stanovao,pisati provokativne grafite.
Običnom olovkom.
Jednom sam na katu gdje je živio lik iz Oklaja,teški HDZ-ovac napisao КИСТАЊЕ
Idućeg dana ono Kistanje je bilo precrtano kemiskom i pored toga je pisalo "Kistanjane,popuši kurac!"
Jednom sam pak se našalio na račun jedne susjede usidjelice,te sam napisao "Bibo,volim te-Alfred!"
Poslije se dotična raspitivala o tom Alfredu.Iako je to bio izmišljeni lik.
Običnom olovkom.
Idućeg dana ono Kistanje je bilo precrtano kemiskom i pored toga je pisalo "Kistanjane,popuši kurac!"
Jednom sam pak se našalio na račun jedne susjede usidjelice,te sam napisao "Bibo,volim te-Alfred!"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kupis presudu za par iljada eura, presmiješna država...zato grafiter u zatvor
Kermit-
2014-04-17
koja si ti kukavica, Kistanje, Alfred...napiši, Ličanin sa Krka kojem je susjed iz Novoga ali živim na Podmurvicamajastreb wrote:Kad sam bio mlad uživao sam u stubištu zgrade u kojoj sam stanovao,pisati provokativne grafite.
Običnom olovkom.
2014-04-15
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Žutarnji započeo javni linč nad Hasanom
» ‘Javni linč na Hasanbegovića dio je paklenog plana koji je najavio Milanović’ (kordiniran specijalni rat?)
» Kijev: Pokrenut postupak protiv Porošenka
» Hrvatsko vrhovništvo provelo pravi medijski linč protiv hrvatskog branitelja
» Policajci prozvali suce zbog ubojstva Kristine, ovi im uzvratili: "To je linč protiv nas"
» ‘Javni linč na Hasanbegovića dio je paklenog plana koji je najavio Milanović’ (kordiniran specijalni rat?)
» Kijev: Pokrenut postupak protiv Porošenka
» Hrvatsko vrhovništvo provelo pravi medijski linč protiv hrvatskog branitelja
» Policajci prozvali suce zbog ubojstva Kristine, ovi im uzvratili: "To je linč protiv nas"
Page 1 of 4